Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Λεφάκης: "Τον Μάιο θα μαρτυρήσουν οι..." - Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις!

Μεγάλη προσοχή! Ο κορυφαίος μετεωρολόγος προειδοποιεί!

Κώστας Λεφάκης:
Ζώδια 30.04.2019 13:59

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη: "Τον Μάιο θα μαρτυρήσουν οι..."

Η Νηνεμία πριν την Καταιγίδα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του φετινού Μαϊου. Στην καρδιά της Άνοιξης, δίνονται σημαντικές ανάσες ανανέωσης για τα περισσότερα ζώδια, αφού αρκετές μετακινήσεις πλανητών θα δώσουν αέρα ευελιξίας και ευκαιριών σταδιακά σε όλους. Ο Μάιος είναι ο ιδανικός μήνας για να μαζέψουμε δυνάμεις για το δύσκολο καλοκαίρι 2019 που πολύ σύντομα έρχεται. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε όπως πάντα τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σας και μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε και το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις που έκανα για σας για την Άνοιξη 2019

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σας βοηθά να τακτοποιήσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις και να προβάλετε τον εαυτό και τα ταλέντα σας στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι το πλεονέκτημα στα αισθηματικά σας, γεγονός που δικαιώνει τις επιλογές σας, τόσο στην συμπεριφορά, όσο και στην προσπάθεια κατάκτησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μέχρι τις 15 ευνοούνται επίσης και οι πιο φιλόδοξοι από εσάς, οι οποίοι όμως, έχετε εργαστεί για την επιτυχία που επιδιώκετε. Το δεύτερο μισό του μήνα φροντίστε να διαχειριστείτε σωστά τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, τις υποχρεώσεις σας στην εργασία, καθώς και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Παραμείνετε αισιόδοξοι, αποφασιστικοί και δραστήριοι. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στις πιθανότητες των τελευταίων ημερών του μήνα.

Ταύρος

Οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις δραστηριότητές σας. Δώστε προτεραιότητα στα θέματα που σχετίζονται με την οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια. Μπορείτε, μετά την πρώτη εβδομάδα, να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας, ή να θέσετε τα θεμέλια για μια σημαντική σας ανάπτυξη. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, από τις 7 έως τις 20 και η Αφροδίτη από τις 15 και μετά, προσφέρουν θετικές εξελίξεις στις επιδιώξεις σας. Κάποιες συναισθηματικές αναταράξεις του παρελθόντος λειτουργούν παραδειγματικά για την τωρινή συμπεριφορά σας. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τους εγωισμούς που σας στοίχισαν αρκετά έως τώρα. Οι φίλοι σας υποστηρίζουν και σας βοηθούν σε στιγμές που χρειάζεστε μια δεύτερη, πιο ουδέτερη και πιο ουσιαστική γνώμη. Η οικονομική σας προοπτική είναι πιο ευοίωνη τώρα, παρά τις πιέσεις που δέχεστε από κάποιες παλαιότερες εκκρεμότητες.

Δίδυμος

Είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε στις επιλογές σας και να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό και το συμφέρον σας. Οι περίεργες συνθήκες όμως στην κοινωνική και στην επαγγελματική σας ζωή, σας προβληματίζουν και σας αναγκάζουν συχνά, να ασχολείστε με θέματα που δεν είναι τόσο καίρια για εσάς. Μέχρι τις 6 του μήνα, η εργασία χρειάζεται προσοχή και αφοσίωση, ιδιαίτερα για όσους από εσάς είστε δημόσιοι λειτουργοί, ή το αντικείμενό σας σχετίζεται με παροχή υπηρεσιών. Οι νεότεροι από εσάς ενδέχεται να εντυπωσιαστείτε από μια νέα γνωριμία και να δώσετε μεγάλη σημασία στα αισθηματικά σας. Καλό όμως θα ήταν να είστε πιο επιφυλακτικοί με όποιον έχετε απέναντί σας και να μην παρασύρεστε από τη διάθεσή σας για προβολή και επιτυχία. Οικονομικά, παρότι κάποιες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις έχουν τακτοποιηθεί, ο Άρης από τον Καρκίνο, σας επιφυλάσσει νέα έξοδα και νέες μάχες για το δεύτερο μισό του μήνα

Καρκίνος

Ο Δίας στον Τοξότη έχει πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σας στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, σας δίνει ζωτικότητα και διάθεση καθώς και ένα είδος υπερβολικής δραστηριότητας που μπορεί να σας καταβάλει σωματικά. Μην άγχεστε τόσο πολύ και υποχρεώστε τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μπορεί να μην τα κάνουν όλα τέλεια, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και κυρίως μετά την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18, μπορεί να σας αιφνιδιάσει ένα γεγονός στην αισθηματική σας ζωή. Οικονομικά και άλλα πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν με μεγαλύτερη συχνότητα από άλλες φορές. Ωστόσο, το πέρασμα του Ερμή από τον Ταύρο, από τις 7 έως τις 20 σας δίνει σωστή κρίση, υποστήριξη στις προσπάθειές σας και φέρνει ουσιαστικές αλλαγές στο περιβάλλον της εργασίας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να κινηθείτε πιο αποφασιστικά από άλλες φορές.

Λέων

Μετά τη Νέα Σελήνη στις 5 Μαΐου, αρχίζουν τα πράγματα να βελτιώνονται για εσάς. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, την καλή σα διάθεση και την ικανότητα να βλέπετε την καλή πλευρά σε κάθε τι. Μία συναισθηματική απογοήτευση, ανοίγει το δρόμο για μία καινούργια εμπειρία που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να σας «γεμίσει» ψυχικά. Οι δύο πρώτες εβδομάδες του μήνα θα έχουν αρκετές συναισθηματικές παλινδρομήσεις και θα χρειαστεί να είστε περισσότερο αποφασιστικοί στις επιλογές σας. Οικονομικά, θα συναντήσετε μία δυσκολία που δεν πρέπει να σας πτοήσει από τις επιδιώξεις σας. Γενικότερα ο μήνας είναι περίοδος αλλαγών, άλλοτε φανερών και άλλοτε κρυφών. Ο χρόνος συνεργάζεται με τις επιδιώξεις σας, έστω και αν χρειαστεί μερικές φορές να αλλάξετε την πολιτική σας, ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας και κοινωνικής εμβέλειας. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς φροντίστε να έχετε εναλλακτικές τακτικές για αυτά που επιδιώκετε.

Παρθένος

Προγραμματίστε τις ενέργειες σας για αυτό το μήνα και φανείτε προνοητικοί όταν δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που σας αφορούν. Επίσης, μην αφήνετε στους άλλους πρωτοβουλίες που αφορούν τα συμφέροντα σας. Επαγγελματικά, όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 4 Μαΐου ορίζει μία πιο ευνοϊκή περίοδο όσον αφορά στον κοινωνικό και οικονομικό τομέα. Αισθηματικά δεν έχετε ουσιαστικά προβλήματα και μπορείτε τώρα να γίνετε πιο τολμηροί, ή αποφασιστικοί ώστε να διορθώσετε κάτι που σας στεναχωρεί στη σχέση σας ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο. Ο Ερμής στον Κριό μέχρι τις 6 του μήνα σας βοηθά να γίνετε πιο παραγωγικοί στην εργασία ή να ορίσετε το πλαίσιο των δραστηριοτήτων που σας αφορούν. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση απασχολούν ορισμένους από εσάς, αλλά δεν αρκεί να το σκέφτεστε χωρίς να ενεργείτε. Επιλέξτε μια δραστηριότητα που σας ταιριάζει και ξεκινήστε την εφαρμογή της.

Ζυγός

Βρίσκεστε γενικά, σε μία περίοδο προόδου και εξέλιξης και είναι φυσικό οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες που προκαλεί η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 4 του μήνα να σας εκνευρίσουν αρκετά. Φανείτε οργανωμένοι και εργατικοί, χωρίς να δίνετε αφορμή για σχόλια στο περιβάλλον της εργασίας ή στους ανθρώπους που σας είναι χρήσιμοι. Αισθηματικά, τίποτα σημαντικό δεν φαίνεται να συμβαίνει. Μπορεί τα προβλήματα ή η συμπεριφορά του ανθρώπου σας να σας καταπιέσουν για λίγο, όμως με λίγη υπομονή όλα μπορούν να διορθωθούν. Οικονομικά, οι δύο πρώτες εβδομάδες του μήνα με τον Ερμή μέχρι τις 7 και την Αφροδίτη μέχρι τις 14 στον Κριό, έχουν έκτακτα περιστατικά και έξοδα στα οποία όμως θα αντεπεξέλθετε. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 18 δίνει λύση σε κάποιο πρόβλημα συνεργασίας, ή σε μια οικονομική διαμάχη. Η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας, ή κάποιο νέο απόκτημα μπορεί να σας απασχολήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Σκορπιός

Επαγγελματικά είναι τα θέματα για τους περισσότερους από εσάς αυτό το μήνα, ιδίως αν βρίσκεστε σε νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Μάθετε να μην χάνετε την ψυχραιμία σας αν αμφισβητήσουν την αξία σας ή προσπαθήσουν να σας φορτώσουν ένα λάθος. Αισθηματικά, τα πράγματα είναι αβέβαια με την Αφροδίτη στον Κριό μέχρι τις 14, αλλά , με το πέρασμά της στον Ταύρο, σας βοηθά να τακτοποιήσετε θέματα που χρονίζουν, κυρίως στην οικογένεια και επίσης να ξεπεράσετε τις δυσκολίες επικοινωνίας με κάποιο από τα μέλη της. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 18 αναμοχλεύει την προσωπική σας ζωή, τονίζει τις επιθυμίες σας και σας κάνει λίγο υπερβολικούς σε δηλώσεις και υποσχέσεις. Αποφύγετε συγκρούσεις και μην πιέζετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για τις οποίες δεν είναι έτοιμοι.

Τοξότης

Ο Μάιος μπαίνει αρκετά δυναμικά για εσάς. Ο Ερμής μέχρι τις 6 και η Αφροδίτη ως τις 14 στον Κριό, φέρνουν πολλή κινητικότητα στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σας. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα μπορεί να φέρει γεγονότα τα οποία θα καθορίσουν τις εξελίξεις για τον υπόλοιπο μήνα ή και για πολύ αργότερα. Οι πιο φιλόδοξοι ανοίγετε νέους δρόμους στη σταδιοδρομία σας, αλλά χρειάζεται να μην υπολογίσετε έξοδα και κούραση στην επιδίωξη των στόχων σας την μέχρι και τις 14. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 18, αναμοχλεύει τα αισθηματικά σας, δημιουργεί εμπόδια στην έκφρασή σας και ενεργοποιεί τις αμφιβολίες γύρω από ένα πρακτικό θέμα. Στον οικονομικό τομέα, θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί και υπομονετικοί και να μην αλλάξετε στόχους ή μεθόδους, εκεί που κάποιες γενικότερες καταστάσεις ή σκοπιμότητες, παρατείνουν τον χρόνο αναμονής των εξελίξεων που σας αφορούν.

Αιγόκερως

Ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να αναδιοργανωθείτε και μα ανασυνταχτείτε. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα χρειαστεί να ακολουθήσετε παρά να καθορίσετε τις εξελίξεις, ενώ κάποιο ζήτημα που αφορά στην ακίνητη περιουσία σας θα σας απασχολήσει για ακόμα μια φορά. Αισθηματικά, το δεύτερο μισό του μήνα θεωρείται ευνοϊκό για κάθε είδους επιδιώξεις. Οι ελεύθεροι βρίσκετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αλλά πρέπει να οργανώσετε την στρατηγική σας. Όσοι είστε σε σχέση, μπορείτε να συνεννοηθείτε καλύτερα και να ξεπεράσετε θέματα εγωισμού και καταστάσεων που σας ταλαιπώρησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 18, φέρνει δεύτερες ευκαιρίες στην εργασία. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας βοηθά ψυχολογικά και σας προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης και αισιοδοξίας. Μπορείτε να παρακάμψετε κάποιες τυπικότητες και να προωθήσετε τα σχέδιά σας υπολογίζοντας στην υποστήριξη των κατάλληλων ανθρώπων.

Υδροχόος

Τον μήνα αυτό διαισθάνεστε ότι κάτι θα αλλάξει όμως, όσο καθυστερεί, η ανησυχία σας μεγαλώνει καθώς το κενό που νοιώθετε μέσα σας είναι δύσκολο να γεμίσει με τις κάθε είδους απασχολήσεις που δεν σας λείπουν, αλλά και έχετε επιδιώξει να αναλάβετε. Όλη αυτή η υπερένταση σας δημιουργεί μεταπτώσεις από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία. Οι δικοί σας άνθρωποι προσπαθούν να βοηθήσουν Στον αισθηματικό τομέα δεν προμηνύεται καμία σημαντική αλλαγή. Τυχόν γνωριμίες αυτής της περιόδου δεν θα καταλήξουν σε κάτι σοβαρό. Προσπαθήστε να προβλέψετε καταστάσεις που δεν αξίζουν την προσοχή και το χρόνο σας. Η Πανσέληνος 18 του μήνα εντείνει την κούραση στην εργασία σας. Προσέξτε όμως διότι η έλλειψη οργανωμένης δραστηριότητος και προγραμματισμού μπορεί να σας εξαντλήσουν και να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Οργανώστε τον χρόνο και τις προτεραιότητές σας!

Ιχθύς

Βρίσκεστε σε μία όχι και τόσο ευχάριστη περίοδο που, ευτυχώς, αμβλύνεται με την είσοδο και παραμονή του Ερμή στον Ταύρο από τις 7 έως τις 20. Εδώ μπορείτε να επιδιώξετε βελτίωση των επαγγελματικών σας, τελεσφόρηση καθυστερημένων συμφωνιών και αναθέρμανση σχέσεων με πελάτες ή προμηθευτές. Επίσης είναι γεγονός ότι η Αφροδίτη στον Ταύρο , από τις 14 του μήνα σας προφυλάσσει από τα χειρότερα, όπως και το ότι όλα θα προχωρήσουν πιο εύκολα προς τη λύση τους, μετά την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 18. Λίγη υπομονή λοιπόν θα βοηθήσει. Αν κάτι δεν πάει καλά στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα, φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μην είστε παράτολμοι σε αποφάσεις ή ενέργειες, ενώ προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στις ιδιοτροπίες ή τα προβλήματα του ανθρώπου που αγαπάτε.

Κώστας Λεφάκης: «Μαύρη» εβδομάδα για αυτά τα 3 ζώδια!

Σύμφωνα με τον κορυφαίο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη αυτά είναι τα 3 συγκεκριμένα ζώδια που θα περάσουν "μαύρη" εβδομάδα!

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια! Μάθε για την εβδομάδα 29 Απριλίου έως 5 Μαϊου 2019!

Κριός
Το διάστημα αυτό φέρνει μια σειρά από γεγονότα που σας κινητοποιούν και σας αγχώνουν. Στις συζητήσεις και στις μετακινήσεις σας υπάρχουν δυνατότητες διαφωνιών. Για να πετύχετε αυτό που θέλετε πρέπει να κάνετε πολύ σωστούς ελιγμούς. Ένα επαγγελματικό θέμα απαιτεί λεπτότερο χειρισμό, ενώ στα αισθηματικά σας μια διαφωνία πρέπει να ξεπεραστεί και η δική σας πρωτοβουλία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση του κλίματος.Οικονομικά διαχειριστείτε με φρόνηση τα χρήματα σας και μην καταφεύγετε σε δανεικές λύσεις

Ταύρος
Καλύτερα να ζητήσετε πίστωση χρόνου από εκείνους που θα σας πιέσουν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην κάνετε νέα ξεκινήματα και οι επενδυτές αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Συναισθηματικά η κατάσταση βελτιώνεται όχι όμως με τους όρους τους δικούς σας αλλά με εκείνους του πεπρωμένου το οποίο και πρέπει να σεβαστείτε. Ένα ζήτημα σχετικό με την εργασία μπορεί να βρει τώρα το δρόμο για την λύση του.Τα οικονομικά σας επιβάλουν μια πιο συντηρητική τακτική αυτή την εποχή.

Δίδυμοι
Μετακινήσεις ή συζητήσεις για εξέλιξη συνεργασιών πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα. Στα ερωτικά σας δεν περνάτε άσχημα αλλά στο βάθος κάτι σας λείπει. Αποφύγετε την κόπωση και το άγχος.Σε γενικότερες γραμμές το ζήτημα είναι να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις και παρορμητικές συμπεριφορές, διότι ο κίνδυνος των πλανητικών όψεων αυτού του διαστήματος είναι οι διαφωνίες, οι ρίξεις, οι ανατροπές αναγκαίων ισορροπιών και το βραχυκύκλωμα σχέσεων.Προσέξτε τις σχέσεις σας με συνεργάτες, με συγγενείς, με συναδέλφους και με συμβίους.

Καρκίνος
Η περίοδος αυτή φέρνει μια σειρά νέων γεγονότων που αλλάζουν το πρόγραμμα της ζωής σας τις επόμενες μέρες. Προνοήστε για οικονομικές καθυστερήσεις που δεν θα λείψουν και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία κάποιο ξεχασμένο πρόβλημα του παρελθόντος που θα επανεμφανιστεί στο προσκήνιο. Και μάλιστα προσπαθήστε να το λύσετε διότι θα βρείτε τον τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες παραχωρήσεις και χωρίς να επιβραδύνετε την εξέλιξή σας!Διαχειριστείτε έξυπνα τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και συνεχίστε να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας

Λέων
Υπερασπιστείτε την καριέρα σας και συμβάλετε για το άνοιγμα νέων προοπτικών στη ζωή σας. Για εσάς η βασική προσοχή είναι ακόμα μια φορά οι σχέσεις σας με τα χρήματα και οι αντίστοιχες ανάγκες που εύκολα εσείς δημιουργείτε στον εαυτό σας. Εκείνο πάντως που θα σας λείψει είναι ο ανεφοδιασμός όπως επίσης και το γεγονός ότι θα πιεστείτε την ώρα που δεν θα το περιμένετε και στα κοινωνικά σας.Προσπαθήστε να έχετε υπομονή την ώρα που τα γεγονότα τρέχουν και μην λειτουργείτε εις βάρος της υγείας σας.

Παρθένος
Η περίοδος αυτή εντείνει τις υποχρεώσεις προς τους άλλους ή το ενδεχόμενο μιας διάθεσης καταπίεσης από ανθρώπους που συνυπάρχετε, σε βασικούς τομείς. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι αποφεύγοντας αντιθέσεις και ρίξτε τις δραστηριότητες σας τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι σας. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατική φάση. Αισθητές θα είναι οι καθυστερήσεις τόσο στα οικονομικά όσο και σε απαντήσεις τρίτων σε θέματα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσάς αυτήν την εποχή.

Ζυγός
Αν και είναι δύσκολη η περίοδος αυτή, ωστόσο βελτιώνει την διάθεση σας και το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Ξεπεράστε τις πικρίες που σας έδωσαν κάποια περιστατικά, συγχωρήστε κάποιους συνεργάτες ή φίλους για την συμπεριφορά τους απέναντι σας και εντοπίστε τους νέους στόχους που έχετε ανάγκη να υπάρχουν. Αισθηματικά τα πράγματα βελτιώνονται αλλά μέσα από αρκετά εμπόδια.Παρόλο που πολλά διαφορετικά θέματα θα σας απασχολήσουν θα πρέπει να διατηρήσετε ένθερμο το ενδιαφέρον σας για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας

Σκορπιός
Η περίοδος αυτή πληθαίνει τις υποχρεώσεις και την εργασία για τους περισσότερους από εσάς. Παράλληλα όμως σας βοηθά να διακριθείτε για τις ικανότητες σας. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να εξυπηρετηθείτε σε πράγματα που έχετε κατά νου. Στα αισθηματικά σας η κατάσταση εξακολουθεί να είναι διακυμαινόμενη ενώ στα σχέδια σας δεν αποκλείεται να αφήσετε κάτι, κρίνοντάς το ακατάλληλο για αυτή την εποχή. Η πείρα που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα θα σας διατηρήσει ψύχραιμους και θα σας σώσει από σπασμωδικές αντιδράσεις σε ότι αφορά στο συμφέρον σας

Τοξότης
Η περίοδος ευνοεί κοινωνικές και αισθηματικές επαφές και σας βγάζει νικητές σε νομικές διευθετήσεις και ανταγωνισμούς. Οργανώστε τις μετακινήσεις σας και συνειδητοποιήστε τις υπογραφές που σας δεσμεύουν με όρους και αποφάσεις. Μην αντιδράτε παρορμητικά. Συχνά η αιτία μιας κατάστασης δεν είναι φανερή και απαιτεί ώριμη σκέψη. Διατηρήστε αλώβητη την αισιοδοξία σας, καθώς η εβδομάδα αυτή, σας θέλει στις επάλξεις τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά.Όσο και αν διατηρείτε την αισιοδοξία και θέλετε να ελπίζετε στο καλύτερο, πρέπει να αποδεχτείτε ότι το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά γκρίζο και λίγο απογοητευτικό από την πλευρά της συμπεριφοράς τωνΔιατηρήστε τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής!

Αιγόκερως

Επωφεληθείτε από την συγκυρία των εξωτερικών γεγονότων για να προωθήσετε υποθέσεις σας και για να καταλήξετε σε αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σας ζητήματα. Για εσάς το μυστικό του να αποφύγετε την φθορά ή την ταλαιπωρία είναι να μην εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις, άσκοπη κούραση, και να μην επιμένετε αδιάλλακτα σε κάτι που δεν μπορεί να προχωρήσει ή, αν είναι άνθρωπος που σας αφορά, δεν μπορεί να αλλάξει ή να βελτιωθεί.Προέχει να να αντέξετε το βάρος των περιστάσεων και κυρίως να μην πάρετε πολύ σοβαρά αυτά που θα πουν και θα κάνουν οι άλλοι

Υδροχόος
Ο ελιγμός στη συμπεριφορά και στη σκέψη θα σας βοηθήσει, ενώ η αδιαλλαξία θα εντείνει την ταλαιπωρία σας. Η εβδομάδα που ακολουθεί σας αποκαλύπτει ορισμένες αλήθειες έτσι ώστε να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αλλά και ποιοι είναι οι άξιοι και οι κατάλληλοι στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. Τα οικονομικά δεν σας βοηθούν τόσο, αλλά σύντομα θα υπάρξει ένας ευχάριστος ανεφοδιασμός. Ελέγχετε τα έξοδα σας και μην γίνεστε ματαιόδοξοι στην διαχείριση του χρήματος.

Ιχθύες
Από εσάς κρίνεται η λύση προσωπικών προβλημάτων και η επιτυχία ενός επαγγελματικού σχεδίου. Το ξεκίνημα του Ιουνίου μπορεί να φέρει αναστατώσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους και να σας οδηγήσει σε διαφωνίες που ίσως σας στεναχωρήσουν. Προσπαθήστε να προλάβετε λοιπόν κάτι τέτοιο αναπτύσσοντας διαλλαχτικότητα στις δύσκολες στιγμές. Το κύριο πάντως ζήτημα είναι να αποφύγετε την πιθανότητα να καταλήξετε θύμα συναισθηματικής και προπαντός οικονομικής εκμετάλλευσης. Στο χέρι σας είναι η ερωτική σας ζωή να βελτιωθεί εάν γίνετε πιο συνεργάσιμοι και λιγότερο εύθικτοι

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Λεφάκης: «Μαύρη» εβδομάδα για αυτά τα 3 ζώδια!

Ζώδια Άντα Λεούση: Αναλυτικό εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 29 Απριλίου με 5 Μαΐου 2019!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο youweekly.gr

Share