Ξεκίνα ένα σαγηνευτικό ταξίδι και...ξελόγιασε έναν Ζυγό! Αυτός είναι ο τρόπος!

Κάνε τον δικό σου άμεσα και αποτελεσματικά!

Ξεκίνα ένα σαγηνευτικό ταξίδι και...ξελόγιασε έναν Ζυγό! Αυτός είναι ο τρόπος!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Ζυγό ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον είναι προσεγμένο, ήσυχο και διακριτικό, πριν ξεκινήσετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Δείτε το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 12 έως 18 Νοεμβρίου από την Άντα Λεούση!

Οι Ζυγοί αγαπούν ιδιαίτερα την πολυτέλεια και ξέρουν να ξεχωρίζουν τη φίνα ποιότητα σε όλα τα πράγματα. Τα κρυστάλλινα ποτήρια, οι καλές πορσελάνες και το λεπτό άρωμα των λουλουδιών τούς ξετρελαίνει, αν ξεκινήσετε με δείπνο. Το ίδιο και η γαλλική σαμπάνια! Δώστε τους να καταλάβουν ότι η βραδιά είναι αφιερωμένη σ' αυτούς, και ότι έχετε προσπαθήσει να ανακαλύψετε τα γούστα τους, για να τους προσφέρετε απόλαυση.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ατάκα ανάλογα το ζώδιο σου για να τον «ρίξεις»!

Θέλουν το θαυμασμό και την πλήρη αποδοχή σας, γι' αυτό δώστε αφειδώς τα κομπλιμέντα σας όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και για την εξυπνάδα τους ή το καλό τους γούστο. Ευαίσθητο σημείο τους, οι γλουτοί και η μέση τους που πραγματικά όμως είναι και το δυνατό τους κομμάτι... Τους αρέσουν οι λεπτές κινήσεις, που εμπεριέχουν αισθησιασμό και ανταποκρίνονται φλογερά στα ευρηματικά προκαταρκτικά παιχνίδια που δεν γίνονται με προχειρότητα.

Δείτε επίσης: Μείνε μακριά τους! Αυτά είναι τα πιο νευρικά και αγχώδη ζώδια!

Προσέξτε το ντύσιμό σας εκτός από κομψό να δίνει την εντύπωση πως είναι κάθε φορά έτοιμο να απαλλαγείτε από αυτό με ευκολία. Να είστε σίγουροι πως θα το έχει συνέχεια στο μυαλό του!

Επίσης, να θυμάστε ότι είναι ευάλωτοι στην υπερβολική κριτική και στην αδιακρισία, ενώ είναι επιτήδειοι στην τέχνη του φλερτ και της αποπλάνησης από τη φύση τους. Σημείο κλειδί της ερωτικής τους αποπλάνησης: η αδυναμία τους στα ωραία λόγια και στα τρυφερά υπονοούμενα.