Πότε θα έχουμε εκλείψεις το 2019, ποιά ζώδια θα επηρεαστούν και τι να αναμένουμε;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις!

Πότε θα έχουμε εκλείψεις το 2019, ποιά ζώδια θα επηρεαστούν και τι να αναμένουμε;

Οι Εκλείψεις που έγιναν ήδη, αλλά και θα γίνουν κατά την διάρκεια του 2019, είναι 5 στο σύνολο, εκ των οποίων οι τέσσερις από αυτές πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, ενώ μία από αυτές πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα.

Το 2019 λοιπόν, αναμένεται να είναι ένα έτος σημαντικό σε εξελίξεις για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους).


6 Ιανουαρίου 2019, 03:32πμ : Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη (Μερική) στην 15η μοίρα.
Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου 2019, στο ζώδιο του Αιγόκερω , συγκεκριμένα στην 15η μοίρα. Στο φαινόμενο συμμετέχει θετικά ο Ποσειδώνας (σχηματίζοντας εξάγωνο) , αλλά και ο Κρόνος που σχηματίζει σύνοδο με τα φώτα. Το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι καθοριστικό και καταλυτικό σε αποφάσεις για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου. Για να «χτίσεις» πρέπει πρώτα να «γκρεμίσεις» είναι το μήνυμα που μας δίνει αυτή η Έκλειψη, η οποία όμως έρχεται για να δώσει την ανταμοιβή, σε όποιον πραγματικά έχει προσπαθήσει πολύ ως τώρα.

21 Ιανουαρίου 2019, 07:18πμ : Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης (Ολική) στον Λέοντα
Η πρώτη Πανσέληνος του 2019, συνοδεύεται και με το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης Σελήνης, αυτή τη φορά από την μηδενική μοίρα του ζωδίου του Λέοντα. Στο φαινόμενο συμμετέχει δυσαρμονικά και ο Ουρανός και η εποχή θυμίζει την περίοδο του Ιουλίου 2018, όπου τότε είχε πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου. Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί,Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους, αναμένετε να ζήσουν μεγάλες εντάσεις, ενώ επρόκειτο να κλείσουν ανοιχτούς κύκλους του παρελθόντος. Ωστόσο, την ημέρα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, Αφροδίτη – Άρης - Δίας σχηματίζουν τρίγωνο στην 14η μοίρα του ζωδιακού. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του Β’ Δεκαήμερου αναμένεται να βρεθούν κερδισμένα τόσο αισθηματικά όσο και οικονομικά.

2 Ιουλίου 2019. 10:15μμ - Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου Ολική στον Καρκίνο 10η μοίρα
Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του καλοκαιριού, αν και ολική δεν θα μας προβληματίσει όπως άλλες Εκλείψεις που έχουμε ζήσει στο παρελθόν. Απεναντίας, θα δώσει διέξοδο και λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Στο φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης βλέπουμε την θετική συμμετοχή του Ουρανού, γεγονός που προσδίδει απελευθέρωση από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο τέλος του Α’ και αρχές Β΄Δεκαήμερου.

17 Ιουλίου 2019 00:30 - Πανσέληνος- Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω 24η μοίρα
Η πιο σπουδαία και σημαντική Έκλειψη του 2019, είναι αυτή που πραγματοποιείται στις 17 Ιουλίου 2019 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο φαινόμενο, σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο. Σε συναισθηματικό πλαίσιο η Έκλειψη αυτή θα επιβαρύνει πολύ τον ψυχισμό μας. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

26 Δεκεμβρίου 2019 7:08πμ- Νέα Σελήνη- Ηλιακή Έκλειψη (Δακτυλοειδής) στον Αιγόκερω 4η μοίρα
Η τελευταία Έκλειψη της Χρονιάς, είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο Α’Δεκαήμερο του Αιγόκερου. Ο Δίας που θα έχει περάσει στον Αιγόκερω σχηματίσει σύνοδο με το φαινόμενο, ενισχύοντας το αίσθημα της κυριαρχίας και της απολυτότητας, ενώ δεν λείπει και η υπερβολή που μπορεί να οδηγήσει στην ασυδοσία και στον πλεονασμό. Η συμμετοχή του Ουρανού στο φαινόμενο ( σχηματίζει εξάγωνο) εκφράζει ότι σε αυτή την περίοδο μπαίνουμε στον κυκλώνα σημαντικών χρηματοπιστωτικών μεταρρυθμίσεων . Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 14 Μαΐου

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;


ΚΡΙΟΣ

Αν πραγματικά θέλετε να κλείσετε προβληματικές καταστάσεις που σας μπερδεύουν πολύ, πρέπει να αποφύγετε να σας καταβάλει ο πανικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ψυχραιμία! Μόνο έτσι θα διατηρήσετε τη συνοχή και τη διαύγεια της σκέψης σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά θέματα αποτελούσαν εμπόδιο στην πορεία σας και σας ασκούσαν πίεση.

Έτσι θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ

Από πλευράς σας αρκεί να αποφασίσετε ρεαλιστικά να γυρίσετε σελίδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ολα τα προβλήματα θα αρχίσουν να απομακρύνονται από το προσκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα υποτονική σε θέματα συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μάλλον δεν θα θέλετε να κάνετε τίποτα εκτός από το να βλέπετε τηλεόραση και να κάθεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπαίνετε σε μια καινούργια φάση που θα διέπεται από έντονη δημιουργικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι σας πιέζει και σας εμποδίζει να σημειώσετε την πρόοδο που επιδιώκετε!