Ποια είναι τα "κλειδιά" του κάθε ζωδίου;

Για να έρθετε πιο κοντά...

Ποια είναι τα

Είναι μερικές φορές που η καρδιά του ατόμου που μας ενδιαφέρει φαίνεται σαν να είναι δεμένη με αλυσίδες και κλειδωμένη με λουκέτα, γεγονός που μας κάνει να αναζητούμε τον κατάλληλο τρόπο για να ξεκλειδώσουμε επιτέλους τα συναισθήματά του! Είναι αυτές οι συναισθηματικές άμυνες και οι φοβίες, που κάνουν πολύ δύσκολο πλέον σε έναν άνθρωπο να ανοιχτεί συναισθηματικά και να αφήσει ελεύθερα όλα όσα αισθάνεται να εκφραστούν!

Εμείς έχουμε ακριβώς αυτά τα 5 κλειδιά της καρδιάς κάθε ζωδίου, που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τα συναισθήματά του, να κατανοήσετε αυτό που πραγματικά θέλει, προκειμένου να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που λαχταράτε και επιθυμείτε να είστε μαζί! Διαβάστε παρακάτω...

Κριός

Ειλικρίνεια: Ο Κριός πρέπει να νιώσει ότι έχει να κάνει με ένα άτομο που δεν κρύβεται, λέει αλήθειες και έχει αυθεντικότητα στις πράξεις και στις εκδηλώσεις του!

Αυθορμητισμός: Είναι απαραίτητο να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσποιείσαι κάτι που εσύ πιστεύεις ότι θα άρεσε στον Κριό! Ο Κριός θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο με άποψη, ακόμα και αν είναι διαφορετική από την δική του!

Ελευθερία: Μην πιέζεις τις καταστάσεις, άφησε ελεύθερα τον Κριό

Δράση: Η σχέση με τον Κριό θέλει την πρωτοτυπία της, την δράση της, τα συχνά γεγονότα που θα βάζουν το αλατοπίπερό τους … Μην διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να παρακινήσεις το Κριάρι …. Μην ξεχνάς όμως το 5ο κλειδί που είναι ο ….

Συμβιβασμός: είναι γεγονός ότι ο Κριός θέλει να αισθάνεται πάντα ο αρχηγός σε μία σχέση – ακόμα και όταν δεν είναι – ! Είναι απαραίτητο από εσένα λοιπόν να δείχνεις κάποιες στιγμές ότι συμβιβάζεσαι και υποχωρείς, αφήνοντάς τον να περνά το δικό του!

Ταύρος

Εμπιστοσύνη: Το πρώτο κλειδί για να ανοίξεις την καρδιά ενός Ταύρου είναι η εμπιστοσύνη. Προσπάθησε σε βάθος χρόνο να κάνεις το Ταυράκι να νιώσει άνετα ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου και ότι του λες την αλήθεια.

Σταθερότητα: Ο Ταύρος δεν θέλει αλλαγές στη συμπεριφορά και στα λόγια! Από τη στιγμή που θέλεις να τον κερδίσεις θα πρέπει σταθερά να επιμείνεις στο στόχο σου, με μία συμπεριφορά η οποία θα είναι μόνιμη, χωρίς διακυμάνσεις.

Αισθησιασμός: Είναι γεγονός ότι ο Ταύρος είναι λάτρης του ωραίου! Μία προσεγμένη εμφάνιση και ζεστά χάδια βοηθούν πάντα τον Ταύρο να αισθάνεται ότι βρήκε αυτό που πάντα αναζητούσε.

Ηρεμία: Ο καβγάς δεν ανάβει τα αίματα ενός Ταύρου αλλά τον … ξενερώνει! Ένα Ταυράκι θέλει ηρεμία, ασφάλεια , δεν του αρέσουν οι κόντρες και οι εντάσεις… Πρόσφερέ του ηρεμία και αρμονία και τον κέρδισες.

Πίστη & Αφοσίωση: Οι ζήλειες δεν πιάνουν στον Ταύρο … ίσα ίσα που τον απομακρύνουν! Δείξε πίστη και αφοσίωση και μην φοβάσαι ότι θα πνιγεί από το συναίσθημα, ίσα – ίσα που θα το απολαύσει!

Δίδυμος

Επικοινωνία: Το πρώτο και βασικό κλειδί για την κατάκτηση της καρδιάς ενός Διδύμου, είναι η επικοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όταν κουβεντιάζεις μαζί του να συμφωνείς σε όλα… Τα λεκτικά παιχνίδια, οι πολύωρες συζητήσεις για διάφορες θεματολογίες, οι νέες γνώσεις και εμπειρίες, αποτελούν το σήμα κατατεθέν για να τον γοητεύσεις αλλά και να τον κερδίσεις!

Φιλία: Ο Δίδυμος θέλει να σε αισθάνεται εκτός από το ερωτικό του ταίρι και το καλύτερο του φιλαράκι, όπου μπορεί να μιλήσει άνετα, να φερθεί αυθόρμητα, να πει ότι του περάσει από το μυαλό χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις! Προσπάθησε να κερδίσεις την φιλία του και δεν θα χάσεις!

Φλερτ: Το φλερτ είναι το αγαπημένος σπορ ενός Διδύμου και όταν δεν το έχει βαριέται … Παίξε μαζί του, φλέρταρε τον όπως τον πρώτο καιρό για να διεγείρεις το ενδιαφέρον του!

Εναλλαγές: Ένας Δίδυμος χάνει πολύ εύκολα το ενδιαφέρον του ακόμα και όταν αγαπάει έναν άνθρωπο …Αυτό που θέλει πολύ είναι να έχει στο πλάι του ένα άτομο που κάθε μέρα μαζί του θα είναι και διαφορετική, που η σχέση τους θα στηρίζεται στις εναλλαγές…

Αποδοχή: Αποδέξου τον Δίδυμο όπως είναι, με τις κυκλοθυμίες του, τα διλήμματά του , τις εναλλαγές του και την τάση του να βαριέται πολύ εύκολα , χωρίς να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις! Κάθε προσπάθειά σου να τον φέρεις στον σημείο που εσύ θέλεις, δεν είναι μόνο ότι θα πέφτει στο βρόντο, αλλά θα γίνεται και η αιτία να κρατά πάντα καλά κλειδωμένη την καρδιά του σε εσένα.

Καρκίνος

Συναίσθημα: Το α και το ω στη ζωή ενός Καρκίνου είναι το συναίσθημα … Έτσι λοιπόν για να σου εμπιστευτεί την καρδιά του, εσύ θα πρέπει να δείξεις με κάθε τρόπο όλα αυτά που αισθάνεσαι για εκείνον! Όσο πιο πολύ του εκφράζεις την αγάπη σου, τόσο πιο πολύ τον βοηθάς να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

Κατανόηση: Ο Καρκίνος είναι ένας άνθρωπος που συχνά αλλάζει διαθέσεις και συναισθήματα… Τη μία μουρμουρά από ανασφάλεια, την άλλη σε πνίγει στα φιλιά λέγοντας σου ότι σε αγαπά, την άλλη γκρινιάζει γιατί τον παραμέλησες… Δείξε κατανόηση στα συναισθηματικά του σκαμπανεβάσματα χωρίς να τον μαλώνεις …

Ζεστασιά: Τι ζητά ένας Καρκίνος για να δοθεί συναισθηματικά; Μα φυσικά ζεστασιά, να σε αισθάνεται δικό του άνθρωπο, να νιώθει ότι δεν θα προδώσεις και δεν θα εκμεταλλευτείς τα συναισθήματα που σου δείχνει …

Οικογένεια: Ο Καρκίνος θέλει μία σχέση οικογενειακής μορφής, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα γάμο, αλλά θέλει να τον κάνεις να νιώσει ότι είσαι εκεί στο πλάι του να τον στηρίζεις σε κάθε του βήμα. Αυτό ακριβώς είναι πρόθυμος και ο ίδιος να κάνει σε εσένα! Τα άτομα που αγαπά, είναι η οικογένειά του

Προοπτική: Ο Καρκίνος θέλει μία σχέση που θα του δίνει αγάπη στο παρόν του, προοπτική στο μέλλον του και θα χτίσει μαζί της αναμνήσεις που αργότερα θα τις θυμάται και θα τις διηγείται νοσταλγώντας το παρελθόν του! Για να σου χαρίσει με πληρότητα την καρδιά του θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να έχεις καλές προοπτικές για αυτόν.

Λέων

Έρωτας: Όταν ο Λέοντας είναι ερωτευμένος, τα δίνει όλα … Δεν του αρκεί μονάχα η συμπάθεια, ο ενθουσιασμό ή η έλξη…. Ο Λέοντας θέλει να νιώθει ερωτευμένος για να μπορέσει να χαρίσει απλόχερα όλη του την καρδιά! Αν καταφέρεις λοιπόν και τον κάνεις να «δαγκώσει τη λαμαρίνα» και φροντίσεις να μπορέσει να διατηρηθεί δυνατό αυτό το συναίσθημα… τότε έχεις καταφέρει να ξεκλειδώσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς του!

Εκπλήξεις: Αιφνιδίασε τον με μικρές και άλλοτε μεγαλύτερες εκπλήξεις που τόσο πολύ λατρεύει για να διατηρείς το ενδιαφέρον του σε εγρήγορση!

Προτεραιότητα: Κάνε τον να νιώσει σημαντικός και απαραίτητος στη ζωή σου δείχνοντας ότι είναι η προτεραιότητά σου!

Διασκέδαση: Ένα Λιοντάρι θέλει να γελά, να περνά καλά να διώχνει από τη ζωή του την μιζέρια… Βρες όμορφους τρόπους για να περνάτε καλά μαζί και όσο τον βλέπεις να χαμογελά, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Θαυμασμός: Ο αμοιβαίος θαυμασμός είναι απαραίτητος για να αφεθεί συναισθηματικά ένας Λέοντας… Είναι πολύ σημαντικό να έχει λόγους για να σε θαυμάζει ..εξίσου σημαντικό όμως είναι και εσύ από την πλευρά σου να νιώθεις περηφάνια και θαυμασμό που τον έχεις δίπλα σου!

Παρθένος

Συνέπεια: Ένας Παρθένος νιώθει συναισθηματικά ασφαλής με τον άνθρωπο που είναι συνεπής στα λόγια και στις πράξεις του! Ότι του τάξεις, θα πρέπει αν το τηρήσεις και πράγματι η συνέπεια αποτελεί ένα πολύ βασικό κριτήριο, για να νιώσει ο Παρθένος άνετο να ανοίξει την καρδιά του!

Φιλία: Δεν είναι αρκετό μόνο να περνάτε καλά, να ταιριάζετε στον έρωτα, να βγαίνετε και να διασκεδάζετε … Σημαντικό είναι να είσαστε και οι φίλοι, που θα μοιράζεστε τις σκέψεις, τις ανησυχίες, τα σημαντικά αλλά και τα ασήμαντα γεγονότα της ζωής! Για να κερδίσεις τη καρδιά ενός Παρθένου, θα πρέπει να σε νιώσει και φιλαράκι του!

Αγάπη: Μπορεί ο παρθένος να μην είναι και το πιο εκφραστικό ζώδιο και να δείχνει λίγο στεγνός συναισθηματικά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει ανάγκη από αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα! Για να σου ανοίξει την καρδιά του θα πρέπει να νιώσει ότι τον αγαπάς, ότι είσαι εκεί, ότι του προσφέρεις το χάδι και την υποστήριξη που έχει ανάγκη! Προσοχή όμως στην συναισθηματική υπερβολή, την οποία και θα πρέπει να αποφύγεις!

Θυσία: Θα μπορούσες να κάνεις θυσίες για το άτομο που αγαπάς; Αν ναι τότε είναι δεδομένο ότι ο Παρθένος θα σου χαρίσει άνευ όρων την καρδιά του! Είναι της άποψης πως οι άνθρωποι στα δύσκολα φαίνονται και οι σχέσεις δοκιμάζονται και διατηρούνται όταν γίνονται θυσίες και από τις πλευρές!

Ανάγκη: Δείξε του ότι τον έχεις ανάγκη, ότι είναι σημαντικός και απαραίτητος στη ζωή σου … Γίνε όμως και εσύ από την πλευρά σου η δική του ανάγκη, η οποία μόνιμα ικανοποιείται με κάθε τρόπο! Ο Παρθένος σε μία σχέση θέλει να αισθάνεται ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο δύο άτομα να είναι μαζί!

Ζυγός

Συντροφικότητα: Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της σχέσης, της συντροφικότητας, του «μοιράσματος» ! Για να κερδίσεις την καρδιά του θα πρέπει να γεμίσεις τις ώρες του με πολύ αγάπη, να μην τον αφήνεις μόνο, να μην μένει στην αμφιβολία … Πρέπει να είσαι η ζεστή αγκαλιά στην οποία και θα κουρνιάσει!

Αποφασιστικότητα: Ο Ζυγός δεν φημίζεται για την αποφασιστικότητα του και συχνά μπερδεύεται και δεν ξέρει τι να αποφασίσει, αν τον πιέσεις τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα! Έτσι λοιπόν η αποφασιστικότητά σου και οι πρωτοβουλίες σου θα τον κάνουν να ανοιχτεί συναισθηματικά και να σου παραδοθεί!

Αρμονία: Οι φασαρίες, οι εντάσεις και τα καβγαδάκια δεν ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση ενός Ζυγού! Όταν ζει μέσα στις φωνές και στις κόντρες τότε απομονώνεται συναισθηματικά και σιγά – σιγά απομακρύνεται! Η αρμονία λοιπόν είναι απαραίτητη για να κερδίσεις την καρδιά του!

Υποχώρηση: Ο Ζυγός δεν τα πάει πολύ καλά με την πίεση αλλά ούτε και με την καταπίεση … Μπορεί να σκύβει το κεφάλι και να κάνει αυτό που θα του ζητήσεις, όμως αυτό που πραγματικά πιστεύει και θέλει είναι να υπάρχει αμοιβαία υποχώρηση σε μία σχέση! Η διατήρηση των ισορροπιών και της δικαιοσύνης σε μία σχέση, είναι πολύ σημαντική για να αφεθεί συναισθηματικά!

Όμορφες Στιγμές: Ο Ζυγός θέλει γέλιο, χαρά, διασκέδαση, δώρα, εκπλήξεις και όμορφη ζωή! Δεν μπορεί να μείνει κλεισμένος σε ένα σπίτι, δεν μπορεί να βλέπει μούτρα και να ακούει γκρίνιες! Οι όμορφες στιγμές τον βοηθούν να ανοίγεται συναισθηματικά!

Σκορπιός

Αλήθεια: Ο Σκορπιός απαιτεί την αλήθεια και την θέλει μάλιστα να του την αποδείξεις … Τον αγαπάς; Βρες έναν τρόπο για να τον πείσεις – είναι και καχύποπτος- Το θέλεις για πάντα στη ζωή σου; Απόδειξε το με τις πράξεις σου…. Θέλεις να σου ανοίξει την καρδιά του; Πρέπει να έχεις αληθινές προθέσεις που θα τον κάνουν να νιώσει σιγουριά και εμπιστοσύνη για να μπορέσει να σου ανοιχτεί!

Δοτικότητα: Αυτό που αισθάνεσαι θα πρέπει να το εκφράζεις χωρίς δισταγμούς! Ο Σκορπιός θέλει τα χάδια του, τις αγκαλιές του, τις ερωτικές εξομολογήσεις και την πλήρη αφοσίωση σε ότι και να κάνεις! Αρκετά smsμέσα στην ημέρα, συνεχόμενα τηλεφωνήματα και πλήρη ανάλυση τι έκανες όσο δεν ήσουν μαζί του, θα τον πείσουν ότι είναι για σένα κάτι πολύ σημαντικό!

Δέσμευση: Η δέσμευση για έναν Σκορπιό είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι η πλήρη αφοσίωση! Αυτό σημαίνει ότι αν θέλεις να σου παραδώσει άνευ όρων την καρδιά του, θα πρέπει να τον βεβαιώσεις ότι αυτό που θέλεις είναι η πλήρη και ουσιαστική δέσμευση! Πριν του αφοσιωθείς, βεβαιώσου ότι δεν πνίγεσαι από τις απαιτήσεις του!

Αποδείξεις: Είναι αλήθεια ότι το πιο σημαντικό για να κερδίσεις την καρδιά ενός Σκορπιού είναι να τον πείσεις για τα πραγματικά σου αισθήματα. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να του αποδεικνύεις με κάθε τρόπο ότι τα συναισθήματά , οι πράξεις και τα λόγια σου είναι αληθινά. Αυτό, είναι μία διαδικασία δύσκολη, αλλά όχι ανέφικτη, αρκεί να δείξεις υπομονή.

Αντοχή και Επιμονή: Ο Σκορπιός δεν θα σου παραδώσει εύκολα και άνευ όρων την καρδιά του, θα σε περάσει πρώτα από δοκιμασίες. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις με άριστα όλα τα τεστ που θα σε υποβάλει έστω και αν κάποιες στιγμές οι απαιτήσεις του σου φαίνονται εξωφρενικές ή και παράλογες. Ναι, θέλει αντοχή, επιμονή και προσπάθεια η κατάκτηση της καρδιάς ενός σκορπιού!

Τοξότης

Γνώση: Ένας Τοξότης ανοίγεται συναισθηματικά στον άνθρωπο που θα μπορέσει να κατανοήσει τον ίδιο …Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι εύκολο, θέλει χρόνο, προσπάθεια αλλά και να μπορέσεις να αναπτύξεις μαζί του μία σχέση που θα στηρίζεται στον διάλογο και στην επικοινωνία! Ο Τοξότης αφήνεται συναισθηματικά στο άτομο που θα θαυμάσει για τις γνώσεις και το πνευματικό του επίπεδο!

Εμπειρία: Τι ζητά ένας Τοξότης για να νιώθει την άνεση να ανοίξει την καρδιά του; Εμπειρία … ακριβώς αυτό ζητά! Αν λοιπόν νιώσει ότι μαζί σου οι μέρες του θα είναι μια συνεχή περιπέτεια που θα του προσφέρει νέες εμπειρίες, όχι μόνο δεν θα βαρεθεί αλλά θα σου παραδοθεί εν καιρώ και συναισθηματικά!

Παιχνίδι: Ο κεφάτος και αισιόδοξος Τοξότης, θέλει το παιχνίδι του, το γέλιο, την χαρά και την αισιοδοξία! Είναι έτοιμος να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά της καρδιάς του, αρκεί να τον κάνεις να περνά καλά μαζί σου …

Ανεξαρτησία: Ο Τοξότης δεν μπαίνει σε καλούπια και θέλει να λειτουργεί ελεύθερα δίχως πιέσεις … Αποδέξου το γεγονός ότι δεν βάζει πάντα ως προτεραιότητά της καθημερινότητάς του μία σχέση και άφησε τον ελεύθερο να σου παραδοθεί συναισθηματικά όταν ο ίδιος το επιλέξει!

Διαφορετικότητα: Δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν πρέπει, όλοι είμαστε διαφορετικοί και αυτό είναι που κάνει κάθε άνθρωπο ξεχωριστό … Δείξε στον Τοξότη ότι αποδέχεσαι τον δικό του τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και άφησε τη σχέση σας να αναπτυχθεί χωρίς να επιβάλεις νόμους στη σχέση σας!


Αιγόκερως

Αξιοπιστία: Ο Αιγόκερως δεν ανοίγει την καρδιά του εύκολα, θέλει τον χρόνο του και φυσικά πράξεις που να αποδεικνύουν ότι δεν θα είναι λάθος του να ανοιχτεί συναισθηματικά! Ο χρόνος, η υπομονή και η αξιοπιστία, βοηθούν τον Αιγόκερω να κρίνει σωστά ότι έχει έρθει η ώρα να περιορίσει τις συναισθηματικές του άμυνες.

Σοβαρότητα: Η έννοια της σοβαρότητας δεν αφορά μονάχα τον τρόπο που λειτουργείς στη σχέση σου με τον Αιγόκερω αλλά και τον τρόπο που λειτουργείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, για παράδειγμα στη δουλειά σου, στην οικογένειά σου, στο σώμα σου, κλπ Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι ένας αυστηρός κριτής, όμως επιζητά την σοβαρότητα ενός ανθρώπου για να νιώσει την άνεση να αφεθεί συναισθηματικά!

Προσαρμογή: Μπορείς να προσαρμοστείς στις συνθήκες της καθημερινότητας ενός Αιγόκερου; Μπορείς να «δέσεις» με την οικογένεια, τους φίλους και τον κοινωνικό του κύκλο; Έχεις την ικανότητα να ενταχθείς στο πρόγραμμά του, χωρίς να προσπαθήσεις να του το αλλάξεις; Η προσαρμογή σου στις συνθήκες ζωής ενός Αιγόκερου, του δίνουν το «πράσινο» φώς, ότι είσαι το σωστό άτομο με το οποίο μπορεί να έχει μία υγιή σχέση … αυτό θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί συναισθηματικά!

Συναίσθημα: Είναι αλήθεια ότι ο Αιγόκερως δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά … Το γεγονός ότι δεν αφήνει ελεύθερη τη καρδιά του και τα συναισθήματά του, δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να κάνεις το ίδιο … Δείχνοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα, θα τον φέρεις πιο κοντά σου!

Μέλλον: Εφόσον καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις κατάλληλα τα παραπάνω 4 κλειδιά τότε σου μένει ένα ακόμα για να σου παραδοθεί ο Αιγόκερως άνευ όρων … Το τελευταίο κλειδί είναι το «μέλλον» τι σημαίνει όμως αυτό; Ο Αιγόκερως πρέπει να νιώσει την σιγουριά και την ασφάλεια ότι αξίζει και θα πετύχει να χτίσετε μαζί ένα κοινό μέλλον … Ότι μπορείτε να θέσετε στόχους και να δουλέψετε μαζί για αυτούς!

Υδροχόος

Φιλία: Ο Υδροχόος ανοίγεται συναισθηματικά στους φίλους του και ακόμα και όταν έχει μία σχέση, είναι σημαντικό να αισθάνεται ότι το ταίρι του είναι και το καλύτερό του φιλαράκι, όπου μπορεί να του πει όλα όσα του περνούν από το μυαλό ή τη καρδιά! Ένα σημαντικό βήμα λοιπόν για να ανοίξεις την καρδιά του, είναι να κερδίσεις την φιλία του!

Φιλελευθερισμός: Δεν έχει ταμπού, πιστεύει στην ελευθερία της σκέψης, δεν υπακούει σε κανόνες και δεν ακολουθεί τα «πρέπει»…. Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό και το ίδιο θέλει και από τον άνθρωπο που είναι δίπλα του … να μπορεί ανοιχτά να του εκφράσει τα πάντα, χωρίς να δέχεται κριτική!

Αλλαγή: Χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και βαριέται, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αγαπά ή δεν έχει αισθήματα … Αυτό λοιπόν είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδεχτείς χωρίς να γκρινιάζεις! Φρόντισε η σχέση σας να έχει συχνές αλλαγές και ο Υδροχόος θα νιώσει ότι

Τόλμη: Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι κάθε κινήσου σου, να αναλύει κάθε λεπτομέρεια και να προγραμματίζεις το κάθε τι …. Φέρσου τολμηρά σε έναν Υδροχόο, ακριβώς όπως αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή και σίγουρα θα νιώσει ότι έχει να κάνει με έναν άνθρωπο αυθεντικό, που δεν έχει λόγο να του κρυφτεί.

Προτίμηση: Δείξε του ότι τον ξεχωρίζεις και ότι τον έχεις επιλέξει γιατί προτιμάς τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του, αυτό που πραγματικά είναι! Ο Υδροχόος κατά βάση θέλει να αισθάνεται ιδιαίτερος και ξεχωριστός, χωρίς όμως αυτός ο θαυμασμός να τον κάνει να νιώσει ότι ασφυκτιά.

Ιχθύς

Τρυφερότητα: Ο Ιχθύς δεν είναι δύσκολο να σου ανοιχτεί συναισθηματικά, το δύσκολο είναι να μπορέσει να σου αφιερώσει την αποκλειστικότητα της καρδιάς του για πολύ καιρό! Δείξε του τρυφερότητα, κάνε τον να νιώσει το χάδι και την συμπαράστασή σου ….

Ρομαντισμός: Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ρομαντικό τύπο του ζωδιακού, που θέλει να του ταξιδεύεις το μυαλό, θέλει να τον κάνεις να ζει το δικό του παραμύθι! Μπιλιετάκια, ρομαντικές εξόδους σε ιδιαίτερα μέρη, τρυφερές εκπλήξεις, είναι μερικοί από τους τρόπους για να τον κάνεις να σου ανοίξει την καρδιά του!

Πρωτοβουλία: Ο Ιχθύς δεν είναι ο άνθρωπος της πρωτοβουλίας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλει έναν ίδιο άνθρωπο δίπλα του … Δείξε του ότι είσαι εκεί, για να τον βγάζεις από τις δύσκολες στιγμές του να πάρει απόφαση. Πάρε πρωτοβουλίες, λειτούργησε δυναμικά και δεν θα χάσεις!

Κατανόηση: Είναι γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσεις τον τρόπο που σκέφτεται και αισθάνεται ένας Ιχθύς, ίσως γιατί είναι δύσκολο και για αυτόν τον ίδιο να κατανοήσει τον ίδιο του τον εαυτό! Μην ψάχνεις λογικές εξηγήσεις για το κάθε τι … προσπάθησε να κατανοήσεις ότι είναι ένας άνθρωπος διαφορετικός, λίγο στον κόσμο του, δεν θέλει να απογοητεύει αλλά ούτε και να απογοητεύεται! Ζητά μόνιμη συναισθηματική προσήλωση

Όνειρα: Ταξίδεψε το μυαλό του με όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας, άσχετα αν δεν ξέρεις εξ αρχής αν όλα αυτά θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα! Ο Ιχθύς θέλει να ονειρεύεται, γιατί να του χαλάσεις χατίρι;