Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτά είναι τα 3 καυτά ζώδια που σε κάνουν να τρελαίνεσαι!

Δείτε ποια είναι!

Αυτά είναι τα 3 καυτά ζώδια που σε κάνουν να τρελαίνεσαι!
Ζώδια 24.03.2019 14:34

Για να είναι κάποιος σέξι πρέπει να νιώθει σέξι. Αυτό που λέμε καυτό... είναι αέρας, είναι ταμπεραμέντο, είναι διάφορα και πολλά πράγματα πέρα από προκλητικά ρούχα και έντονα βαψίματα.

Και σίγουρα και στο θέμα του... σέξι ταμπεραμέντου ρόλο παίζουν και τα ζώδια. Διαβάστε παρακάτω...

Από τα 12 ζώδια υπάρχουν τρία που από τη φύση τους έχουν κάτι πιο έντονα σέξι...

Ποια είναι τα 3 πιο σέξι ζώδια:

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι σίγουρα το πιο σέξι ζώδιο του ζωδιακού

Εάν ποτέ κάνετε σχέση με Σκορπιό, να είστε προετοιμασμένοι για... εγκαύματα από τη φλογερό του πάθος. Οι Σκορπιοί συνήθως προσελκύουν ανθρώπους επειδή ακτινοβολούν σεξουαλική ενέργεια. Ακόμη και αν δεν είναι τόσο ωραίοι, κάτι θα σας προσελκύσει στους Σκορπιούς.

Οι Σκορπιοί έχουν αυτή την παράξενη δύναμη που σκλαβώνει τον άλλον, αυτή τη δύναμη από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα και που ουσιαστικά κανείς δεν θέλει να φύγει.

Σίγουρα, ατού για τους Σκορπιούς είναι το γεγονός ότι ξέρουν να αποπλανούν διαβάζοντας το μυαλό του άλλου. Ξέρουν ακριβώς τι σκέφτεστε και επιθυμείτε, πριν καν μιλήσετε και είναι έτοιμοι να σας το προσφέρουν.

Καμία επιθυμία δεν μπορεί να μείνει κρυφή από έναν Σκορπιό. Ξέρει να τις διαβάζει και για αυτό είναι και το πιο σέξι ζώδιο του ζωδιακού.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι δημιουργικοί και ονειροπόλοι και γι 'αυτό είναι καλοί στις φαντασιώσεις. Εάν έχετε κάποια σεξουαλική φαντασίωση, οι Ιχθείς θα το κάνουν πραγματικότητα. Θα ενεργοποιήσουν όλες σας τις αισθήσεις και θα σας διεγείρουν όπως κανείς άλλος ποτέ δεν έκανε.

Οι Ιχθείς είναι φυσικά είναι καθηγητές του φλερτ. Επειδή είναι τόσο συναισθηματικοί, θα σας δώσουν ό, τι έχουν. Ο κύριος στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν τον/την σύντροφό τους.

Είναι πραγματικοί εραστές και αυτό τους καθιστά ένα από τα πιο σέξι σημάδια του Ζωδιακού.

Λέων

Υπάρχουν δύο κατηγορίες Λιονταριών.

Λέοντες που επιθυμούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Στην κρεβατοκάμαρα δίνουν μεγάλες παραστάσεις που μερικές φορές μπορεί να έχουν άδοξο τέλος (αφού κυρίως σκοπός τους είναι να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους και όχι τον σύντροφό τους).

Υπάρχουν όμως και Λέοντες που είναι γοητευτικοί και που θα σας έχουν στο επίκεντρο της προσοχής τους. Στην κρεβατοκάμαρα θα σας δώσουν τα πάντα, απλώς και μόνο επειδή θέλουν να σας ικανοποιήσουν.
Οι Λέοντες με ένα χαμόγελο γοητεύουν και δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.

Έτσι θα αποκτήσετε χρήματα μέσα στο 2019 ανάλογα με το ζώδιο σας!

Τι είναι αυτό που οδηγεί το κάθε ζώδιο στην απιστία;

Tο κάθε ζώδιο έχει την "ευαίσθητή" του χορδή και αν αυτή η... χορδή σπάσει τότε, ο δρόμος θα το οδηγήσει προς την απιστία.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ζώδια!


Κριός
Αν νιώσει πιεσμένος από τον/την σύντροφό του και δει πως το ταίρι του είναι δεδομένο, τότε αρχίζει και καταπιέζεται. Σιγά σιγά αρχίζει να ψάχνει την επιβεβαίωση κοιτάζοντας κάποιο "δύσκολο" θήραμα. Μόλις το βρει και καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του, μπορεί βιαστικά και χωρίς δεύτερη σκέψη να ζήσει έναν παράνομο έρωτα, ο οποίος πιθανότατα θα κρατήσει ελάχιστα και το πιο πιθανό είναι ότι ο άτακτος κριός πολύ γρήγορα θα το μετανιώσει.

Ταύρος
Οι σταθεροί Ταύροι, δύσκολα απιστούν, όμως το δικό τους ευαίσθητο σημείο για να οδηγηθεί στην απιστία είναι αν δεν νιώθει συναισθηματικά και σεξουαλικά πλήρης. Πριν απιστήσει, χτυπάει "καμπανάκι" στον/στην σύντροφό του, αλλά αν αντιληφθεί ότι παρά τις προειδοποιήσεις, η κατάσταση μένει ίδια, τότε γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και μπορεί να ενδώσει σε έναν νέο έρωτα. Αν ο Ταύρος αποφασίσει να φύγει από μία σχέση, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πει και το οριστικό αντίο.

Δίδυμοι

Για τους περισσότερους Δίδυμους η απιστία είναι κάτι σαν δεύτερη φύση τους. Την θεωρούν φυσιολογική αφού πιστεύουν ότι είναι πραγματικά ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν και νιώθουν. Έτσι λοιπόν, αν ο Δίδυμος, απιστήσει δεν σημαίνει ότι κάτι τον ενόχλησε στον σύντροφό του. Το καλό είναι ότι τις περισσότερες φορές απιστεί με το μυαλό του και αυτό θα τον οδηγήσει στο έντονο φλερτ. Η λύση με τους Διδύμους είναι να τους κρατάς σε εγρήγορση και να φροντίσεις η σχέση σας να έχει εναλλαγές!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν ανήκει στα πιο άπιστα ζώδια, όμως είναι συναισθηματική κυκλοθυμικός και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει στην απιστία. Αν βρίσκεται σε μία χρόνια σχέση, η οποία έχει βαλτώσει και της λύπει η τρυφερότητα, τότε ναι θα γοητευτεί εύκολα από ένα τρίτο πρόσωπο. Όμως επειδή λόγω του χαρακτήρα του δε μπορεί να βιώνει την αγωνία της παράλληλης σχέσης, σύντομα επιστρέφει στην ασφάλειά του.

Λιοντάρι
Οι Λέοντες παρόλο που αποζητούν μονίμως την επιβεβαίωση του εγώ τους, δεν είναι άπιστοι. Θα κοιτάξουν αλλού αν νοιώσουν ψυχρότητα στη σχέση τους και τελικά θα απιστήσουν μόνο αν αυτό το κάτι καινούργιο του δώσει τρέλα και μεγάλο πάθος.

Παρθένος

Οι συντηρητικοί Παρθένοι είναι ενάντια στην απιστία και είναι πολύ δύσκολο να φύγουν από το ταίρι τους. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ο Παρθένος αντιληφθεί ότι υπάρχει "εγκεφαλικό" ζήτημα και έχει χαθεί η επικοινωνία. Αν λοιπόν η σχέση έχει τελειώσει για αυτόν, αλλά δεν το έχει πει, τότε θα οδηγηθεί στην απιστία, μόλις βρει τον νέο του έρωτα και τελικά θα πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά από την παλιά του σχέση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν θέμα με την μοναξιά και γενικά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνουν μόνοι. Έτσι μόλις αρχίσει να νιώθει ότι η σχέση έχει φθαρεί, η αναζήτηση νέου συντρόφου, ξεκινά. Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι ένα πολύ ερωτικό ζώδιο και λατρεύει το φλερτ, είναι πολύ εύκολο να μπλεχτεί σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σχέση του είναι πολύ σημαντική! Η μόνη λύση λοιπόν είναι να του δημιουργείτε συνεχώς αίσθημα ασφάλειας και ανανέωσης.

Σκορπιός

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του Σκορπιού είναι η μυστικότητα και η τάση προς το παράνομο, το μυστήριο… Η ιδέα της απιστίας θα του μπει μόνο αν νιώθει ότι του λείπει κάτι σεξουαλικά. Ο Σκορπιός δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του και έτσι αν νιώσει έντονη έλξη από ένα άλλο άτομο, είναι σίγουρο ότι θα θελήσει να την ικανοποιήσει, κρύβοντας ταυτόχρονα πολύ καλά το μυστικό του. Για να τον συγκρατήσετε πρέπει να κρατήσετε την σεξουαλική σας ζωή έντονη.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που λατρεύουν το ερωτικό παιχνίδι και έτσι συχνά μπορεί να αναζητήσει έναν κρυφό έρωτα. Το ρίσκο και η ανάγκη να νιώσει και πάλι ελεύθερος και ωραίος, θα τον οδηγήσουν στην απιστία. Για να τον κρατήσεις πρέπει να του δίνεις την αίσθηση ότι σε διεκδικεί μονίμως.

Αιγόκερως

Είναι από τα πιο πρακτικά και λογικά ζώδια, που νιώθει ότι πάντα πρέπει να κάνει το σωστό και το πρέπον. Και αυτός ακριβώς ο λόγος είναι αυτός που θα τον οδηγήσει στην απιστία, αφού σε ανύποπτο χρόνο θα νιώσει ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνει την επανάστασή του, μακριά από τα πρέπει και τα μη! Για να μη γίνει αυτό, πρέπει ως σύντροφος να είσαι βράχος ακλόνητος δίπλα του, δίνοντάς του την ευκαιρία μέσα στα πρέπει του να κάνει και τις τρέλες του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πιστεύει στην πολυγαμία οπότε η απιστία για αυτόν δεν είναι κάτι παράνομο. Για αυτόν τον λόγο μπορούμε να τον δούμε σε μία μακροχρόνια σχέση αλλά την επόμενη στιγμή να αλλάζει συντρόφους συνέχεια αφού θέλει να ζήσει την εμπειρία χωρίς δεσμεύσεις. Για αυτόν τον λόγο η απιστία μπορεί να έρθει ξαφνικά, αφού θα θελήσει να νιώσει την χαρά του καινούργιου και της ανανέωσης!

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, είναι από τα ζώδια που θα σου δοθεί απόλυτα και θα πιστεύεις ότι ζεις μαζί τους την μεγάλη σου αγάπη. Όμως η τάση του να ερωτεύεται εύκολα και να παθιάζεται με κάθε τι καινούργιο είναι ο βασικός λόγος που θα απιστήσει! Και αν το αποφασίσει, είναι πολύ ευέλικτος ώστε να μη μπορέσεις ούτε να το αντιληφθείς!

Δείτε περισσότερα θέματα για ζώδια με ένα κλικ!

TAGS
Share