Μεγάλη προσοχή: Αν η πρώην του ανήκει σε αυτά τα ζώδια, τότε φύγε μακριά!

Δεν θα βγάλεις άκρη, οπότε μην μπλέξεις!

Μεγάλη προσοχή: Αν η πρώην του ανήκει σε αυτά τα ζώδια, τότε φύγε μακριά!

Τεράστια προσοχή χρειάζεται αν η πρώην του αγοριού σου ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδιο!

Μην το σκεφτείς καν και φύγει μακριά! Διαβάστε παρακάτω...

Αν δε, οι πρώην ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε φυλάξου γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Είναι ύπουλες, έτοιμες για εκδίκηση και δεν πρόκειται να λυπηθούν ούτε εσένα ούτε το αγόρι σου.

Δίδυμος
Η ύπουλη Δίδυμος είναι αυτή που έχει κρατήσει το ρόλο της “φίλης” στη ζωή του πρώην της με αποτέλεσμα να προσπαθεί με μηχανοραφίες να ελέγχει τη μετέπειτα ζωή του. Δε θα κάνει ευθέως τίποτα, αλλά με διάφορες υποχθόνιες μεθόδους θα προσπαθήσει να τον απομακρύνει σχεδόν από κάθε επόμενή του σύντροφο -επειδή θέλει το καλό του-.

Σκορπιός
Η δηλητηριώδης Σκορπιός δε θα πάψει να χύνει το φαρμάκι της για κάθε τι νέο στη ζωή του ενώ οπωσδήποτε θα είναι διαθέσιμη για να κάνουν σεξ σε κάθε πιθανή ευκαιρία. Άμα η πρώην του είναι Σκορπιός το πιθανότερο είναι να ξαναγίνει νυν του. Τουλάχιστον αυτή είναι ειλικρινής θα καταλάβεις τις επιθετικές προθέσεις της αμέσως.

Τοξότης
Είναι η πρώην που πάντα διώχνει και σπάνια την αφήνουν. Ακόμη κι αν την αφήσουν, μετά την ξαναποθούν κι εκείνη ούτε καν τους θυμάται. Η Τοξότης είναι η γυναίκα που πέρασε από τη ζωή του και τον σημάδεψε, δε θα την ξεπεράσει ποτέ για πολλούς λόγους, το πιθανότερο όμως είναι να μη σας ενοχλήσει ποτέ, είναι σίγουρα στον κόσμο της.

Το ήξερες ότι το ζώδιό σου μπορεί να σου δείξει με ποιον ταιριάζεις στο σεξ;

Αυτοί είναι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου!

Γεγονός είναι ότι το «καλό σεξ» έχει να κάνει με τα γούστα της καθεμιάς μας.

Κάποιες το θέλουν άγριο και παθιασμένο, άλλες πιο ρομαντικό, άλλες αισθησιακό. Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι για να πετύχει, χρειάζεται να έχεις χημεία με τον άντρα.

Παρακάτω θα δεις ποιοι είναι οι best lovers του ζωδιακού και ποιο στοιχείο τους είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να λιώσει στην αγκαλιά τους, από πόθο και επιθυμία! Υπόψη, η σειρά είναι τυχαία!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένας άντρας σκέτη φωτιά! Ορμητικός στο σεξ, πάντα… ετοιμοπόλεμος, με έντονη σεξουαλικότητα, ειδικός στο one night stand, εγγύηση, αν σου αρέσει το άγριο, παθιασμένο σεξ. Θα σε πλησιάσει με αυτοπεποίθηση, θα σε φλερτάρει επίμονα και πίστεψέ μας, με αυτόν τον τύπο, ισχύει το ό,τι βλέπεις… παίρνεις… και δυο και τρεις φορές, μέχρι να μείνεις ξέπνοη.

ΤΑΥΡΟΣ

Στιβαρός, σοβαρός, του αρέσει να μη λέει πολλά, αλλά οι πράξεις του είναι λαλίστατες. Να είσαι σίγουρη ότι στο κρεβάτι θα σε κάνει να παραμιλήσεις, να δεις αστεράκια, αφού θα σου βγάλει ένα μείγμα αισθησιασμού και αρρενωπότητας. Σήμα κατατεθέν του: το αργό σεξ, μεγάλης διάρκειας γιατί τα ωραία πράγματα πρέπει να έχεις το χρόνο να τα απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεί να σε κοιτάξει βαθιά μέσα στα μάτια, για να σου προκαλέσει ανατριχίλα, αλλά και σκέψεις κατάλληλες μόνο για άνω των 18. Έχει έντονο μαγνητισμό, απίστευτο ερωτισμό, πάθος και μια «βρωμιά» στο σεξ, υπενθυμίζοντάς σου ότι εδώ δε μιλάμε για ευγενή αισθήματα, αλλά για αρχέγονα ένστικτα. Δαγκωνιές, ρουφηξιές και σημάδια που δηλώνουν ότι ξεκάθαρα του ανήκεις είναι το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

ΛΕΩΝ

Ο… βασιλιάς υπόσχεται να σου φερθεί γενναιόδωρα και στο κρεβάτι, προσφέροντάς σου ευχαρίστηση διαρκείας και σεξ ερωτικό και παιχνιδιάρικο γιατί όσο να πεις αιλουροειδές είναι, ε, δε θα σε παίξει κι εσένα, όπως η γάτα με το ποντίκι, μέχρι να παραδοθείς στις ορέξεις του; Είπαμε, θέλει να ηγείται, αλλά, πίστεψέ μας, δε θα σε χαλάσει καθόλου. Μη σου πούμε ότι θα εγκαταλειφθείς πλήρως στα χέρια του!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι μια κατηγορία μόνος του. Απλά, να σου πούμε ότι λέγεται (εμείς στο τσακ είμαστε να το πιστέψουμε) ότι εξ αιτίας του ότι είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού συγκεντρώνει στοιχεία από όλα τα άλλα ζώδια. Φαντάσου τον τώρα, πώς είναι σαν εραστής! Ένα κράμα ρομαντισμού, ερωτισμού, σαγήνης, αλλά αρρενωπότητας και πάθους, με μια essence διαστροφής, έτσι για να γίνει πιο πικάντικο το σεξ!

Αυτά είναι τα 3 καυτά ζώδια που σε κάνουν να τρελαίνεσαι!

Για να είναι κάποιος σέξι πρέπει να νιώθει σέξι. Αυτό που λέμε καυτό... είναι αέρας, είναι ταμπεραμέντο, είναι διάφορα και πολλά πράγματα πέρα από προκλητικά ρούχα και έντονα βαψίματα.

Και σίγουρα και στο θέμα του... σέξι ταμπεραμέντου ρόλο παίζουν και τα ζώδια.

Από τα 12 ζώδια υπάρχουν τρία που από τη φύση τους έχουν κάτι πιο έντονα σέξι...

Ποια είναι τα 3 πιο σέξι ζώδια:

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι σίγουρα το πιο σέξι ζώδιο του ζωδιακού

Εάν ποτέ κάνετε σχέση με Σκορπιό, να είστε προετοιμασμένοι για... εγκαύματα από τη φλογερό του πάθος. Οι Σκορπιοί συνήθως προσελκύουν ανθρώπους επειδή ακτινοβολούν σεξουαλική ενέργεια. Ακόμη και αν δεν είναι τόσο ωραίοι, κάτι θα σας προσελκύσει στους Σκορπιούς.

Οι Σκορπιοί έχουν αυτή την παράξενη δύναμη που σκλαβώνει τον άλλον, αυτή τη δύναμη από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα και που ουσιαστικά κανείς δεν θέλει να φύγει.

Σίγουρα, ατού για τους Σκορπιούς είναι το γεγονός ότι ξέρουν να αποπλανούν διαβάζοντας το μυαλό του άλλου. Ξέρουν ακριβώς τι σκέφτεστε και επιθυμείτε, πριν καν μιλήσετε και είναι έτοιμοι να σας το προσφέρουν.

Καμία επιθυμία δεν μπορεί να μείνει κρυφή από έναν Σκορπιό. Ξέρει να τις διαβάζει και για αυτό είναι και το πιο σέξι ζώδιο του ζωδιακού.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι δημιουργικοί και ονειροπόλοι και γι 'αυτό είναι καλοί στις φαντασιώσεις. Εάν έχετε κάποια σεξουαλική φαντασίωση, οι Ιχθείς θα το κάνουν πραγματικότητα. Θα ενεργοποιήσουν όλες σας τις αισθήσεις και θα σας διεγείρουν όπως κανείς άλλος ποτέ δεν έκανε.

Οι Ιχθείς είναι φυσικά είναι καθηγητές του φλερτ. Επειδή είναι τόσο συναισθηματικοί, θα σας δώσουν ό, τι έχουν. Ο κύριος στόχος τους είναι να ικανοποιήσουν τον/την σύντροφό τους.

Είναι πραγματικοί εραστές και αυτό τους καθιστά ένα από τα πιο σέξι σημάδια του Ζωδιακού.

Λέων

Υπάρχουν δύο κατηγορίες Λιονταριών.

Λέοντες που επιθυμούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Στην κρεβατοκάμαρα δίνουν μεγάλες παραστάσεις που μερικές φορές μπορεί να έχουν άδοξο τέλος (αφού κυρίως σκοπός τους είναι να ικανοποιήσουν τον εαυτό τους και όχι τον σύντροφό τους).

Υπάρχουν όμως και Λέοντες που είναι γοητευτικοί και που θα σας έχουν στο επίκεντρο της προσοχής τους. Στην κρεβατοκάμαρα θα σας δώσουν τα πάντα, απλώς και μόνο επειδή θέλουν να σας ικανοποιήσουν.
Οι Λέοντες με ένα χαμόγελο γοητεύουν και δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.