Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις ημέρας (21/08) από την Άντα Λεούση!

Πως θα κυλήσει η μέρα μας;

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις ημέρας (21/08) από την Άντα Λεούση!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ: Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση. Όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική.


ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε για την εβδομάδα 20-27 Αυγούστου; Προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά και αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας ανήκει και αν δε σας ήρθε το καλοκαίρι που πέρασε, τώρα χτυπάει την πόρτα σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο. Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δε σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Αναμετρηθείτε με συνεργάτες και αντιμετωπίσετε χρόνιους αντιπάλους σας.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, για να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του εργασιακού χώρου. Επειδή οι άλλοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω πριν ενεργήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί, παίζετε σε βάρος της υγείας σας.

Δείτε ακόμη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο!

ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αναπτύξτε επικοινωνιακές ικανότητες και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.

Πηγή: oroskopos.gr