Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αν ο Λέων σε κερατώνει θα είναι πιο γλυκός και τρυφερός μαζί σου! Ποια η αντίδραση των ανδρών όταν σε έχουν κάνει τάρανδο;

Τι ζώδιο είναι το αγόρι σου είπαμε;

Αν ο Λέων σε κερατώνει θα είναι πιο γλυκός και τρυφερός μαζί σου! Ποια η αντίδραση των ανδρών όταν σε έχουν κάνει τάρανδο;
ΖΩΔΙΑ 25.03.2019 14:03

Είμαστε γυναίκες,είμαστε καχύποπτες και ας μην το δείχνουμε τις περισσότερες φορές. Σε καταλαβαίνω απόλυτα μην ανησυχείς! Τι ζώδιο είναι ο σύντροφος σου;

Έλα να σου πω τι κάνει για να μην φανερωθεί η ”κουτσουκέλα” του σύμφωνα με το ζώδιο του. Διαβάστε παρακάτω...

Όσο και αν θέλει να το κρύψει,πάντα θα υπάρχουν οι ενδείξεις ο,τι κάτι δεν πάει καλά. Το κέρατο ποτέ δεν μένει κρυφό.

Κριός
Μιλάει συνέχεια στο κινητό ή στο facebook και μόλις τον διακόψεις σου ρίχνει θανατηφόρα βλέμματα και απειλητικές ματιές…

Ταύρος
Πετάει όπου βρεί τα πράγματα που του έχεις δώσει και άμα τον ρωτήσεις που είναι, απαντάει με απάθεια ”κάπου εδώ μωρέ”.

Δίδυμοι
Είναι μέσα στις δικαιολογίες και δεν έχει χρόνο να σε δεί. Κάτι με τη δουλειά,τον θέλει η μάνα του για κάτι δουλειές στο σπίτι,ναι αυτός που σιχαινόταν να κάνει δουλειές,πέθανε το χρυσόψαρο του κλπ..

Καρκίνος
Έχει εξαφανίσει κάθε στοιχείο σου,από το κινητό του ή απο τον υπολογιστή του. Γενικά δεν σε έχει πουθενά στο προσκήνιο για να μην προδοθεί.

Λέων
Το τέρας της ηθοποιίας! Ή θα είναι πολύ πιο γλυκός και τρυφερός μαζί σου, ή θα βρίσκει προφάσεις να τσακώνεται μαζί σου χωρίς λόγο.Πχ, γιατί το σακάκι μου σήμερα μυρίζει λεβάντα; Χθες μύριζε έλατο.

Παρθένος
Αδιαφορεί για τα πάντα,μέχρι και για τα οικονομικά του. Ο Παρθένος..αδιαφορεί…οικονομικά…Κάτι δεν πάει καλά έτσι; Έλα παραδέξου το.

Ζυγός
Εξαφανίζεται δια μαγείας. Λείπει συνεχώς από το σπίτι. Αρχίζει γυμναστήριο,μαθήματα μαγειρικής, παίζει κουν καν με το αφεντικό και ο,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να λείπει από το σπίτι.

Σκορπιός
Κομμένο το σεξ. Το αντιλαμβάνεσαι; Ο Σκορπιός,να θέλει να κόψει το σεξ που είναι λες και του κόβεις τον ημερήσιο καφέ του.Και να μην έχει όρεξη; Κάτι γίνεται.

Τοξότης
Παύση επικοινωνίας. Δεν μιλάει πολύ και δεν αναλύει τίποτα,ενώ πριν η κάθε απάντηση του περιείχε πρόλογο,κυρίως θέμα και επίλογο.

Αιγόκερως
Χαζολογάει και αργεί στα ραντεβού. Ως δια μαγείας εμφανίζεται πολύ δουλειά και κάνει υπερωρίες. Ο Αιγόκερως να χαζολογάει…πολύ περίεργο.

Υδροχόος
Αντιδράει υπερβολικά στα παράπονα σου και περνάει στην επίθεση, ο,τι μπορεί εσύ να τον απατάς για να καλύψει τα δικά του.

Ιχθείς
Είναι συνεχώς απασχολημένος. Σώζει τα παιδάκια στην Αφρική,φροντίζει για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και σώζει φάλαινες στον Ατλαντικό…


Οι γυναίκες Λέων είναι παθιάρες ενώ οι Παρθένοι είναι κρυοκ@λες! Η γνώμη των ανδρών για τις γυναίκες ανάλογα με το ζώδιο τους

Ζώδια και κρεβάτι: Το λάθος που κάνετε στο στοματικό και τον ξενερώνει ανάλογα με το ζώδιό του!

Κριός
Η ανυπομονησία θα σε φάει
Είσαι πολύ ανυπόμονη, ρε παιδάκι μου εσύ. Εμ που το βάζεις στο στόμα σου εμ που θέλεις ο άλλος να τελειώσει στην στιγμή. Κάάάτσε λίγο, δε γίνονται έτσι τα πράγματα. Χρειάζεται χρόνο. Θέλει να το απολαύσει, γιατί το κάνεις καλά και φυσικά θέλει να φτάσει σε τέτοιο βαθμό ερεθισμού, ώστε τελικά να ολοκληρώσει. Δυστυχώς, εσύ αυτό δεν το καταλαβαίνεις. Και αποκτάς μία ξινή και βαριεστημένη φάτσα, όταν ο άλλος δεν τελειώνει όσο γρήγορα θες.

Ταύρος
Δεν κάνεις ποτέ την πρώτη κίνηση
Αν δεν έρθει ο ίδιος να σου πει ότι θέλει στοματικό, εσύ από μόνη σου δεν παίρνεις σχεδόν ποτέ την πρωτοβουλία να κατέβεις. Τι φάση; Κομματάκι παρτάκιας; Ε, δεν πάει έτσι. Εσένα δηλαδή να σου το προσφέρουμε χωρίς να πεις κουβέντα, αλλά από τη δική σου μεριά δεν παίζει τέτοιο σενάριο; Το χειρότερο δε, είναι όταν το βλέπεις κάποιες φορές ως υποχρέωση. Του κάνεις δηλαδή στοματικό, επειδή σου έκανε κι αυτός προηγουμένως, οπότε πρέπει να πατσίσετε. Κακό…

Δίδυμοι
Το παρακάνεις με τον πειραματισμό
Ναι βεβαίως, εγώ πάντα λέω να πειραματίζεστε στο σεξ, αλλά μην το φτάνουμε και στα άκρα. Τι εννοώ. Δεν μπορείς για παράδειγμα να βάζεις δόντια για έτσι σου έσκασε η ιδέα να το δοκιμάσεις. Πονάει ο άνθρωπος, δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Επίσης, τα μπαλάκια του εκεί κάτω είναι πολύ ευαίσθητα, οπότε οποιαδήποτε ατσούμπαλη κίνηση γίνεται αισθητή. Για το πέος του δε, έχω να σου πω ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι που μπορείς να ζουπάς και να σφίγγεις με τα χέρια σου όσο κι όπως θες εσύ.

Καρκίνος
Δεν είσαι αρκετά σέξι
Σε γενικές γραμμές καλά το πας, αλλά σου λείπει ξεκάθαρα το sexyness. Δε γίνεται ρε παιδί μου, να του κάνεις στοματικό και να είσαι φουλ ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Κάτι θέλει να θαυμάζει ο άνθρωπος για να ερεθιστεί. Επίσης, το να αποφεύγεις το οποιοδήποτε eye conatct και να επικεντρώνεσαι μόνο στο πέος του, από ένα σημείο και μετά, είναι θέμα. Ρίξε του βρε καμία πρόστυχη ματιά και δε θα χάσεις.

Λέων
Κάνεις ό,τι βλέπεις στις τσόντες
Σας τα έχω πει ή όχι για τις τσόντες; Kαλές και χρυσές να τις βλέπεις και να φτιάχνεσαι, αλλά επ’ ουδενί για να αντιγράφεις τις τεχνικές τους. Το να προσπαθείς να κάνεις λοιπόν deepthroating ενώ κοντεύεις να πνιγείς, είναι λάθος. Το να παίρνεις επίσης ακραία πρόστυχες εκφράσεις για να τον ερεθίσεις, είναι αστείο κι όχι σέξι ως αποτέλεσμα. Άσε λοιπόν τις υπερβολές και κάνε τα συνηθισμένα, απλά με το δικό σου τρόπο.

Παρθένος
Γιατί τόση ανασφάλεια;
Νομίζεις πως οτιδήποτε κι αν κάνεις, το κάνεις λάθος. Με τέτοια ψυχολογία, πώς θες να κάνεις μετά καλό στοματικό; Άσε που για να καταλάβεις αν το πας σωστά το πράγμα, δε μένει παρά να ρωτήσεις τον σύντροφό σου και να μη βγάζεις δικά σου συμπεράσματα από το πουθενά. Όταν νιώθουμε ότι δεν ξέρουμε τι κάνουμε, ζητάμε οδηγίες και συμβουλές. Δε χαντακώνουμε μόνοι μας τον εαυτό μας. Get yourself together!

Ζυγός
Ένα ντροπαλό, ταπεινό χαμομηλάκι
Δεν είσαι απλά ντροπαλή, είσαι κάτι περισσότερο από αυτό. Σχεδόν κοκκινίζεις στην σκέψη ότι έχεις το πέος του στο στόμα σου. Γιατί καλό μου κορίτσι; Τι σε βρήκε; Όταν του παίρνεις στοματικό, δεν τον κοιτάς ποτέ στα μάτια. Όταν εκείνος αρχίζει να σου μιλάει πρόστυχα, εσύ κομπλάρεις. Όταν πάει να πιάσει τα μαλλιά σου, εσύ αμέσως τρομάζεις και του το δείχνεις ξεκάθαρα. Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να αντιστέκεσαι σε κάτι που δε θες, αλλά να έχεις και τέτοια φοβία με όλα, δε σε βοηθάει πουθενά.

Σκορπιός
Είσαι πιο άγρια από ό,τι πρέπει
Με γεια σου με χαρά σου που τα δίνεις όλα στο στοματικό κάθε φορά, αλλά χαλάρωσε λιγάκι γιατί ο άλλος κομπλάρει. Δε γίνεται να είσαι πάντα τόσο απότομη και άγρια με τις κινήσεις σου και να τον αφοπλίζεις με τέτοιο τρόπο, ώστε τελικά να μην το ευχαριστιέται, αλλά να σκέφτεται γιατί λειτουργείς έτσι. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες και ούτε θα είναι έτοιμος κάθε φορά που είσαι εσύ. Δώσε του και κανά φιλάκι, γλείψε τον, χάιδεψέ τον… Μην πας πάντα βουρ στο ψητό.

Τοξότης
Γιατί τέτοια απέχθεια για το 69;
Με το που σου ζητήσει το εκάστοτε αγόρι σου να κάνετε 69, εσύ σαστίζεις. Γιατί δε σου αρέσει άραγε; Είχες στο παρελθόν κάποια κακή εμπειρία ή μήπως δεν το έχεις δοκιμάσει καν και δεν είσαι και πολύ δεκτική στους πειραματισμούς; Αν ο σύντροφός σου θέλει την ώρα που του κάνεις στοματικό, να σου κάνει κι εκείνος επίσης, δε βρίσκω κανένα απολύτως πρόβλημα σε αυτό. Βασικά, δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο σενάριο!

Αιγόκερως
Είσαι μονότονη, πολύ όμως
Έχεις βρει τη μαγική συνταγή και την επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά. Κάνεις καλό στοματικό, αλλά το κάνεις πάντα με τον ίδιο τρόπο σε σημείο που ναι μεν το απολαμβάνει ο σύντροφός σου, αλλά βαριέται ταυτόχρονα. Σκέψου λοιπόν εναλλακτικούς τρόπους για να το κάνεις. Κάνε του στοματικό στο ντους, πάνω στον ύπνο του εκεί που δεν το περιμένει, ή σε ένα δημόσιο χώρο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα βέβαια. Πειραματίσου, πάρε μπρος!

Υδροχόος
Βαριέσαι υπερβολικά εύκολα
Η στάση σου απέναντι στο στοματικό μοιάζει πολύ με αυτή του Κριού. Βαριέσαι την ζωή σου αν τα πράγματα δεν τελειώνουν γρήγορα. Σ’ αυτήν την περίπτωση, είτε απλώς τα παρατάς είτε του παραπονιέσαι και δείχνεις ξεκάθαρα ότι αυτό που κάνεις δε σου αρέσει. Παιδί μου, πας καλά; Δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Το έχεις ακουστά το τακτ ή την υπομονή; Ε, δούλεψέ τα λιγάκι και τα δύο.

Ιχθύς
Δεν ακούς τι σου λέει ο σύντροφός σου
Νομίζεις ότι έχεις το αλάθητο. Ότι τα κάνεις όόόλα σωστά και ο άλλος δε γίνεται να δυσαρεστηθεί με κάτι. Αμ δε όμως… Αν άκουγες με μεγαλύτερη προσοχή τα βογγητά του ή παρατηρούσες τις εκφράσεις του προσώπου του, θα καταλάβαινες επακριβώς τι πρέπει να κάνεις και σε ποιο σημείο βρίσκεσαι. Πολύ καλή η αυτοπεποίθησή σου, δε λέω, αλλά να δίνουμε και λίγο βάση στους άλλους, γιατί αλλιώς καταλήγουμε μόνοι μας.

Διαβάστε περισσότερα θέματα αστρολογίας στο Youweekly.gr

TAGS
Share