Ζώδια: Προβλέψεις του Σαββάτου, 25/08/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

Ζώδια: Προβλέψεις του Σαββάτου, 25/08/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα καταπληκτικό Σάββατο μας ξημέρωσε αστρολογικά, ας υποθέσουμε πως είναι ένα μικρό δωράκι του σύμπαντος! Τελειώνει πολύ ρομαντικά ο Αύγουστος, εύχομαι να έρθουν τα καλύτερα, γιατί πόσο πια;;;

Η ημέρα είναι γεμάτη από όμορφα συναισθήματα, ενθουσιασμός, αισιοδοξία, ελπίδα, χαρά, υπάρχει ένα ευχάριστο ξεσήκωμα! Διαβάστε παρακάτω...

Οι τρελές και αυθόρμητες ιδέες είναι προτιμότερες! Ένα ταξιδάκι για ΣΚ;;; Νυχτοπερπατήματα σε άγνωστα μέρη; Βόλτα στα μαγαζιά;;; Ερωτικές τυχαίες συναντήσεις;;; Νέες επαγγελματικές προτάσεις;; Επαφή με αγαπημένα πρόσωπα.. Από όλα τα καλά έχει ο μπαξές..

Για αυτό.. να κάνετε οτιδήποτε σας φέρνει εκείνο το χαμόγελο.. που μένει για μέρες χαραγμένο.. πωωωωωωωωω χαρά!

φιλάκια..


Κριός
Ξυπνάτε με μια όρεξη πολύ τρελή, να πάτε στην αγορά να κάνετε ένα shopping therapy και ας μη σας περισσεύουν τα φράγκα! Όσο η ώρα περνά, ας πούμε τσακώνεται το καλό το διαβολάκι με το κακό, το ένα λέει οικονομία, το άλλο προστάζει για σπατάλες! Μετρήστε πρώτα τα κουκιά και κινηθείτε αναλόγως! Προτιμήστε χαλαρές καταστάσεις με τα φιλαράκια σας παρέα. Εννοείται πως ο καθένας πληρώνει το λογαριασμό του, έτσι;;;

Ταύρος
Το σύμπαν σήμερα μιλά για αλλαγές μεγάλες και τρανές, που μόλις προκύψουν θα τρομάξετε ως συνήθως και θα κάνετε πίσω! Και εντάξει αν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, αλλά αν όχι, τότε βαθιές ανάσες και βουτιά στο άγνωστο. Χρειάζεται και αυτό πού και πού, ο Ουρανός έχει σίγουρα μερίδιο ευθύνης! Κάτι πολύ ευχάριστο παίζει να συμβεί και να συγκλονιστεί όλο σας το είναι! Είτε αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε τα ερωτικά, το νου σας..

Δίδυμος
Μια πρόταση ίσως σας γίνει σήμερα και εσείς να απογειωθείτε από χαρά! Δε ξέρω το αν θα σας ζητήσουν σε γάμο ή αν θα σας προσκαλέσουν σε ένα μικρό ταξιδάκι, πάντως το χαμόγελο θα φτάσει στην άκρη της Γης! Θα πρέπει να κρατήσετε τα μπόσικα και να μη δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα, γιατί εκεί κάποιος μπορεί να βρει και πάτημα και να σας τη χαλάσει! Κάποιες αποφάσεις τις παίρνετε, φροντίστε να υπάρξει και μέλλον!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 25 Αυγούστου;

Καρκίνος
Μια πολύ δυνατή μέρα σας ξημέρωσε, κανονίστε τη πορεία σας, χρυσά μου! Έχετε πολλά πράγματα κατά νου, αρκετά σας φαίνονται πολύ δύσκολα, δεν είναι όμως ακατόρθωτα! Ακόμα και η πιο τρελή ιδέα, μπορεί να σας δώσει λύσεις από το πουθενά και να πετύχετε μερικούς στόχους, έτσι για πλάκα! Μη το βάζετε κάτω, το «δε βαριέσαι» δε παίζει σε καμία περίπτωση, δώστε τα όλα, για να έρθουν τα καλύτερα! Εντυπωσιάζετε με την αποφασιστικότητά σας!

Λέων
Τι έχετε βάλει πάλι μέσα στο μυαλουδάκι σας;;; Κάθε τέτοια εποχή θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή, να τα δώσετε όλα, για να έρθουν τα καλύτερα. Πολύ όμορφες σκέψεις κάνετε, όμως ως συνήθως κάποιοι μένουν με το στόμα ανοιχτό και ανεβάζουν πυρετό, γιατί είστε μοναδικοί στο είδος σας! Αν είστε απολύτως σίγουροι για τον εαυτό σας, ανοίξτε τα φτερά σας και μη ρωτήσετε κανέναν, αν όμως παίζει να φάτε τα μούτρα σας, κόψτε φόρα.. πόσο πια;;;

Παρθένος
Με απίστευτη θετική ενέργεια ξυπνάτε σήμερα, είδατε καλό όνειρο μήπως;;; Είστε έτοιμοι να κάνετε την ανατροπή, να ταρακουνήσετε τα νερά, έχετε πάρει τις αποφάσεις σας εδώ και καιρό, ένα ρίσκο είναι η ζωή, γιατί όχι;;; Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, όμως αν νιώθετε έτσι, καλό είναι να ακούσετε τη καρδούλα σας, να πετάξετε όλες τις αρνητικές τις σκέψεις και ότι προκύψει! Προς το παρόν αγαπήστε περισσότερο τους ανθρώπους σας!

Ζυγός
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και δε λέτε σε κανέναν τίποτα! Αν είναι να βγείτε κερδισμένοι και πολύ καλά κάνετε! Το κακό το μάτι είναι μια ίωση της εποχής! Μια νέα δουλειά, έχετε κατά νου που θα σας φέρει τα χρήματα που χρειάζεστε προφανώς για να ξεχρεώσετε τα χρέη σας! Το σύμπαν ανάβει το πράσινο το φως, οπότε δεν έχετε κάτι για να φοβηθείτε.. Από την άλλη επενδύετε στον εαυτό σας τις μέρες αυτές, μερικές σπατάλες είναι σίγουρα στο μενού!

Σκορπιός
Μια φοβερή μέρα σας ξημέρωσε από όλες τις απόψεις! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, όμως είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Μπορεί ακόμα και μια επανάσταση, που λίγοι φυσικά θα το πάρουν χαμπάρι! Η αλήθεια είναι πως κάτι έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό και είστε έτοιμοι να το κάνετε πράξη! Φοβερό;;; Τυχερή ημέρα για νέα επαγγελματικά σχέδια! Όπως και να έχει κάτι μαγικό θα συμβεί..!

Τοξότης
Είστε προβληματισμένοι για το μέλλον σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα ρίσκο θέλετε να πάρετε όμως τα οικονομικά σας δε σας αφήνουν και τόσο. Βάλτε τα κάτω για ακόμα μια φορά και στη πορεία της ημέρας μια ιδέα παίζει να σας ξελασπώσει! Μην είστε απόλυτοι μερικές φορές τα σημάδια αργούν να φανούν. Βάλτε νέους στόχους και ξεκινήστε σιγά-σιγά. Παθιάζεστε η αλήθεια είναι οι δημιουργικοί της παρέας, καλπάζει η φαντασία!

Αιγόκερως
Φανταστική και ονειροπαρμένη η σημερινή ημέρα αστρολογικά! Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και ξαφνικά οι επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν και να συγκλονιστείτε! Για αυτό και εσείς ντυθείτε ωραία, βγείτε έξω να σας δουν, φλερτάρετε με τη ψυχή σας, πείτε ναι σε προτάσεις για διασκέδαση, μη μένετε μέσα λεπτό! Οπότε ή θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, ή θα σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση! Μπορεί και τα δυο μαζί..

Δείτε ακόμη: Ζώδια και φιλί: Πώς φιλάει το καθένα και ποιος είναι ο απόλυτος... ξενέρας!

Υδροχόος
Πολύ ωραία μέρα για να απαιτήσετε να πραγματοποιήσουν τις πιο τρελές σας επιθυμίες! Είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, δε το βάζετε κάτω με τίποτα και συγκλονίζετε πολύ κόσμο, έτσι επειδή! Ονειρευτείτε το μέλλον και μη μένετε εκεί.. δραστηριοποιηθείτε αναλόγως! Υπάρχει κάτι που σας έχει ξεσηκώσει, αν χρειαστεί να κάνετε την ανατροπή, why not? Τα σημάδια, θα είναι πολλά από εδώ και πέρα, μην αντιστέκεστε λοιπόν στο μαγικό κάλεσμα..

Ιχθύς
Καλά εσείς είστε ήδη αλλού για αλλού, έχουμε και το Φεγγάρι στο ζώδιό σας, έχω την εντύπωση πως το ματάκι σας έχει ήδη γυαλίσει και αυτό είναι τρομακτικό! Ευαίσθητοι πολύ, χαοτικός ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, μια αγαπάτε, μια δεν αγαπάτε. Μια θέλετε το ένα, μια το άλλο. Ανικανοποίητοι, αφού τελικά τίποτα δε χρειάζεστε, απλά γυρεύετε τρόπος να φτιάξετε το ψυχολογικό. Προσέχετε πώς συμπεριφέρεστε, κάπου το χάνετε..!

magicfariel