Ζώδια από την Λίτσα Πατέρα: «Φουλ ερωτική εβδομάδα για όλους!» (βίντεο)

Η αστρολόγος ανέλυσε τα πάντα!

Ζώδια από την Λίτσα Πατέρα: «Φουλ ερωτική εβδομάδα για όλους!» (βίντεο)

Η εβδομάδα που μπήκε αναμένεται να είναι γεμάτη έρωτα για τα ζώδια, σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα!

Η αστρολόγος αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα ζώδια. Διαβάστε παρακάτω...

Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη!

Η κορυφαία αστρολόγος ανέφερε πως η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι απόλυτα ερωτική για όλα τα ζώδια και ιδιαίτερα για τον Κριό!

Ποια όμως ζώδια θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικά; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα στα παρακάτω βίντεο:

Λίτσα Πατέρα για τον Απρίλιο: Ξανά πολύ τυχερά αυτά τα 4 ζώδια μετά από πολύ καιρό!

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες του ζωδιακού κύκλου!

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην αποταμίευση και στην τσιγκουνιά. Και υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που τείνουν να είναι τσιγκούνηδες.

Τσιγκούνης είναι αυτός που δεν βγαίνει με τους φίλους του για να μην χαλάσει λεφτά, αυτός που θεωρεί ότι το να ξοδεύεις χρήματα για πράγματα πέρα από βασικά αναγκαία, είναι επιπολαιότητα. Αυτός που όταν θα βγει θα προσποιηθεί ότι ξέχασε το πορτοφόλι του στο σπίτι του, αυτός που δεν θα πάρει ποτέ ένα δώρο σε κάποιον.

Η ζωή δίπλα σε έναν τσιγκούνη μπορεί να έχει μια αστεία πλευρά, αλλά καταλήγει να γίνεται ανυπόφορη. Κουραστική. Και συνήθως οι τσιγκούνηδες μένουν μόνοι.

Ταύρος

Ανάλογα τον Ταύρο μπορεί να χαρακτηριστεί από τσιγκούνης, ως πολύ ένθερμος αποταμιευτής. Όταν θέλει να δαπανήσει χρήματα για κάτι, το ψάχνει πριν διεξοδικά. Ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και ζητά τη γνώμη όλων πριν σπαταλήσει μέχρι και την τελευταία του δεκάρα.

Ναι και ψάχνει πάντα για προσφορές.

Ο Ταύρος δεν πετάει ποτέ τα λεφτά του αριστερά και δεξιά. Και επίσης, αν δεν ξέρει που πάει κάθε δικό του σεντ, μπορεί να τρελαθεί.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Ταύρος μισεί όσους έχουν λεφτά.

Ναι, αν βγείτε με έναν Ταύρο, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα σας κεράσει.

Ο Ταύρος είναι τόσο παθιασμένος με τα χρήματά του και τόσο προσεκτικός -μέχρι αηδίας- με το που τα ξοδεύει σε σημείο που να μην μπορεί κανείς δίπλα του να απολαύσει το παραμικρό.

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες του ζωδιακού κύκλου!

Παρθένος

Η Παρθένος είναι τσιγκούνα με τα χρήματά της, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Η Παρθένος ανησυχεί ότι δεν θα της φτάσουν. Και για αυτό προσέχει. Μέχρι αηδίας.

Ετσι, όχι μόνο θέλει να ξέρει πού πηγαίνουν τα χρήματά της ανά πάσα στιγμή, αλλά κρατάει και αρχείο με τα έξοδά της.

Και ναι, τσεκάρει το λογαριασμό της ανά δύο λεπτά.

Και σε περίπτωση που έχει αφήσει τίποτα πενταροδεκάρες στο τραπεζάκι του σαλονιού ή πάνω στο γραφείο του, μην κάνετε λάθος να απλώσετε χέρι. Η κόλαση θα ωχριά μπροστά σε αυτό που θα ζήσετε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα για το πώς ένας άνθρωπος μπορεί αν είναι απόλυτα συγκεντρωτικός, αλλά ταυτόχρονα έχει και αυτοέλεγχο.

Ο Αιγόκερως πιστεύει ότι το να ξοδεύει κανείς χρήματα είναι ένας τρόπος για να φτιάξει το στάτους του. Ο Αιγόκερως για τον εαυτό του πιστεύει ότι κρατάει από τζάκι -ή φαντασιώνεται καλύτερα- οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να σπαταλά χρήματα.

Ναι, ο Αιγόκερως είναι τόσο τσιγκούνης που θα αρνηθεί την πρόσκληση των φίλων του να βγει έξω για φαγητό γιατί δεν θέλει να χαλάσει χρήματα. Αιγόκερως είναι ο νονός που θεωρεί πεταμένα λεφτά τις λαμπάδες το Πάσχα και ο φίλος σου που θα τον καλέσεις στο γάμο σου και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου φέρει δώρο. Για τα γενέθλιά σου ούτε σκέψη.

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες του ζωδιακού κύκλου!

Σκορπιός

Οταν κάποιος αποταμιεύει έχει λόγο που το κάνει. Θέλει αν αγοράσει ένα ρούχο, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο. Κάτι, ό,τι και να είναι αυτό. Ο Σκορπιός το κάνει γιατί είναι ο απόλυτος Σκρουτζ.

Ρώτα τον Σκορπιό αν θέλει να βγείτε για ποτό το Σάββατο το βράδυ. Θα σου πει όχι. Ρώτα τον αν προτιμά να μαγειρέψετε σπίτι ή να παραγγείλετε πίτσα απέξω. Θα σου πει να μαγειρέψετε.

Ο Σκορπιός δεν θέλει να χαλάει ούτε μια δεκάρα και προτιμάει να τα έχει κλειδωμένα στην τράπεζα. Θα πηγαίνει συχνά να τσεκάρει το βιβλιάρια για να είναι σίγουρος ότι είναι στη θέση τους.

Ναι, είναι καλή η αποταμίευση, αλλά στον Σκορπιό τα χρήματα γίνονται εμμονή.

Μακριά του, είναι κουραστική τόση τσιγκουνίαση.