Αυτά είναι τα ζώδια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησία το 2019! Μήπως είσαι η επόμενη;

Από αυτά τα ζώδια θα φάμε κουφέτα το νέο έτος!

Αυτά είναι τα ζώδια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησία το 2019! Μήπως είσαι η επόμενη;

Σύμφωνα με τα άστρα, το 2019 προμηνύεται μία χρονιά γεμάτη ρομάντζο και έρωτα για ολόκληρο το ζωδιακό κύκλο.

Μάλιστα, τρία από αυτά δε θα αργήσουν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο, «Love is in the air» περισσότερο από ποτέ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κορίτσια αυτοί είναι οι πιο "καυτοί" άνδρες του ζωδιακού σύμφωνα με έρευνα!

Για όλους, η διαδικασία του γάμου είναι μία εμπειρία που μένει αξέχαστη και μας ακολουθεί, μένοντας αποτυπωμένη για πάντα στο μυαλό μας. Το 2019 θα είναι ένας χρόνος μεγάλων αλλαγών αλλά για τρία ζώδια μόνο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα και κυρίως προς το καλύτερο! Διάβασε παρακάτω και δες αν… είσαι στη λίστα με εκείνα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν γινόταν ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια του ζωδιακού να λείπει! Συγχαρητήρια Σκορπιέ! Σύμφωνα με τα αστέρια και τις ετήσιες προβλέψεις, φέτος είναι η χρονιά που θα επισημοποιήσεις τη σχέση του και θα παντρευτείς τον έρωτα της ζωής σου.

Δείτε ακόμη: Άστρα: Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω... τι κρεβάτι κάνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εδώ οι καμπάνες τις εκκλησίας χτυπούν δυνατά! Τοξοτάκια, είστε και εσείς μέσα στα τρία τυχερά ζώδια που θα περάσουν βέρες μέσα στον επόμενο χρόνο. Με τον αισιόδοξο και απρόβλεπτο χαρακτήρα σου, ξέρουμε ήδη πως ο γάμος σου θα είναι μία κοινωνική εκδήλωση που πολλοί θα ήθελαν να παρευρεθούν!

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα «Ψαράκια» του ζωδιακού, είστε το τρίτο τυχερότερο ζώδιο για το 2019! Μπορείτε από σήμερα να κάνετε σχέδια για μία ζωή γεμάτη χαρούμενες στιγμές δίπλα στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί η προετοιμασία του γάμου θα σας αναστατώσει… ευχάριστα!

Σε γενικές γραμμές, το 2019 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

Astrology.gr