Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Ουρανό στην αρχή του Ταύρου με αποτέλεσμα να οξυνθούν οι διαφωνίες στις συναισθηματικές ανθρώπινες σχέσεις.

Η εξέλιξη της Νέας Σελήνης στους Διδύμους (που προηγήθηκε στις 13/6) επιταχύνει τον ρυθμό της καθημερινότητας και συμβάλλει στο να μην προλαβαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι να διεκπεραιώνουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους. Διαβάστε παρακάτω...

Κριός
Αξιοποιήστε επικοινωνιακά αυτήν την εβδομάδα και φροντίστε κυρίως τον ανεφοδιασμό των οικογενειακών σας ελλείψεων. Λειτουργήστε περισσότερο ευέλικτα και όχι σπασμωδικά όταν οι παράγοντες της δουλειάς σας δεν συγχρονίζονται μαζί σας. Αντέξετε τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και μην οξύνετε τις σχέσεις σας με τους εκπροσώπους του συστήματος. Ερωτικά υπάρχει μια πρόκληση που πρέπει να προσέξετε.

Δείτε ακόμη: Άση Μπήλιου: Nέα Σελήνη στους Διδύμους - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (Βίντεο)

Ταύρος
Η εβδομάδα είναι ευχάριστη για εσάς με μια δόση αιφνίδιας ψυχαγωγίας ή ερωτικής εκτόνωσης. Οτιδήποτε καλό όμως διαρκεί λίγο και οι υποχρεώσεις ξαναπαρουσιάζονται εμπρός σας. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε σε αυτές τις εναλλαγές και κυρίως στην παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας, ο οποίος θα αλλάξει σταδιακά τις συνθήκες ζωής και τις προοπτικές αισθηματικών και κοινωνικών σχέσεων.

Δίδυμοι
Ο Ερμής περνώντας στο ζώδιο του Καρκίνου, σας διευκολύνει να λύσετε ή να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας ανοίγει μια καινούρια πόρτα συναισθηματικής είσπραξης, ή πρόσκαιρης χαράς. Ο Άρης στον Υδροχόο συνεχίζει να σας ταξιδεύει σε καινούριες ιδέες που θα χρειαστεί αγώνας για να τις υλοποιήσετε. Η Νέα Σελήνη αυτής της περιόδου επιταχύνει το ρυθμό της καθημερινότητας και τονίζει την πολυπλοκότητα της ζωής σας.

Καρκίνος
Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι κατάλληλες να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά στις ανάγκες και στις υποθέσεις που αντιμετωπίζετε. Θα σας δοθούν υποσχέσεις αλλά θα καθυστερήσουν στην υλοποίησή τους. Μια μικρή ανακούφιση στα οικονομικά είναι πολύ πιθανή. Η δυσαρμονία του Ουρανού με τον Άρη συνεχίζεται, υπαγορεύοντας αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας. Σχολιασμοί και παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα και καλό θα είναι να προσέξετε ένα παρασκήνιο που λειτουργεί αθέατα εις βάρος σας.

Λέων
Ο Άρης στον Υδροχόο επιμένει να δημιουργεί εντάσεις σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Η παρουσία όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σας βελτιώνει τον παράγοντα της τύχης και μειώνει τις διαφορές με τους άλλους. Ο Ερμής σας βοηθά να βρείτε πρακτικούς η ψυχολογικούς ανεφοδιασμούς εκεί που χρειάζονται. Ο Ουρανός επιμένει να δίνει προτεραιότητα στην εξέλιξη της καριέρας σας μέσα από δύσκολες διαδρομές. Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερω δοκιμάζει την αντοχή των νεύρων σας στο περιβάλλον της εργασίας σας.

Παρθένος
Χωρίς να είναι εύκολο αυτό το διάστημα, είναι αρκετά εξυπηρετικό για τις τρέχουσες υποθέσεις σας, κυρίως τις επαγγελματικές. Στα αισθηματικά σας υπάρχει μια ασάφεια, όχι τόσο εξ αιτίας της συμπεριφοράς των άλλων, αλλά περισσότερο εξ αιτίας της αμφιταλαντευόμενης διάθεσής σας. Στο μεταξύ, το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου θα σας απασχολήσει πολύ. Διευκολύνσεις θα έχετε στη λύση ενός οικογενειακού προβλήματος και μερικοί θα δείτε την υλοποίηση μιας προσδοκίας σας. Η τέχνη και τα πολιτιστικά σας ενδιαφέροντα ξαναγυρίζουν στο προσκήνιο των ασχολιών σας.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: Με ποιο τρόπο παίρνει τη ρεβάνς το καθένα;

Ζυγός
Σύνθετο προβλέπεται αυτό το διάστημα, καθώς οι προοπτικές που έχετε εμποδίζονται από αστάθμητους παράγοντες, κυρίως του εξωτερικού σας περιβάλλοντος. Ο Ερμής στον Καρκίνο τονίζει κάποιες υποχρεώσεις σας, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Πάντως πολλά πράγματα συνεχίζουν να προχωρούν αργά και να συντηρούν το άγχος σας τόσο για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις όσο και για τις δυσκολίες ή για τις διαφωνίες που επιμένουν να κυριαρχούν στο στενό σας περιβάλλον ή στο χώρο του σπιτιού σας. Η εποχή είναι σύνθετη και μεταβατική. Προετοιμάζει μια νέα πραγματικότητα που δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα.

Σκορπιός
Η περίοδος αυτή είναι για εσάς και ενδιαφέρουσα και προκλητική μαζί. Ο Ουρανός έχει εγκαινιάσει μια νέα εποχή που θα επηρεάσει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας σταδιακά. Ο Άρης στο μεταξύ γίνεται αιτία ταλαιπωρίας σας από δικούς σας ανθρώπους. Ο Ερμής στον Καρκίνο σας βοηθά να δραπετεύετε ή να κάνετε αυτό που θέλετε πιο εύκολα από ότι πριν. Τέλος η Αφροδίτη στον Λέοντα θα τονίσει την γοητεία και το γεγονός ότι θα κάνετε αίσθηση στις δημόσιες εμφανίσεις σας, όλο αυτό το διάστημα. Μην παίρνετε όμως αποφάσεις για σημαντικά θέματα που δεν θα μπορέσετε να αναιρέσετε αργότερα.

Τοξότης
Ο Άρης στον υδροχόο σας βοηθά να υποστηρίζετε τις σκέψεις σας και τις πεποιθήσεις σας σαν τρόπο ζωής. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες χαρές που σας είχαν λείψει. Ο Ερμής στον Καρκίνο σας βοηθά να ψάξετε σε βάθος και να βρείτε απαντήσεις όπου χρειάζεστε. Ο Δίας στον Σκορπιό διατηρεί ένα περίεργο παρασκήνιο στην καθημερινότητα της ζωής σας και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, εμποδίζει προς το παρόν την υλοποίηση ενός σχεδίου, λόγω ανεπάρκειας χρημάτων. Και όμως, το Καλοκαίρι αυτό θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο για τους περισσότερους από εσάς, έστω και με μερικές περιστασιακές ανακοπές.

Αιγόκερως
Κυρίαρχοι των καταστάσεων όπως πάντα, είστε υποχρεωμένοι να φέρετε εις πέρας ετερόκλητες μεταξύ τους υποχρεώσεις και να βάλετε σε μια καλύτερη τάξη, προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Είστε από τους λίγους που θα ευνοηθούν με το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο, στο εγγύς και στο απώτερο μέλλον. Προς το παρόν όμως πρέπει να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις πραγμάτων και καταστάσεων, σχέσεων και σχεδίων, προκειμένου η πορεία σας να είναι απρόσκοπτη από εμπόδια και διαφωνίες τρίτων. Αισθηματική η τύχη λειτουργεί μετ΄ εμποδίων.

Υδροχόος
Ο Άρης στο ζώδιό σας συνεχίζει να τονίζει τη δημιουργικότητα των σκέψεών σας αλλά να ταλανίζει και το νευρικό σας σύστημα. Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να δοκιμάζει τη βούλησή σας, καθώς σας υπαγορεύει να κάνετε αλλαγές που είναι αναγκαίες αλλά εσείς δεν είστε ακόμα σύμφωνοι με αυτές. Η Αφροδίτη στον Λέοντα βελτιώνει λίγο την κατάσταση των ερωτικών σας και ο Ερμής στον Καρκίνο σας κάνει πιο επιδέξιους στην διεκπεραίωση των εργασιακών σας υποχρεώσεων,. Ανεφοδιαστείτε τώρα για το δύσκολο δίμηνο που επακολουθεί.

Ιχθύες
Οι πλανητικές όψεις διευκολύνουν περισσότερο την καθημερινή σας ζωή σε σύγκριση με τους περισσότερους ζωδιακούς χαρακτήρες. Μπορεί να μην έχετε αυτά που θα θέλατε αλλά δεν περνάτε και τις δυσκολίες όπως κάποιοι άλλοι. Μην παραμελείτε τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και μην χάνετε ευκαιρίες που παρουσιάζονται αιφνίδια για τη βελτίωση συνεργασιών και σχέσεων. Εκλογικεύστε τα όνειρά σας και μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις και φρούδες ελπίδες. Περιορίστε τις απαιτήσεις σας και προσπαθήστε να βρείτε τη χαρά σε απλές δραστηριότητες της καθημερινότητας.

oroskopos.gr