Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Tι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου;

Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι ευνοούνται;

Ζώδια: Tι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου;
Ζώδια 02.04.2019 07:02

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί; Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Εξασκήστε τους μύες σας απόψε, για να τους ζεστάνετε και να τους εναρμονίσετε με την ενέργεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε!ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να παίρνετε τα μέτρα σας πριν βουτήξετε με κλειστά μάτια, σε δραστηριότητες που μπορεί να σας επιφέρουν τραύματα!ΔΙΔΥΜΟΙ

Μάλλον κάποια κοινωνική εκδήλωση να σας έχει φέρει κοντά με τους συναδέλφους σας και θα κάνετε νέους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι καινούργιο έχει ξεκινήσει για να σας συναντήσει, σύντομα θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που θα συνάδουν άρτια με τα σχέδιά σας!

ΛΕΩΝ

Τώρα είναι καιρός να απολαύσετε την ανταμοιβή των προσπάθειών σας.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα έχει όλα τα εχέγγυα για να κάνετε πράξη κάθε μεγαλόπνοο σχέδιο!ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ίσως ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερα κοινά με τους γείτονές σας από ότι νομίζατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια ανησυχία σας θα περάσει επιτέλους στο πίσω μέρος του μυαλού σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμπνευση και ο έρωτας είναι πολύ στα πάνω τους σήμερα εκμεταλλευτείτε το!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σώμα και το πνεύμα σας είναι σε καλή αρμονία, λίγη άσκηση θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τις εντάσεις σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την αίσθηση ότι κάποια πράγματα προχωρούν με υπερβολική ταχύτητα...

ΙΧΘΕΙΣ

Η ενέργεια των πλανητών δείχνει ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας λειτουργείτε στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μαρτυρική εβδομάδα! (1-7/4)

Οι κοινωνικές ανισότητες θα είναι το παγκόσμιο θέμα της εβδομάδας που ξεκινά. Κάποιοι φαίνεται να στοχεύουν στη δημιουργία αντιπαραθέσεων και τη δημιουργία εντυπώσεων, τις οποίες πρόκειται να εκμεταλλευτούν καταλλήλως, αργότερα!

Κριός
Οι άλλοι προσπαθούν να σας πείσουν για τις απόψεις και τις θεωρίες τους. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί μεγάλη διπλωματία εκ μέρους σας για να καταφέρετε να συνεννοηθείτε ή να διατηρήσετε ανέπαφα τα δικαιώματά σας. Αισθηματικά παραμένετε μετέωροι καθώς τα θέματα που σας απασχολούν δεν διευθετούνται. Οικονομικά φροντίστε να αρκεστείτε σε όσα διαθέτετε ή σε όσα κερδίζετε με την εργασία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες οργανωθείτε καλύτερα και συστηματικότερα

Ταύρος
Μικρές καθημερινές βελτιώσεις είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, κυρίως στο χώρο της εργασίας, ωστόσο, θα έχετε και ενίσχυση ή κάλυψη από εκεί που δεν το περιμένετε. Η μεγάλη εικόνα είναι το μέλλον, το οποίο αρχίζει να διαμορφώνεται και θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και στις ικανότητές σας. Οικονομικά να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αθέτησης κάποιας συμφωνίας.

Δίδυμοι
Είστε εγκλωβισμένοι σε μια καθημερινότητα που σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί. Φροντίστε τα θέματα της υγείας σας και μην παραμελείτε αυτά που πρέπει να κάνετε σχετικά με αυτήν. Τα ξεσπάσματά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, μπορεί να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από αυτόν που φαντάζεστε. Αισθηματικά χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς αυτά που δεν γίνονται, επιδεινώνουν τα προσωπικά σας αδιέξοδα.

Καρκίνος
Είναι η περίοδος που χρειάζεται να εργαστείτε σοβαρά, να υλοποιήσετε σχέδια και να έχετε επαφές με πελάτες ή συνεργάτες. Επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να αναβληθούν για αργότερα, γεγονός που θα σας ανακουφίσει, καθώς δεν αισθάνεστε έτοιμοι να προσθέσετε νέες αρμοδιότητες. Αισθηματικά φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία για να αποφύγετε την ένταση και τις παρεξηγήσεις. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει αλλά και θα σας ευχαριστήσει.

Λέων
Η εβδομάδα προβλέπεται να σας ταλαιπωρήσει όσον αφορά στα προσωπικά και αισθηματικά σας, καθώς εξακολουθούν να υφίστανται κάποια αδιέξοδα για όσους έχετε σχέση, ενώ για τους ελεύθερους, οι νέες γνωριμίες δεν σας συναρπάζουν. Δώστε έμφαση στους άλλους τομείς της ζωής σας, ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιώσει τη θέση σας στην εργασία και σε ότι θα σας βοηθούσε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Παρθένος
Αυτά που συμβαίνουν, σας αναγκάζουν να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα πρακτικά και επαγγελματικά σας. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να ασχοληθείτε με θέματα που δεν είχατε υπολογίσει. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, χρειάζεται όμως λίγη ακόμα προσπάθεια μέχρι να θεωρήσετε ότι είστε ασφαλείς και δεν κινδυνεύετε από κάποιους επιτήδειους που σας έχουν ζημιώσει και στο παρελθόν.

Λίτσα Πατέρα για τον Απρίλιο: Ξανά πολύ τυχερά αυτά τα 4 ζώδια μετά από πολύ καιρό!

Ζυγός
Τα αισθηματικά και προσωπικά σας θέματα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να είστε λογικοί στις επιδιώξεις σας και να μην υπερβάλετε στις απαιτήσεις σας. Όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να μην δοκιμάζετε διαρκώς τα αισθήματα του συντρόφου σας και να μην επινοείτε κινδύνους. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πολλούς λόγους για να είστε ικανοποιημένοι από τις καταστάσεις και δεν χρειάζεται να πιέζετε για περισσότερα.

Σκορπιός
Επηρεάζεστε από γεγονότα και προσπαθείτε να καλύψετε εκείνους που αγαπάτε, ξεπερνώντας ακόμα και κάποιους προσωπικούς σας κανόνες. Είναι καλύτερα όμως να λειτουργήσετε με μέτρο και να μην αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Η οικογένεια, οι κοινωνικές σχέσεις, το προσωπικό σας περιβάλλον είναι τομείς που θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, ενώ τα οικονομικά σας επηρεάζονται άμεσα από αυτές σας τις ενέργειες.

Τοξότης
Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτήν την εβδομάδα, καθώς αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο ευνοημένοι από κάποιους άλλους. Οι προκλήσεις στα προσωπικά, αισθηματικά και επαγγελματικά πολλαπλασιάζονται αλλά έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα αφ υψηλού και να αγνοείτε τον κίνδυνο της απομόνωσης, ή της συσπείρωσης των άλλων απέναντί σας. Επίσης να θυμάστε ότι η κοινή λογική, είναι κάτι πολύ δυσεύρετο τις ημέρες αυτές.

Αιγόκερως
Παραγωγική προβλέπεται για εσάς η εβδομάδα που ακολουθεί. Ασχοληθείτε με την βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας, ξεπεράστε την αναβλητικότητα των προηγούμενων εβδομάδων και υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τις επιθυμίες, αλλά και τους στόχους σας. Κοινωνικά θα έχετε ευκαιρίες για νέες συναναστροφές, μερικές από τις οποίες θα σας βοηθήσουν και σε άλλους τομείς, όπως τα επαγγελματικά και κατά δεύτερο λόγο και στα οικονομικά, υποδεικνύοντάς σας τρόπους να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας.

Υδροχόος
Αποφύγετε να εκθέσετε ιδέες και απόψεις σε εκείνους που επιμένουν να παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν. Ό, τι καταφέρετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι αποκλειστικά δικό σας δημιούργημα και γι αυτό, φροντίστε να επεξεργαστείτε την στρατηγική και να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Αισθηματικά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θυμηθείτε, ότι οι παραχωρήσεις που κάνετε, έχουν μεγαλύτερο κόστος, παρά όφελος. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό και την υγεία σας.

Ιχθύες
Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να επιλύσετε τις διαφορές σας με ανθρώπους του προσωπικού σας περιβάλλοντος, ή να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Θέματα εκτός προγραμματισμού θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη και σε ορισμένες περιπτώσεις θα νιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί που αποφύγατε να εκτεθείτε και δεν λειτουργήσατε παρορμητικά. Φροντίστε να κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ή να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με όσα απαιτεί η γραφειοκρατία μιας υπόθεσής σας!

Διαβάστε περισσότερα αστρολογικά θέματα στο Youweekly.gr

Πηγή: E-Radio.gr
TAGS
Share