Αφροδίτη Σύνοδος σε Ουρανό 18/5: Αυτά τα 6 ζώδια επηρεάζονται!

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια... τρέχα να κρυφτείς!

Αφροδίτη Σύνοδος σε Ουρανό 18/5: Αυτά τα 6 ζώδια επηρεάζονται!

Το Σάββατο 18/5 αιφνιδιάζει η σύνοδος της Αφροδίτης στον Ουρανό και σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Χριστίνας Τανταλίδου αυτά είναι τα 6 ζώδια που επηρεάζονται!

Στις 16 Μαΐου 2019 Η Αφροδίτη απαλλάσσεται από την αρσενική ενέργεια του Κριού και επιστρέφει στο σπίτι της , στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει έως τις 9 Ιουνίου 2019.

Έτσι ξεκινά μία περίοδος απολαύσεων, ερωτικών γνωριμιών και θα μας δοθούν ευκαιρίες ώστε να περάσουμε όμορφα, χωρίς να ξεκολλάμε από την αγκαλιά του/της αγαπημένου μας. Βέβαια η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι επιρρεπής σε καταχρήσεις και σου μεταδίδει μια "τεμπελιά", αποφεύγεις τη πολλή δουλειά, θέλεις ελεύθερες ώρες και βέβαια έχεις περισσότερη όρεξη για φαγητό και σεξ. Προσοχή σε καταχρήσεις και νικήστε τη τάση για κάθε είδους παρανομία.

Παράλληλα, Ο Ουρανός βρίσκεται σε πτώση, στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο και αυτό βλέπουμε ότι αλλάζει βασικές συναισθηματικές μας ανάγκες, την ερωτική προσέγγιση, το φλερτ αλλά και τη σχέση μας με την ύλη..και το σώμα , τις επιθυμίες μας. Θα δούμε ότι θα δημιουργηθούν ασύμβατες σχέσεις μεταξύ ατόμων διαφορετικής κουλτούρας, διαφοράς ηλικίας ή του ίδιου φύλου, χωρίς όμως να προκαλούν δυσφορία ή να ξενίζουν όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Η σύνοδος της Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 18 Μαΐου 2019 φέρνει ευχάριστες ανατροπές και ευκαιρίες για να βγούμε από τα συνηθισμένα, να υπερβούμε τα όρια μας και να γνωρίσουμε τον έρωτα μέσα από τα μάτια ενός απρόβλεπτου έρωτα που δεν θα τηρεί τις προυποθέσεις. Ξαφνικά κέρδη μέσα από εκμετάλλευση αγροτικής γης, ακινήτων και πιθανή τάση για κατασπατάληση χρήματος. Σταθερές σχέσεις κλονίζονται.

Η σύνοδος επηρεάζει το α δεκαήμερο του Ταύρου, Αιγόκερου, Παρθένου αλλά και "ψυχαγωγεί" Καρκίνους, Ιχθείς. Σκορπιοί δοκιμάζεστε..ή δοκιμάζετε τις αντοχές του/της αγαπημένου/ης σας. Λέοντες , Υδροχόοι, θα ξεπεράσετε τα όρια σας προκαλώντας ..εκπλήξεις στους γύρω σας. Και Κριοί, Τοξότες, ετοιμαστείτε για να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια λόγω των επιλογών σας. Ζυγοί θα υπερβάλετε στην σεξουαλική σας ζωή και Δίδυμοι προσέξτε μη υποκύψετε σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Επηρεάζονται Όσοι/ες έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 3η , 4η μοίρα και ανάλογα με το ζώδιο.

Για περισσότερα, διάβαστε το ζώδιο, και τον ωροσκόπο σας,

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στα οικονομικά σας, πιθανόν να βρεθείτε με έξτρα εισόδημα και να μπορέσετε να κάνετε αγορές για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Ερωτικά βγαίνετε από τα κλισέ σας , τολμάτε ότι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, αλλάζει την εμφάνιση σας, τον τρόπο που προσεγγίζετε το ταίρι σας και θα πετάξετε τις παρωπίδες και τον δήθεν συντηρητισμό σας, βγαίνοντας τελείως από την ασφαλή σας ζώνη. Ευχάριστες ανατροπές σε προσωπικά ζητήματα και απελευθέρωση από δεσμεύσεις. Τύχη από νέους συνεργάτες

Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, επηρεάζει την ψυχολογία σας αλλά και βάζει ερωτικά διλήμματα, πιθανόν να εμπλακείτε σε εξωσυζυγική σχέση και να παρανομήσετε με αποτέλεσμα να θέλετε να χωρίσετε ή να ομολογήσετε τα πάντα στο ταίρι σας. Ερωτικές συναντήσεις που πρέπει να μείνουν μυστικές. Κέρδη από κρυφές πηγές.

Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει εξωστρέφεια, γίνεστε λιγότερο καχύποπτοι και συνδέεστε με άτομα ενός νέου κύκλου , τελείως αποστασιοποιημένοι από την γνώμη των άλλων. Εύκολα και ξαφνικά θα δείτε ιδέες, όνειρα να πραγματοποιούνται και αυτό θα σας απελευθερώσει από την..μιζέρια της προηγούμενης περιόδου. Φίλοι σας στηρίζουν -υποστηρίζουν.

Λέων

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, πιθανόν τώρα να βρεθεί η συνεργασία των ονείρων σας και να συναντηθείτε με άτομα κύρους που σας προωθούν και σας βγάζουν από τη ..δύσκολη θέση. Μοιραία πρόσωπα σας τραβάνε από τη μύτη και θα εγκλωβιστείτε, θέλοντας και μη.. στα πάθη -επιθυμίες σας.

Παρθένος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο ανοίγει τα επαγγελματικά σας φτερά, ταξιδεύετε πιθανόν να έχετε διαπραγματευτεί μια συμφωνία ζωής και ευνοείστε εάν συνεργάζεστε με άτομα από το εξωτερικό ή ταξιδεύετε . Γνωριμίες που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σας κάνουν να χάνετε τη λογική σας και πιθανόν να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Ζυγός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδια κέρδη από τρίτα πρόσωπα, λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση από άτομα που τρέφουν μια συμπάθεια για εσάς, όμως ζητούν ανταλλάγματα , άρα ίσως καταπατήσετε τις ..αρχές σας και παρανομήσετε. Η σεξουαλική σας ζωή ανανεώνεται με μια νέα γνωριμία.

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, πιθανόν να πειραματιστείτε με μια νέα γνωριμία , δημιουργώντας μια ελεύθερη σχέση χωρίς όμως να τηρείτε τα προσχήματα και έτσι θα τραβάτε τη προσοχή των άλλων. Νέες προτάσεις για συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Τοξότης

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, όπου και θα δείτε οτι το φλερτ και ο έρωτας μπορούν να ανθίσουν κατά την εργασία σας και νιώθετε κολακευμένοι από τις εξελίξεις. Ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο άθλησης και εκτόνωση μέσα από εναλλακτικές θεραπείες. Ξαφνική υιοθέτηση κατοικίδιου.

Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει καλύτερη ψυχολογία, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και φλερτάρετε με άτομο νεώτερο από εσάς και βέβαια αυτή η γνωριμία δεν θα τηρεί τις προϋποθέσεις. Έντονη ανάγκη για ψυχαγωγία και για επενδύσεις. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια αλλά και πιθανή κατασπατάληση χρημάτων.

Υδροχόος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στην οικογενειακή σας εστία και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξαφνικές συμφιλιώσεις αναμένονται. Ερωτικές συναντήσεις

Ιχθύες

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ευχάριστα μηνύματα, επαφές από άτομα που είχατε καιρό να μιλήσετε ή νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και δίνουν ένα πικάντικο νόημα στην καθημερινότητα σας. Ξαφνική αγοραπωλησία σας ευνοεί.

Πηγή: oroskopos.gr