Power of love και.. ζώδια: Ποιος είναι το παιδί του έρωτα και ποιος ο στριμμένος;

Αστρολογικές προβλέψεις για τους πρωταγωνιστές του STAR που ψάχνουν τον έρωτα!

Power of love και.. ζώδια: Ποιος είναι το παιδί του έρωτα και ποιος ο στριμμένος;

Ποιο είναι το παιδί του έρωτα και ποιος ο στριμμένος του Power of Love σύμφωνα με τα ζώδια;

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τους πρωταγωνιστές του STAR που ψάχνουν την αγάπη! Διαβάστε παρακάτω...

Όλοι τα κοροϊδεύουμε, γελάμε ή και εναντιωνόμαστε με αυτά, φυσικά μιλώ για τα τηλεοπτικά παιχνίδια σχέσεων, που άρχισαν να τρυπώνουν στην ελληνική τηλεόραση τον τελευταίο καιρό, προκαλώντας «χαμούλη» φέρνοντας όμως και πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όσο και να τα κατακρίνουμε, σίγουρα έχουμε σταθεί έστω και για λίγο να τα παρακολουθήσουμε, είτε από περιέργεια , είτε από κουτσομπολιό, ενώ δεν λείπουν και οι πιστοί οπαδοί τους που όχι μόνο δεν χάνουν επεισόδιο, αλλά παθιάζονται και σχολιάζουν σε γκρουπάκια στο Facebook για την προσωπικότητα των παικτών και όλα τα τεκταινόμενα .....

Γιατί όμως πάει κάποιος στο PowerofLove ή και σε οποιοδήποτε RealityΣχέσεων; Οι λόγοι είναι πολύ: Για την προβολή – να ακουστεί περισσότερο το όνομά σου και να βρεις και μία δουλειά στην showbiz- , για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και ναι φυσικά παίζει και ο παράγοντας να βρεις το άλλο σου μισό ... Εμείς , όπως πάντα θελήσαμε να δώσουμε και μία «ζωδιακή» ανάλυση του PowerofLove, σχολιάζοντας γιατί θα μπορούσε να πάει κάθε ζώδιο, αλλά και πώς θα το αναγνώριζες μέσα στο τηλεπαιχνίδι....

Κριός
Ένας Κριός σίγουρα δεν θα πήγαινε στο Power of Love για να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του, αφενός γιατί είναι αρκετά δραστήριος, ενεργητικός και κατακτητικός για να μπορεί να βρει τον έρωτα παντού και πάντα, αφετέρου θεωρεί «μπλαζέ» τα ρομάντζα. Σίγουρα βέβαια δεν θα μπορούσε να παραμείνει φρόνιμος για πολύ σε ένα σταθερό περιβάλλον, θα κουραζόταν και θα βαριόταν ... Στην περίπτωση όμως που ναι ένας Κριός «κάνει την διαφορά» και πάρει την απόφαση για να πάει στο PowerofLove (λες να είναι γυμναστής και να θέλει να προβάλει τους μυς , το κορμί και την δουλειά έτσι για προώθηση της δουλειάς του;) θα τον αναγνωρίσεις από τους ομηρικούς καβγάδες και τα νταηλίκια του απέναντι στους υπόλοιπους διαγωνιζομένους.

Ταύρος
Φυσικά δεν λέει όχι στο Power of Love έστω και αν δεν εγκρίνει απόλυτα αυτό τον τρόπο γνωριμίας, γιατί είναι πιο παραδοσιακός. Ο Ταύρος, το παιδί του έρωτα (και της Αφροδίτης) θα πήγαινε στο Power of Love, αφενός για το χρήμα, αφετέρου επειδή δεν θα χρειαζόταν να κουραστεί για τίποτα ... Μερικοί μήνες καθισιού, στον καναπέ, με φλερτ, γνωριμίες και τσάμπα φαγητό ... τι το καλύτερο! Πώς θα αναγνώριζες όμως έναν Ταύρο μέσα στο τηλεπαιχνίδι;;;; Είναι αυτός που περιτριγυρίζει διαρκώς στην κουζίνα (ψήνει τοστάκια, όχι μόνο για την πάρτη του αλλά και για τους υπόλοιπους) , αράζει καναπέ και δεν το ξεκουνάει εύκολα (άσε που βαριέται να πάει και στο κόκκινο δωμάτιο). Σίγουρα όμως θα τον αναγνωρίσεις από την ζήλεια στο βλέμμα του όταν κάποιος φλερτάρει το άτομο που ο ίδιος έχει βάλει στο μάτι.

Δίδυμος
Power of Love γιατονΔίδυμο; Μα γιατί όχι;;; Θα πάει το ταξιδάκι του στην Τουρκία, θα γνωρίσει νέο κόσμο, θα μιλάει συνέχεια ... τι το καλύτερο λοιπόν για το ζώδιο που κυβερνήτη του έχει τον Ερμή... Πώς θα τον αναγνωρίσεις όμως μέσα στο παιχνίδι του έρωτα; Είναι ο πιο επικοινωνιακός, από την πρώτη στιγμή πιάνει επαφές και φιλίες, ενώ είναι αυτός που θα αλλάζει διαρκώς άποψη για το πιο άτομο γουστάρει και πάντα θα θέλει το χρόνο του ... Ο χρόνος βέβαια είναι « πρόσχημα» γιατί στην ουσία μπορεί να μην θέλει να κατασταλάξει σε ένα πρόσωπο αλλά να θέλει να παίζει και να φλερτάρει με όλους τους παίκτες του αντίθετου φύλου!

Καρκίνος
Εδώ μιλάμε για μία πιο δύσκολη περίπτωση ανθρώπου ... Δύσκολα θα αποφάσιζε να πάει στο Power of Love, αφενός γιατί δεν θα θελε να αποχωριστεί την οικογένειά του για πολύ καιρό, αφετέρου δεν θα του άρεσε να αποχωριστεί έστω και για λίγους μήνες την πατρίδα του, ενώ δεν είναι του στυλ του οι ερωτικές γνωριμίες με αυτό τον τρόπο! Στην μοναδική περίπτωση που θα μπορούσε να πάρει την απόφαση να συμμετάσχει στο παιχνίδι, είναι για να μπει στο «ρουθούνι» του πρώην συντρόφου του που τον παράτησε έτσι άδικα και σκληρά και να το κάνει για αντίποινα ή και εκδίκηση! Τον Καρκίνο στο Power of Love θα τον αναγνωρίσεις από την ευσυγκινησία και την ευθιξία του, από την καχυποψία του στα άτομα που γνωρίζει, ενώ συχνά θα τον ακούς να νοσταλγεί το σπίτι, τη μαμά του, την οικογένειά του .... «Που είσαι ρε μάνα με αυτούς του λαχανοντολμάδες σου, μία κατσαρόλα θα φάω όταν γυρίσω»!

Λέων
Ο Λέοντας άνετα θα μπορούσε να πάρει μέρος στο Power of Love την πεποίθηση κιόλας ότι θα μπορέσει να βγει και ο νικητής. Ένα Λιοντάρι θα έπαιρνε μέρος στο παιχνίδι του έρωτα, κυρίως για την προβολή, για να φανεί, για να δείξει ποιος είναι και μεταξύ μας ... του αρέσουν οι κάμερες, τα φώτα και να γίνεται σούσουρο για το όνομά του! Δεν θα έλεγε όμως όχι και στον έρωτα αν αυτός προέκυπτε ... Πώς θα καταλάβεις τον Λέοντα μέσα στο Power of Love ; Φυσικά είναι αυτός που κοιτάζεται την περισσότερη ώρα στον καθρέφτη, που είναι μόνιμα στην τρίχα ενώ το ντύσιμό του μπορεί να έχει και ... υπερβολή! Επιπλέον, είναι αυτός που εκπέμπει στο βλέμμα του τόση μεγάλη αυτοπεποίθηση και που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βγει ο πιο δημοφιλής παίχτης στο Gala.

Παρθένος
Δεν θα πήγαινε εύκολα στο Power of Love ένας Παρθένος, θα το έκανε μόνο για πρακτικούς και εργασιακούς λόγους, αποκλειστικά και μόνο για να τονώσει το επάγγελμα του ή ακόμα και για να βρει δουλειά... Ένας Παρθένος δεν μπορεί να αφήσει εύκολα τον εαυτό του ελεύθερο να ερωτευτεί, πόσο μάλλον σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που όλα τα μάτια της Ελλάδας είναι στραμμένα πάνω του .... Πώς θα καταλάβεις έναν Παρθένο μέσα στο Power of Love; Είναι αυτός ο στριμμένος που πετάει τις έξυπνες ατάκες την στιγμή που δεν το περιμένεις, που υπεραναλύει τις καταστάσεις, θίγεται εύκολα και τρώγεται με τα ρούχα του λέγοντας συχνά από μέσα του «Άντε να περάσει ο καιρός να γυρίσω και πάλι στην καθημερινότητά μου»! Στο κόκκινο δωμάτιο του παιχνιδιού του έρωτα , ο Παρθένος είναι σαν να έχει καταπιεί «αγγούρι» σε σημείο που σκέφτεσαι «Αυτός γιατί μπήκε μέσα στο παιχνίδι»!


Ζυγός
Αν κάναμε μία στατιστική έρευνα για να διακρίνουμε ποια είναι η πλειοψηφία των ζωδίων που κάνουν αίτηση για την συμμετοχή τους στο Power of Love, τότε ο Ζυγός θα ήταν ο πρώτος στη λίστα ... Αφενός είναι ο «σχεσάκιας» του ζωδιακού που αναζητά οπουδήποτε το άλλο του μισό (ακόμα στην τηλεόραση), αφετέρου γιατί να μην θαυμάσει ο κόσμος και την ομορφιά και την τσαχπινιά του! Βλέποντας το παιχνίδι του έρωτα θα αναγνωρίσεις τον Ζυγό, από την ευκολία που έχει από την πρώτη στιγμή να φλερτάρει και να γίνει αγαπητός σε όλους . Είναι η ευγενική φυσιογνωμία, που τα πάει με όλους καλά και γίνεται και ο ειρηνοποιός για να σταματούν οι καβγάδες μέσα στο σπίτι της αγάπης. Ο Ζυγός όμως, είναι και ο πιο ερωτεύσιμος , έτσι τον βλέπεις να γίνεται ο πιο δημοφιλής στα καλέσματα στο κόκκινο δωμάτιο, ενώ από την πλευρά του δεν μπορείς ξεκάθαρα να αντιληφθείς ποιον από όλους γουστάρει.....Ωστόσο, ο Ζυγός μέσα στο σπίτι της Αγάπης, είναι αυτός που θα κάνει πρώτος και σχέση.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός δύσκολα θα έπαιρνε την απόφαση να πάρει μέρος στο Power of Love. Αφενός δεν του αρέσει η δημοσιότητα και να εκτίθεται μπροστά σε τόσα μάτια, αφετέρου δεν περιμένει να βρει τον έρωτα με την βοήθεια της τηλεόρασης. Ο μόνος λόγος που θα έλκυε έναν Σκορπιό να πάρει μέρος σε αυτό το τηλεπαιχνίδι, είναι το «χρήμα»! Είναι αρκετά ελκυστικό για έναν Σκορπιό να κάθεται, να πληρώνεται αλλά και να διεκδικεί κάθε εβδομάδα το έπαθλο των 2.500 χιλιάδων ευρώ, που κερδίζει ο πιο δημοφιλής παίχτης. Από την άλλη πλευρά και το τελικό έπαθλο είναι αρκετά γοητευτικό για έναν Σκορπιό ... Πώς όμως θα αναγνωρίσεις έναν Σκορπιό στο τηλεπαιχνίδι του έρωτα; Είναι αυτός που μπήκε στο παιχνίδι και κράτησε μυστικά χαρτιά, δεν αποκάλυψε όλη του την ταυτότητα (προηγούμενους γάμους, παιδιά, σχέσεις κλπ). Είναι αυτός που συμμετέχει σε όλα τα πηγαδάκια κουτσομπολιών, ο οποίος όμως έχει την μαεστρία να βάζεις τους άλλους να τσακώνονται και αυτός να έχει καλυμμένη την φωλιά του! Είναι αυτός που θα πουλήσει και έρωτα προκειμένου να κάνει καλά νούμερα και να έλξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για να κερδίζει τα έπαθλα ... Σκληρός Παίχτης λοιπόν ένας Σκορπιός ...

Τοξότης
Έτσι για το χαβαλέ και μόνο ο Τοξότης θα πήγαινε στο Power of Love, δεν σου εγγυώμαι όμως ότι θα μπορούσε να μείνει για πολύ μέσα στο σπίτι του έρωτα, γιατί θα βαριόταν εύκολα! Ο Τοξότης θα πήγαινε αποκλειστικά και μόνο για την εμπειρία και για να ξεσκάσει και να ξεφύγει από την ρουτίνα του, για να κάνει την πλάκα του , αλλά και για να πεταχτεί ένα ταξιδάκι μέχρι την Τουρκία. Από την στιγμή που θα έμπαινε στο Power of Love θα ήταν ο πρώτος που θα έκανε χιούμορ, έτσι ακριβώς και τον αναγνώριζες. Επιπλέον θα ήταν ο πρώτος που θα έπιανε φιλίες με όλους, που θα βιαζόταν να ερωτοτροπήσει , αλλά πολύ γρήγορα θα του έφευγε το ενδιαφέρον του ... Ωστόσο ο Τοξότης, είναι αυτός που άνετα θα άνοιγε την πόρτα και θα αποχωρούσε από το παιχνίδι, μόλις ο ίδιος ένιωθε ότι δεν έχει κάτι άλλο να του προσφέρει.

Αιγόκερως
Ένας Αιγόκερως δεν θα πήγαινε στο Power of Love, αφενός γιατί έχει αρκετά πιο συντηρητικές ιδέες, αφετέρου δεν θα άφηνε την δουλειά του ξεκρέμαστη για κάποιους μήνες. Όπως ο Σκορπιός, έτσι και ο Αιγόκερω ο λόγος για να κάνει το βήμα και να μπει στο σπίτι της Αγάπης, θα ήταν μόνο για να βγάλει χρήματα, αλλά και για να μπορέσει να κάνει τις γνωριμίες εκείνες που θα τον δικτυώσουν επαγγελματικά! Ωστόσο οι προθέσεις του αυτές γίνονται φανερές με την είσοδό του στο παιχνίδι, γιατί δεν μπορεί να προσποιηθεί, ενώ βλέπεις πώς γυαλίζει το ματάκι του κάθε εβδομάδα στο Galaπεριμένοντας να πάρει την πρωτιά και τα ευρώ! Ο Αιγόκερως έστω και αν έχει απορρίψει μέσα του την ιδέα ότι μπορεί και να ερωτευτεί, μπορώ να σου πω πως ναι, είναι από τα ζώδια που εύκολα να μπορεί να την πατήσει από εκεί που δεν το περιμένει. Δύσκολα θα το εκδηλώσει όμως αλλά θα περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι για να το προχωρήσει.


Υδροχόος
Έχεις ακούσει την φράση που λέει πως όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη; Αυτή ακριβώς η παροιμία ταιριάζει «γάντι» σε έναν Υδροχόο που είναι πρωτοποριακός, μέσα σε όλα και σίγουρα είναι το ζώδιο που από το πρώτο Power of Love έκανε αίτηση για να μπει μέσα στο παιχνίδι. Ο Υδροχόος δεν θα μπει στο παιχνίδι για το χρήμα (όχι ότι θα τον χαλάσει όμως αν κερδίσει), του αρέσει οτιδήποτε πρωτοποριακό που εμπεριέχει το στοιχείο της δικτύωσης. Θα τον καταλάβεις από τον αέρα άνεσης που έχει με το που εισέλθει στο σπίτι του έρωτα, με την ευκολία του για γνωριμίες, αλλά και με την συνεχή και αδιάκοπη συμμετοχή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όπου καταφέρνει να γίνεται και οι πιο δημοφιλής)! Θα συναντήσει όμως τον έρωτα ο Υδροχόος στο Power of Love ; Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει, θα διασκεδάσει και θα κάνει νέες φιλίες... μετά μπορεί να έρθει και ο έρωτας...


Ιχθύς
Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί παντού, την στιγμή που δεν το φαντάζεσαι, με τον πιο περίεργο τρόπο, στην πιο περίεργη φάση ...Αυτή ακριβώς είναι η άποψη ενός Ιχθύ που ενώ δήλωσε να συμμετάσχει στο survivor, εντέλει τα βρήκε μπαστούνια στο castingκαι στράφηκε στο παιχνίδι της αγάπης, που είναι περισσότερο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Ο λόγος για να μπει στο παιχνίδι; Για να του φύγει η ιδέα, να ζήσει κάτι διαφορετικό αλλά ναι έχει την πίστη ότι μπορεί με αυτό τον τρόπο να γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής του! Ένας Ιχθύ θα τον καταλάβεις στο Power of Love από το αχανές γεμάτο συναίσθημα βλέμμα του, τα κοκκινισμένα μάγουλά του μόλις περάσει από μπροστά του το άτομο που γουστάρει, αλλά και ότι πολύ γρήγορα είναι ο πρώτος που θα προσαρμοστεί μέσα στο σπίτι αλλά θα κάνει και όνειρα για το άτομο που μόλις γνώρισε

Αυτοί είναι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένας άντρας σκέτη φωτιά! Ορμητικός στο σεξ, πάντα… ετοιμοπόλεμος, με έντονη σεξουαλικότητα, ειδικός στο one night stand, εγγύηση, αν σου αρέσει το άγριο, παθιασμένο σεξ. Θα σε πλησιάσει με αυτοπεποίθηση, θα σε φλερτάρει επίμονα και πίστεψέ μας, με αυτόν τον τύπο, ισχύει το ό,τι βλέπεις… παίρνεις… και δυο και τρεις φορές, μέχρι να μείνεις ξέπνοη.

ΤΑΥΡΟΣ

Στιβαρός, σοβαρός, του αρέσει να μη λέει πολλά, αλλά οι πράξεις του είναι λαλίστατες. Να είσαι σίγουρη ότι στο κρεβάτι θα σε κάνει να παραμιλήσεις, να δεις αστεράκια, αφού θα σου βγάλει ένα μείγμα αισθησιασμού και αρρενωπότητας. Σήμα κατατεθέν του: το αργό σεξ, μεγάλης διάρκειας γιατί τα ωραία πράγματα πρέπει να έχεις το χρόνο να τα απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεί να σε κοιτάξει βαθιά μέσα στα μάτια, για να σου προκαλέσει ανατριχίλα, αλλά και σκέψεις κατάλληλες μόνο για άνω των 18. Έχει έντονο μαγνητισμό, απίστευτο ερωτισμό, πάθος και μια «βρωμιά» στο σεξ, υπενθυμίζοντάς σου ότι εδώ δε μιλάμε για ευγενή αισθήματα, αλλά για αρχέγονα ένστικτα. Δαγκωνιές, ρουφηξιές και σημάδια που δηλώνουν ότι ξεκάθαρα του ανήκεις είναι το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

ΛΕΩΝ

Ο… βασιλιάς υπόσχεται να σου φερθεί γενναιόδωρα και στο κρεβάτι, προσφέροντάς σου ευχαρίστηση διαρκείας και σεξ ερωτικό και παιχνιδιάρικο γιατί όσο να πεις αιλουροειδές είναι, ε, δε θα σε παίξει κι εσένα, όπως η γάτα με το ποντίκι, μέχρι να παραδοθείς στις ορέξεις του; Είπαμε, θέλει να ηγείται, αλλά, πίστεψέ μας, δε θα σε χαλάσει καθόλου. Μη σου πούμε ότι θα εγκαταλειφθείς πλήρως στα χέρια του!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι μια κατηγορία μόνος του. Απλά, να σου πούμε ότι λέγεται (εμείς στο τσακ είμαστε να το πιστέψουμε) ότι εξ αιτίας του ότι είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού συγκεντρώνει στοιχεία από όλα τα άλλα ζώδια. Φαντάσου τον τώρα, πώς είναι σαν εραστής! Ένα κράμα ρομαντισμού, ερωτισμού, σαγήνης, αλλά αρρενωπότητας και πάθους, με μια essence διαστροφής, έτσι για να γίνει πιο πικάντικο το σεξ!

ΠΗΓΗ oroskopos.gr