Ζώδια και έρωτας: Τα "πρέπει" και τα "μη" για την εβδομάδα 20-26 Αυγούστου!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

Ζώδια και έρωτας: Τα

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε για την εβδομάδα 20-27 Αυγούστου; Προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φτου, φτου σκόρδα και ματάκια Κριέ του 1ου! Τι ομορφιές είναι αυτές ρε hottieμου! Κοίτα, που τελικά σου πάει το Καλοκαιράκι, ότι κι αν πέρασες!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου τα λάθη στον Έρωτα και ιδίως τα… πονηρά σκοτεινά λάθη, δεν συγχωρούνται, γι’αυτό ηρέμησε λίγο γιατί έχεις ξεφύγει! Αλλά και εσύ του 3ου, άσε τους δογματισμούς και τους τσακωμούς γιατί μάλλον έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και τα… ερωτικά δεδομένα σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: That's it Ταυράκι του 1ου και του 2ου! Ο Έρωτας στα καλύτερα του! Και οκ, εσύ του 2ου το είχες συνηθίσει, αλλά εσένα 1ο, στο χρώσταγε το σύμπαν! Καλή διασκέδαση και στα δυο σας!
Τα «ΜΗ»:Εσύ του 3ου, δεν το έχεις ρε καρδιά μου, ούτε με την επικοινωνία,ούτε με τις μετακινήσεις... Δεν αφήνεις τις βιαστικές γνωριμίες και ταξιδάκια, καλύτερα;

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Μπορεί να τέλειωσε ο Ανάδρομος και τα κουλά του με τους πρώην, αλλά εσύ του 1ου να ξέρεις πως κάπως, κάπου, με κάποιον, το ερωτικό παρελθόν θα σε απασχολήσει ευχάριστα! Εσύ πάλι του 2ου παρτάρεις και καλά κάνεις μωρό μου! Είσαι ο ερωτικός σταρ αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: Αχ, βρε Διδυμάκι του 3ου... Που πας βρε Καραμήτρο με ερωτικές απαιτήσεις, ζήλιες και καταπιέσεις; Δεν κοιτάς να φτιάξεις τα οικονομικά σου πρώτα; Και βλέπουμε για έρωτες αργότερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ααααχ! Ανάσα 1ο δεκαήμερο! Ναι, αυτήν την εβδομάδα έρχεται ένα πολύ χαρούμενο νέο ή μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία! Εύγε!
Τα «ΜΗ»:Μαντάρα τα κάνεις 3ο δεκαήμερο με τα ασυγκράτητα νευράκια σου στον Έρωτα! Εσύ πάλι του 2ου, τα κάνεις μαντάρα και με νευράκια, και με λάθος έρωτες και πάθη, και με κουτσουκέλες, και με ζήλιες, και με πολέμους! Χμμ...

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη... με φακίδες! Η natural φωτογραφία που λατρέψαμε!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, I promise ότι αυτήν την εβδομάδα θα επιστρέψει στη ζωή σου το χρήμα, ο έρωτας αλλά και η αυτοεκτίμηση σου! Επιτέλους δηλαδή! Εσύ του 2ου, δεν προλαβαίνεις ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα και γνωριμίες! Μπράβο καλό μου!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου για έρωτες, μπα... Βρες πρώτα χρόνο για λίγη ξεκούραση, γιατί πολλά τα τρεξίματα μαναράκι...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Βρε καλώς τον πρωταγωνιστή της εβδομάδας! Ναι για σένα λέω Παρθένε του 1ου! Και τα ξαφνικά σου, τα ανέλπιστα σου θα έχεις αλλά και τα σοβαρά σου, που θα μυρίζουν επιτυχία! Καλά και εσύ του 2ου, μια χαρά είσαι! Ενα μηνυματάκι έρχεται που θα σου δώσει την ερωτική σιγουριά που ήθελες!
Τα «ΜΗ»::3ο, την έχεις δει λίγο μπιπ και δέρνω στα ερωτικά; Τι φάση; Τι σε έπιασε και τα κάνεις όλα άνω κάτω με μαγκιές και τσαμπουκάδες στον Έρωτα;

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ξέρει τι λένε 1ο δεκαήμερο; Ότι αν θες η ευτυχία σου να κρατήσει, πρέπει να παραμείνει κρυφή... Και ναι, αυτήν την εβδομάδα θα γίνεις Αλίκη και θα τραγουδάς χαρούμενος “Έχω ένα μυστικό, κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη...”!
Τα «ΜΗ»:3ο δεκαήμερο όχι, όχι, όχι στο σεξ με πρώην! Εσύ πάλι του 2ου, όσο κάνεις λάθη σκοτεινά, παράνομα και εμπόλεμα στον Έρωτα, χαΐρι δεν θα δεις... Το νου σου αυτήν την εβδομάδα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Και τα όνειρα συνεχίζονται να πραγματοποιούνται 1ο και 2ο δεκαήμερο! Άλλη μια εβδομάδα που πάμπολλοι πλανήτες, είναι κολλητά σου φιλαράκια, ιδίως στα ερωτικά σου!
Τα «ΜΗ»:Σσσστ Σκορπιέ του 3ου! Το τι κοτσάνα πετάς, δεν φαντάζεσαι αυτήν την εβδομάδα! Πες τα όλα από την επόμενη!

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Η πραγματική αιτία θανάτου και η τεράστια ανατροπή! Όλη η αλήθεια...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ώρα να σοβαρευτείς 1ο δεκαήμερο! Οκ, μην αγχώνεσαι! Με την καλή έννοια εννοώ! Ουσιαστικοί ερωτικοί στόχοι και φιλοδιξίες πραγματοποιούνται! Εσύ του 2ου πάλι, απολαμβάνεις, διασκεδάζεις και διακοπάρεις ερωτικά! Enjoy!
Τα «ΜΗ»:Εδώ δεν έχεις Ευρώ στο πορτοφόλι, οι ζήλιες σε μάραναν Τοξότη του 3ου... Για χαλάρωσε λίγο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις 1ο δεκαήμερο; Χαρά, αισιοδοξία, χαμόγελο, κοινωνικότητα, τόλμη και παιδικότητα! Λες και πήγες Άμστερνταμ και χρησιμοποίησες τις γλάστρες τους, ένα πράγμα! Και καπάκι στόχοι να πραγματοποιούνται μόνοι τους, ρε φίλε! Αυτή είναι τύχη!
Τα «ΜΗ»: Που να σας κλειδώσω εσάς του 2ου και του 3ου; Βρε αγάπες μου, πως γίνεται και κάνετε τόσες απανωτές γκάφες, μου λέτε; Πόσες πια λάθος ερωτικές συμπεριφορές και επιλογές γίνεται να κάνει κάποιος; Ουφ... Κριοσκορπιοί μου γίνατε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από την μια έχω τον Υδροχόο του 1ου, με ύφος Άραβα, με λεφτά, σέξι, γοητευτικό και ακαταμάχητο που μαγεύει με ένα του βλέμμα και από την άλλη έχω τον Υδροχόο του 2ου, με ύφος Καζανόβα, άστατου, trendy και καρδιοκατακτητή! Αυτά είναι!
Τα «ΜΗ»: Αχ βρε συ του 3ου... Αγάπη μου, όταν μπλέκεις με απαγορευμένες αγάπες, ο μεγαλύτερος πόλεμος, είναι αυτός με τον εαυτό σου... Γιατί βασανίζεις τον εαυτούλη σου λοιπόν, για λίγες στιγμές απόλαυσης;

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1o και 2ο δεκαήμερο αυτά είναι (και πάλι)! Τύχη, χαρά, θετικές αλλαγές και ερωτικός στόχος που πραγματοποιείται τσακ μπαμ! Μπράβο, μπράβο!
Τα «ΜΗ»: Άντε πάλι με τις βλακείες σου με τους φίλους! Πρώτον μην τα βάζεις μαζί τους με το παραμικρό! Δεύτερον μην μπερδεύεις έρωτα και φιλία! Τρίτον να σέβεσαι τους φίλους του/της συντρόφου!

Πηγή: athensmagazine.gr