Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το γούρι κάθε ζωδίου! Το δικό σου ποιο είναι;

Μάθε ποιο είναι το δικό σου που θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις την τύχη!

Αυτό είναι το γούρι κάθε ζωδίου! Το δικό σου ποιο είναι;
Ζώδια 26.10.2018 14:02

Αρκετοί άνθρωποι έχουν ένα αντικείμενο, το γούρι τους, που θεωρούν ότι τους φέρνει τύχη, τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς ή πιστεύουν ότι τους προστατεύσει από την αρνητική ενέργεια και το κακό μάτι.

Εμείς σου παρουσιάζουμε το «τυχερό» αντικείμενο του κάθε ζωδίου και εσύ πράξε ανάλογα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου;

Κριός – Το κλειδί

Το κλειδί σου ταιριάζει διότι είσαι αποφασισμένος να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να εκπληρώσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Θα σε βοηθήσει να «ξεκλειδώσεις» και τις πιο δύσκολες πόρτες.

Ταύρος – Το βελανίδι

Επειδή έχεις τόσο βαθιά σχέση με τη φύση, το βελανίδι θα μπορούσε να είναι το γούρι σου, άλλωστε είναι δυνατό και ανθεκτικό σαν κι εσένα.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου!

Δίδυμοι - Ζάρι

Από ντόρτια, εξάρες! Ναι, το ζάρι θα μπορούσε να είναι το γούρι σου και μάλιστα πετώντας το και ανάλογα που θα κάτσει, θα αποφασίζεις πιο εύκολα.

Καρκίνος - Πασχαλίτσα

Θεωρείς ότι η πασχαλίτσα σου φέρνει τύχη. Ωστόσο, δε γίνεται να την κρατάς φυλακισμένη γιατί κάποια στιγμή λογικό είναι να αποδημήσει. Αντίθετα, το μπαμπού μάλλον είναι το πραγματικό σου γούρι.

Λέων - Κρύσταλλος

Είσαι χαρούμενος, ενθουσιώδης και δυναμικός, αλλά για να προσελκύσεις την τύχη σου, καλό είναι να έχεις πάνω σου ένα Ζαφείρι ή Κεχριμπάρι.

Παρθένος - Ματάκι

Συχνά βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής, ακόμα κι αν δεν το επιδιώκεις, γι’ αυτό χρειάζεσαι «θωράκιση» από την αρνητική ενέργεια των άλλων και το μπλε ματάκι μπορεί να στην προσφέρει.

Ζυγός - Τρίγωνο

Το Τρίγωνο συμβολίζει τον κύκλο της ζωής, από τη γέννηση, την ωριμότητα μέχρι τον θανάτο, και αντιπροσωπεύει τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και θεού. Στην ουσία τα τρίγωνα αφορούν την ισορροπία και τη σταθερότητα. Έχε το μαζί σου, στο μπρελόκ σου κάν' το τατουάζ.

Σκορπιός – Πέταλο

Είναι από τα γνωστά γούρια και το γνωρίζεις. Γιατί όμως; Για είναι σιδερένιο, που υποδηλώνει μακροζωία και αντοχή. Μπορεί μάλιστα να σε βοηθήσει να κρατήσεις και τον αρνητισμό που συχνά σε... φλερτάρει μακριά σου.

Τοξότης - Κομποσχοίνι

Κάθε κόμπος του αντιστοιχεί σε μια προσευχή και εσένα μάλλον φαίνεται ότι πρώτον σου δίνει την ηρεμία που χρειάζεσαι όταν σε πιάνουν οι εξάρσεις σου και δεύτερον σε κρατά προστατευμένο από κάθε κακό.

Αιγόκερως - Τετράφυλλο τριφύλλι

Το τετράφυλλο τριφύλλι είναι σύμβολο επιτυχίας και τύχης. Ξέρουμε ότι δεν πιστεύεις σε αυτήν, παρά μόνο στην δουλειά και την προσπάθεια, ωστόσο, πίστεψέ μας ότι τουλάχιστον θα σου παρέχει θετικά vibes. Κάτι είναι κι αυτό!

Υδροχόος – Λιβελούλα

Συμβολίζει την ελευθερία, την αλλαγή και την ανανέωση, μάλιστα στον Μινωικό πολιτισμό λατρευόταν κιόλας. Μπορείς να έχεις ένα μικρό κόσμημα με αυτήν ή να την περάσεις στα κλειδιά σου γιατί σίγουρα σου ταιριάζει!

Ιχθύες - Ονειροπαγίδα

Είσαι ονειροπόλος, με θετική ενέργεια, συχνά όμως απορροφάς τον αρνητισμό και την κακή διάθεση των άλλων και επηρεάζεσαι, Η τοποθέτηση μιας ονειροπαγίδας στον χώρο σου θα σε βοηθήσει να τα κρατήσεις όλα τα μακριά και να διατηρήσεις ήρεμο το περιβάλλον σου.

TAGS
Share