Summer Love 2018: Τα ζευγάρια ζωδίων που έχουν τέλεια χημεία στο κρεβάτι!

Εσύ βρήκες αυτόν που σου ταιριάζει;

Summer Love 2018: Τα ζευγάρια ζωδίων που έχουν τέλεια χημεία στο κρεβάτι!

Αναρωτιέσαι ποιος είναι το ιδανικό ταίρι για σένα... στο κρεβάτι;

Κι όμως υπάρχει τρόπος να το μάθεις! Το Youweekly.gr σου έχει βρει με ποιον θα περάσεις τα πιο καυτά βράδια, ανάλογα με το ζώδιό σου. Ανακάλυψέ το! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:

Κριός

Με ποιον: Ένα ζώδιο αέρα (Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος). Ίσως να επιλέξετε να μην εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία - αλλά, αν το κάνετε, καλά, θα είναι περισσότερο από ό, τι περιμένετε.

Ταύρος

Με ποιον:Ένα ζώδιο αέρα (Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος). Κάποιος νέος ή κάποιος με τον οποίο ήσασταν για λίγο, και τα πράγματα έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Ένας ανοιχτός και ειλικρινής διάλογος (ακόμη και μια σειρά) είναι αυτό που εκτοξεύει αυτή τη συνεύρεση.

Δίδυμος

Με ποιον: Κάποιος νέος, ή κάποιος που βλέπει την αγάπη διαφορετικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πέφτουν οι κλίμακες από τα μάτια σας και αυτό το άτομο σας κάνει να θέλετε να πάτε σε μια περιπέτεια, να διασκεδάσετε, να εξερευνήσετε τη ζωή μαζί.

Δείτε ακόμη: Ποια ζώδια δίνουν τα πιο καυτά φιλιά! Είναι το δικό σου μέσα;

Καρκίνος

Ένας επιχειρηματίας, ένα συναρπαστικό, κοσμικό και συναρπαστικό πρόσωπο που σας αιχμαλωτίζει από την πρώτη συνάντηση. Σας κάνει να νιώσετε ότι όλα είναι δυνατά. Και έτσι είναι.

Λέων

Με ποιο: Ένα ζώδιο της φωτιάς (Λέων, Κριός, Τοξότης) και κάποιος ίσως νεότερος ή που βλέπετε να είναι πιο ανώριμος από εσάς. Ένα δημιουργικό, παθιασμένο, δυναμικό πρόσωπο που πηγαίνει μέρη που θέλετε να πάτε πάρα πολύ.

Zυγός

Με ποιον: Λοιπόν, υπάρχουν κάποιες δυνατότητες εδώ. Θα μπορούσε να είναι ένας Δίδυμος. Θα μπορούσε να είναι με δύο άτομα. Ή, θα μπορούσε να είναι με κάποιον που προκαλεί μεγάλο πάθος, αλλά και ένα είδος ανυπακοής - θυμηθείτε, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ αγάπης και μίσους. Όποια από τις επιλογές κι αν είναι, θα είναι έντονη και αρωματισμένη με δυαδικότητα.

Παρθένος

Με ποιον: Ένα ζώδιο νερού (Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος). Μια σχέση που είστε ήδη μαζί και ερωτευμένοι. Η φυσική έλξη και η διασκέδαση θα δημιουργήσουν σπίθες.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου;

Σκορπιός

Με ποιoν: Ένα ζώδιο γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Κάποιος με τον οποίο είστε ήδη ή γνωρίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή, μόλις συναντήσετε, αισθάνεστε ότι τα γνωρίζετε για πάντα για αυτόν. Αυτό το άτομο έχει τη δυνατότητα να είναι ψυχολόγος για τη ζωή.

Τοξότης

Με ποιον: Ξεκάθαρα με ζώδια νερού (Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος). Ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μια βαθιά, συναισθηματική σύνδεση. Καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον όπως κανένας άλλος.

Αιγόκερως

Με ποιον: Με ζώδια της φωτιάς(Λέων, Τοξότης, Κριός). Κάποιον που δεν γνωρίσατε ακόμη που θα σας χτυπήσει σαν κεραυνός. Θα το καταλάβετε όταν τον γνωρίσετε.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα! (24/07)

Υδροχόος

Με ποιον: Ένα μακρόχρονο αντικείμενο του αταλάντευτου πόθου σας. Η απόλυτη καψούρα σας. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και ναι, πρόκειται να συμβεί!

Ιχθύς

Με ποιον: Σίγουρα ένα ζώδιο του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Μια σκοτεινή ψυχή. Κάποιος που είναι περίπλοκος, ανήσυχος και κακός. Ίσως κάποιος που να σας έχει πληγώσει ακόμη και πριν.