Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 5 Μαΐου

Αυτά τα 2 ζώδια σήμερα θα υποφέρουν!

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 5 Μαΐου

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί; Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να προσέξετε περισσότερο την εικόνα σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχετε μείνει μόνοι σας και δεν πρέπει να απομονώνεστε τόσο. Φλερτάρετε περισσότερο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαπραγματεύσεις και νέες αρχές στη δουλειά, νέα ξεκινήματα και μία ευκαιρία σας περιμένει στη γωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαλαρώστε και απολαύστε τη ζωή σας με αυτούς που σας αγαπούν.



ΛΕΩΝ

Έχετε αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Βγείτε με τους φίλους σας και γλεντήστε τις επόμενες μέρες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κανονίστε ένα ταξιδάκι για να καθαρίσει το μυαλό σας και συζητήστε με κάποιον φίλο σας ένα ζήτημα που σας απασχολεί.



ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε αργότερα στη μέρα, να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην βάλετε πάνω από τις δικές σας ανάγκες τις ανάγκες των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα θα δύσκολη σήμερα λόγω κάποιων οικονομικών θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως φαίνεται, βρίσκετε και πάλι την έμπνευσή σας και αρχίζετε να αλλάζετε το σπίτι σας, να δημιουργείτε, να κάνετε σχέδια για το μέλλον.



ΙΧΘΕΙΣ

Στα επαγγελματικά σας επικρατεί μια σταθερότητα, στα προσωπικά σας μιλήστε περισσότερο με τον σύντροφό σας.

Κώστας Λεφάκης: "Βουλιάζουν" τα συναισθηματικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα (06-12/5)

"Βουλιάζουν" τα συναισθηματικά των ζωδίων αυτή τη νέα εβδομάδα (06-12/05) που μας έρχεται σύμφωνα με τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Ακολουθούν αναλυτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο!

Κριός
Η εβδομάδα αυτή θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση και θα σας κάνει πιο κτητικούς. Οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας, μπορεί όμως να εμποδιστούν από γεγονότα που θα προκύψουν τα οποία δεν είναι προβλέψιμα. Μια σειρά από γεγονότα μεταρρυθμίζουν την όλη κατάσταση και σας προσαρμόζουν υποχρεωτικά σε ένα καινούργιο κλίμα, αφήνοντας εκτεθειμένους λίγο τις συναισθηματικές και ψυχολογικές σας ανάγκες. Η εξυπνάδα και η ετοιμότητα σας σώζει την κατάλληλη στιγμή!

Ταύρος
Η εβδομάδα που ξεκινά δεν σας υπόσχεται την καλύτερη περίοδο, αλλά είναι στο χέρι σας να μετατρέψετε το αρνητικό σε θετικό, να μείνετε ψύχραιμοι αλλά και να αδράξετε την απόλαυση που δεν θα λείψει αλλά θα διαρκέσει λίγο. Μια σειρά από αλλαγές δρομολογούνται αιφνίδια τόσο για την αισθηματική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Το στενό περιβάλλον παραμένει αρκετά δύσκολος τομέας και συχνά δύσκολος στην συνεννόηση. Χρειάζεται ελιγμός και υπομονή και όχι επιθετικότητα. Αρκετοί θα έχετε μια αιφνίδια τύχη στα οικονομικά σας, άλλοι μια ευκαιρία στις αγοραπωλησίες.

Δίδυμοι
Προέχει να προσέξετε το παρασκήνιο της ζωής σας και την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Τα αισθηματικά σας φαίνεται να είναι καλύτερα αλλά δεν θα λείψουν τα επεισόδια. Η νοημοσύνη σας, σάς εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα μέσα για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά ότι σας απασχολεί. Η μεθοδικότητα είναι απαραίτητη στις δραστηριότητες σας όπως και η διπλωματία στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Κερδίστε χρόνο, εκεί που δεν έχετε έτοιμες απαντήσεις

Καρκίνος


Η εβδομάδα προβλέπεται επεισοδιακή αλλά εσείς παρουσιάζεστε ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσετε τους αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν. Οι πλανητικές επιρροές θα δώσουν μια έμφαση σε επαγγελματικά ενδιαφέροντα, σε ερωτικές ιστορίες αλλά και σε ενδεχόμενες οικονομικές ανακατατάξεις. Οι μέρες αυτές προβλέπονται εποικοδομητικές αλλά συχνά θα είναι κουραστικές. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε ταλαιπωρίες όπως επίσης αποφύγετε να ανοίξετε μέτωπα και αντιπαραθέσεις.Προέχει η οικονομία δυνάμεων

Λέων
Οι μέρες αυτές θα είναι έντονα επεισοδιακές, με αιφνίδια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, και αντιξοότητες από επαγγελματικής πλευράς Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας προβληματίσουν για την εξέλιξη των βασικών σας τομέων ενώ ο Άρης από τους Διδύμους, θα δοκιμάσει την αντοχή, την νευρικότητα και τον παράγοντα της τύχης στην εκτέλεση της δουλειάς σας. Προσέχετε τα συμφέροντα σας και μην λειτουργείτε συναισθηματικά, στις πιέσεις του περιβάλλοντος.Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους που εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Παρθένος
Η εβδομάδα σας υποχρεώνει να εκφραστείτε να κινηθείτε και να διαπραγματευτείτε τις υποθέσεις σας. Ωστόσο τις μέρες αυτές δεν είναι εύκολο να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι διαφωνίες με οικείους θα είναι συχνές , όπως υπάρχει περίπτωση και για μια απώλεια, ένα χωρισμό ή μια ρήξη στην κοινωνική σας ζωή. Εκείνο που χρειάζεται, είναι να φανείτε διαλλακτικοί σε ώρες έντασης και να αποφύγετε κρίσεις και λεκτικούς πολέμους.Αισθηματικά είστε λίγο ευάλωτοι αυτό το διάστημα

Ζυγός
Οι αρχές του Μαΐου δημιουργούν μεγάλα κύματα συναισθηματικών αναμοχλεύσεων και σας φέρνουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα μπορούσαν να σας ταλαιπωρήσουν ή και να σας προδώσουν. Ωστόσο συνεχίζετε να υπερασπίζεστε την ασφάλεια της δουλειάς σας και των κεκτημένων σας, να απομακρύνεστε από αρνητικούς ανθρώπους και να μην επηρεάζεστε από φήμες. Ελέγχετε την ασφάλεια των οικονομικών σας και μην ρισκάρετε.Αποφύγετε ταξίδια, δικαστήρια και αβέβαιες συναλλαγές.

Σκορπιός
Την εβδομάδα αυτή θα ζήσετε γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή και μια μικρή δοκιμασία στα ερωτικά σας. Ο Άρης στους Διδύμους κάνει πιο απαιτητικά τα αιτήματα των άλλων και πιο ενοχλητική την συμπεριφορά του προς εσάς. Παραμείνετε ψύχραιμοι ελέγχοντας τις αντιδράσεις σας και προτιμώντας την εκδοχή μιας πρόσκαιρης συνθηκολόγησης από εκείνη ενός ανοικτού πολέμου. Οι δυσκολίες στην δουλειά σας είναι μια χρήσιμη πληροφορία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας και ανάλογα να προσαρμοστείτε.

Τοξότης
Η εβδομάδα ευαισθητοποιεί την εργασία σας και φέρνει προβλήματα υγείας. Προσέξτε την σωματική σας ακεραιότητα και εν γένει την ασφάλεια σας τις επόμενες μέρες. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και ελέγχετε τον τρόπο που μετακινείστε ή οδηγείτε. Κάποια οικονομικά προβλήματα διογκώνονται αλλά χρειάζεται ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσετε. Κάποια έκτακτα έξοδα βγαίνουν στην επιφάνεια. Διατηρήστε τις βασικές ισορροπίες και μην θίγετε τα κακώς κείμενα. Ερωτικά προσαρμοστείτε στο κλίμα που κυριαρχεί χωρίς γκρίνιες και σχολιασμούς.

Αιγόκερως
Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι θα σας απασχολήσει η σχέση σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο αλλά θα εισπράξετε αρκετή δοκιμασία από την συμπεριφορά του. Προστατεύστε τα συμφέροντα σας τα επαγγελματικά, μην προκαλείτε τους αντιπάλους σας, περιορίστε τα έξοδα σας και μην κάνετε ένα σημαντικό ξεκίνημα τώρα. Κινηθείτε διακριτικά και μεθοδικά στους χώρους που εγκυμονούν κινδύνους και αρνητικό κλίμα. Μην βιάζεστε να κάνετε σχέδια για το εγγύς μέλλον, απλώς φροντίστε την ασφάλεια της καθημερινότητάς σας. Το κλίμα της εποχής μπορεί να σας διεγείρει, αλλά οι προσπάθειες σας δεν είναι εύκολο να ευοδωθούν.

Υδροχόος
Το κλίμα γίνεται επεισοδιακό τις προσεχείς μέρες. Θα πρέπει να φανείτε ρεαλιστές και επιφυλακτικοί σε ότι διαδραματίζεται τώρα σε επίπεδο προσωπικής ζωής αλλά και σε επίπεδο επαγγελματικής εξέλιξης. Τυχόν δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς έχουν περιστασιακό χαρακτήρα. Φροντίστε να είστε ευέλικτοι και όχι αντιδραστικοί ή απελπισμένοι. Η αγάπη ενός ανθρώπου θα ενισχύει συχνά το ηθικό σας και θα σας απαλλάξει από το άγχος για το συναισθηματικό σας μέλλον.Φανείτε εχέμυθοι σε ότι σας εμπιστεύονται. Πολλοί δίνετε και πάλι κοινωνικές εξετάσεις!

Ιχθύς
Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις επόμενες μέρες στη ζωή σας. Πολλά πράγματα αλλάζουν και οι εξελίξεις δείχνουν ότι διαμορφώνεται μια καινούργια κατάσταση γύρω σας, αρκετά ενοχλητική μεν, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσετε θαρραλέα και να αντέξετε τις αλλαγές που υπαγορεύουν τα γεγονότα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες, περιττά έξοδα, πολυσύχναστους χώρους ή ακατάλληλες συναναστροφές.Ερωτικά κινδυνεύετε να παγιδευτείτε σε μια κατάσταση η οποία θα σας εκθέσει ή θα σας κοστίσει οικονομικά

oroskopos.gr