Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι... θα χωρίσουν;

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι... θα χωρίσουν;

Έρως ανίκατε μάχαν, ο έρωτας που κάνει την καρδιά των ανθρώπων να γελά και να βρίσκει τη δύναμη για να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία. Ίσως το ωραιότερο ανθρώπινο συναίσθημα, ο έρωτας όταν φωλιάζει μέσα μας, είναι το φως και η χαρά, η προσμονή και η λαχτάρα. Το καλοκαίρι του 2018 είναι μια έντονη αστρολογικά περίοδος που μαζί με την θερμοκρασία θα ανεβάσει τη διάθεση για έρωτα και για ξεχωριστές συναισθηματικές εμπειρίες. Ας δούμε τι λένε τα άστρα για την ερωτική ζωή των 12 ζωδίων.

Καλοκαιρινές αισθηματικές προβλέψεις 2018, από την Λιλή Ζαγκανά. Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Ήδη ο Ουρανός από τις 16 Μαΐου, σταμάτησε να κινείται στο δικό σας ζώδιο και κάποιοι από εσάς νοιώθετε οτι μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξαναβρείτε νόημα, σιγουριά και σταθερότητα στις σχέσεις σας. Ο Δίας φέτος το καλοκαίρι, βοηθάει πάρα πολύ στην ανάπτυξη των στενών και ιδιαίτερων σχέσεων στη ζωή σας και έτσι μπορείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας, αφού υπάρχει η προοπτική να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές ανανέωσης με τον σύντροφο σας. Η Αφροδίτη, που κινείται στο σπίτι των ερώτων σας από τις 24 Ιουνίου μέχρι και τις 9 Ιουλίου, αυξάνει τη γοητεία και τη μαγνητικότητα σας και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά και για θετικές εξελίξεις στη σχέσης σας, θα είναι πάρα πολλές και αξιόλογες.

Ο κυβερνήτης σας Άρης που θα είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου, σας δημιουργεί κάποιες φορές την επιθυμία, να απομονωθείτε στον εαυτό σας και να ξανακοιτάξετε με προσοχή τις ανάγκες σας και ψάχνετε τρόπους για να τις ικανοποιήσετε. Από τις 6 Αυγούστου που η Αφροδίτη περνάει στον οίκο των σχέσεων σας, έχετε τη υπόσχεση να σας φέρει μια νέα και ωραία σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό και σταθερό στη ζωή σας. Για τους ήδη δεσμευμένους η περίοδος από 6 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, είναι μια καταπληκτική περίοδος για να βελτιώσετε κατά πολύ τη σχέση ή το γάμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ


Ο Ουρανός στο ζώδιο σας, σας προετοιμάζει για προσωπικές αλλαγές και δεν αποκλείεται να γοητευτείτε αυτό το καλοκαίρι από αντισυμβατικούς και ξεχωριστούς ανθρώπους. Οι σχέσεις σας ευνοούνται ιδιαίτερα καθόλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού και μπορείτε με μεγάλη άνεση και αρκετή αυτοπεποίθηση να κάνετε νέες επαφές, νέες γνωριμίες ή να δημιουργήσετε έναν νέο δεσμό, που θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό στη ζωή σας. Η πιθανότητα να εξελιχθεί η ερωτική σας σχέση σε επίσημο δεσμό ή σε γάμο, είναι πολύ μεγάλη για εσάς, ενώ άλλο τόσο υπάρχει και η προοπτική να γνωρίσετε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τον σύντροφο της ζωής σας.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Αυγούστου, σας βάζει στη διαδικασία να εξετάσετε ξανά με προσοχή τη συντροφική σας σχέση και να προσπαθήσετε να διορθώσετε πιθανές πτυχές της που δεν σας ικανοποιούν. Ιδίως τις ημέρες γύρω από τις 15 Αυγούστου, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να σκεφτείτε το παρελθόν της ερωτικής σας ζωής και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πως θέλετε από εδώ και στο εξής να πορευθείτε. Η πιθανότητα να κάνετε μια σημαντική γνωριμία στις διακοπές σας, είναι πολύ μεγάλη για εσάς τους ταύρους αυτό το καλοκαίρι. Το πάθος σας θα είναι έντονο και οι ευκαιρίες πολλές, αφού πραγματικά έχετε την υπόσχεση για κάτι πολύ ωραίο και δυνατό!

Δείτε ακόμη: Ζώδια και καλοκαίρι: Ποιοι είναι για άγριο clubbing και ποιοι... για το μπαλκόνι τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα πιο ξέγνοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι σε σχέση με το περσινό, βρίσκεται μπροστά σας και έτσι μπορείτε με αισιοδοξία και με μεγαλύτερη άνεση να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και με την ερωτική σας ζωή. Πλέον βρίσκετε την ωριμότητα και τη δύναμη να πείτε ένα μεγάλο όχι σε ό,τι δεν σας αρέσει και μαζί να καλωσορίσετε τις νέες ευκαιρίες που ξεκινούν σιγά σιγά να σας παρουσιάζονται. Τα μέσα Ιουνίου είναι μια καλή χρονική περίοδος για εσάς που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε.

Εάν αποφασίσετε για ένα ταξίδι αυτές τις ημέρες, εκτός του ότι θα περάσετε πολύ καλά είναι πολύ πιθανές και οι ξέγνοιαστες συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν ευχάριστα. Κι ενώ σε γενικές γραμμές δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και αξιόλογο που να μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας μέχρι τις 5 Αυγούστου, από τις 6 Αυγούστου και μετά το καλοκαίρι προβλέπεται για εσάς ιδιαίτερα ευχάριστο και θερμό, αφού η Αφροδίτη μετακινείται στο σπίτι των ερώτων σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Όλη αυτή η χρονική περίοδος σας προσφέρει την εύνοια για νέες ερωτικές γνωριμίες, για ρομαντικές καλοκαιρινές βραδιές, για κέφι και χαρά με το ταίρι σας. Μπορείτε λοιπόν να ερωτευθείτε σαν μικρό παιδί και να περάσετε υπέροχα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καλοκαίρι του 2018, αποτελεί διάστημα της μεγαλύτερης χρονικής περιόδου, στην οποία βιώνετε εξελίξεις και σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή. Ο Δίας που κινείται στο σπίτι των ερώτων σας, σας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσετε τα ερωτικά σας, να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να αναζητήσετε την αληθινή ευτυχία, ενώ παράλληλα σας δίνει τύχη και αρκετές ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Από την άλλη ο Κρόνος που βρίσκεται στο σπίτι των σχέσεων σας, σας πιέζει για ξεκαθαρίσματα και σας προσανατολίζει στο να αφήσετε πίσω μια σχέση που σας καταπιέζει και που δεν σας αφήνει να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό.

Αυτό που κυρίως σας ενδιαφέρει και γίνεται η βασική σας προτεραιότητα αυτό το καλοκαίρι, είναι να νοιώσετε καλά και ασφαλής και αυτό ακριβώς θα αναζητήσετε και μέσα από τις σχέσεις σας. Το πιό κατάλληλο χρονικό διάστημα που σας δίνει τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες είναι οι ημέρες στα μέσα Ιουλίου, μέρες που θα σας βοηθήσουν αρκετά και στο να επικοινωνήσετε τα θέλω σας και να βρείτε γέφυρες επικοινωνίας σε πιθανές διαφωνίες στην ερωτική σας σχέση. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου σας βοηθάει στο να γυρίσετε σελίδα και να κάνετε μια νέα αρχή. Μετά τις 6 Αυγούστου έχετε την προοπτική για μια σημαντική γνωριμία που θα μπορούσε τους αδέσμευτους να τους οδηγήσει και σε έναν γάμο.

ΛΕΩΝ

Το καλοκαίρι του 2018 θα είναι σημαντικό για εσάς του λέοντες να εισπράττετε κατανόηση και αφοσίωση μέσα από την ερωτική σας ζωή και η αλήθεια είναι οτι έχετε την προοπτική και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες ώστε να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει και να χτίσετε ουσιαστικές και ποιοτικές σχέσεις. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι βέβαια πάντοτε εύκολη και απροβλημάτιστη, αφού ο Άρης που θα κινείται ανάδρομος στον οίκο των σχέσεων σας, για όλο σχεδόν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου, θα σας οδηγήσει αρκετές φορές στο να σταματήσετε και να ξανά εξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να συμπεριφερθείτε.

Κι ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να διαφωνήσετε με το ταίρι σας, από την άλλη εάν καταφέρετε να είστε ήρεμοι και να προσανατολίζεστε προς τις λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, υπάρχει για εσάς η εξαιρετική προοπτική να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, αφού πριν θα έχετε κάνει κάποια ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, η γοητεία σας αυξάνει και κερδίζετε την εκτίμηση και το σεβασμό του συντρόφου σας. Φυσικά η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη και για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, αφού θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με χάρη και αρμονία με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πλέον με τον Κρόνο να κινείται στο ζώδιο του αιγόκερω που από τη θέση αυτή πραγματοποιεί θετική όψη τριγώνου με τον γενέθλιο σας ήλιο και τον Ουρανό που από τον Μάιο βρίσκεται στο ζώδιο του ταύρου και επίσης σας επηρεάζει θετικά, έχετε κάθε λόγο να περιμένετε ένα καλοκαίρι που θα σας προσφέρει ασφάλεια, ικανοποίηση και ανταμοιβή στις ερωτικές σας σχέσεις. Μαζί και με τη θέση του Δία στο ζώδιο του σκορπιού, πραγματοποιείται ένας σημαντικός πλανητικός συνδυασμός που σας υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες για υπέροχες προσωπικές στιγμές αυτό το καλοκαίρι. Η προοπτική για σταθεροποίηση στον τομέα των ερωτικών σας είναι πάρα πολύ μεγάλη, όπως πολύ μεγάλη είναι και η πιθανότητα οι αδέσμευτοι να κάνετε μια σημαντική γνωριμία που να αντέξει στο χρόνο.

Η Αφροδίτη που από τις 13 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου κινείται στο χώρο του υποσυνείδητου σας, μπορεί να σας φέρει μια κρυφή ερωτική περιπέτεια ή την επιθυμία να αποσυρθείτε με το ταίρι σας και να ζήσετε τον έρωτα σας, μακριά από όλους και από όλα. Μετά τις 10 Ιουλίου η παρουσία του πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς μετακινείται στο δικό σας ζώδιο και σας προσφέρει τη χάρη και τη γοητεία που είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τον έρωτα, αλλά και για να αναζητήσουν οι άλλοι την παρέα σας, αφού ο μαγνητισμός σας αυξάνεται και εκπέμπετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και καλοκαίρι: Ποιοι είναι για άγριο clubbing και ποιοι... για το μπαλκόνι τους!

ΖΥΓΟΣ

Η μετακίνηση του Ουρανού στο ζώδιο του ταύρου από τον Μάιο του 2018, σας οδηγεί πλέον σε νέα μονοπάτια στην αυτοέφραση σας και αυτό το καλοκαίρι σας υπόσχεται να ζήσετε ερωτικές στιγμές έξω από τα καθιερωμένα και τα όσα έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι δεν θα σας είναι πάντα εύκολη η διαδικασία της ανακάλυψης νέων τρόπων ερωτικής έκφρασης, αφού η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου, δεν σας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιές είναι οι πραγματικές σας επιθυμίες και πως θα καταφέρετε στη συνέχεια να τις ικανοποιήσετε. Η δυσκολία που θα υπάρξει επομένως στο να καταλάβετε τους άλλους, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, δεν θα σας αφήνει πάντα να χαλαρώσετε στην ερωτική σας σχέση.

Από την άλλη αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι κατάλληλο για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση γιατί το πιθανότερο θα είναι να μην κάνετε τη σωστή επιλογή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε στον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τις πρωταρχικές σας επιθυμίες και ανάγκες, ώστε στη συνέχεια μαζί με το ταίρι σας να κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται στην ερωτική σας ζωή. Από τις 6 Αυγούστου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, που η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, θα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να εκφράσετε τον εαυτό σας και έτσι τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού ζητάτε με όπλο τη γοητεία σας, όσα έχετε ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, σας δίνει το καλοκαίρι του 2018 την τόλμη και την αυτοπεποίθηση να ζητήσετε όλα όσα σας ανήκουν και σας κάνουν ευτυχισμένους. Είναι μια χρονική περίοδος που θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για να εισπράξετε ικανοποίηση από την ερωτική σας ζωή και να φροντίσετε πραγματικά τον εαυτό σας. Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε πραγματικά να περάσετε καλά και να ζήσετε την περιπέτεια, αρκεί να αφεθείτε και να φροντίσετε να ζείτε την κάθε στιγμή. Οι καλοκαιρινοί μήνες προσφέρονται για ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και για νέες συναρπαστικές γνωριμίες που θα σας προσφέρουν στιγμές ανεμελιάς.

Από την άλλη η περίοδος σας ευνοεί για να πάρετε τη σχέση σας στα χέρια σας και ο σύντροφος σας να ακολουθήσει στις αλλαγές που θέλετε και που τις έχετε ανάγκη να γίνουν. Έτσι κι αλλιώς με την παρουσία του Ουρανού στον οίκο των σχέσεων σας από τον Μάιο του 2018, η πραγματοποίηση αλλαγών στον τομέα των σχέσεων σας είναι επιτακτική, ώστε να αντέξουν στο χρόνο. Εκμεταλλευτείτε επομένως τους καλοκαιρινούς μήνες και δώστε φροντίδα και προσοχή στην ερωτική σας σχέση. Η παρουσία της Αφροδίτης στον οίκο του υποσυνείδητου σας, από τις 6 Αυγούστου και μετά σας φανερώνει κρυφά ερωτικά πάθη. Θα έχετε αυτή την περίοδο την ανάγκη να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και αυτό φυσικά θα σας κάνει και ιδιαίτερα ερωτικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ανανεωμένη ερωτική ζωή σας περιμένει για αυτό το καλοκαίρι αφού η αστάθεια που νοιώθατε στην ερωτική σας ζωή έχει ήδη τελειώσει από τον Μάιου του 2018 και μπορείτε πλέον να υπολογίζετε σε πιο σταθερές και σίγουρες ερωτικές σχέσεις. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου, σας βάζει στη διαδικασία να εντοπίσετε τα βασικά σημεία που χρειάζονται διόρθωση και που δεν αφήνουν τις σχέσεις σας να λειτουργήσουν με τον επιθυμητό τρόπο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον οίκο των ταξιδιών σας από τις 13 Ιουνίου, σας υπόσχετε αξέχαστες διακοπές σε τόπους μακρινούς, ενώ μπορεί να σας δώσει και μια σημαντική καλοκαιρινή γνωριμία.

Εκείνο που έχει για εσάς κυρίως σημασία αυτούς τους μήνες, είναι να έρθετε πάλι σε επαφή με φίλους και γνωστούς και να αναπτύξετε ξανά την κοινωνική πλευρά του εαυτού σας. Μια ερωτική γνωριμία επομένως μπορεί να σας προκύψει από το πουθενά γι΄αυτό ας είστε έτοιμοι. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και το τέλος του Αυγούστου, μεγαλώνει την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ο πρωταρχικός σας στόχος θα είναι να περάσετε καλά, χωρίς να σας ενδιαφέρει και τόσο πολύ το να μπείτε σε διαδικασίες συμβιβασμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Ουρανού στον οίκο των ερώτων σας από τον Μάιο του 2018, σας δίνει αυτό το καλοκαίρι μια γεύση από τον ενθουσιασμό, το απρόβλεπτο, το αναπάντεχο και την έκπληξη που θα γίνει για τα επόμενα χρόνια η φυσιολογική κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Στην αρχή όλη αυτή η ενέργεια του πλανήτη μπορεί να ξαφνιάσει την σχετικά ήρεμη σας φύση, εάν όμως προσαρμοστείτε στις ευκαιρίες και στις εξελίξεις, πραγματικά θα καταφέρετε να περάσετε πολύ ωραία, να διασκεδάσετε και να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Βέβαια υπάρχει πάντα και η πιθανότητα για μια ξαφνική σχέση μέσα στο καλοκαίρι, η οποία μάλιστα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά, από όσα πιστεύατε μέχρι τώρα περί σχέσεων. Κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Άρη, από το τέλος του Ιουνίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου, καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση γιατί λογικά δεν θα καταλήξει σε κάτι που θα μπορείτε πραγματικά να επενδύσετε στο μέλλον. Αυτό το χρονικό διάστημα η επικοινωνία σας δεν θα είναι στα καλύτερα της και θα σας είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβετε τους άλλους, όπως και τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι του 2018, ανήκει σε μια μεγαλύτερη χρονική περίοδο που εσείς οι υδροχόοι κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και περνάτε έτσι σε ένα νέο στάδιο. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή λειτουργεί βοηθητικά ως προς αυτή την κατεύθυνση, αφού από τις 26 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου, θα μπείτε στη διαδικασία να δείτε κάτω από ένα άλλο πρίσμα τα θέματα και τις διαφορές που έχετε στη σχέση σας. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε ξανά με ένα πρόσωπο από τα παλιά και να συζητήσετε ξανά για τη σχέση σας. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στο ζώδιο σας, που θα κρατήσει για δυο σχεδόν ολόκληρους μήνες αυτό το καλοκαίρι, από το τέλος Ιουνίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου, σας κάνει κάπως πιο μαζεμένους και για αυτό το χρονικό διάστημα, θα είστε σε γενικές γραμμές διστακτικοί απέναντι σε κάθε ευκαιρία για οτιδήποτε νέο.

Αυτή σας η στάση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συντροφική σας σχέση, αφού το πιθανότερο είναι πως θα δίνετε την εντύπωση οτι είστε απόμακροι και πως δεν σας ενδιαφέρει ο σύντροφος σας, επομένως ας είστε λίγο προσεχτικοί. Η αλήθεια είναι οτι αλλάζετε σαν άνθρωποι, κάτι που το υποστηρίζει και η νέα θέση του Ουρανού στον ταύρο, επομένως όσο μπορείτε σε αυτή την προσωπική σας αλλαγή, φροντίστε να συμπεριλάβετε και τον σύντροφο της ζωής σας, εφόσον σας ενδιαφέρει μαζί του, μια σχέση με διάρκεια.

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του σκορπιού και η μετατόπιση του Κρόνου στο ζώδιο του αιγόκερω, δημιουργούν μετά από αρκετό καιρό για εσάς τους ιχθύς, τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε ένα ωραίο και ερωτικό καλοκαίρι, χωρίς να σας βαραίνουν οι ανησυχίες και οι έντονοι προβληματισμοί του παρελθόντος. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου, πραγματοποιείται στο σπίτι των ερώτων σας και από αυτό το καλοκαίρι μπορείτε πραγματικά να περιμένετε αλλαγές και άνοιγμα ευκαιριών στις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει οτι θα έχετε τις ευκαιρίες για να ανανεώσετε την ερωτική σχέση με το ταίρι σας και το χρονικό αυτό διάστημα θα σας προσφέρει την σιγουριά και την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

Από την άλλη, όσοι είστε αδέσμευτοι, θα νοιώσετε αυτό το καλοκαίρι οτι κάτι έχει αλλάξει, αφού υπάρχει και η προοπτική, για να ζήσετε ωραίες και ρομαντικές στιγμές, ενώ παράλληλα υπάρχει και η μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μια σημαντική γνωριμία ζωής. Η Αφροδίτη από τις 7 Αυγούστου και μετά σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα με έναν μοναδικό και αυθεντικό τρόπο, με αποτέλεσμα να φέρετε πολύ κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ο αισθησιασμός για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού θα είναι το μεγαλύτερο σας προσόν και μέσα σε αυτή τη γενικότερα καλή περίοδο για εσάς, θα είναι πολύ δύσκολο να σας αντισταθούν.

Πηγή: e-zwdia.gr