Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν πολλά λεφτά στη ζωή τους!

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια στα χρήματα;

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν πολλά λεφτά στη ζωή τους!

O πλούτος είναι κάτι το υποκειμενικό για κάθε άνθρωπο...

Ο ένας θα σου πει ότι η περιουσία του είναι οι γνώσεις, ο άλλος οι φίλοι του, τα παιδιά του, κτλ. Οι περισσότεροι όμως, σκεπτόμενοι «λεφτά» θα σκεφτούν εκείνα τα οικοπεδάκια στο χωριό, το τρίπατο στη Σουβάλα και τις καταθέσεις τους στην τράπεζα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Δείτε τους 12 παίκτες της τούρκικης ομάδας!

Το χρήμα κάποιοι το μίσησαν, άλλοι όμως το λάτρεψαν μέχρι θανάτου. Είναι κι ορισμένες περιπτώσεις ανθρώπων που τους έρχονται τόσο εύκολα, που πραγματικά είναι να εξοργίζεσαι εσύ που κυνηγάς τη δεκάρα με το κυάλι και από τα μισά του μήνα ξεκινάς το «μάζεμα» αφού δεν βγαίνεις μάνα μου. Πολλοί παράγοντες παίζουν το ρόλο τους κι εδώ. Είναι θέμα τύχης; είναι. Θέλει τρόπο κι όχι κόπο; θέλει. Είναι που έχεις τους πλανήτες σου; είναι!

Ποια ζώδια έχουν τις αστρολογικές προδιαγραφές να «το φυσήξουν»;
Αιγόκερως
Το ζώδιο του αυτοδημιούργητου. Ο Αιγόκερως, αυτό το σχεδόν παραδόπιστο πλάσμα φέρει το άγγιγμα (και τη λύσσα για παράδες) του Μίδα. Έχει πρόγραμμα, στόχο, φιλοδοξίες που γράφουν παντού «ΛΕΦΤΑ», οπότε όπως καταλαβαίνεις, τόσο στοχοπροσηλωμένος που είναι, τα καταφέρνει. Ο Αιγόκερως είναι λάτρης του επιχειρείν και αν δεν διαθέτει ωροσκόπο με τρύπιες τσέπες (βλέπε Ζυγό ας πούμε), το κάνει το κομπόδεμα.

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του! Τσάκισε τον ανταγωνισμό!

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι εκ φύσεως ηγέτης και μάλιστα με κάθε κόστος. Το οποίο σημαίνει ότι αν η επιτυχία του προϋποθέτει θυσίες, θα πατήσει επί πτωμάτων, κανένα πρόβλημα. Μπορεί το βράδυ να μην κοιμάται από τους εφιάλτες (καθώς κατά πολύ βάθος διαθέτει συνείδηση), αλλά κομμάτια να γίνει, αφού όλα μπορούν να ξεχαστούν όταν έχεις τα φράγκα να πας μέχρι το Αμάλφι τα ξεχνάς όλα. Ο Σκορπιός είναι απαιτητικός, διεκδικεί, δεν χαρίζει κάστανο. Άσε που τρελαίνεται για χαϊλίκια και πολυτέλειες

Παρθένος
Ο Παρθένος δεν έχει αυτοσκοπό το χρήμα- όπως πιθανότατα συμβαίνει στην περίπτωση των δύο παραπάνω ζωδίων- ΑΛΛΑ, ως προσωπικότητα διαθέτει ποιότητες που του στρώνουν μεγαλοπρεπώς το χαλί ώστε να γεμίσει την τσέπη του με λεφτάκια. Ο Παρθένος είναι μερακλής, το μάτι του πάει στο λάθος, στην έλλειψη δεν θα ησυχάσει αν δεν το διορθώσει, αν δεν γεμίσει το κενό. Τι σημαίνει αυτό; ότι ο Παρθένος «βλέπει» την ευκαιρία, κι ακριβώς επειδή είναι «ψείρας» και πειθαρχημένος, τα καταφέρνει. Παράλληλα ο Παρθένος θέλει να εξελίσσεται ως άνθρωπος, έχει πείσμα, «σφίγγει» το ζωνάρι όπου πρέπει κι αν είναι και λίγο τυχερός, το χρήμα με το τσουβάλι.