Τα έχεις με Αιγόκερω; Τότε σίγουρα σκαλίζει τη μύτη του! Μάθε την αηδιαστική συνήθεια του κάθε ζωδίου

Αυτό το άρθρο μπορεί να γίνει και αιτία χωρισμού! Ουπς...

Τα έχεις με Αιγόκερω; Τότε σίγουρα σκαλίζει τη μύτη του! Μάθε την αηδιαστική συνήθεια του κάθε ζωδίου

Σου βρήκαμε την κάθε αηδιαστική συνήθεια ενός ζωδίου!

Αν τα έχεις με Αιγόκερω σκαλίζει την μύτη του! Τι κάνουν τα υπόλοιπα; Διάβασε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ 21/3 - 20/4

Είστε συντηρητική άνθρωποι. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι είστε κότες. Φοβάστε την ίδια σας τη σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δε σας καταπίεζε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε να δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι σημαντικό. Καλύτερα για όλους θα ήταν να αυτοκτονήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 - 22/7

Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σας κάνει τα τέλεια κορόϊδα. Είστε κλαψιάρηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλάκη, είναι αθώοι.

ΖΥΓΟΣ 23/9 - 22/10

Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποιήση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 - 19/1

Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας. Σας αρέσει να σκαλίζεται τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και καθίκια. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε άξεστοι.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4 - 20/5

Έχετε μεγάλη υπομονή. Είστε χαζοί γι' αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.

ΛΕΩΝ 23/7 - 23/8

Είστε γεννημένοι ηγέτες. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Όλοι οι άλλοι έχουν τη αντίθετη άποψη. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας, με απολυταρχικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 - 22/11

Οι χειρότεροι ολων! Είστε κουτοπόνηροι και προσπαθείτε με δόλεια μέσα δόλια μέσα να ανεβήτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλιφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 - 19/2

Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί. Σπάνε τα νεύρα όλων με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Έχουν ροποί στην κοπρολαγνεία, το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 - 21/6

Είστε κλασικοί διανοούμενοι. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Έχετε μία αρκετά έντονη τάση για παθητικό ποδόσφαιρο. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8 - 22/9

Είστε πολύ σημαντικοί τύποι. Αυτό σημβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει να ξύνεστε όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε το παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα: Σεκιουριτάς και δοκιμαστής στρωμάτων.

ΤΟΞΟΤΕΣ 23/11 - 21/12
Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάσται αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ.

ΙΧΘΕΙΣ 20/2 - 20/3

Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδειο. Προσέξτε μη σπάσετε! Γκρινιάζετε συνεχώς και και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και παλιοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Υχθείς είναι Κατίνες και οι άντρες κατουριούνται στο ύπνο τους και μετά τα 35.

Τι είναι αυτό που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;

Κριός
Αν νιώσει πιεσμένος από τον/την σύντροφό του και δει πως το ταίρι του είναι δεδομένο, τότε αρχίζει και καταπιέζεται. Σιγά σιγά αρχίζει να ψάχνει την επιβεβαίωση κοιτάζοντας κάποιο "δύσκολο" θήραμα. Μόλις το βρει και καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του, μπορεί βιαστικά και χωρίς δεύτερη σκέψη να ζήσει έναν παράνομο έρωτα, ο οποίος πιθανότατα θα κρατήσει ελάχιστα και το πιο πιθανό είναι ότι ο άτακτος κριός πολύ γρήγορα θα το μετανιώσει.

Ταύρος
Οι σταθεροί Ταύροι, δύσκολα απιστούν, όμως το δικό τους ευαίσθητο σημείο για να οδηγηθεί στην απιστία είναι αν δεν νιώθει συναισθηματικά και σεξουαλικά πλήρης. Πριν απιστήσει, χτυπάει "καμπανάκι" στον/στην σύντροφό του, αλλά αν αντιληφθεί ότι παρά τις προειδοποιήσεις, η κατάσταση μένει ίδια, τότε γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και μπορεί να ενδώσει σε έναν νέο έρωτα. Αν ο Ταύρος αποφασίσει να φύγει από μία σχέση, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πει και το οριστικό αντίο.

Δίδυμοι

Για τους περισσότερους Δίδυμους η απιστία είναι κάτι σαν δεύτερη φύση τους. Την θεωρούν φυσιολογική αφού πιστεύουν ότι είναι πραγματικά ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν και νιώθουν. Έτσι λοιπόν, αν ο Δίδυμος, απιστήσει δεν σημαίνει ότι κάτι τον ενόχλησε στον σύντροφό του. Το καλό είναι ότι τις περισσότερες φορές απιστεί με το μυαλό του και αυτό θα τον οδηγήσει στο έντονο φλερτ. Η λύση με τους Διδύμους είναι να τους κρατάς σε εγρήγορση και να φροντίσεις η σχέση σας να έχει εναλλαγές!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν ανήκει στα πιο άπιστα ζώδια, όμως είναι συναισθηματική κυκλοθυμικός και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει στην απιστία. Αν βρίσκεται σε μία χρόνια σχέση, η οποία έχει βαλτώσει και της λύπει η τρυφερότητα, τότε ναι θα γοητευτεί εύκολα από ένα τρίτο πρόσωπο. Όμως επειδή λόγω του χαρακτήρα του δε μπορεί να βιώνει την αγωνία της παράλληλης σχέσης, σύντομα επιστρέφει στην ασφάλειά του.

Λιοντάρι
Οι Λέοντες παρόλο που αποζητούν μονίμως την επιβεβαίωση του εγώ τους, δεν είναι άπιστοι. Θα κοιτάξουν αλλού αν νοιώσουν ψυχρότητα στη σχέση τους και τελικά θα απιστήσουν μόνο αν αυτό το κάτι καινούργιο του δώσει τρέλα και μεγάλο πάθος.

Παρθένος

Οι συντηρητικοί Παρθένοι είναι ενάντια στην απιστία και είναι πολύ δύσκολο να φύγουν από το ταίρι τους. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ο Παρθένος αντιληφθεί ότι υπάρχει "εγκεφαλικό" ζήτημα και έχει χαθεί η επικοινωνία. Αν λοιπόν η σχέση έχει τελειώσει για αυτόν, αλλά δεν το έχει πει, τότε θα οδηγηθεί στην απιστία, μόλις βρει τον νέο του έρωτα και τελικά θα πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά από την παλιά του σχέση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν θέμα με την μοναξιά και γενικά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνουν μόνοι. Έτσι μόλις αρχίσει να νιώθει ότι η σχέση έχει φθαρεί, η αναζήτηση νέου συντρόφου, ξεκινά. Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι ένα πολύ ερωτικό ζώδιο και λατρεύει το φλερτ, είναι πολύ εύκολο να μπλεχτεί σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σχέση του είναι πολύ σημαντική! Η μόνη λύση λοιπόν είναι να του δημιουργείτε συνεχώς αίσθημα ασφάλειας και ανανέωσης.

Σκορπιός

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του Σκορπιού είναι η μυστικότητα και η τάση προς το παράνομο, το μυστήριο… Η ιδέα της απιστίας θα του μπει μόνο αν νιώθει ότι του λείπει κάτι σεξουαλικά. Ο Σκορπιός δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του και έτσι αν νιώσει έντονη έλξη από ένα άλλο άτομο, είναι σίγουρο ότι θα θελήσει να την ικανοποιήσει, κρύβοντας ταυτόχρονα πολύ καλά το μυστικό του. Για να τον συγκρατήσετε πρέπει να κρατήσετε την σεξουαλική σας ζωή έντονη.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που λατρεύουν το ερωτικό παιχνίδι και έτσι συχνά μπορεί να αναζητήσει έναν κρυφό έρωτα. Το ρίσκο και η ανάγκη να νιώσει και πάλι ελεύθερος και ωραίος, θα τον οδηγήσουν στην απιστία. Για να τον κρατήσεις πρέπει να του δίνεις την αίσθηση ότι σε διεκδικεί μονίμως.

Αιγόκερως

Είναι από τα πιο πρακτικά και λογικά ζώδια, που νιώθει ότι πάντα πρέπει να κάνει το σωστό και το πρέπον. Και αυτός ακριβώς ο λόγος είναι αυτός που θα τον οδηγήσει στην απιστία, αφού σε ανύποπτο χρόνο θα νιώσει ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνει την επανάστασή του, μακριά από τα πρέπει και τα μη! Για να μη γίνει αυτό, πρέπει ως σύντροφος να είσαι βράχος ακλόνητος δίπλα του, δίνοντάς του την ευκαιρία μέσα στα πρέπει του να κάνει και τις τρέλες του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πιστεύει στην πολυγαμία οπότε η απιστία για αυτόν δεν είναι κάτι παράνομο. Για αυτόν τον λόγο μπορούμε να τον δούμε σε μία μακροχρόνια σχέση αλλά την επόμενη στιγμή να αλλάζει συντρόφους συνέχεια αφού θέλει να ζήσει την εμπειρία χωρίς δεσμεύσεις. Για αυτόν τον λόγο η απιστία μπορεί να έρθει ξαφνικά, αφού θα θελήσει να νιώσει την χαρά του καινούργιου και της ανανέωσης!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, είναι από τα ζώδια που θα σου δοθεί απόλυτα και θα πιστεύεις ότι ζεις μαζί τους την μεγάλη σου αγάπη. Όμως η τάση του να ερωτεύεται εύκολα και να παθιάζεται με κάθε τι καινούργιο είναι ο βασικός λόγος που θα απιστήσει! Και αν το αποφασίσει, είναι πολύ ευέλικτος ώστε να μη μπορέσεις ούτε να το αντιληφθείς!

Δείτε περισσότερα θέματα για ζώδια στο Youweekly.gr