Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις δικό σου έναν Υδροχόο!

Κάνε τον δικό σου!

Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις δικό σου έναν Υδροχόο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Υδροχόο ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Οι Υδροχόοι ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους σαν οντότητες, σαν προσωπικότητες, γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε γνωριστεί καλά πριν ξεκινήσετε να τους προσεγγίσετε σε ερωτικό επίπεδο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια και οδήγηση: Τα "γαλλικά" που.. κατεβάζουν εν ώρα αιχμής!

Είναι άνθρωποι που αγαπούν την πρωτοτυπία στις σχέσεις, δεν μπορούν να ζουν σύμφωνα με τυποποιημένους κανόνες και είναι τρομερά έξυπνοι και επινοητικοί!

Δείτε ακόμη: Ζώδια εβδομάδας: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Γοητεύστε τους με πνευματώδεις συζητήσεις για πολιτιστικά ή ανθρωπιστικά ιδεώδη και προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο άμεσοικαι ειλικρινείς, εκφράζοντας καθαρά ό,τι συναίσθημα τρέφετε γι’ αυτούς. Αν τους πλησιάσετε σε εγκεφαλικό επίπεδο και έχετε μεταξύ σας πνευματική επαφή, θα διαπιστώσετε ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι πρωτοβουλία να σας πλησιάσουν, καθότι ως ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις ενώ ενδιαφέρονται για νέους τρόπους απόλαυσης!

Δείτε ακόμη: Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ο Κριός ντύνεται Άγιος Βασίλης και ο Ταύρος...

Ευαίσθητο σημείο τους είναι οι αστράγαλοι και οι γάμπες, όπου θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, χαϊδεύοντας, φιλώντας ή ακόμα και γλείφοντάς τους! Η προθέρμανση είναι πολύ βασική για τους Υδροχόους, γιατί είναι δεδομένη η περιέργειά τους στην ανακάλυψη όλο και πιο διεγερτικών σεξουαλικών κόλπων στην ερωτική τους ζωή!

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι η ελεύθερη έκφραση του λόγου και των πράξεών τους και η εγκεφαλική διέγερση του συντρόφου τους.

Astrology.gr