Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτά είναι τα ζώδια που φοβούνται να αγαπήσουν... ή μήπως δεν θέλουν;

Τα 4 ζώδια που ακούν έρωτα και αλλάζουν πεζοδρόμιο!

Αυτά είναι τα ζώδια που φοβούνται να αγαπήσουν... ή μήπως δεν θέλουν;
Ζώδια 25.10.2018 15:03

Άλλοι αναζητούν τον έρωτα και άλλοι με τον που τον βλέπουν αλλάζουν πεζοδρόμιο!

Αυτά τα ζώδια θέλουν υπομονή, αλλά αν κάνουν την εξαίρεση, αφεθούν κι αγαπήσουν, όλα μοιάζουν με χαλαρή βόλτα στην εξοχή. Για δύο πάντα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου;

Σκορπιός
Από τη μία δεν αγαπάς εύκολα, από την άλλη είσαι πολύ ευαίσθητη ψυχή (ναι, κατά βάθος). Αντιμετωπίζεις τον χωρισμό σαν ένα μικρό θάνατο στ' αλήθεια, ακόμα και στην περίπτωση ενός μη μεγάλου έρωτα. Το θέμα είναι πως δεν δείχνεις και πολλά στους άμεσα ενδιαφερόμενους, οι οποίοι σε περνούν για αναίσθητο/η. Η καρδούλα σου το ξέρει, πες τους χαιρετίσματα. Το θέμα είναι όχι πως δεν έχεις συναισθήματα- κάθε άλλο-αλλά πως δυσκολεύεσαι πολύ στο να τα αφήσεις να σε συνεπάρουν. Προφανώς γιατί ξέρεις πώς είναι να αγαπάς και να πληγώνεσαι. Γι' αυτό κυκλοφορείς με μία ασπίδα ίσα με το μπόι σου. Αν νιώθεις έτσι, καλώς, φρόντισε μόνο να την απομακρύνεις όταν το βέλος που έρχεται είναι από εκείνα τα μοιραία, από τα οποία αξίζει να φας τη λαβωματιά.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου!

Τοξότης
Εδώ έχουμε μία κλασική περίπτωση ζωδίου που αν πέσεις στον έρωτά του, στο 70% των περιπτώσεων από κάπου ακούγεται ένα αντανακλαστικό «ωχ». Έχει σκεφτεί όμως κανείς για τον Τοξότη πως φέρεται όπως φέρεται γιατί έχει φάει πολύ «ξύλο» στο παρελθόν και δυσκολεύεται να το ντιλάρει; μπορεί να εκδικείται υποσυνείδητα; μπορεί. Μπορεί να μην έχει ξεπεράσει κάποια πρώην του και να του βγαίνει κάπως άτσαλα; κι αυτό μπορεί. Αλλά κάποια στιγμή, τον βρίσκει το μάστορά του και ξεχνάει μονομιάς ό,τι έχει συμβεί. Άλλος άνθρωπος κατά τη διάρκεια της διαδρομής, άλλος με το που φτάσει στον προορισμό.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Εκείνα που... φλερτάρουν με την παρανομία!

Δίδυμος
Ο Δίδυμος χειρίζεται τους μικρούς, ανούσιους χωρισμούς για πλάκα. Κατάλαβες, αυτούς που διαδέχονται ανούσιες σχέσεις. Στα σοβαρά «μασάει» γι' αυτό δεν τα επιδιώκει, ούτε και τα ονειρεύεται φωναχτά. Γιατί φοβάται το Διδυμάκι μην τον πάρει και τον σηκώσει ο έρωτας και χάσει τον έλεγχο και πάνω απ' όλα μπει σε μπελάδες, τους οποίους δυσκολεύεται να διαχειριστεί, προτιμάει να κάνει ταξιδάκια με εφήμερους συντρόφους από το να κλαίει πάνω από ένα τηλέφωνο για τον ένα και μοναδικό που έχει αποδειχθεί περίτρανα ως «κανένας» αλλά τι να κάνουμε που πονάμε όσοι αγαπάμε.

Δείτε ακόμη: Θέλεις μια μακροχρόνια σχέση; Τότε μείνει μακριά από αυτά τα ζώδια!

Καρκίνος
Εδώ έχουμε μία κλασική περίπτωση ανθρώπου που φοβάται ν' αγαπήσει γιατί το μετατραυματικό σοκ κάποιου χωρισμού στο παρελθόν βαράει με σφυρί κάθε φορά που έστω και υποθετικά, αχνοφαίνεται κάτι αντίστοιχο στον ορίζοντα. Κι αρχίζεις τα «πάμε χαλαρά» και τα «δεν είμαι εύκολη περίπτωση εγώ», τα ξέρεις, τα 'χεις πει. Κι ακούει ο έρμος ή η έρμη τις δηλώσεις ανεξαρτησίας σου, κι ούτε που περνάει από το μυαλό του/της πως απλά τα κάνεις πάνω σου στην ιδέα πως θα δοθείς σε κάποιον/α που μπορεί να σε απορρίψει και να σου προσθέσει μία ακόμα ανασφάλεια στην ήδη ασφυκτικά γεμάτη λίστα

TAGS
Share