Ερωτοσκόπιο 2018: Ποια ζώδια θα ζήσουν ένα καυτό ερωτικό καλοκαίρι!

Αναλυτικές προβλέψεις...

Ερωτοσκόπιο 2018: Ποια ζώδια θα ζήσουν ένα καυτό ερωτικό καλοκαίρι!

Σίγουρα το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση!

Καίγεσαι να μάθεις εάν θα γνωρίσεις στις διακοπές τον έρωτα της ζωής σου ή τι εκπλήξεις επιφυλάσσει η συνέχεια για τη σχέση σου; Το Youweekly.gr έχει τις απαντήσεις και παρουσιάζει αναλυτικά ποιο θα είναι το ερωτικό μέλλον για κάθε ζώδιο το καλοκαίρι του 2018! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις! Τι πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο σήμερα (19/7);

Κριός

Για τον Κριό μας, φέτος προβλέπονται νύχτες γεμάτες πάθος. Οι γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες και κυρίως πολλές, καθώς ο ανάδρομος Άρης (που γυρνά στις 28/6) δεν προβλέπει καμία σταθερότητα. Να είσαι έτοιμος για πολλές ανατροπές,είτε αυτές αφορούν την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα, είτε την αλλαγή του ερωτικού σου τοπίου προς τα χειρότερα. Οι δεσμευμένοι μείνετε ήσυχοι θα περάσετε ένα ήσυχο και όμορφο καλοκαίρι με το ταίρι σας!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, φέτος το καλοκαίρι είσαι πιο περιζήτητος από ποτέ, αφού οι προτάσεις θα πέφτουν βροχή! Η Αφροδίτη στην Παρθένο όμως από τις 10/7 θα αλλάξει τα δεδομένα εντελώς και θα φέρει στο δρόμο σου μια περίπτωση με προοπτικές σοβαρού δεσμού. Προσπάθησε να αποφύγεις τα εμπόδια που επιφέρει ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και οι δύο εκλείψεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε με οικογενειακά θέματα για να μην καταλήξετε τσακωμένοι μη το ταίρι σας.

Καρκίνος

Κι εσύ φίλε Καρκίνε είσαι φέτος κελεπούρι για πολλούς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αυτοί για σένα. Προσπάθησε να αποφύγεις συμπεριφορές από άλλους που μπορεί να σε κάνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης και διατήρησε τον αέρα αυτοπεποίθησης που σε διακατέχει αυτό το καλοκαίρι. Οι δύο εκλείψεις σε Λέοντα και Υδροχόο θα φέρουν απροσδόκητες εκπλήξεις. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν κάποια μικροκαβγαδάκια αλλά όλα θα έχουν αίσιο τέλος!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: "Κάηκες" αν μπλέξεις με άνδρα Ταύρο! Διάβασε έξι μεγάλες αλήθειες...

Λέων

Παρόλο που η σεξουαλικότητα σου θα είναι στα ύψη αγαπητέ Λέοντα λόγω της Αφροδίτης, ο ανάδρομος Άρης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και είτε να σε κάνει αντικείμενο διεκδίκησης από κάποιον πρώην, είτε εάν είσαι σε σχέση να ξαναφέρει ένα παλιό πρόβλημα στην επιφάνεια. Οι εκλείψεις θα φέρουν αναταραχές στη σχέση σου και ίσως να χρειαστεί να φτάσεις και στο σημείο του χωρισμού.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, προτίμησε να ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι γιατί οι γνωριμίες που θα κάνεις θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον,και σ'αυτό βοηθάει και η Αφροδίτη στον αστερισμό σου! Αν και παραμονεύει και ο Κρόνος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς είναι όλα υπό έλεγχο, ενώ η έκλειψη θα σε βοηθήσει να διώξεις τα τοξικά πρόσωπα από τη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι, θα περάσετε ένα χαλαρωτικό καλοκαίρι με το ζευγάρι σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας ακόμα περισσότερο!

Ζυγός

Αυτό το καλοκαίρι επιφυλάσσει πολλές ανατροπές για τους Ζυγούς μας. Εάν είσαι σε μια σχέση που νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί, ίσως ήρθε η στιγμή να βάλεις ένα τέλος! Ο Άρης στο ζώδιό σου μάλιστα σε κάνει να χάνεις την υπομονή σου με το πρώτο πρόβλημα που βλέπεις μπροστά σου. Η Αφροδίτη από την άλλη ίσως να σου έχει ήδη βρει τη λύση, γιατί με τη γοητεία που σου προσδίδει κάνει το να βρεις αντικαταστάτη παιχνιδάκι! Περίμενε συναρπαστικές εξελίξεις!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα 18/07;

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο Δίας σου δίνει την ευκαιρία για όμορφες και διασκεδαστικές γνωριμίες και σου προσφέρει ένα αισιόδοξες και ευχάριστες στιγμές. Βέβαια,ο Άρης που είναι ανάδρομος βάζει ένα στοπ στις καινούργιες γνωριμίες και σε προτρύνει να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου με κάποιο άτομο από τα παλιά. Τα πράγματα στις σχέσεις δεν θα είναι τόσο σταθερά λόγω του Ουρανού, και θα πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον καλοκαίρι που θα έχει τόσο τσακωμούς και ζήλιες, όσο και παθιασμένες και φλογερές νύχτες!

Τοξότης

Σε γενικές γραμμές αυτό το καλοκαίρι θα είναι ευνοϊκό για τα ερωτικά σου αγαπητέ Τοξότη. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συντηρητικές επιλογές στις οποίες σε ωθεί ο Κρόνος και άκου την Αφροδίτη στο Λέοντα που σε παροτρύνει σε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Φέτος το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο εξόδους και βόλτες και μην αποκλείεις καθόλου τον ερχομό μιας καταλυτικής για τη ζωή σου γνωριμίας!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φέτος το καλοκαίρι πρέπει να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Δυστυχώς, αυτό είναι δύσκολο να συμβεί γιατί ούτε εσύ ξέρεις καλά καλά τι θέλεις, αλλά το ίδιο πράγμα συναντάς και από την απέναντι πλευρά κάθε φορά. Η Πανσέληνος και η έκλειψη στο ζώδιό σου σου υπενθυμίζουν την ανάγκη να κλείσεις ζητήματα με άτομα από το παρελθόν σου και τα πράγματα ίσως αγριέψουν. Εάν είσαι σε σχέση, η φετινή χρονιά επιφυλάσσει ζήλειες και τσακωμούς με τον/την σύντροφό σας.

Δείτε ακόμη: Άση Μπήλιου: Προβλέψεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού! (Βίντεο)

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου αυτό το καλοκαίρι να είσαι διαρκώς σε εγρήγορση. Εάν είσαι τώρα σε σχέση ετοιμάσου για αναταράξεις, παρεμβολές από πρόσωπα του παρελθόντος και έντονες διεκδικήσεις που θα σε βάλουν σε σκέψεις. Αν και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ετοιμάζει για καινούργιες σχέσεις και γνωριμίες που θα σε γοητεύσουν, ίσως θα ήταν καλύτερα να κρατηθείς γιατί το κλίμα χαρακτηρίζεται από μεγάλη αστάθεια και πιθανώς να μην έχουν καλό τέλος. Οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για συναρπαστικές διακοπές με όμορφες στιγμές!

Ιχθύες

Το μόνο που έχεις να φοβάσαι αγαπητέ Ιχθύ φέτος το καλοκαίρι είναι η διαταραγμένη ψυχολογία σου. Θα πρέπει να είσαι διαρκώς σε επιφυλακή για τυχόν προδοσίες και πισώπλατα μαχαιρώματα. Το καλό για σένα έρχεται με την Πανσέληνο στις 28 και την έκλειψη στον Καρκίνο στις 13, που θα φέρουν ένα πιο ευνοϊκό κλίμα στα ερωτικά σου. Η Αφροδίτη στον Παρθενό σε κάνει πιο περιζήτητο και σιγά σιγά οι κατακτήσεις όλο και θα αυξάνονται.