Ζώδια και βραδινή έξοδος: Ποια γκρινιάζουν, ποια βαριούνται και ποια αργούν να ετοιμαστούν;

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια πριν την βραδινή έξοδο;

Ζώδια και βραδινή έξοδος: Ποια γκρινιάζουν, ποια βαριούνται και ποια αργούν να ετοιμαστούν;

Ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο με τον αγαπημένο σου και θέλεις να είσαι… στην πένα. Να μην κάνετε κακή εντύπωση στη παρέα που σας περιμένει και να περάσετε ένα υπέροχο, φανταστικό βράδυ.

Όμως, πώς θα αντιδράσει ο αγαπημένος σου όταν όλη αυτή η προετοιμασία τραβάει σε… μάκρος; Είναι ανυπόμονος; Γκρινιάζει; Βαριέται; Διαβάστε παρακάτω...

Μήπως αργεί αυτός να ετοιμαστεί; Σε κούρασε πολύ; Η αστρολογία σου δίνει τις απαντήσεις που θέλεις, ανάλογα με το ζώδιό του, για να αποφύγεις μια βραδινή έξοδο γεμάτη νευρά και ένταση!

ΚΡΙΟΣ

Αν ετοιμάζεσαι να βγεις με τον Κριό, θα πρέπει να ετοιμαστείς σε χρόνο-μηδέν, γιατί το χειρότερό του είναι να περιμένει. Η αναμονή τον σκοτώνει. Και εκεί που εσύ αρχίζεις να ετοιμάζεσαι, αρχίζει κι εκείνος την γκρίνια, με αποτέλεσμα να προσανατολίζεσαι και να ξεχνάς και τι έχεις να φορέσεις. Πρόσεξε μη βγεις έξω με διαφορετικά παπούτσια! Και φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, να του ανεβάζεις τη διάθεση. Για να γλυτώσεις τους καυγάδες…

ΤΑΥΡΟΣ

Και θέλει να είσαι στην εντέλεια ο αγαπημένος σου Ταύρος και απαιτεί να είσαι στην τρίχα μέσα στα επόμενα 5 λεπτά. Μα γίνεται αυτό; Ούτε μάγος να ήσουν. Και εκεί που έχεις φτιαχτεί κατάλληλα για την περίσταση και βρίσκεσαι στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, ακούς την φωνή του απ’ την εξώπορτα: Άντε, αργήσαμε, δεν θα προλάβουμε, λες και θα χάσετε το τρένο. Όλη αυτή η ένταση, θα οδηγήσει σε ένα δείπνο… μουρμούρας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις τουλάχιστον την ησυχία σου και τον χρόνο να προετοιμαστείς για την έξοδο σου με τον Δίδυμο, αφού την ώρα που θα ετοιμάζεσαι, αυτός θα κάνει οτιδήποτε άλλο, αφήνοντας σου ελεύθερο το πεδίο. Αν κάθε 5 λεπτά σε ρωτά αν έχεις ετοιμαστεί και ότι θα αργήσετε, μη δίνεις σημασία, ελέγχει σε… τι σημείο βρίσκεσαι. Και όταν πια θα είστε στην εξώπορτα, έτοιμοι να φύγετε, θα θυμηθεί ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα και… άντε να τον βγάλεις μετά από εκεί μέσα! Σπάσιμο νεύρων;

Δείτε ακόμη: Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θέλει να είναι παρών την ώρα που εσύ θα ετοιμάζεσαι για την βραδινή έξοδό σας και μπορεί να έχει άποψη στο τι θα φορέσεις. Τόσο πολύ, που θα προτιμούσες να πάει να δει τηλεόραση, αλλά άντε να του το πεις αυτό, αφού θα τον κάνεις να νιώσει ότι δεν τον αγαπάς και η έξοδος σας θα καταλήξει σε… baby sitting. Συνεπώς, άφησε τον να κάνει το δικό του παιχνίδι, αφού ζει στιγμές νοσταλγικές. Το γλυκούλι μου!

ΛΕΩΝ

Για να βγεις με τον Λέοντα θα πρέπει να σπάσουν πρώτα τα νευρά σου, να κατεβάσεις χάπια για τον πονοκέφαλο που θα σου προκαλέσει και να έχεις μεθύσει από πριν για να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ο λόγος; Θα θέλει να ντυθείς έτσι όπως αυτός θέλει και θα έχει άποψη ακόμα και για το μακιγιάζ σου. Δεν πάμε καλά. Για να το αποφύγεις, πρέπει να προλάβεις να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου για το δικό του ντύσιμο, ώστε να ασχοληθεί με τα δικά του (όντας τελειομανής) και να παρατήσει εσένα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι πάντα έτοιμος για κάθε κατάσταση που συμβαίνει στη ζωή του, πόσο μάλλον για μια απλή, βραδινή έξοδο. Εσύ όμως; Σίγουρα θέλεις το χρόνο σου για να ετοιμαστείς, οπότε δε θα δεις και με τόσο θετικό μάτι την γκρίνια του γιατί… έχετε αργήσει (κι ας είναι το ραντεβού σας 2 ώρες αργότερα, μπορεί να βρείτε κίνηση στο δρόμο)! Για να μην χαλάσει η βραδιά σας, καλύτερα να ετοιμαστείς στα γρήγορα, είναι ικανός να ακυρώσει την έξοδο τελευταία στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Η προετοιμασία μιας εξόδου με τον Ζυγό, σε βάζει τελικά στη διαδικασία να ασχοληθείς εσύ με το τι θα φορέσει εκείνος… Θα σκεφτείς ότι αυτό είναι καλό, γιατί θα σου αφήσει το ελεύθερο να ντυθείς όπως θέλεις και επιτέλους να βάλεις το αγαπημένο σου εξώπλατο φόρεμα. Αρκεί βεβαίως να παραβλέψεις το γεγονός ότι κάθε λίγο και λιγάκι θα σε ρωτάει εάν αυτό ταιριάζει με εκείνο ή αν το παντελόνι του φαίνεται ασιδέρωτο. Για να μη χαλάσετε την έξοδο σας, συμφώνησε μαζί του σε όλα και… θαύμασέ τον για το γούστο του (έτσι, για να είναι τελικά σίγουρος ότι φόρεσε τα σωστά ρούχα)!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει μεγάλη ανασφάλεια για το τι θα φορέσεις σε μια βραδινή σας έξοδο, καθώς μπορεί να είναι… περισσότερο σέξι από το κανονικό. Όχι ότι δεν του αρέσει αυτό, αλλά μόνο όταν είσαστε οι δυο σας. Άρα θα περάσεις από ανάκριση ενδυματολογική, προκειμένου να είναι σίγουρος ότι δε θα προκαλείς με το ντύσιμο σου το θαυμασμό των άλλων αρσενικών. Οπότε περιορίσου σε κάτι που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον και κράτησε την σέξι διάθεσή σου μόνο εσωτερικά. Και μόνο για εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν μπορεί να περιμένει κανέναν και τίποτα, πόσο μάλλον εσένα που ετοιμάζεσαι με τις ώρες για να βγείτε. Από την αρχή θα δείξει την δυσφορία του και επειδή δεν θέλει να ξεσπάσει πάνω σου, είναι ικανός να φύγει χωρίς εσένα και μάλιστα χωρίς να σου το πει κιόλας. Για να τα γλυτώσεις όλα αυτά, απόσπασε την προσοχή του, βάζοντας τον να τηλεφωνήσει στην παρέα σας για να βεβαιωθεί πού ακριβώς θα πάτε, έτσι για να πιάσουν κουβέντα και να έχεις το χρόνο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από πριν έχει προετοιμάσει τα πάντα για την βραδινή σας έξοδο και μάλιστα σου αναφέρει ότι την τάδε ώρα θα πρέπει να βρισκόμαστε στο τάδε σημείο, οπότε κανόνισε το χρόνο που χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς… Κι επειδή σίγουρα δε θα είσαι έτοιμη στην ώρα σου, σαν ρολόι-κούκος θα εμφανίζεται μπροστά σου, να σου υπενθυμίζει την ώρα αναχώρησης. Και αν πάλι δεν έχεις προλάβει, φεύγουμε έτσι όπως είσαι. Τι έχει το μαλλί σου δηλαδή; Μια χαρά είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποτέ, μα ποτέ αυτός ο Υδροχόος να μην είναι στην ώρα του; Λες και δεν υπάρχει ο χρόνος για αυτόν. Ούτε ρολόγια. Άρα, η απόφαση να βγεις μαζί του, ιδιαίτερα όταν σας περιμένουν και άλλα άτομα, καταντά… μαρτύριο. Γιατί εσύ θα τον παρακαλάς να ετοιμαστεί, και εκεί που θα έχει ετοιμαστεί, ξαφνικά θυμάται ότι πρέπει να κάνει ένα τηλεφώνημα ή ότι τελικά το πουκάμισο δεν του αρέσει και θέλει να το αλλάξει… Κατέβα στο αυτοκίνητο και έρχομαι αμέσως, θα σου πει και εσύ θα περιμένεις την εμφάνιση του πρίγκιπα για ώρες…

ΙΧΘΥΣ

Η έξοδός σου με τον Ιχθύ, θα μετατραπεί σε ένα ατελείωτο παιχνίδι, αφού εσύ θα έχεις ετοιμαστεί από ώρες και αυτός ακόμα θα βλέπει τηλεόραση, θα παίζει με το αγαπημένο του παιχνίδι στον υπολογιστή, θα μιλάει στο τηλέφωνο με τον κολλητό του ή και όλα αυτά ταυτόχρονα. Η προσπάθειά σου να τον πείσεις να ετοιμαστεί γιατί έχετε αργήσει, αποσυντονίζει κι εσένα και δεν έχεις παρατηρήσει ότι… φόρεσες την μπλούζα σου ανάποδα! Μήπως να την αναβάλατε την έξοδος για απόψε;

Πηγή: e-zwdia.gr