Η Σελήνη στον Ζυγό: Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο σήμερα (18/7)

Αναλυτικές προβλέψεις...

Η Σελήνη στον Ζυγό: Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο σήμερα (18/7)

Η μέρα σου ξεκινά με την Σελήνη στον Ζυγό και από τη στιγμή που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι, το ενδιαφέρον θα είναι στραμένο στις σχέσεις, στις συνεργασίες αλλά και ... στην διασκέδαση! Η μέρα χαρίζει εύνοια για νέες ερωτικές γνωριμίες, για διευθέτηση ζητημάτων που έχουν προκύψει στο γάμο, στη σχέση, ή με τον συνάδελφο.

Παράλληλα οι προτάσεις για διασκεδαστικές εξόδους με παρέες, το φλερτ και το παιχνίδι θα δώσουν έντονα το αίσθημα της χαράς. Η μέρα δεν ευνοεί για σταθερές αποφάσεις αλλά και για ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν προγραμματισμό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα 18/07;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε απασχολήσουν πολύ οι προσωπικές σου σχέσεις. Μία γενική ανησυχία και έντονο ενδιαφέρον θα έχεις για στενούς συνεργάτες ή το σύντροφο. Ανωριμότητα και οξυθυμία δεν βοηθούν και πρέπει να προσέξεις αυτές τις πτυχές της προσωπικότητας σου, κατά την επιδίωξη των «θέλω» σου. Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών σου, πρέπει να γίνει με σοβαρό και ήπιο τρόπο, ώστε να κερδίσεις αυτά που θες, διαφορετικά θα έχεις πολλές απογοητεύσεις.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε μου Ταύρε, η Σελήνη στο Ζυγό θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να αποδώσεις επαγγελματικά, να αξιοποιήσεις την καθημερινότητα σου ή και να φροντίσεις κάποια θέματα υγείας που ίσως παρουσιαστούν. Η εργατικότητα σου είναι αξιοθαύμαστη τώρα, όμως πρέπει να μην είσαι ισχυρογνώμων και αμετάκλητος στις επαγγελματικές σου επαφές, γιατί δεν θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ξεκουράσου επαρκώς σήμερα γιατί η φροντίδα για σωματική και ψυχική ευεξία, επιβάλλεται.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε παρακινεί να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με ερωτικές υποθέσεις και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου φήμη. Η ανάγκη σου να εκφραστείς συναισθηματικά σε καθιστά πολύ αγαπητό στους άλλους, αρκεί να περιορίσεις την ισχυρογνωμοσύνη που σε διακρίνει συνήθως. Προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις και να περάσεις πολύ όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εκμεταλλεύσου την δημιουργικότητα σου όσο μπορείς.

Καρκίνος

Ίσως να είσαι αρκετά ευαίσθητος και εσωστρεφής σήμερα, φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Επίσης θα στραφείς σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού και θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις την ανάγκη να γίνεις κατανοητός και αποδεκτός συναισθηματικά από το οικογενειακό σου περιβάλλον και ο υπερευαίσθητος και κυκλοθυμικός σου χαρακτήρας, δεν θα σε βοηθήσει. Παρελθοντικά ζητήματα πιθανόν να σε μελαγχολήσουν ή να σε δραστηριοποιήσουν ώστε να διορθώσεις κάποια λάθη.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: "Κάηκες" αν μπλέξεις με άνδρα Ταύρο! Διάβασε έξι μεγάλες αλήθειες...

Λέων

Η Σελήνη στο Ζυγό σήμερα, αγαπητό Λιοντάρι, σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό, αυξάνει την διανοητικότητα και την περιέργεια σου και ίσως να εκφράσεις την επιθυμία σου για κάποιο ταξίδι. Αποζητάς συναισθηματική κάλυψη μέσα από μία πετυχημένη κοινωνική ζωή και δραστηριοποιείσαι κάνοντας επαφές και γνωριμίες. Άσε στην άκρη την υπερηφάνεια σου τώρα και πλησίασε με τη ζεστασιά της προσωπικότητας σου, ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Ίσως σε απασχολήσουν σχέσεις με αδέρφια, όπου θες να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα και να έρθετε πιο κοντά.

Παρθένος

Η οικονομική σου κατάσταση και οι σταθερές αξίες στη ζωή σου θα σε απασχολήσουν σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Θα θελήσεις να διορθώσεις κάποια πράγματα, έτσι ώστε να αποβάλλεις την σημερινή οικονομική ανασφάλεια. Στις σταθερές σου σχέσεις ίσως γίνεις πιο κτητικός και απαιτητικός. Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταλέντο στις διεκδικήσεις σου, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις.

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σε κάνει φιλόδοξο και εξωστρεφή. Η επιθυμία να εκφράσεις αλλά και να πείσεις για τα συναισθήματα και τα «θέλω» σου, είναι μεγάλη και θα επιστρατεύσεις την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την φιλική σου φύση για να την εκπληρώσεις. Προσπαθείς να επηρεάσεις τους άλλους υπέρ σου, όμως οφείλεις να το κάνεις με ειλικρινή συμπεριφορά και όχι με αθέμιτα μέσα, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει σκανδαλώδη αποτελέσματα που θα σε απογοητεύσουν.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (16-22) από την Άντα Λεούση!

Σκορπιός

Η εσωστρέφεια, η μυστικότητα και ίσως η μελαγχολική σου διάθεση, αυξάνονται σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με την Σελήνη να είναι στο ζώδιο του Ζυγού. Κρυφές υποθέσεις και ασχολίες θα σε απασχολήσουν αλλά κυρίως ο δικός σου συναισθηματικός και ψυχικός κόσμος. Δεν σε ενδιαφέρει ο «έξω» κόσμος και επικεντρώνεσαι στην ψυχανάλυση του ίδιου σου του εαυτού. Συγκέντρωσε σήμερα ψυχικές δυνάμεις και εμπιστεύσου τα όνειρα και τη διαίσθηση σου.

Τοξότης

Κοινωνικό και συζητήσιμο σε βρίσκει η Σελήνη σήμερα στο Ζυγό, αγαπητέ Τοξότη. Βρίσκεις ικανοποίηση μέσα από τον κύκλο των φίλων σου με πολλές επαφές αλλά και νέες γωριμίες. Επιδιώκεις να πλησιάσεις πιο πολύ συναισθηματικά τους φίλους σου και να προβάλλεις τις ιδέες σου και αυτά που αισθάνεσαι. Ο έντονος συναισθηματισμός σε αυτόν τον τομέα, ίσως αυξήσει την οξυθυμία σου και δημιουργήσεις εντάσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός και συγκρατημένος.

Δείτε ακόμη: Άση Μπήλιου: Προβλέψεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού! (Βίντεο)

Αιγόκερως

Η σημερινή Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου, στη δημόσια εικόνα σου και στον ιδιαίτερα σημαντικό για σένα τομέα της καριέρας, Αιγόκερε. Οι φιλοδοξίες και το επαγγελματικό σου ένστικτο είναι αυξημένα, όμως ίσως ο απόλυτος και δογματικός σου χαρακτήρας, δημιουργήσει προβλήματα. Μην είσαι άπληστος και προσπάθησε ψύχραιμα να διορθώσεις επαγγελματικά προβλήματα αλλά και οικογενειακά θέματα που πιθανόν να προκύψουν και σε ανησυχήσουν.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, που είναι η Σελήνη στο Ζυγό, έχεις πολύ καλή διάθεση, είσαι κοινωνικός και έχεις όρεξη για μάθηση, ταξίδια και πολλές επαφές και γνωριμίες με καινούργιο κόσμο. Νιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να φιλοσοφήσεις τις αξίες της ζωής. Αισθάνεσαι πολύ αισιόδοξος και τυχερός, όμως ο ενθουσιασμός σου μπορεί να προκαλέσει απερισκεψία στις δραστηριότητες σου, γι’ αυτό προσοχή. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα για εποικοδομητική διασκέδαση και για να βρεις την αλήθεια που κρύβεται μέσα σου.

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, θα δυσκολευτείς αρκετά στην επικοινωνία αλλά μάλλον θα είναι δίκη σου επιλογή αυτό. Θα επιλέξεις να κρατήσεις μία κλειστή, σοβαρή και μυστική στάση απέναντι στις καταστάσεις και ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν να κάνουν με οικονομικές εκκρεμότητες ή συμφέροντα και συναισθηματικές σχέσεις. Σκληρότητα, έντονος ψυχισμός και διάθεση για σεξ σε χαρακτηρίζουν σήμερα. Εκμεταλλεύσου τον έντονο μαγνητισμό σου χωρίς να γίνεις πιεστικός και κτητικός και βασίσου στην ιδιαίτερα δυνατή διαίσθηση σου.

Πηγή: oroskopos.gr