Ζώδια - Άντα Λεούση: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποιεί!

Ζώδια -  Άντα Λεούση: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

Τα Ζώδια Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Διαβάστε παρακάτω...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στο σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Ακούστε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και μην εκφέρετε άποψη εάν δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους. Θα προκληθούν γεγονότα κάποια ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα, αλλά όπως και να έχει θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Ποια εκπομπή της ΕΡΤ κόβεται πριν καλά καλά ξεκινήσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΛΕΩΝ: Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαμογελάσει το κέφι, απλά χαμογελάστε του. Δε θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

ΖΥΓΟΣ: Δε θα ήταν κακό να διατηρήσετε γενικώς χαμηλούς τόνους για να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μην μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δε θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί αρκετή αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα και θα χρειαστεί να μιλήσετε για θέματα που μέχρι τώρα σιωπούσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε, προκειμένου να αναπτύξετε τους στόχους σας.

Δείτε ακόμη: Elif: Η Μελαχάτ, ο Σενκάρ , ο Σαμί και ο Σαμέτ πηγαίνουν στο εστιατόριο να βρουν τη Φεριντέ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνει να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι.

ΙΧΘΥΣ: Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή.

Πηγή: oroskopos.gr