Ζώδια: Παιχνίδια και «προκαταρκτικά» που θα τον στείλουν... σε άλλη διάσταση!

Δείτε τι ερεθίζει το κάθε ζώδιο

Ζώδια: Παιχνίδια και «προκαταρκτικά» που θα τον στείλουν... σε άλλη διάσταση!

Θέλεις να προσφέρεις μια νύχτα πάθους στον καλό σου που θα θυμάται για καιρό; Σου αποκαλύπτουμε τα παιχνίδια και τα «προκαταρκτικά» που τον ερεθίζουν, ανάλογα με το ζώδιό του.

Καλό είναι να αφήσεις τις... ντροπές και να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας. Διαβάστε παρακάτω...

Κριός
Ο Κριός, ως γεννημένος κυνηγός, είναι πάντα σε ετοιμότητα, ακόμα και στο σεξ. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι μέρα ή νύχτα, στο σπίτι ή έξω... Φουλ στην τεστοστερόνη και τη σεξουαλικότητα, με μια σπίθα μπορεί να ανατιναχθεί... Ποια είναι; «Σκύψε ευλογημένη» να τη δεις και να τον... ανάψεις!

Ταύρος
Ο συγκεκριμένος άντρας είναι από τους πιο αισθησιακούς και ηδονικούςπου έχει γεννήσει η πλάση. Δε βιάζεται, μη βιάζεσαι λοιπόν ούτε εσύ.... Θέλεις να τον κάνει να λιώσει; Βάλε χαμηλή μουσική, άλειψέ τον με λάδι μασάζ και μάλαξέ τον. Μόλις χαλαρώσει δέσε του τα μάτια και ξεκίνα να τον χαϊδεύεις τολμηρά. Πασάλειψέ τον με σοκολάτα ή σαντιγί και τάισέ τον (φάε κι εσύ να πάρεις δυνάμεις γιατί η συνέχεια θα είναι μακριά)!

Δίδυμος
Ο Δίδυμος πρέπει να ερεθιστεί πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά. Είτε με sexting, σε ώρα που ξέρεις ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα για να του δημιουργήσεις έξαψη είτε στο άσχετο κι ενώ είστε με παρέα ή βολτάρετε οι δυο σας, πες του τι θα ήθελες να σου κάνει... Αν χειρίζεσαι, δε, καλά τη γλώσσα σου (μεταφορικά και κυριολεκτικά), τότε θα γίνει πύραυλος!

Καρκίνος
Ένα να θυμάσαι και θα μας... θυμάσαι. Ο Καρκίνος έχει μανία με τα γυναικεία στήθη. Φρόντισε, λοιπόν, να του τα... προβάλλεις όσο το δυνατό καλύτερα και περισσότερο! Πάρε τα χέρια του και βάλ’τα στο στήθος σου ή ακόμα καλύτερα πάρε το πρόσωπό του και οδήγησέ τον στη ζεστή... αγκαλιά σου! Άντε και καλά να περάσετε!

Λέων
Ο Λέων άντρας θέλει να επιδεικνύεται! Του αρέσει βρε παιδί μου να είναι το επίκεντρο, να έχει όλη την προσοχή πάνω του, οπότε φτιάξε την ανάλογη σκηνή για να κάνει το show του και... γδύσε τον! Αργά και βασανιστικά, φιλώντας τον και χαϊδεύοντάς τον. Γονάτισε μπροστά του για να του κατεβάσεις το παντελόνι και το εσώρουχο... Δώσε τα σέβη σου, κάνε τον να νιώσει σαν star και πρόθυμα θα σου δώσει ένα... αυτόγραφό του!

Παρθένος
Με τον άντρα Παρθένο δε χρειάζεσαι πολύπλοκα, ούτε και ειδικά κόλπα για να τον τρελάνεις... Φρόντισε μόνο να τον κάνεις να νιώθει χαλαρά και άνετα. Άρχισε να τον φιλάς και να τον χαϊδεύεις... έχοντας καθοδική τάση. Όσο πιο πολύ κατεβαίνεις, τόσο περισσότερο αύξησε τα χάδια σου. Το αποτέλεσμα των πράξεών σου θα το δεις πολύ γρήγορα!

Ζυγός
Στον άντρα Ζυγό αρέσουν οι παλιές δοκιμασμένες τεχνικές, αλλά θέλει να πειραματίζεται και με νέες, οπότε σου αφήνει το πεδίο ελεύθερο να παίξεις και με τα δύο! Ξάπλωσέ τον και ξεκίνα να τον φιλάς και να τον δαγκώνεις από τα χείλια, στο λαιμό και κάτω, τόσο - όσο για να αρχίσει να διεγείρεται. Αύξησε το ρυθμό σου και την κατάλληλη στιγμή της παράδοσής του, άλλαξε θέση... για ένα 69! Θα σε ικετεύει για έλεος!

Σκορπιός
Ο άντρας Σκορπιός σε εμπνέει να γίνεις λίγο πιο άτακτη... Ξεκίνα με διάφορα αγγίγματα σε δημόσιους χώρους, κάποια στιγμή τράβηξέ τον σε ένα απόμερο δρομάκι, φίλησέ τον με πάθος και μετά πάρε το χέρι του και βάλε το στον... εσωτερικό σου κόσμο για να καταλάβει με την... αφή πόσο πολύ τον θέλεις. Να είσαι προετοιμασμένη να σε καταβροχθίσει!

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης και ερωτιάρης, οπότε λίγα πράγματα χρειάζεσαι για να τον ανάψεις. Για να επιταχύνεις τη... διαδικασία, πέρνα στην επίθεση. Μην κρατιέσαι και μην τον λυπηθείς! Ακινητοποίησέ τον, φίλησέ τον, δάγκωσέ τον, γράπωσέ τον... Θα τον κάνεις να ικετεύσει για περισσότερα. Προσοχή! Απόφυγε μετά να πεις «ε, τώρα, είναι η σειρά σου»... Θα ξενερώσει...

Αιγόκερως
Για να ανάψεις αυτόν τον άντρα θα πρέπει να δείξεις δυναμισμό και να του πάρεις τον έλεγχο. Θέλεις να σε παρακαλέσει; Αιφνιδίασέ τον! Δέσε του τα χέρια... Άγγιξέ τον, φίλησέ τον, δάγκωσέ τον, κάνε τον μαριονέτα σου, βασάνισέ τον λίγο, ΑΛΛΑ μην σταματήσεις να τον κοιτάς κατάματα... Α, και μην τον λύσεις αν δεν έχεις... απτές αποδείξεις ότι πέτυχες το στόχο σου!

Υδροχόος
Φίλη, να θυμάσαι ότι πρώτα κάνεις σεξ με το μυαλό του Υδροχόου και μετά με το σώμα! Οπότε αν δεν τον ερεθίσεις με αυτή τη σειρά, μην περιμένεις χαρά. Κι επειδή είναι από τους τύπους που δεν καταλαβαίνουν από συστολές και ταμπού, φρόντισε να είσαι πιο απελευθερωμένη. Τόλμησε μια αμοιβαία αυτοικανοποίηση, χωρίς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του!

Ιχθύς
Ο Ιχθύς άντρας είναι αυτός που συνήθως δίνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη σεξουαλική του σύντροφο, αφήνοντας τον εαυτό του τελευταίο και καταϊδρωμένο. Οπότε θα ξαφνιαστεί, αν αλλάξεις τους ρόλους και βαλθείς να του προσφέρεις τη μέγιστη ευχαρίστηση. Πώς; Με αιθέρια έλαια και ένα αισθησιακό μασάζ! Tip: μην τον αφήσεις να πάει μετά να πλυθεί, απλά, τρίψου πάνω του...

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ανήκεις στα ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

Ποια ζώδια συνηθίζουν να ερωτεύονται κεραυνοβόλα και ποια θέλουν τον χρόνο τους πριν χαρίσουν την καρδιά τους;

ΚΡΙΟΣ: Όπως είχε πει και ο Κριός, Λάμπης Λιβιεράτος, Μπαμ και Κάτω! Δεν υπάρχει άλλου είδους έρωτα για αυτόν, παρά μόνο ο κεραυνοβόλος! Φλογερός και παρορμητικός, αναγνωρίζει με ένα βλέμμα τον άνθρωπο της ζωής του σε μισό (το πολύ) δευτερόλεπτο! Φυσικά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια μέρα και σε 24 ώρες να μην θυμάται καν το όνομα σου! Δεν μετανιώνει για τίποτα όμως! Συνεχίζει ακάθεκτος να αγαπά ακαριαία και αστραπιαία (ακόμα κι αν είναι ήδη σε σχέση…) !

ΤΑΥΡΟΣ: Απόλυτα ερωτικό ζώδιο σου λέει, αλλά σου «βγάζει την ψυχή» μέχρι, όπως υποστηρίζει, να νιώσει κάτι! Πρέπει να βεβαιωθεί για τα συναισθήματα του, θέλει τον (πολύ) χρόνο του να αποφασίσει αν όντως είναι ερωτευμένος, αν όντως αγαπάει, αν όντως πρέπει να κάνει σχέση, αν όντως προϋποθέτεις όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ένας σωστός σύντροφος για να σε ερωτευτεί (καλό κουράγιο…)!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ερωτεύεται συνέχεια, γρήγορα και (μόνο) τρελά! Και φυσικά αν δεν το πει, θα είναι σαν να μην το έχει νιώσει! Αρχίζει μέσα στα πρώτα λεπτά γνωριμίας, ερωτικές εξομολογήσεις, μεγάλα λόγια και να ξεστομίζει όνειρα για κοινό μέλλον! Ναι, ναι τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι ψέματα και αύριο θα τα πει και αλλού, αλλά που είναι το κακό; Κάθε υπερβολή στο λόγο είναι γοητευτική και δικαιολογημένη (Διδυμίσια λογική!).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκεί μία γλυκιά λέξη, ένα νάζι, ένα ζεστό βλέμμα και ναι τράβηξες το ενδιαφέρον του Καρκίνου. Ήδη σε σκέφτεται κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί και περιμένει τον ήχο από το μήνυμα σου, στο κινητό του. Όμως αυτό δεν είναι έρωτας… Το Καρκινάκι, όπου κι αν πάει κουβαλάει μαζί του ένα νοητό τεράστιο σακί γεμάτο συναισθηματικές ανασφάλειες τις οποίες πρέπει κάποιος να τις εξαλείψει όλες για να τον ερωτευτεί! Όποτε ναι μεν κερδίζεις εύκολα το ενδιαφέρον του, αλλά για να κερδίσεις την πολύτιμη καρδιά του θέλει αγώνα (και πολλές αντοχές στα νεύρα σου!).

ΛΕΩΝ: Τον βλέπεις και αμέσως σε φλερτάρει. Είναι τόσο ζεστός και χαμογελαστός μαζί σου που είσαι σίγουρος ότι «τον έχεις». Σου μιλά με ρομαντισμό και πάθος και είσαι σίγουρος ότι το «γατάκι» έγινε κατοικίδιο σου. Μέγα λάθος! Για να κερδίσεις αυτή τη μεγαλειώδη καρδιά, θέλει χρόνο, αγώνα και κυρίως πολύ κυνηγητό (μη σου πω παρακαλετό!). Αν δεν νιώσει ότι είναι το κέντρο του κόσμου για σένα και αν δεν είναι περήφανος για να σε… κυκλοφορήσει, πως θα σου κάνει την χάρη να σε ερωτευτεί;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κεραυνοβόλο έρωτα ακούει ο Παρθένος και γελάνε μέχρι και οι πολύτιμες καλογυαλισμένες πέτρες του! Ο έρωτας για να υπάρξει, οφείλει να είναι τέλειος και για να σιγουρευτεί περνάει από κόσκινο κάθε γνωριμία του! Παρ όλ' αυτά, φυσικά και παρασύρεται ο μεταβλητός Ερμήσιος φίλος μας σε πάθη και έρωτες της πρώτης ματιάς. Αλλά αν η λογική του λίγο αργότερα του υπενθυμίσει το λάθος του, το διορθώνει μέχρι και την παραμικρή του λεπτομέρεια!

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν δύο είδη Ζυγών! Οι «Έρωτας να’ναι κι ότι να’ναι» και οι «Δεν μπορώ να αποφασίσω μετά από δυο χρόνια αν είμαι ερωτευμένος». Ένας ορίτζιναλ Ζυγός είναι συνδυασμός και των δυο. Ερωτεύεται γρήγορα, στην επέτειο του ενός μήνα ψάχνει εκκλησία να κλείσει και ταυτόχρονα αναρωτιέται αν όντως ζει τον μεγάλο έρωτα. Επικίνδυνη κατάληξη; Ετοιμάζει γάμο, με κάποιον που δεν ξέρει αν όντως αγαπά και ταυτόχρονα ερωτεύεται και τον κουμπάρο. Νομίζει δηλαδή…Χμμ…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην χαίρεσαι που σε κοιτάει συνεχώς με αυτό το βαθύ ερωτικό βλέμμα. Μη χαίρεσαι που σου μιλά και σε πλησιάζει συνεχώς. Όχι δεν είναι ερωτευμένος! Έχει απλά αυτή τη γενετήσια ανάγκη της αράχνης να σε παρασύρει στα δίχτυα του, έτσι απλά γιατί μπορεί. Ο Σκορπιός «σκανάρει» τα πάντα για κάποιον πριν τον ερωτευτεί. Από το ντύσιμο σου, το παρελθόν σου, τους τρόπους σου και τον τρόπο που γίνεσαι δικός του! Είναι εκείνος που δεν παραμυθιάζεται με τίποτα και όταν θα ερωτευτεί θα είναι σίγουρος για σένα. Το νου σου μόνο μην τον διαψεύσεις μετά, αλλιώς περαστικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κεραυνοβόλος έρωτας; Γιατί όχι; Όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν πετύχουν για τον Τοξότη. Είναι τόσο ατρόμητος, ενθουσιώδης και αισιόδοξος που θεωρεί ότι μία ματιά αρκεί για να ερωτευτεί κάποιος χωρίς να έχει να φοβηθεί τίποτα! Το ενδιαφέρον του όμως και αυτός ο δυνατός έρωτας μπορεί να σβήσει με ένα απλό φύσημα! Αύριο είναι μία νέα μέρα για αυτόν για να ξαναερωτευτεί! Μία εβδομάδα, 7 μέρες, 7 έρωτες! Είπαμε: Γιατί όχι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτά τα «Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο Έρωτας», τα ξεχνάτε! Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή τη γη που ζούμε που δεν στηρίζεται στο μυαλό, ακόμα και ο έρωτας. Ο Αιγόκερως (πιστεύει ότι) ερωτεύεται μόνο αν κάποιος το αξίζει, τον βγάζει ασπροπρόσωπο στην κοινωνία και πληροί προϋποθέσεις που καλύπτουν πλήρως την λογική του. Έλα όμως, που τόσα «πρέπει» τον αναγκάζουν κάθε τόσο, να παρασυρθεί από παθιασμένους και κεραυνοβόλους έρωτες… Μάλλον η ισορροπία είναι η καλύτερη λύση Αιγοκεράκι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Υδροχοάκι μας, περίμενες ίσως να διαβάσεις ότι είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του κεραυνοβόλου έρωτα. Αλλά θα σε απογοητεύσουμε. Μπορεί να μην έχει κανένα όριο στο θέμα Έρωτα, μπορεί όλα να επιτρέπονται, αλλά η σταθερή του φύση δεν του δίνει το δικαίωμα να παραμυθιαστεί με έρωτες και συναισθήματα του λεπτού! Ενθουσιάζεται εύκολα, του τραβάς το ενδιαφέρον του σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά το συναίσθημα αν δεν περάσει από το φίλτρο της φιλικής φύσης της σχέσης σας, δεν πρόκειται να γεννηθεί!

ΙΧΘΥΣ: Πρόσεξε τι γίνεται με τον Ιχθύ: Από τη μια, μπορεί να σε γνωρίσει απόγευμα και το βράδυ να καταριέται κλαίγοντας την άδικη ζωή του επειδή δεν του έδωσες σημασία και από την άλλη και να του έδινες, δεν θα σου άνοιγε την ψυχή του ή την καρδιά του έτσι απλά. Και εδώ αναρωτιόμαστε, ερωτεύεται ή όχι με την πρώτη ματιά; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ο ίδιος πιστεύει (λανθασμένα) και πείθει τον εαυτό του ότι είναι ερωτευμένος, χωρίς να είναι όντως (ναι, ναι ξεγελάει και τον εαυτό του, εκτός από τον υπόλοιπο κόσμο) και ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις αν σε ερωτεύτηκε πραγματικά είναι να σου εξομολογηθεί ακόμα και το πιο κρυμμένο του μυστικό…