Σελήνη στον Καρκίνο: Πως επηρεάζεται το κάθε Ζώδιο σήμερα! (14/06)

Αναλυτικές προβλέψεις!

Σελήνη στον Καρκίνο: Πως επηρεάζεται το κάθε Ζώδιο σήμερα! (14/06)

Το σπίτι, η οικογένεια, ότι σου ανήκει και αγαπάς είναι αυτό στο οποίο και θα αφοσιωθείς σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου! Ο κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη, γεγονός που σημαίνει ότι όταν έχουμε το πέρασμα της Σελήνης από αυτό το ζώδιο, μπορούμε να προσμένουμε ότι ημέρα χαρακτηρίζεται από συναίσθημα, ισχυρά ένστικτα αλλά και από μεγάλη εκφραστικότητα. Ωστόσο, τα νέα ξεκινήματα που γίνονται σήμερα, είναι λογικό ότι θα έχουν βάθος και ουσία, αλλά θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια και σκαμπανεβάσματα. Πιο ευνοημένα σήμερα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)!

ΚΡΙΟΣ Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (14/06) από την Άντα Λεούση!

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και εσύ αγαπητέ Κριέ χαρακτηρίζεσαι από νεύρα, ένταση και παρορμητικότητα. Το βασικό μέλημα της ημέρας θα είναι οι υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και το πολύ στενό σου περιβάλλον. Θα θελήσεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς, θα υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις με τα άτομα που συμβιώνεις αλλά θα προσπαθήσεις και με περισσότερη ευαισθησία να δεις τις ανάγκες των ανθρώπων που είναι κοντά σου! Η μέρα δεν είναι ιδανική για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Μπορείς όμως να λύσεις προβλήματα βάζοντας νερό στο κρασί σου και λειτουργώντας περισσότερο συλλογικά, παρά εγωιστικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου, χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια και έχεις την επιθυμία να μοιραστείς με λόγια, όλα όσα αισθάνεσαι! Από το ξεκίνημα της ημέρας αγαπητέ Ταύρε, θα είσαι γεμάτος από ενέργεια και θα έχεις συναντήσεις, μηνύματα και επικοινωνίες, που θα μπορούν να σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Η μέρα σε ευνοεί για ταξίδι, συζητήσεις, συναντήσεις, επαφή με αδέρφια, ρομαντικές εξομολογήσεις και τετ- α – τετ ραντεβουδάκια στα αισθηματικά τα οποία και θα έχουν συναίσθημα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την ημέρα, θα έχεις κινητικότητα, δεν θα μείνεις σπίτι και θα θέλεις με κάθε τρόπο να ανανεώσεις τη ζωή σου, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα αισθηματικά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου, χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια και έχεις την επιθυμία να μοιραστείς με λόγια, όλα όσα αισθάνεσαι! Από το ξεκίνημα της ημέρας αγαπητέ Ταύρε, θα είσαι γεμάτος από ενέργεια και θα έχεις συναντήσεις, μηνύματα και επικοινωνίες, που θα μπορούν να σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Η μέρα σε ευνοεί για ταξίδι, συζητήσεις, συναντήσεις, επαφή με αδέρφια, ρομαντικές εξομολογήσεις και τετ- α – τετ ραντεβουδάκια στα αισθηματικά τα οποία και θα έχουν συναίσθημα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την ημέρα, θα έχεις κινητικότητα, δεν θα μείνεις σπίτι και θα θέλεις με κάθε τρόπο να ανανεώσεις τη ζωή σου, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα αισθηματικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα είναι στο ζώδιο σου αγαπητέ Καρκίνε και από το ξεκίνημα της ημέρας είναι λογικό να αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις όλα σου τα συναισθήματα και να βρεθείς κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς! Η μέρα σου είναι γεμάτη από συγκινήσεις αλλά και ευαισθησίες! Οι εναλλαγές στην διάθεσή σου μπορεί συχνά να κουράσουν τόσο εσένα όσο και τους ανθρώπους με τους οποίους θα έρθεις σε επαφή! Το ζώδιο σου σήμερα ευνοείται για ρομαντικές συναντήσεις, ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά, διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων αλλά και κατανόηση των συναισθημάτων τόσο των δικών σου, όσο και των οικείων προσώπων σου!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου, η διάθεσή σου είναι ευμετάβλητη και σε διακρίνει η εσωστρέφεια αγαπητό Λιοντάρι! Έχεις την ανάγκη να αφοσιωθείς στις εντελώς προσωπικές σου υποθέσεις και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου! Μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα παρουσιάζει ο τομέας της εργασίας σου, όπου και θα θελήσεις να αφοσιωθείς σε όλες τις εκκρεμότητές σου, προκειμένου να απαλλαγείς από άγχη, πιέσεις και δεσμεύσεις που σε εξαντλούν! Εκτός από τον τομέα της εργασίας, τον οποίο και μπορείς να βάλεις σε τάξη, το ζώδιο σου σήμερα ευνοείται και στην περισυλλογή, τον απολογισμό, αλλά και την πνευματική αναζήτηση. Οι ευαισθησίες σου θα είναι τονισμένες, ενώ το αίσθημα της συμπόνιας και της κατανόησης θα σε κάνει να παραδεχθείς λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και εσύ αγαπητέ Παρθένε έχεις την συναισθηματική ανάγκη να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Η μέρα σου έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα, αυτό σημαίνει ότι θα θελήσεις να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σε συνδέουν κοινά ιδανικά, ή αμοιβαία συναισθήματα. Επιπλέον με την Σελήνη από αυτή τη θέση, μπορείς να έχεις εξελίξεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας συναισθηματικής σου προσδοκίας. Συναντήσεις με φίλους, δικτύωση και γνωριμίες είναι τα «ατού» αυτής της ημέρας. Η χαρά, η ανυπομονησία αλλά και το αίσθημα να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα με φιλικά σου πρόσωπα, θα σε κάνουν αυτή την ημέρα να είσαι το επίκεντρο κάθε παρέας αλλά και κάθε συζήτησης.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη από τον Καρκίνο, πιέζεσαι, ζορίζεσαι, αγχώνεσαι και προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τους βασικούς τομείς της ζωής σου αγαπητέ Ζυγέ! Το κύριο μέλημα του ζωδίου σου για σήμερα είναι η καριέρα, η καταξίωση, το μέλλον σου , η πορεία μίας σταθερής σχέσης. Αυτοί είναι ακριβώς και οι τομείς που θα κεντρίσουν έντονα το ενδιαφέρον σου και που θα σε κάνουν κάποιες στιγμές να νιώσεις συναισθηματική ένταση ή και προσωρινή απογοήτευση! Προσπάθησε να αποφύγεις τους παρορμητικούς καβγάδες με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος ή και με τον / την σύντροφο. Αυτό που πρέπει σήμερα να θυμάσαι, είναι ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι που σε περιβάλλον να σκέφτονται, να ενεργούν, να πιστεύουν και να θέλουν ακριβώς το ίδιο με εσένα!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14/6...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου, σε βοηθά άμεσα να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και σου δίνει το κίνητρο να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να έχεις εξέλιξη και επέκταση σε βασικούς τομείς της ζωής σου! Το συναίσθημα και η λογική θα βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία, με αποτέλεσμα αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα να έχεις την ικανότητα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα προσωπικά σου θέματα. Η μέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με τομείς που αφορούν την φιλοσοφία, την επέκταση γνώσης, τα ταξίδια, τις επικοινωνίες με άτομα που λείπουν μακριά. Επιπλέον, το ένστικτό σου κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα είναι αρκετά ισχυρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, περιορίζει την αισιοδοξία και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου! Σήμερα αγαπητέ Τοξότη θα θέλεις να υπερβάλεις στην διατροφή, στην σπατάλη χρήματα αλλά γενικά και σε όλες τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Οι απαιτήσεις του προγράμματός σου θα είναι αυξημένες και συχνά μπορεί να εξαντλήσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τα αρνητικά συναισθήματα, την ζήλια, την εμμονή, την ανασφάλεια αλλά και τις αρνητικές σκέψεις. Βάλε φρένο στις παρορμήσεις σου και προσπάθησε να διαχειριστείς πιο έξυπνα τόσο τα ζητούμενα της καρδιάς όσο τις υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στον Καρκίνο! Σήμερα Αιγόκερε θα λειτουργείς πιο τρυφερά, συναισθηματικά και δοτικά απέναντι σε όλες τις σχέσεις σου! Η ημέρα είναι ιδανική για να έρθεις πιο κοντά με συνεργάτες και να προγραμματίσετε ομαδικά ένα πλάνο επαγγελματικής δράσης. Εύνοια δέχεσαι και στην σύναψη νέων επαγγελματικών συνεργασιών, αρκεί να μελετήσεις προσεχτικά όλα τα δεδομένα! Στον αισθηματικό τομέα, τα νέα είναι ευχάριστα .... Με την Σελήνη από τον Καρκίνο μπορείς να περάσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου, ενώ αν δεν έχεις σχέση, μπορείς να βγεις από το «καβούκι» σου και να φλερτάρεις με τον στόχο μίας νέας γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο είναι απαιτητική και σου επιβάλει να βάλεις πρόγραμμα και τάξη στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Εσύ αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώσεις σήμερα άγχος, κούραση και εξάντληση απ΄όλες τις υποχρεώσεις που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου! Η εργασία, είναι ο βασικός τομέας που σε προβληματίζει και τον οποίο πρέπει με συνέπεια να φροντίσεις. Η ημέρα σε ευνοεί να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου, αλλά επίσης είναι μία καλή ευκαιρία να πάρεις την απόφαση να κάνεις αλλαγές και στον ίδιο σου τον εαυτό. Μία ανανέωση στην εμφάνισή σου, η δίαιτα, το γυμναστήριο και η επιμέλεια της φυσικής κατάστασης, είναι αποφάσεις που αν παρθούν τώρα, θα μπορέσουν πραγματικά να σε βγάλουν σε θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου και η μέρα σου είναι γεμάτη από συναίσθημα αλλά και ρομαντισμό! Θα υπάρξουν οι αιτίες για να νιώσεις χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία, ενώ η δημιουργικότητά σου θα είναι στα καλύτερά της. Σήμερα το ζώδιο σου ευνοείται για ερωτική συνάντηση, αισθηματικές ευκαιρίες, χαρές μέσα από παιδιά, διασκέδαση, ενασχόληση με την τέχνη αλλά και δέχεσαι εύνοια και για κάθε δραστηριότητα που σου δίνει χαρά και που γεμίζει την καρδιά σου! Είναι μία καλή ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να νιώσεις καλά τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Πηγή: Οroskopos.gr