Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 18/5: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις!

Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 18/5: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Η πανσέληνος στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα την ίδια μέρα φέρνει στην επιφάνεια πληροφορίες και συζητήσεις.

Κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως και μας δίνουν την δύναμη να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και να προχωρήσουμε μπροστά. Θέματα ψυχικής υγείας και σεξουαλικής ζωής θα μας απασχολήσουν. Καλό θα ήταν να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.

Η πανσέληνος αυτή μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε βαθιά με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, να αγαπήσουμε βαθιά, να διώξουμε τον αρνητισμό και τους φόβους μας, να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας, να σταματήσουμε να ασκούμε εξουσία στους άλλους και να αναγεννηθούμε. Ένας Σκορπιός θέλει να γίνει ένα με τους άλλους, θέλει να μοιραστεί, να γίνει σώμα και ψυχή.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την πανσέληνο στο Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.
ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει την συναισθηματική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου. Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και θα πρέπει να αποφύγεις συγκρούσεις. Μήπως αυτά που σε χωρίζουν με το ταίρι σου είναι περισσότερα από αυτά που σας δένουν; Ασχολείσαι βαθιά με την ερωτική σου ζωή και μπορείς να συνδεθείς και βαθιά. Είναι η στιγμή να αλλάξεις επίπεδο. Το σεξ είναι καθοριστικός παράγοντας. Κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά μπορεί να σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί η σχέση σου να βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο ενώ μπορεί να σε απασχολούν και οικονομικά θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Απόφυγε τα μυστικά και την χειραγώγηση και ακολούθησε την καρδιά σου. Κάποια σχέση από το παρελθόν μπορεί να σου ξυπνήσει δυνατά πάθη. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά αφήνοντας κάποια άτομα και αυτό θα είναι προς όφελός σου. Επαγγελματικά, μπορεί να κλείσεις μια συμφωνία ή να υπάρξουν ανακατατάξεις στη δουλειά σου που θα σε επηρεάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην εργασία σου ή σε συνεργάτες ή στο αντικείμενό σου ή στα ωράριά σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, σε πιέζουν και σε αγχώνουν. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία και οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση, μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις διατροφή ή κάποιες συνήθειες για μεγαλύτερη ευεξία. Η ψυχική και σωματική σου υγεία είναι η προτεραιότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό αφορά την ερωτική σου ζωή, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. Η σεξουαλικότητα ανεβαίνει στα ύψη και έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία με ένα πρόσωπο ή να υπάρξει κάποια εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή. Η σχέση σου με τα παιδιά θα σε απασχολήσει έντονα ή μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη στη ζωή τους. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με οικεία πρόσωπα και να πρέπει να ασχοληθείς με αυτά. Μπορεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να κάνεις αλλαγές ή μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις μια ενδοσκόπηση, έναν απολογισμό της ζωής σου. Έρχεσαι πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς και ακούς νέα από την οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με αυτά τα πρόσωπα, φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος που αφορούσε παλαιότερες υποθέσεις, συναισθηματικές ή οικονομικές. Η επικοινωνία είναι στα ύψη και μπορεί να πεις πράγματα που κρατούσες μέσα σου και θέλεις τώρα να εκμυστηρευτείς. Αλλαγές σε μετακινήσεις ή στο μεταφορικό σου μέσο είναι πιθανές. Χρησιμοποίησε τις ιδέες σου για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Προσοχή σε συμφωνίες και συμβάσεις και μακριά από κουτσομπολιά.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου αλλά και την ανάγκη σου για ασφάλεια. Έσοδα/έξοδα θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες και θα αναζητήσεις τρόπους για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Μην δανείζεις, μη δανείζεσαι και κάνε συναλλαγές με άτομα που εμπιστεύεσαι. Θέματα συναισθηματικής ασφάλειας σε απασχολούν ή θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοεκτίμησή σου. Είναι η στιγμή να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου κλείνει κύκλους που σε απασχολούν πολύ το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος στην ερωτική σου ζωή ή κάποιες πληγές του παρελθόντος να επουλωθούν. Έντονα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και νιώθεις την ανάγκη να τα εκφράσεις για να προχωρήσεις μπροστά. Μπορεί να κάνεις έναν απολογισμό της σχέσης σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Οικονομικά θέματα, χρέη, δάνεια, περιουσιακά μπορεί επίσης να σε απασχολήσουν , να τα διευθετήσεις και να νιώσεις ασφαλής. Εξελίξεις μπορεί να έχεις και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε γενικώς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να προβάλλεις τα ταλέντα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό σε καλεί να κάνεις έναν απολογισμό, μια ενδοσκόπηση. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος στη συναισθηματική σου ζωή ή να βγουν στην επιφάνεια φόβοι και απωθημένα που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Κάποιες εμμονές μπορεί να σε πληγώνουν. Μπορεί πάλι να ανακαλύψεις κρυφούς εχθρούς. Κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν και σε χαλαρώνουν και διοχέτευσε θετικά την ενέργειά σου. Είναι καλό διάστημα για περισυλλογή και για να βρεις την αδερφή ψυχή. Μείνε μόνη, κάνε διαλογισμό και άσε το μυαλό να ταξιδεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό φέρνει σε πρώτο πλάνο τις φιλίες, τους στόχους, την κοινωνικότητα. Μπορεί να έχεις κάποιες εξελίξεις στις φιλίες σου ή να δεις κάποια πρόσωπα που είχες να δεις καιρό και με τα οποία είχες παρεξηγηθεί ή μπορεί απλά να θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στις παρέες σου. Μπορεί να αλλάξεις φίλους αν κάποιοι εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Οι στόχοι και τα όνειρά σου θα σε απασχολήσουν επίσης και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει ερωτική σχέση. Μπορείς επίσης να κάνεις επενδύσεις στην τεχνολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα έρχονται σε πρώτο πλάνο ή μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις στη δουλειά σου. Μπορεί να διαπραγματεύεσαι οικονομικά ζητήματα ή να κάνεις μια νέα συμφωνία. Σε απασχολεί η επαγγελματική σου ζωή και μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις κατεύθυνση. Κάνε νέα σχέδια και μην αφήσεις κανέναν να μπει εμπόδιο. Μείνε ανοιχτή και κάνε θετικά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό κλείνει κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, εξωτερικό, ταξίδια, νομικά θέματα. Οι απόψεις σου αλλάζουν, βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα και αναζητάς κρυμμένες αλήθειες. Αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις. Κάνεις νέα σχέδια που αφορούν την εκπαίδευσή σου ή μια συνεργασία στο εξωτερικό. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι. Διαμορφώνεις διαφορετικά το μέλλον σου, εξερευνείς νέα ενδιαφέροντα, χαράζεις νέους ορίζοντες. Μείνε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους.

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 17 Μαΐου

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;


ΚΡΙΟΣ

Αρχίστε τις προετοιμασίες υποδοχής μιας νέας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την ενέργεια που θα κατακλύσειτην οικογενειακή σας ζωή, η ανάγκη σας θα είναι να έχετε συνεχώς κόσμο γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πριν αρχίσετε να στέλνετε προσκλήσεις για πάρτι και ταξίδια, κάντε έναν ρεαλιστικό έλεγχο στο πορτοφόλι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες διαβίωσής σας μπορεί να χρειάζονται λίγες βελτιώσεις.

ΛΕΩΝ

Θα νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε περισσότερο την κοινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιος άνθρωπος θα σας βγάλει από τη ζώνη βολής σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας για να δείτε πόσο μπορείτε να προσφέρετε από κοινού στη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μέλη της οικογένειας και οι άλλοι μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν μαζί σας και ίσως ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μόλις ξεκινήσει η φαντασία σας θα σας είναι δύσκολο να σταματήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητήστε ανθρώπους που μοιράζονται τα δικά σας ενδιαφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο ευχάριστη κι αν ήταν η χαλαρή διάθεση που επικρατούσε, τώρα καλείστε να προσγειωθείτε και να δουλέψετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να ενισχύσετε την πνευματική και σωματική σας ευεξία.