Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 13 Μαΐου

Αυτά τα 2 ζώδια σήμερα θα υποφέρουν!

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 13 Μαΐου

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί; Διαβάστε παρακάτω...

ΚΡΙΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε...


ΤΑΥΡΟΣ

Πριν το καταλάβετε η ηρεμία και η πρακτικότητά σας θα σας έχουν βοηθήσει να προχωρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είστε συγκεντρωμένοι και μην κάνετε κάτι βιαστικό σε κανένα τομέα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσοι ασχολείστε με δημιουργικά επαγγελματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο έμπνευσης!

ΛΕΩΝ

Χαρείτε και σχεδιάστε ένα καλό βράδυ γιατί η μέρα θα είναι δύσκολη!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί ο/η σύντροφός σας να είναι εκτός πόλης. Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι και ανασφαλείς.

ΖΥΓΟΣ

Οι περίπλοκες σχέσεις γύρω σας δεν σας ταιριάζουν καθόλου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να αγνοήσετε τις σκέψεις ότι ο/η σύντροφός σας έχει αμφιβολίες για τη σχέση σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαλαρώστε, βρείτε να κάνετε κάτι και θα περάσει ο καιρός μέχρι να δείτε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην προβείτε σε κατηγορίες εκτός και είστε απόλυτα σίγουροι αλλιώς θα ξεκινήσετε έναν καυγά χωρίς τέλος.

ΙΧΘΕΙΣ

Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας.

Ζώδια Άντα Λεούση: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13 έως 19 Μαΐου!

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 13 έως 19 Μαΐου 2019 από την Άντα Λεούση! Ποιοι θα ευνοηθούν;

Δες την εβδομαδιαία πρόβλεψή σου αλλά και την σημερινή!

Έρχονται μεγάλα πάθη, έρωτες και επανασυνδέσεις! Ανήκεις στους τυχερούς;

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, όμως κάντε προσεκτικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και κάνετε αυτούς που μέχρι τώρα σας στηρίζουν, να χάσουν την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και να προβείτε σε καινούρια επιχειρήματα. Θα προκληθεί έντονο παρασκήνιο τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δε βρίσκονται παρόντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας, με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους. Παρασκήνιο θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας γι’ αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι και παρορμητικοί. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα σας ακολουθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δε θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Τις στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να θωρακίσετε τις άμυνές σας. Θα υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας στηρίξουν, γι’ αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για να βγείτε να διασκεδάσετε και να φτιάξει αισθητά η διάθεσή σας. Το να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα δεν είναι κακό, απεναντίας θα σας κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, από αυτές που ήδη έχετε. Μπορεί τα σχέδια σας να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην έχετε προβλήματα. Εάν γίνεται λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η άνεση στο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, θα σας παρέχεται απλόχερα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση. Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας τομέα. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό σας χώρο αφήνοντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει μορφή και τας νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας. Θα ηρεμήσει το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας και θα καλυτερέψει την επικοινωνία σας. Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένετε.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως είναι η μοναδική φορά που τα ακραία συναισθήματα που θα νιώσετε, δε θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, αφού ακόμα και αν είστε λίγο «τρελοί», είστε παραδόξως προσγειωμένοι και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε σε αυτό που λέγεται συντροφικότητα. Γοητευτικοί και συμβιβαστικοί καθώς θα είστε, θα βρείτε μεγάλη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κρατώντας τις μεταξύ σας σχέσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζητείστε τη συντροφιά και την παρέα τους, γιατί έχετε ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας. Σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να έχετε ισορροπία στο βάρος σας και να αποφύγετε δια ροπάλου τις καταχρήσεις, αν θέλετε η ακτινοβολία σας να βρίσκετε σε καλά επίπεδα. Η εσωτερική σας ενέργεια πρέπει να διοχετευθεί με έναν πιο σωστό τρόπο, ώστε να μη γίνετε εσωστρεφείς και να μην αναλώνεστε. Ακόμα και αν δεν πειθαρχήσετε απόλυτα στο πρόγραμμά σας, διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας.