Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πόσα παιδιά κάνει κάθε ζώδιο;

Θα το μάθετε εδώ!

Πόσα παιδιά κάνει κάθε ζώδιο;
ΖΩΔΙΑ 29.03.2019 15:57

Πόσα παιδιά θα κάνετε; Το ζώδιό σας αποκαλύπτει το μέλλον σας και τους απογόνους σας!

Τι λένε, λοιπόν, τα ζώδια; Διαβάστε παρακάτω...

Τα παιδιά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Το θέμα παιδί απασχολεί άπαντες, σε διάφορα επίπεδα. Και φυσικά και ως προς το πόσα παιδιά θα κάνει.

Τα άστρα που έχουν τις απαντήσεις για τα πάντα, δείχνουν και πόσα παιδιά θα κάνει κανείς, ανάλογα με το ζώδιό του. Εφόσον το θέλει βέβαια και η ζωή τα φέρει όλα έτσι, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν.

Για να δούμε λοιπόν τι λένε τα ζώδια:

1. Κριός

Οι Κριοί συνήθως κάνουν πολλά παιδιά. Τα άστρα δείχνουν ότι -αν προκύψουν οι συνθήκες πάντα- έχει τη δυνατότητα και τα κουράγια ένας Κριός να κάνει τουλάχιστον τρία παιδιά.
Αγαπησιάρηδες και αυστηροί ταυτόχρονα ως γονείς, οι Κριοί, καταφέρνουν να ισορροπούν την προσωπική με την επαγγελματική τους ζωή. Συνήθως, οι Κριοί γίνονται οι γονείς φίλοι-προστάτες των παιδιών τους, στους οποίους εμπιστεύονται όλα τους τα προβλήματα (δείτε εδώ τα ζώδια που είναι οι καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι).

2. Ταύρος

Οι Ταύροι, συμβατικοί σε αυτόν τον τομέα, κάνουν συνήθως δυο παιδιά. Για τους Ταύρους τα παιδιά τους είναι όλους τους ο κόσμος. Μαθαίνουν στα παιδιά τους ότι θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να κερδίσουν αυτά που επιθυμούν και σε γενικές γραμμές οι Ταύροι γίνονται αληθινοί φίλοι των παιδιών τους. Συζητούν μαζί τους όλα τα προβλήματα και τα μεγαλώνουν με σεβασμό προς τους άλλους.

3. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι και αυτοί συμβατικοί ως προς τα παιδιά -αν πάντα τα φέρει η ζωή να γίνουν γονείς- κάνουν τουλάχιστον δυο παιδιά. Οι Δίδυμοι γίνονται οι... διασκεδαστές των παιδιών τους, τα κουβαλούν πάντα μαζί, στη δουλειά τους, στις εξόδους τους με τους φίλους τους και είναι η πρώτη τους προτεραιότητα ό,τι και να γίνει. Συνήθως οι Δίδυμοι μαθαίνουν στα παιδιά τους πολλά πράγματα, μιλώντας τους συνεχώς και ακατάπαυστα (δείτε εδώ τα ζώδια που συνήθως μένουν ανύπαντροι).

4. Καρκίνος

Ο Καρκίνος, ένα ζώδιο συνδεδεμένο όσο κανένα άλλο με την οικογένεια, υπό ευνοϊκές συνθήκες μπορεί να αποκτήσει και τρία παιδιά. Τα παιδιά για τον Καρκίνο είναι όλος του ο κόσμος. Είναι προστατευτικοί, και προσκολλημένοι μαζί τους ακόμη και αν τα παιδιά μεγαλώσουν σε σημείο... εμμονής, θέλοντας να ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πού βρίσκονται και τι κάνουν. Η αγάπη του Καρκίνου για τα παιδιά του, όμως, είναι τέτοια, που τα παιδιά, όσο και να μεγαλώσουν τριγυρνούν πάντα γύρω από τον γονικό Καρκίνο.

5. Λέων

Ο Λέων γίνεται ένας δυνατός και δίκαιος γονιός και αν η ζωή τα φέρει όλα πρίμα, τότε ένας Λέοντας μπορεί να αποκτήσει έως και τέσσερα παιδιά. Ο Λέων μαθαίνει στα παιδιά του από νωρίς πώς να είναι οργανωμένα, ανεξάρτητα και να λύνουν τα προβλήματά τους μόνα τους. Υποστηρικτικοί οι Λέοντες ως γονείς δημιουργούν δυνατές σχέσεις με τα παιδιά τους (αυτά τα ζώδια συνήθως αποπλανούν παντρεμένους).

6. Παρθένος

Η Παρθένος αποκτά συνήθως ένα παιδί, αν και όταν το αποφασίσει. Και αυτό γιατί η Παρθένος γονιός αισθάνεται ότι δεν θα είναι καλή σε αυτόν το ρόλο αν είχε περισσότερα. Ετσι, η Παρθένος μεγαλώνει ένα παιδί που αισθάνεται το κέντρο του κόσμου. Είναι πάντα δίπλα του, καθώς η Παρθένος βρίσκει την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια. Η Παρθένος γίνεται συνήθως γονιός-φίλος.

7. Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι λίγο απρόβλεπτοι και μπορεί να αποκτήσουν από δύο έως τέσσερα παιδιά. Εξαρτάται πάντα από τη φάση της ζωής τους και με το κατά πόσο είναι έτοιμοι να αφιερώσουν εντελώς τον εαυτό τους στα παιδιά τους. Ο Ζυγός ως γονιός θυσιάζεται για τα παιδιά του. Τα παιδιά του τα οποία συνήθως έχουν πολλά χόμπι όπως και οι ίδιοι και όνειρα που δεν εγκαταλείπουν ποτέ. Και αυτό θα τα κάνει δυνατές προσωπικότητες που δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους (δείτε εδώ κάθε πότε κάνει σεξ ένα ζώδιο).

8. Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει όρεξη για μεγάλη οικογένεια και γιατί όχι μπορεί να κάνει και τέσσερα παιδιά. Ξέρει να δίνει στο καθένα από τα παιδιά του αγάπη, χωρίς να αισθάνεται το ένα ότι αδικείται από το άλλο. Ο Σκορπιός κάνει τα πάντα για να προσφέρει μια άνετη ζωή στα παιδιά του, χωρίς όμως να τα κακομαθαίνει. Και αυτό γιατί θεωρεί ότι έτσι γίνονται δυνατοί άνθρωποι που στέκονται γερά στα πόδια τους.

9. Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει συνήθως δυο παιδιά, τα οποία, φυσικά, είναι όλος του ο κόσμος. Ο Τοξότης φυσικά ξέρει τι είναι καλό για το παιδί τους διδάσκει πώς να είναι καλοί και ταπεινοί άνθρωποι και να μην κάνουν πράγματα που θα τα μετανιώσουν αργότερα (τα τρία πιο ξενέρωτα ζώδια στο σεξ).

10. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, αν έρθουν όλα ιδανικά στη ζωή του, συνήθως αποκτά τρία παιδιά. Ο Αιγόκερως ως γονιός είναι περήφανος για τα παιδιά του, τα οποία μεγαλώνουν σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα και προετοιμάζονται πλήρως για να βγουν μετά μόνα τους στη ζωή.

11. Υδροχόος

Ο Υδροχόος με ένα παιδί μπορεί να είναι πλήρης. Συνήθως ο Υδροχόος κάνει ένα παιδί γιατί δεν ξέρει αν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με περισσότερα. Επίσης, ο Υδροχόος δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να παρατήσει την καριέρα του και έτσι, παράλληλα, δουλεύει σκληρά για να προσφέρει στο παιδί του όσο το δυνατόν περισσότερα. Ο Υδροχόος μεταδίδει τη θετική του ενέργεια και στο παιδί του και γίνονται εκπληκτικοί γονείς.

12. Ιχθύες

Ενα ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο, ο Ιχθύς συνήθως αποκτά πολλά παιδιά, καθώς τα θεωρούν ευλογία. Ο Ιχθύς ως γονιός είναι πάντα δίπλα στα παιδιά του διακριτικά. Τους μαθαίνουν να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς ποτέ να εγκαταλείπουν τα όνειρά τους και για αυτό συνήθως τα παιδιά των Ιχθύων διακρίνονται στον αθλητισμό και στα χόμπι.

Ποιο ζώδιο είναι το χειρότερο στο σεξ; Διαβάστε εδώ:

Οι άντρες, το ζώδιο τους και η συμπεριφορά τους ως εραστές! Ποιο ζώδιο είναι το χειρότερο στο κρεβάτι;

Λίτσα Πατέρα για τον Απρίλιο: Ξανά πολύ τυχερά αυτά τα 4 ζώδια μετά από πολύ καιρό!

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Για ποια ζώδια χτυπάει το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Δείτε πιο κάτω όλα όσα είπε η γνωστή αστρολόγος για τις επόμενες μέρες στα βίντεο που ακολουθούν…

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε άλλη μια φορά στο πλατό του Πρωινού και μας έδωσε τις αστρολογικές συμβουλές της εν όψη των ημερών.

Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια θα συναντήσουν δυσκολίες;

Για ακόμα μια φορά, η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη.

Η γνωστή αστρολόγος, μίλησε για τους επόμενους μήνες, λέγοντας πώς ο Απρίλιος είναι αρκετά περίεργο μήνας κι έδωσε ημερομηνίες για το πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια τις επόμενες ημέρες.

Επεσήμανε επίσης, όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε, αλλά και τις θετικές όψεις που έρχονται για κάποια ζώδια, και που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούν μέσα στις επόμενες ημέρες…

Λίτσα Πατέρα για Απρίλιο: Mετά από πολύ καιρό, αvέλπιστη τύχη γι’ αυτά τα 4 ζώδια!

Δείτε τις προβλέψεις της στα βίντεο που ακολουθούν:

Για Κριούς μέχρι Καρκίνους εδώ:

Για Λέοντες μέχρι Ιχθύες εδώ:

Share