Ζώδια: Η MagicF’Ariel προειδοποιεί! Ποιοι πρέπει να προσέχουν σήμερα Σάββατο, 20/10/2018;

Τα ζώδια του Σαββάτου

Ζώδια: Η MagicF’Ariel προειδοποιεί! Ποιοι πρέπει να προσέχουν σήμερα Σάββατο, 20/10/2018;

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασε Σάββατο ξανά, για ακόμα μια φορά, οπότε ας χαμογελάσουμε, έτσι επειδή!

Με ρωτάνε συνέχεια τι θα γίνει, θα φτιάξουν ποτέ τα πράγματα;; Θα έρθει μια καλύτερη ημέρα ή μόνο πίκρες και στεναχώριες θα βιώνουμε;;; Πού να ξέρω το μέλλον του κάθε ανθρώπου, εδώ δε ξέρω ούτε το δικό μου..!!! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Άλλο η επιρροή του σύμπαντος, άλλα τα γεγονότα και τελείως διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο καθένας τις υποθέσεις του! Κανείς, μα κανείς δε γνωρίζει το τι του ξημερώνει! Αυτό μόνο μπορώ να επιβεβαιώσω, για να είμαι απολύτως ειλικρινής!

Όταν γράφω ζωδιάκια, νιώθω πολύ ωραία, φτιάχνω το ψυχολογικό! Όταν δε γράφω παθαίνω παράκρουση με τη πάρτη μου, που δεν έχω μοιράσει το χρόνο μου σωστά!

Ο καθένας από εμάς, καλό είναι να ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες στη καθημερινότητά του, γιατί έτσι η ζωή γίνεται πιο πικάντικη, πιο ενδιαφέρουσα, πιο ωραία!

Εμείς φτιάχνουμε το μέλλον μας, ανεξάρτητα από το ζώδιο που ανήκουμε, ανεξάρτητα από τους πλανήτες και τα τρελά τους!

Το σύμπαν δίνει την εντολή και εμείς την εκτελούμε!
πολλά φιλάκια!

Δείτε ακόμη: Θέλεις μια μακροχρόνια σχέση; Τότε μείνει μακριά από αυτά τα ζώδια!


Κριός
Είτε έχετε όρεξη, είτε όχι, θα τη βρείτε για να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις που επιβάλλεται να γίνουν! Οικονομικά τα θέματα που σας απασχολούν, θέλετε να βάλετε μια τάξη, μια σειρά, προκειμένου να μαζευτείτε για να έρθουν εκείνες οι καλύτερες ημέρες! Μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί και μη βαφτίζετε «φίλους», άτομα που υπάρχουν μέσα στη καθημερινότητά σας! Και να ακούσετε κάτι που δε σας αρέσει, κάντε καλύτερα τη πάπια!

Ταύρος
Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια υπερένταση, αφού άλλα λέει η καρδιά σας και άλλα προστάζει η λογική, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, απαντώ! Ιδανική μέρα για να προβάλλετε τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα, που σημαίνει πως οι βόλτες και τα ραντεβουδάκια με τους φίλους θα έχουν τη τιμητική τους! Αποφύγετε τις εντάσεις, δε βγάζουν πουθενά, τα παραπονάκια που έχετε, μπορείτε να τα εκφράσετε με πιο γλυκό τρόπο ή καθόλου!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως δεν έχετε βάλει γλώσσα μέσα τις μέρες αυτές! Μπούρου-μπούρου στη Κουμουνδούρου, όλο και κάτι θα καταφέρετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Από ιδέες είστε φουλ, τις μοιράζετε από εδώ και από εκεί, όλο και κάποιος θα σας προτιμήσει, όμως σήμερα καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι! Όποιος σας τάξει τα απίστευτα, παίζει να σας εξαπατήσει κιόλας! Ένα δικό σας πρόσωπο σας εκνευρίζει απίστευτα πολύ!

Καρκίνος
Ένα καταπληκτικό Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε, τυχεροί όσοι έχετε έναν σύντροφο στη ζωή σας, ρομαντική πολύ η διάθεσή σας, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να κάνετε πράξη τη κάθε σας σκέψη! Αρκετοί θα προτιμήσετε ένα ταξιδάκι κάπου, είτε κοντά, είτε μακριά, έτσι για να αλλάξετε παραστάσεις! Κάποιοι μπορεί να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο σπίτι, μουσικούλα, κεράκια, λιχουδίτσες για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, θέλει, δε θέλει!

Δείτε ακόμη: Θέλεις να γυρίσει σε εσένα; Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν εύκολη την επιστροφή!

Λέων
Πάλι λεφτά δεν έχετε και πάλι ζητάτε από εδώ και από εκεί! Μπορεί μια υπόσχεση που σας δώσανε να μη μπορέσουν να τη τηρήσουν τελικά και να βρεθείτε εκτεθειμένοι απέναντι στους δικούς σας τους ανθρώπους! Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν, σας έχουν κακομάθει η αλήθεια αυτή είναι, οπότε όποιος σας φέρνει αντιρρήσεις, γίνεται ξαφνικά ο εχθρός σας! Καλά θα κάνετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας το τι πραγματικά επιθυμείτε!

Παρθένος
Οτιδήποτε και αν έχει συμβεί, καλά θα κάνετε να παραμείνετε σε αισιόδοξη διάθεση, γιατί έτσι παίζει να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας! Μπορεί να βιώνετε τα ίδια και τα ίδια, γεγονός που σας ταλαιπωρεί αρκετά, όμως θα πρέπει να ξεπεράσετε το παρελθόν και να φανταστείτε μια νέα αρχή! Αποφύγετε τη γκρίνια, τις εντάσεις, τους τσακωμούς, γιατί εκεί που σας αγαπούν, εκεί δε θέλουν να σας ξέρουν! Μη φτάνετε στα άκρα!

Ζυγός
Ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για το ΣΚ αυτό, οπότε μη το σκέφτεστε, φτιάξτε μια μικρή βαλιτσούλα και δρόμο! Μπορεί να μη σας περισσεύουν και πολλά φράγκα, όμως την άκρη τη βρίσκετε εσείς, λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, πολύ το all together, να μπήκατε στο αμαξάκι και τσουπ, φύγατε! Όταν επενδύετε στον εαυτό σας, να μη γκρινιάζετε μετά! Όλα μαζί δε γίνονται, όμως αν βάλετε μια σειρά, θα πραγματοποιηθούν στο χρόνο που πρέπει. Καλό ταξίδι!!!!

Σκορπιός
Είστε σε αναμμένα κάρβουνα για πολλά και διάφορα, συζητήσεις από εδώ και εκεί, τις κάνετε και εκεί που έρχεται η χαρά, εκεί ακούτε κάτι εξωπραγματικά και αναστατώνεστε πολύ! Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και σας βγάζει από το σπίτι, θέλετε, δε θέλετε! Κυκλοφορήστε να σας δουν και σηκώστε το κινητό, γιατί κάτι πολύ ευχάριστο θα σας συμβεί σήμερα! Αγκαλιάστε την αισιοδοξία λοιπόν και αφήστε τις γκρίνιες!

Τοξότης
Θέλετε τόσο πολύ να αράξετε και δε σας αφήνουν με τίποτα! Από τη μια ονειρεύεστε, επιθυμείτε, επιδιώκετε ευχάριστες καταστάσεις και από την άλλη δεν έχετε ούτε το χρόνο, ούτε το χρήμα για να καταφέρετε κάτι τέτοιο! Τρέχετε σήμερα να προλάβετε ότι δε μπορέσατε να αντιμετωπίσετε μέσα στην εβδομάδα! Βάλτε προτεραιότητες και ασχοληθείτε με τα πιο σημαντικά, γιατί όντως έχετε ανάγκη από ξεκούραση και λίγη ανεμελιά! Να το πάτε λάου-λάου!

Αιγόκερως
Ως συνήθως είστε στη κοσμάρα σας και αραδιάζετε τις επιθυμίες σας στο τραπέζι και περιμένετε να ικανοποιηθούν με σταυρωμένα τα χέρια! Εννοείται πως δε σας κάνουν το χατίρι, γιατί τα όνειρα τα δικά σας, τρέχουν όλους τους άλλους, εκτός από εσάς τους ίδιους! Αν και οι διαφορές έντονες, καλά θα κάνετε να αφήσετε τον κόσμο στην ησυχία του, ή να φροντίσετε να αγαπήσετε γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι σα το παγώνι! Και δε το θέλουμε αυτό..!

Υδροχόος
Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για ακόμα μια φορά, κάνετε αισιόδοξες σκέψεις, βλέπετε ένα μέλλον πολύ όμορφο και δημιουργικό! Φυσικά οι δικοί σας οι άνθρωποι δε συμφωνούν και τόσο, γεγονός που σας στρεσάρει, σας πηγαίνει πίσω και να τα εμπόδια, εντός οικείας! Προφανώς απευθύνεστε σε λάθος ανθρώπους, προφανώς δε θέλουν να ρισκάρετε, δίχως εγγυήσεις, μήπως ζηλεύουν κιόλας, τη φαντασία και το μεράκι σας;;; Ακόμα να αλλάξετε παρέες;;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (20/21) από την Άντα Λεούση!

Ιχθύς
Σήμερα σας βλέπω να ονειρεύεστε όλη την ημέρα το μέλλον σας! Επιθυμείτε πολλά και διάφορα, κάποια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, κάποια μου θυμίζουν εκείνους τους δράκους και τις νεράιδες, αλλά δε ξέρετε ποτέ! Ιδανική ημέρα για φλερτ, ηρεμία, ρομαντζάδα, οπότε αγκαλιάστε το σύντροφό σας, αν υπάρχει και φερθείτε λίγο όμορφα, κερδισμένοι θα βγείτε από όλες τις απόψεις! Κλείστε τα αυτιά σας, προκειμένου να αποφύγετε τον απόλυτο εκνευρισμό!

magicfariel