Ζώδια: Εβδομαδίαιες προβλέψει 28/5 - 3/6 από την Άντα Λεούση!

Δες την εβδομαδιαία πρόβλεψή σου!

Ζώδια: Εβδομαδίαιες προβλέψει 28/5 - 3/6 από την Άντα Λεούση!

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018 από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να περνάει την κρίση του και εσείς τη δική σας, αλλά αν η σχέση σας έχει γερό υπόβαθρο, θα αντέξει. Σαφώς η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δύο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής. Πείτε «ναι» στις αλλαγές και κάντε την τόσο δημιουργική που δε θα έχει καμία σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Δώστε μάχη μέχρι εσχάτων για το καθετί και επιτεθείτε με πάθος στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε το δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγει στην επιφάνεια, για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε τον παρορμητισμό που γενικώς σας διακρίνει μια και είστε οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και των απολαύσεων και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι, τόσο εσείς, όσο και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα σας. Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα, μια που ο ανταγωνισμός τρέχει στις φλέβες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και να προβείτε στη λήψη σωστών αποφάσεων. Απελευθερωθείτε ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο σκέψης αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και από εκεί να αντλήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πέσετε θύμα των άλλων και χωρίς να σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και δείξτε την αξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, διαχωρίζοντας την κοινή αντίληψη από τις ακραίες ιδέες. Όμως, θα πρέπει να θυμάστε πως για κανέναν λόγο δε θα πρέπει να δράσετε παρασκηνιακά ή να πάρετε μέρος σε ανούσιες συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, γιατί θα είναι μείον για τη μελλοντική σας πορεία. Χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς η επιθυμία σας για ασφάλεια, ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας, να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια και όχι στις πλάτες των άλλων. Είστε άξιοι να για καταφέρετε και δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να φοβάστε. Βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας και σταματήστε να έχετε συνέχεια ως πρώτη σκέψη το φόβο της αποτυχίας, γιατί εκτός ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, χάνεται πολύτιμο χρόνο για το μέλλον σας, που διαγράφεται ευνοϊκό.

Δείτε ακόμη: Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινήστε καλύπτοντας τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας, στους φίλους αλλά και στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μην διαιωνίζονται και εξακολουθούν να σας ταλανίζουν. Η απαράμιλλη αυτοπεποίθηση που έχετε, σας κάνει να μην αρκείστε στο μέτριο και το λίγο δε σας λέει τίποτα, οπότε ριχτείτε στη μάχη. Θα καταφέρετε να κινηθείτε ακόμα πιο άνετα στο χώρο σας και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Κάντε τις υπερβάσεις σας και περιφρονήστε ότι βρίσκεται ένα σκαλί παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε τον καλύτερό σας εαυτό και αναπτύξτε την ελευθερία δράσεως, μια που η μονοτονία και οι περιορισμοί στις σχέσεις δε σας ταιριάζουν. Μπορεί να είστε αρκετά δύσκολοι και να μη γίνεστε εύκολα φίλος, αλλά η ετοιμότητα του μυαλού σας μπορεί να σας βγάζει από την δύσκολη θέση να υποκύπτετε. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σας και εσείς πρέπει να το υποστηρίξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια που η φλογερή επιθυμία και απαίτησή σας είναι να είστε πρώτοι

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λειτουργήστε με γνώμονα τη λογική σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας και μην αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεπηδούν από το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς να υπάρχει λογική σειρά, για να καταλήξετε σε σωστές αποφάσεις και συμπεράσματα. Δώστε χρόνο πρώτα στον εαυτό σας να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και μετά ασχοληθείτε με τις προσωπικές, οικογενειακές και εργασιακές σας σχέσεις. Με καθαρό πνεύμα και άριστη ψυχολογία, θα πετύχετε θαύματα έως το ακατόρθωτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο και να βρείτε διεξόδους στα προβλήματα που υπήρχαν στις συνεργασίες σας. Ανατροπές θα υπάρχουν αλλά οι προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από τα απρόοπτα, θα σας τονώσουν και θα σας ωθήσουν να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο με σωστή στρατηγική για να βγείτε νικητές από τις όποιες αντίξοες καταστάσεις και αν υπάρξουν. Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε πως ότι είχατε να πάρετε από τη θεά τύχη το έχετε λάβει κάνετε λάθος.

Δείτε ακόμη: Τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να πιστεύετε πως έχετε ερωτευθεί άπειρες φορές μέχρι στιγμής στην προσπάθειά σας να βρείτε τον τέλειο άνθρωπο, αλλά αυτό που χρειάζεται να μάθετε είναι πως για να κρατήσει μια αγάπη πρέπει να αναπτυχθεί και να γίνει βαθύτερη. Γι’ αυτό σταματήστε ότι σας κουράζει και σας καταπιέζει και μην ψάχνετε σε λάθος πρόσωπα να βρείτε ότι αναζητάτε. Αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν και αφεθείτε στη μαγεία ενός καινούριου έρωτα που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας και να σας γεμίσει ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκδηλώστε τον ερωτισμό σας σε άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν και μην καταναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις ή περιπέτειες της μιας βραδιάς. Θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για καινούριες γνωριμίες που στην πορεία θα εξελιχθούν σε σχέση. Ξανακοιτάξτε φιλίες ή φλερτ που υπάρχουν στη ζωή σας με άλλο μάτι, γιατί τώρα φαίνεται πως έχει σκοπό να καταλήξει κάπου και ίσως ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο απ’ ότι πιστεύατε στην αρχή.

ΙΧΘΥΣ: Οι σωματικές σας δυνάμεις και η πληθωρική ζωτικότητα, θα γίνει σύμμαχος με την τύχη, για να λάβετε ότι περιμένατε και ακόμα πιο πολλά. Η άνοδος στον οικονομικό σας τομέα θα είναι θεαματική, γι’ αυτό κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακό πνεύμα. Εκμεταλλευθείτε την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτετε σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένα πλεονέκτημα για να προσεγγίσετε θετικά τη ζωή.