Κώστας Λεφάκης: Αυτό το τριήμερο θα είναι της... καταστροφής! Μεγάλη προσοχή!

Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό θα αποβεί μοιραία

Κώστας Λεφάκης: Αυτό το τριήμερο θα είναι της... καταστροφής! Μεγάλη προσοχή!

Μεγάλη προσοχή! Σύμφωνα με τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη αυτό το τριήμερο θα είναι της καταστροφής...

Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό θα αποβεί μοιραία. Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις...

Κριός

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας σας βοηθούν να οργανώσετε καλύτερα τη σκέψη σας, πριν αναλάβετε δράση σε τομείς που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην εργασία επηρεάζουν τη διάθεση και την συμπεριφορά σας στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό επηρεάζει τον τομέα ασφάλειας, είτε συναισθηματικής, είτε πρακτικής.

Ταύρος

Διεκπεραιώστε τις υποθέσεις σας διπλωματικά και επιμονή. Το κλίμα της εβδομάδας που ακολουθεί δημιουργεί ερωτηματικά όσον αφορά την συμπεριφορά ή την στάση των άλλων απέναντι στις δικές σας πρακτικές ενέργειες. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό επηρεάζει τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας. Φροντίστε να έχετε εφεδρικές λύσεις για τα απρόοπτα και για κάποιες πιέσεις από το προσωπικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ευνοϊκές για την αισθηματική σας ζωή, καθώς και για τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η Αφροδίτη από τον Κριό μέχρι και την Τρίτη συναινεί στις συντροφικές δραστηριότητες, προβάλλει τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και σας βοηθά να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό δίνει ιδέες για τα επαγγελματικά, αλλά καθυστερεί στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Καρκίνος

Συνεχίζονται κάποιες εντάσεις στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς παραμένετε αναποφάσιστοι για τον τρόπο που μπορείτε να ενεργήσετε, ενώ κάποιοι άλλοι αλλάζετε γνώμη στις αποφάσεις σας την τελευταία στιγμή. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό δίνει άλλη δυναμική στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις, χαρίζοντάς σας κύρος και αναγνώριση σε αυτούς τους τομείς.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι και την Τρίτη σας βοηθά να είστε εξωστρεφείς, τολμηροί και επιτυχείς στις επιδιώξεις σας. Κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ και σχετίζεται με μια αγοραπωλησία ή ένα κληρονομικό θέμα, επανέρχεται στο προσκήνιο με πλάγιο και ασαφή τρόπο. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό το Σάββατο προκαλεί ένταση στην οικογένεια και στις εκεί λεπτές ισορροπίες, ιδιαίτερα με προβληματικούς συγγενείς.

Παρθένος

Προσωπικές και αισθηματικές ικανοποιήσεις προβλέπονται για εσάς, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Άνθρωποι πρακτικοί και ουσιαστικοί, αποφεύγετε τις κακοτοπιές στην εργασία και παραμένετε αθέατοι στις μεγάλες συγκρούσεις, είτε ανθρώπων, είτε συμφερόντων. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό σας βοηθά να εκφραστείτε συναισθηματικά, ή αποτελεσματικά στους άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Ζυγός

Έχετε περιθώρια να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, να προσπαθήσετε να αλλάξετε αυτά που σας ενοχλούν στην εργασία και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που ξεκινά. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό, επηρεάζει την ψυχική σας διάθεση, προβάλλει το ανικανοποίητο και επαναφέρει κάποιες δύσκολες σχέσεις στο προσκήνιο της σκέψης σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερη η εβδομάδα που ακολουθεί για τους περισσότερους από εσάς, καθώς σας βοηθά να αντέξετε τις πιέσεις από τους άλλους, τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αισθητή βελτίωση όλων αυτών παρατηρείται μετά την Τετάρτη, καθώς πλησιάζουμε προς την Πανσέληνο του Σαββάτου, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας βοηθά στα αισθηματικά και στα προσωπικά σας θέματα.

Τοξότης

Οι περισσότεροι από εσάς εξακολουθείτε να είστε αισιόδοξοι για τις εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Η σταδιοδρομία και η επαγγελματική σας αναγνώριση σας αναγκάζουν να εργαστείτε σοβαρά και περισσότερο. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό μπορεί να σας αιφνιδιάσει ή να μην σας ικανοποιήσει συναισθηματικά, καθώς κάποια εμπόδια θα παρεμβληθούν και θα αλλάξουν το πρόγραμμά σας, ή τις διαθέσεις του συντρόφου σας.

Αιγόκερως

Κάντε λίγη υπομονή και μην βιάζεστε να αλλάξετε τακτική στις επιδιώξεις σας. Αξιολογήστε τα θέματα που σας απασχολούν και βάλτε τις προτεραιότητες που χρειάζονται. Από τα μέσα της εβδομάδας θα παρατηρήσετε αλλαγές, τόσο στην συμπεριφορά του συντρόφου σας προς το καλύτερο, όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Σκορπιό και η αλλαγή θέσης του Άρη από τους Διδύμους στον Καρκίνο θεωρούνται ευνοϊκές εξελίξεις για εσάς.

Υδροχόος

Επιδιώξτε την οικονομική σας αυτάρκεια. Αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγή στον τρόπο εργασίας, στην προσέγγιση της πελατείας ή ακόμα και εκσυγχρονισμό των επαγγελματικών σας εργαλείων. Αισθηματικά δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε ή να επιμείνετε στη βελτίωση θεμάτων που σας ενοχλούν. Επίσης υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησής σας στον οικονομικό τομέα και είναι εκεί που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ιχθύες

Η εβδομάδα έχει πολλές μεταβλητές και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιδιώξεις σας. Οικονομικά, παρότι έχετε αισιόδοξα μηνύματα για την έκβαση των προσπαθειών σας, χρειάζεται να περιμένετε και αυτήν την εβδομάδα, πριν αποφασίσετε για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό το Σάββατο, μπορεί να σας φέρει συναισθηματική ικανοποίηση ή να δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις σε μια νέα γνωριμία.

Αφροδίτη Σύνοδος σε Ουρανό 18/5: Αυτά τα 6 ζώδια επηρεάζονται!

Το Σάββατο 18/5 αιφνιδιάζει η σύνοδος της Αφροδίτης στον Ουρανό και σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Χριστίνας Τανταλίδου αυτά είναι τα 6 ζώδια που επηρεάζονται!

Στις 16 Μαΐου 2019 Η Αφροδίτη απαλλάσσεται από την αρσενική ενέργεια του Κριού και επιστρέφει στο σπίτι της , στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει έως τις 9 Ιουνίου 2019.

Έτσι ξεκινά μία περίοδος απολαύσεων, ερωτικών γνωριμιών και θα μας δοθούν ευκαιρίες ώστε να περάσουμε όμορφα, χωρίς να ξεκολλάμε από την αγκαλιά του/της αγαπημένου μας. Βέβαια η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι επιρρεπής σε καταχρήσεις και σου μεταδίδει μια "τεμπελιά", αποφεύγεις τη πολλή δουλειά, θέλεις ελεύθερες ώρες και βέβαια έχεις περισσότερη όρεξη για φαγητό και σεξ. Προσοχή σε καταχρήσεις και νικήστε τη τάση για κάθε είδους παρανομία.

Παράλληλα, Ο Ουρανός βρίσκεται σε πτώση, στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο και αυτό βλέπουμε ότι αλλάζει βασικές συναισθηματικές μας ανάγκες, την ερωτική προσέγγιση, το φλερτ αλλά και τη σχέση μας με την ύλη..και το σώμα , τις επιθυμίες μας. Θα δούμε ότι θα δημιουργηθούν ασύμβατες σχέσεις μεταξύ ατόμων διαφορετικής κουλτούρας, διαφοράς ηλικίας ή του ίδιου φύλου, χωρίς όμως να προκαλούν δυσφορία ή να ξενίζουν όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Η σύνοδος της Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 18 Μαΐου 2019 φέρνει ευχάριστες ανατροπές και ευκαιρίες για να βγούμε από τα συνηθισμένα, να υπερβούμε τα όρια μας και να γνωρίσουμε τον έρωτα μέσα από τα μάτια ενός απρόβλεπτου έρωτα που δεν θα τηρεί τις προυποθέσεις. Ξαφνικά κέρδη μέσα από εκμετάλλευση αγροτικής γης, ακινήτων και πιθανή τάση για κατασπατάληση χρήματος. Σταθερές σχέσεις κλονίζονται.

Η σύνοδος επηρεάζει το α δεκαήμερο του Ταύρου, Αιγόκερου, Παρθένου αλλά και "ψυχαγωγεί" Καρκίνους, Ιχθείς. Σκορπιοί δοκιμάζεστε..ή δοκιμάζετε τις αντοχές του/της αγαπημένου/ης σας. Λέοντες , Υδροχόοι, θα ξεπεράσετε τα όρια σας προκαλώντας ..εκπλήξεις στους γύρω σας. Και Κριοί, Τοξότες, ετοιμαστείτε για να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια λόγω των επιλογών σας. Ζυγοί θα υπερβάλετε στην σεξουαλική σας ζωή και Δίδυμοι προσέξτε μη υποκύψετε σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Επηρεάζονται Όσοι/ες έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στην 3η , 4η μοίρα και ανάλογα με το ζώδιο.

Για περισσότερα, διάβαστε το ζώδιο, και τον ωροσκόπο σας,

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στα οικονομικά σας, πιθανόν να βρεθείτε με έξτρα εισόδημα και να μπορέσετε να κάνετε αγορές για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Ερωτικά βγαίνετε από τα κλισέ σας , τολμάτε ότι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, αλλάζει την εμφάνιση σας, τον τρόπο που προσεγγίζετε το ταίρι σας και θα πετάξετε τις παρωπίδες και τον δήθεν συντηρητισμό σας, βγαίνοντας τελείως από την ασφαλή σας ζώνη. Ευχάριστες ανατροπές σε προσωπικά ζητήματα και απελευθέρωση από δεσμεύσεις. Τύχη από νέους συνεργάτες

Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, επηρεάζει την ψυχολογία σας αλλά και βάζει ερωτικά διλήμματα, πιθανόν να εμπλακείτε σε εξωσυζυγική σχέση και να παρανομήσετε με αποτέλεσμα να θέλετε να χωρίσετε ή να ομολογήσετε τα πάντα στο ταίρι σας. Ερωτικές συναντήσεις που πρέπει να μείνουν μυστικές. Κέρδη από κρυφές πηγές.

Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει εξωστρέφεια, γίνεστε λιγότερο καχύποπτοι και συνδέεστε με άτομα ενός νέου κύκλου , τελείως αποστασιοποιημένοι από την γνώμη των άλλων. Εύκολα και ξαφνικά θα δείτε ιδέες, όνειρα να πραγματοποιούνται και αυτό θα σας απελευθερώσει από την..μιζέρια της προηγούμενης περιόδου. Φίλοι σας στηρίζουν -υποστηρίζουν.

Λέων

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, πιθανόν τώρα να βρεθεί η συνεργασία των ονείρων σας και να συναντηθείτε με άτομα κύρους που σας προωθούν και σας βγάζουν από τη ..δύσκολη θέση. Μοιραία πρόσωπα σας τραβάνε από τη μύτη και θα εγκλωβιστείτε, θέλοντας και μη.. στα πάθη -επιθυμίες σας.

Παρθένος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με Ουρανό στον Ταύρο ανοίγει τα επαγγελματικά σας φτερά, ταξιδεύετε πιθανόν να έχετε διαπραγματευτεί μια συμφωνία ζωής και ευνοείστε εάν συνεργάζεστε με άτομα από το εξωτερικό ή ταξιδεύετε . Γνωριμίες που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σας κάνουν να χάνετε τη λογική σας και πιθανόν να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Ζυγός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδια κέρδη από τρίτα πρόσωπα, λαμβάνετε οικονομική ενίσχυση από άτομα που τρέφουν μια συμπάθεια για εσάς, όμως ζητούν ανταλλάγματα , άρα ίσως καταπατήσετε τις ..αρχές σας και παρανομήσετε. Η σεξουαλική σας ζωή ανανεώνεται με μια νέα γνωριμία.

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, πιθανόν να πειραματιστείτε με μια νέα γνωριμία , δημιουργώντας μια ελεύθερη σχέση χωρίς όμως να τηρείτε τα προσχήματα και έτσι θα τραβάτε τη προσοχή των άλλων. Νέες προτάσεις για συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Τοξότης

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, όπου και θα δείτε οτι το φλερτ και ο έρωτας μπορούν να ανθίσουν κατά την εργασία σας και νιώθετε κολακευμένοι από τις εξελίξεις. Ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο άθλησης και εκτόνωση μέσα από εναλλακτικές θεραπείες. Ξαφνική υιοθέτηση κατοικίδιου.

Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει καλύτερη ψυχολογία, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και φλερτάρετε με άτομο νεώτερο από εσάς και βέβαια αυτή η γνωριμία δεν θα τηρεί τις προϋποθέσεις. Έντονη ανάγκη για ψυχαγωγία και για επενδύσεις. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια αλλά και πιθανή κατασπατάληση χρημάτων.

Υδροχόος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές στην οικογενειακή σας εστία και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξαφνικές συμφιλιώσεις αναμένονται. Ερωτικές συναντήσεις

Ιχθύες

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ευχάριστα μηνύματα, επαφές από άτομα που είχατε καιρό να μιλήσετε ή νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και δίνουν ένα πικάντικο νόημα στην καθημερινότητα σας. Ξαφνική αγοραπωλησία σας ευνοεί.

Πηγή: oroskopos.gr