Ζώδια: Ο Άρης στον Ταύρο έως 31 Μαρτίου! - Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων

Ζώδια: Ο Άρης στον Ταύρο έως 31 Μαρτίου! - Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τον Άρη στον Ταύρο, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ο Άρης στον Ταύρο απαιτεί αργό, αισθησιακό, καυτό και... βασανιστικό σεξ, σταθερότητα, αφοσίωση και τον Έρωτα να περνάει από το.. στομάχι! διαβάστε παρακάτω...

Αρχίστε τις σοκολάτες, τις φράουλες, την σαντιγί και τα αφροδισιακά -yummy- θαλασσινά!

Ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά προειδοποιεί και τα Μεταβλητά Ζώδια για κόντρες και λάθος ερωτικές επιλογές!

Δες αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιασμό, ποιοτικό σεξ, αφοσίωση από τον σύντροφο, αλλά και... γεμάτο πορτοφόλι!
Τα «Μη»: Κριέ του 3ου δεκαημέρου, άσε τις ζήλιες, τις καταπιέσεις και τα ανόητα πείσματα στον έρωτα, να χαρείς...

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»: Ταύρε του 1ου και 2ου, ζεις το πάθος, την σεξουαλικότητα και την φλόγα και επιπλέον πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις σπουδαίες επιθυμίες!
Τα «Μη»: Ταύρε του 3ου..., προσοχή! Καυγάδες ερωτικοί χωρίς λόγο, κόντρες και ερωτικά λάθη που κάνεις απανωτά... Θέλουμε; Δεν θέλουμε!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: Δίδυμε του 1ου και του 2ου, ζεις έναν έρωτα καυτό παρασκηνιακό και τα απωθημένα... λαμβάνουν τέλος!
Τα «Μη»: Δίδυμε του 3ου, εσύ πες όχι στα απαγορευμένα, γιατί σε βλέπω να καταλήγεις πληγωμένος, απογοητευμένος και πολύ αγχωμένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και εσύ πετυχαίνεις μεγάλα ερωτικά όνειρα και αλλαγές!
Τα «Μη»: Καρκινάκι του 3ου, το παρακάνεις! Είπαμε να... εκμοντερνιστείς ερωτικά, αλλά εσύ προκαλείς με τις υπερβολές σου και την δήθεν ανεξαρτησία σου!

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: Λέοντα του 1ου και του 2ου, μπορεί να το έχεις ρίξει στην δουλειά, αφού έρχονται επιτυχίες, όμως και τα ερωτικά σου σταθεροποιούνται και είναι στα καλύτερα τους!
Τα «Μη»: Εσύ Λέοντα του 3ου, άσε τους έρωτες... Κοίτα τα επαγγελματικά σου, γιατί τα έχεις κάνει μαντάρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο η τύχη είναι με το μέρος σου! Επαφές, ταξίδια, συναντήσεις, μηνύματα που περίμενες καιρό και ευχάριστα ερωτικά νέα! Αυτά είναι!
Τα «Μη»: Παρθένε του 3ου, δεν σε είχα για τέτοιο... Πολλές οι επιπολαιότητες και οι ανωριμότητες στα ερωτικά... Μην αισιοδοξείς ότι θα “την βγάλεις καθαρή”!

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 1ο και 2ο δεκαήμερο, πολύ σεξ βρε πουλάκι μου! Και καλό σεξ μάλιστα! Πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ερωτική ικανοποίηση!
Τα «Μη»: Ζυγέ του 3ου, άσε τους εγωισμούς, τα νεύρα και τις ζήλιες! Την αγάπη την κερδίζεις... Δεν την απαιτείς με καυγάδες...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συντροφικότητα, εκπλήρωση ονείρων και τον απόλυτο έρωτα! Έρχεται νέα σχέση ή επισημοποίηση!
Τα «Μη»: Σκορπιέ του 3ου , αν έχεις ταίρι, μείνε εκεί και άσε τις... ζαβολιές! Αν δεν έχεις, πρόσεχε τις λάθος ερωτικές επιλογές σου! Και στις δυο περιπτώσεις, περιόρισε νεύρα και εγωισμούς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»: Τοξότη του 1ου και του 2ου, μπορεί οι υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά εσύ ομορφαίνεις επικίνδυνα και χορταίνεις κατακτήσεις!
Τα «Μη»: Τοξότη του 3ου please, άσε τα ερωτικά τώρα και επικεντρώσου στη δουλειά, γιατί τα κάνεις μαντάρα εκεί...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ερωτεύεσαι και το διασκεδάζεις! Κατακτήσεις, θαυμαστές, πάθος, συναίσθημα, επιτυχία, λάμψη και απανωτές ερωτικές ευκαιρίες!
Τα «Μη»: Αιγοκεράκι του 3ου, είπαμε να το “ρίξεις έξω” ερωτικά, αλλά μήπως παραέγινες... ζωηρούλης και εκτίθεσαι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»: Υδροχόε του 1ου και του 2ου, έρχεται η ευκαιρία για επανασύνδεση! Ο πρώην στέλνει μήνυμα και είναι στο χέρι σου να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά!
Τα «Μη»: Εσύ, Υδροχόε του 3ου, μακριά από το παρελθόν... Μπορεί να σας ενώνει το πάθος, αλλά κάτι μου λέει, πως εσύ θα ρίξεις το δάκρυ στο τέλος...

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: Αγαπητό 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες, συναντήσεις και ευχάριστα ερωτικά νέα!
Τα «Μη»: Ιχθύ του 3ου, άσε τα κουτσομπολιά και τα μεγάλα λόγια στον έρωτα... Θα την πατήσεις...

ΠΗΓΗ oroskopos.gr