Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23 - 24/6 από την Α. Λεούση

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου από την Άντα Λεούση...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23 - 24/6 από την Α. Λεούση

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Διαβάστε παρακάτω...

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές γιατί ότι δε λέτε για αυτά που σας ενοχλούν, γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και... άνδρες: Ποιοι κολλάνε μόλις τους «φτύσεις»; - Σε ποιους λειτουργεί η... τεχνική της αδιαφορίας!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση το σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική εγωισμού, δε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Δείτε ακόμη: Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 28 Ιουνίου! Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

ΖΥΓΟΣ: Ψάξτε τις προοπτικές της σχέση σας, δείχνοντας ειλικρίνεια. Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο και αν έχει καλές προθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση που φαίνεται πως περνάει κρίση. Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, μην είστε δογματικοί. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δε θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΙΧΘΥΣ: Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που μπορούν να σας βλάψουν μακρόχρονα ή δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν.

astro-live.gr