Η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 11/6 - 17/6

Η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 11/6 - 17/6

Σε αυτή τη στήλη, μπορείτε να διαβάσετε τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές και προβλέψεις ζωδίων με βάση των πλανητικών επιρροών για το ζώδιό σας στην αισθηματική σας ζωή.

Θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλέςκαι προβλέψεις ζωδίων.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Πείτε ό, τι κρύβετε μέσα στο μυαλό και στην καρδιά σας. Η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας βοηθά να μιλήσετε ανοιχτά στο αντικείμενο του πόθου σας, να πείτε την αλήθεια, αλλά με έναν ανάλαφρο τρόπο. Αν έχετε ήδη αγωνιστεί να βρείτε τη μέση λύση με τον αγαπημένο σας, μπορείτε με τη διπλωματία σας να φτάσετε σε συμβιβασμό και κυρίως να είστε ευχαριστημένοι και οι δυο σας. Είστε μόνοι; Τολμήστε να φλερτάρετε, να παίξετε, να διασκεδάσετε! Και γιατί όχι… να ανοίξετε μια συνομιλία στα κοινωνικά δίκτυα με κάποιον/α που σας μαγεύει το πνεύμα του. Σίγουρα θα συζητάτε για ώρες!

Δείτε ακόμη: Σελήνη στον Κριό: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου! (video)

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Η παραγωγικότητα και η οικονομική ασφάλεια είναι σημαντικά για σας, αλλά όχι να σας απασχολούν ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά σας αλλά και σε μια προειδοποίηση: Η υπερβολική ενασχόληση με το χρήμα και την εργασία δεν επιτρέπεται! Αν προσπαθήσετε να βγάλετε περισσότερα παραμελώντας τον αγαπημένο σας θα χάσετε στο παιχνίδι της αγάπης. Κι αν σας βομβαρδίζουν με επαγγελματικές κλήσεις, προωθήστε τες στον τηλεφωνητή και κλείστε το laptop σας, δεν θέλετε να πείτε «όχι» σε μια δελεαστική πρόταση. Θα εκπλαγείτε με το πόσο ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι θα είστε όταν δεν έχετε ένα εκατομμύριο πράγματα να σας αποσπούν την προσοχή σας.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Εκδηλώστε την ανάλαφρη και ανοιχτόκαρδη προσωπικότητά σας! Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας εμπνέει να είστε ο εαυτός σας! Αφήστε στην άκρη ό, τι σας απασχολεί και πάρτε μεγάλα, τολμηρά ρίσκα στην αγάπη. Έχετε τη σεληνιακή άδεια να αγωνιστείτε για το αντικείμενο του πόθου σας, να επικοινωνήσετε και να εκφέρετε άφοβα τη γνώμη σας, αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να το κάνετε χωρίς να προσβάλλετε τους ανθρώπους όταν δεν συμφωνούν μαζί σας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να εκφράσετε πραγματικά τον εαυτό σας, όχι να φανείτε σπουδαίοι. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι ορισμένες από τις μεγάλες ιδέες σας μπορούν να είναι εποικοδομητικές. Έτσι, ακόμη και αν οι άνθρωποι δεν τις αποδεχτούν αμέσως, μην τα παρατάτε!

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνετε εκεχειρία, πρώτα με τον εαυτό σας και ύστερα με τους άλλους! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να είστε πιο συγκαταβατικοί με κάποιον/α που σας πλήγωσε, όντας καλόκαρδοι και επικοινωνιακοί. Μόνο έτσι θα διαλυθούν το δράμα και οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Δείτε τα γεγονότα από τη σκοπιά του άλλου ατόμου και λάβετε υπόψη σας και τα δικά του συναισθήματα. Μια συγγνώμη ή κάτι σαν … εξιλέωση είναι τώρα απαραίτητα για σας προκειμένου να αποκαταστήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Ενώ μπορεί να σκεφτείτε αρχικά αν θα πρέπει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, μη διστάσετε να την κάνετε, συμπεριφερθείτε με ανωτερότητα και θα νιώσετε γαλήνη και ειρήνη στην ψυχή σας.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Είστε πολύ δυναμικοί και ικανοί να πείσετε το αντικείμενο του πόθου σας, οπότε τολμήστε να εκφέρετε τη γνώμη σας και τις ιδέες σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον καινοτόμο και πρωτότυπο ενδέκατο οίκο σας και σας ωθεί να επιδιώξετε να φλερτάρετε, να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Και ενώ μπορεί να φοβάστε ότι το μήνυμά σας θα θεωρηθεί παράξενο ή πολύ αντισυμβατικό, οι θαυμαστές σας θα σας αποδείξουν ότι είστε λάθος. Όντας ανοιχτοί να σκεφτείτε πρωτότυπα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ανακάλυψη, έναν έρωτα ζωής ο οποίος θα μπορούσε να προκύψει αναπάντεχα, εκεί που δεν περιμένετε! Ψάξτε για κάποιον/α μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, και γιατί όχι μέσα στο φιλικό περιβάλλον σας.

Δείτε ακόμη: Καλοκαίρι 2018: Ερωτικές Προβλέψεις για τα 12 Ζώδια!

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και σας βοηθά να ανεβείτε ακόμη υψηλότερα στην επαγγελματική σφαίρα. Μην αφήνετε όμως τη συγκέντρωσή σας στους επαγγελματικούς στόχους σας να αποσπάται από την κριτική του αγαπημένου σας. Το κλειδί για την επιτυχία σας είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο μεγάλο στόχο σας. Βγείτε έξω και ενσωματωθείτε σε έναν ελίτ κοινωνικό κύκλο και μην επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις, ίσως ακόμα και παράλογες, της σχέσης σας. Ίσως ακόμη προσκληθείτε σε μια επαγγελματική συνεστίαση και συναντήσετε τον πελάτη που περιμένατε ή κάποιον που θα κάνει τα επαγγελματικά όνειρά σας πραγματικότητα.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Ζήστε τον έρωτα και τη ζωή, τολμήστε να πάρετε ρίσκα στην αγάπη! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, και αισθάνεστε ότι θέλετε να αγκαλιάσετε όλο τον κόσμο. Εξερευνήστε τα πάντα γύρω σας, ζήστε την περιπέτεια, ανοίξτε συνομιλίες με ανθρώπους από διαφορετικό κοινωνικό και πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Υποβάλετε την πρότασή σας σε αυτόν/ήν που σκέπτεστε καιρό, ακόμη και αν νομίζετε ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Είστε σε σχέση; Μην υποτιμάτε τη δύναμη της αλήθειας. Αντί παρακάμπτετε μια σύγκρουση για να μη διαταράξετε την αρμονία και την ισορροπία, να είστε ανοιχτοί και άμεσοι. Η τιμιότητα είναι η πάντα η καλύτερη πολιτική. Απλά θυμηθείτε: Μην κατηγορείτε!

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Μην αφήνετε τη φωτιά του πάθους να σιγοκαίει μέσα σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, και σας ζητά να τολμήσετε στην αγάπη, δεν θα χάσετε. Αν νιώθετε ότι κάποιος/α αξίζει την προσοχή σας, το φεγγάρι σας προσκαλεί να κάνετε την κίνησή σας, δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο τον εαυτό σας και να προσπαθείτε να μαντέψετε τι νιώθει η άλλη πλευρά. Είστε σε σχέση; Πάρτε το ρίσκο να γίνετε συναισθηματικά πιο ανοιχτοί, παρά το γεγονός ότι αυτό είναι δύσκολο για το εσωστρεφές ζώδιό σας. Η ρουτίνα είναι ο δολοφόνος του πάθους, οπότε αφήστε τα παθιασμένα λόγια σας και τις εκπλήξεις να ανάψουν αυτές τις φλόγες.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Μόνο εσείς ξέρετε πως να ζήσετε τον έρωτα και τη ζωή, να τολμήσετε στην αγάπη! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και επιτέλους βλέπετε πράσινο φως σε αυτό το δελεαστικό φλερτ ενός πλατωνικού φίλου. Αν είστε και οι δύο διαθέσιμοι, γιατί να μη δοκιμάσετε; Πλησιάστε το αντικείμενο του πόθου σας παιχνιδιάρικα και κάνοντας αστεία, θα απογειωθείτε στον έβδομο ουρανό! Είστε σε σχέση; Μην είστε τολμηροί και επιτακτικοί στις ιδέες σας στην προσπάθειά σας να βγάλετε από μέσα σας την ένταση που σιγοβράζει καιρό τώρα. Βάλτε το ρομαντισμό σε δεύτερη μοίρα και γαλουχήστε τη φιλία που μοιράζεστε. Όταν ξέρετε πώς να διώξετε μακριά την πίεση και να γοητεύσετε ο ένας τον άλλο με κάτι νέο, θα αναπτυχθείτε ως ζευγάρι.

Δείτε ακόμη: Αφροδίτη στον Λέοντα από 13/6 - 10/7! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Η πρακτική σας να είστε εργασιομανείς σας κάνει τέλειους, αλλά κάτω από την επιρροή της νέας Σελήνης στον εργατικό έκτο οίκο σας, η ακλόνητη δέσμευσή σας στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας δεν θα αποδώσει τους καρπούς που θέλετε. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι στόχοι σας, οι πολλές ώρες εργασίας θα σας απομακρύνουν από την αγάπη σας. Και σίγουρα η σχέση σας αξίζει κάποια προσοχή, ίσως περισσότερη τώρα. Ακόμη και μια απλή χειρονομία, ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη της σχέσης σας. Στείλτε ένα μήνυμα στο διάλλειμά σας στη δουλειά, προσφέρετε μια χείρα βοηθείας όταν ο αγαπημένος σας, σας χρειάζεται, γίνετε καλός ακροατής. Ακόμη και η ελάχιστη προσπάθεια μπορεί να έχει θετική επίδραση.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Τι μάθατε από τις παρελθούσες εμπειρίες σας; Ο στόχος σας είναι τώρα να αναλογιστείτε τα μαθήματα της ζωής που πήρατε και η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να δείτε ότι κερδίσατε πολλά από κάποιες συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις. Ακόμα κι αν κάποιοι πάτησαν τα κουμπιά σας, είναι εύκολο τώρα να δείτε τα γεγονότα ανάλαφρα. Σκεφτείτε τη σοφία που έχετε αποκομίσει από αυτές τις εμπειρίες, αλλά μην τις κρατήσετε για τον εαυτό σας. Μιλήστε γι’ αυτές στους φίλους σας, γράψτε ένα post στο Facebook, πείτε κάτι έξυπνο και περιεκτικό. Ποτέ δεν ξέρετε: Θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο έρωτα ή απλά θα καταφέρετε να υποστηρίξετε τους άλλους που αγωνίζονται να περάσουν τις Συμπληγάδες.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Προσπαθήστε να απελευθερώσετε τη δυσαρέσκεια του παρελθόντος. Έχετε μάθει ένα σημαντικό μάθημα από μια οδυνηρή κατάσταση, έτσι μην είστε κολλημένοι στα παλιά και κρατάτε την αρνητικότητα στη ζωή σας. Ίσως είστε ακόμα προσκολλημένοι σε αυτό το γεγονός διότι υπάρχουν και άλλα που πρέπει να αντληθούν από αυτή την εμπειρία. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της νέας Σελήνης στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, για να βρείτε κάποιον ή κάτι που μπορεί να σας καθοδηγήσει σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα θετικά για σας προκειμένου να ξεμπερδέψετε με αυτά τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που κυρίως προέρχονται και συνδέονται με την παιδική σας ηλικία.

e-zwdia.gr