Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Λεφάκης: Προειδοποιεί! "Μαύρες" ώρες για τα οικονομικά των...

Αν είσαι αυτό το ζώδιο την... έκατσες την βάρκα! Αναλυτικές προβλέψεις Ιουνίου

Κώστας Λεφάκης: Προειδοποιεί!
Ζώδια 07.06.2019 12:39

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, προσοχή, προειδοποιεί: "Μαύρες" ώρες για τα οικονομικά των...! Αναλυτικές προβλέψεις Ιουνίου!

Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, δύσκολα τα πράγματα...

Παρθένος Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Συνεχίστε να προσέχετε την οικονομική σας διαχείριση, ελιχθείτε στην επαγγελματική σας συμπεριφορά, παραμείνετε πειθαρχημένοι στις υποχρεώσεις σας, προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες και καλλιεργείστε περισσότερο την αντοχή και την υπομονή σας.Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί για αρκετό ακόμα καιρό. Όσοι δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις ή έχετε αναλάβει ευθύνες, φανείτε συνεπείς των όσων αυτές συνεπάγονται. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο σας βοηθά περισσότερο σε επεκτάσεις ή σε εναλλακτικές λύσεις ενώ επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να εδραιώσετε μια νέα κατάσταση στον τομέα της καριέρας και νιώθετε περισσότερο ώριμοι αλλά και ικανοί στην αντιμετώπιση του γενικότερου κλίματος της κρίσης που γεννά συνέχεια αγωνίες για όλους. Αισθηματικά, η κατάσταση είναι βελτιωμένη και αρκετά αισιόδοξη.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια!

Κριός Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Τον Ιούνιο σας απασχολούν θέματα όπως προσωπικά ζητήματα ερωτικές σχέσεις ανησυχία για την καριέρα και ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα που έχει διαμορφωθεί στο περιβάλλον σας. Ένα καλύτερο διάστημα θα μεσολαβήσει μετά τα μέσα του μήνα και σας δίνει την ευχέρεια να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να αξιοποιήσετε την Αφροδίτη που θα διέρχεται από τους Διδύμους. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και φανείτε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί ακόμα και όταν οι άλλοι είναι λίγο παράλογοι. Όσοι μπορείτε ανεφοδιαστείτε οικονομικά ή εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να κλείσετε εκκρεμότητες των οποίων οι πιέσεις συχνά σας προκαλούν άγχος. Τέλος η ερωτική σας καθημερινότητα βελτιώνεται και η εκδοχή νέων γνωριμιών αυξάνει. Περιορίστε τα περιττά έξοδα και όποιοι μπορείτε, εκμεταλλευτείτε προσκλήσεις για μικρές αποδράσεις

Καρκίνος Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας συνεχίζει να είναι πιεστικός και αγωνιστικός ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο του. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας δίνει ευκαιρίες ανασύνταξης δυνάμεων ή την παρουσία ενός ανθρώπου που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά στους τομείς που χρειάζεστε. Η περίοδος της αγωνιστικότητας και της συναισθηματικής σας κατάστασης δοκιμάζεται καθώς ο άξονας προσωπικής – επαγγελματικής ζωής παραμένει κάτω από το κλίμα συνεχών αναταράξεων. Είναι γεγονός πως πολλά έχουν αλλάξει μέσα σας στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και οι συναισθηματικές ευθύνες που έχετε σας έχουν λίγο κουράσει. Επιστρατεύστε τα αποθέματα της υπομονής και της αντοχής σας και αρκεστείτε σε ότι καλό σας δοθεί ερωτικά τώρα. Πολλά θα εξαρτηθούν από την συμπεριφορά, τις επιλογές και τις αξιολογήσεις σας! Η καλή σχέση με τον εαυτό σας είναι το πρωτεύον ζήτημα για τώρα.

Δίδυμος Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Κατάλληλο διάστημα για δημιουργική και εμπορική δραστηριότητα, περισσότερο επεισοδιακό το πρώτο δεκαήμερο, θετικότερο σε επιτυχίες το υπόλοιπο . Νέα τροπή παίρνει ο επαγγελματικός τομέας και μπορείτε να υιοθετήσετε μια καινούργια άμυνα απέναντι στο γενικότερο κλίμα των δυσκολιών. Αισθηματικά παραμένετε για κάποιο διάστημα αναποφάσιστοι και αυτό σχετίζεται με τις άλλες υποχρεώσεις σας. Ο χρόνος φαίνεται να σας απασχολεί, αλλά με την προτροπή φίλων, ή ειδικών ανθρώπων, βρίσκετε σιγά – σιγά το ρυθμό σας, αποφεύγετε τις κακοτοπιές και κλείνετε τα κεφάλαια εκείνα που δεν συμφέρουν να παραμένουν ανοιχτά. Η οικογένεια, οι δικοί σας άνθρωποι θα βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντός σας, χωρίς όμως να υφίστασθε την ταλαιπωρία του πρόσφατου παρελθόντος. Βρείτε τρόπο να αποφύγετε την ένταση στην συνεννόηση με εκείνους που θεωρείτε δύσκολους.

Ταύρος Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Το διάστημα είναι ενδιαφέρον αλλά αρκετά κουραστικό στην διεκπεραίωση των τρεχουσών υποχρεώσεων. Δίνεται έμφαση στα οικονομικά και διαφαίνονται τα σημεία εκείνα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε. Μια ευκαιρία επαγγελματική μπορεί να σας προβληματίσει γιατί δεν θα σας ικανοποιεί σαν προοπτική. Ίσως αυξηθεί το εισόδημά σας, αλλά οι καταστάσεις είναι αβέβαιες, γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τις σπατάλες. Επίσης, η υγεία σας είναι πολύτιμο αγαθό που χρειάζεται συνεχή συντήρηση για να το έχετε. Τα όποια ταξίδια σας θα έχουν συγκεκριμένο σκοπό και η καλή προετοιμασία θα έχει αποτέλεσμα την επιτυχία των στόχων σας. Αισθηματικά είστε περισσότερο ήρεμοι και πιο ουσιαστικοί, τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην προσοχή με την οποία περιβάλλετε τον σύντροφό σας, ο οποίος είναι στην αντίστοιχη διάθεση με εσάς και ανταποδίδει.

Λέων Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Βρίσκεστε σε μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση είστε βέβαιοι ότι κάτι θα αλλάξει ή θα διαφοροποιηθεί. Μια σειρά όμως καθυστερήσεων θα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας. Δεν θα πρέπει όμως να χάσετε την ψυχραιμία σας ούτε να διαταράξετε σχέσεις με ανθρώπους που μπορεί να μην είναι δίκαιοι μαζί σας αλλά τους χρειάζεστε να υπάρχουν. Η εργασία σας θα σας κουράσει και εδώ απαιτείται οργανωμένη δραστηριότητα. Τα οικονομικά σας παραμένουν ευμετάβλητα. Η αρχή του μήνα θα είναι κάπως απογοητευτική μετά όμως η κατάσταση αλλάζει ή καταφέρνετε να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν προμηνύεται καμία σημαντική αλλαγή, νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν αλλά δεν καταλήγουν σε κάτι σοβαρό. Επιμεληθείτε τα εκφραστικά σας μέσα και οργανώστε καλύτερα τις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Μερικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν σας τρομάζουν, αλλά είναι σίγουρο πως θα είναι για το καλό σας. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα και προσαρμοστείτε σε αυτήν. Είναι η μόνη λύση για να βρείτε επιτέλους την εσωτερική σας γαλήνη. Εκμεταλλευτείτε το πρώτο δεκαήμερο την Αφροδίτη στον Ταύρο για να αξιοποιήσετε ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα. Σκεφτείτε επίσης πως ήρθε ο καιρός να πάρετε θέση απέναντι σε ένα θέμα διαχείρισης, ή συνεργασίας με τρίτους. Η θέση του Άρη στον Καρκίνο δεν είναι σπουδαία, αλλά για εσάς ανοίγει δρόμους διεκπεραίωσης αλλά και διαφυγής από αντιξοότητες. Οι συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας εξακολουθούν να σας προβληματίζουν, δεν ήρθε όμως ακόμα η στιγμή για να σκεφτείτε σοβαρά. Ακολουθήστε την ροή των γεγονότων και αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια και παρεξηγήσεις σε αυτόν τον τομέα.

Ζυγός Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Παραγωγικό θεωρείται το διάστημα αυτό και δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Φανείτε προνοητικοί και αποφύγετε αντιθέσεις που θα σας έφερναν σε δυσκολότερη θέση. Εξωτερικές βοήθειες είναι πιθανές όπως και νέες προοπτικές σε συνεργασίες, τις οποίες θα πρέπει να υποστηρίξετε και εσείς με τη σειρά σας. Αισθηματικά, μετά την επίλυση ενός ζητήματος που σας απασχόλησε σημαντικά, βρίσκεστε σε σημείο νέας εκκίνησης και είστε περισσότερο αισιόδοξοι. Οι παλιοί έρωτες αναθερμαίνονται, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας κρατήσει σε ενδιαφέρον. Οι ελεύθεροι φανείτε περισσότερο τολμηροί όσο σας επιτρέπει ο χαρακτήρας σας. Μια γενικότερη ανανέωση προβλέπεται για τα τέλη του μήνα, τόσο σε προσωπικές, όσο και σε γενικότερες υποθέσεις σας. Το σπίτι, η οικογένεια, οι φίλοι θα σας περιποιηθούν και θα σας ενθαρρύνουν να πιστέψετε στον εαυτό και στις αξίες σας!

Τοξότης Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Έχετε έντονη την ανάγκη να φύγετε για μια άγνωστη διαδρομή, με παρέα. Αλλά το κακό είναι πως δεν ξέρετε ακριβώς που και με ποιον θέλετε να πάτε! Οι πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να σας κουράσουν στο περιβάλλον της δουλειάς σας. Αμέσως μετά, η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους βελτιώνει αισθητά τόσο τις ερωτικές, όσο και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να μην μπερδευτείτε καθώς η ροή των γεγονότων ετερόκλητων υποθέσεων θα σας απασχολήσει. Οι ευθύνες και οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο, τις βγάζει στην επιφάνεια. Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει με την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας, αλλά λειτουργεί με περίεργο τρόπο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το διάστημα αυτό είναι πολύ γόνιμο και θα ήταν άστοχο να μην κουραστείτε ακόμα λίγο, τώρα που έχετε μπει για τα καλά στο χορό. Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο, ώστε να μένει λίγη ώρα να ονειροπολείτε, ή να βρίσκεστε με ανθρώπους που σας έχουν χάσει. Τέλος, αισθηματικά υπάρχουν πολλές προσφορές και πολύ αξιόλογες, αρκεί να αποφασίσετε τι ζητάτε!

Ιχθύς Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Ιούνιος σας βρίσκει κουρασμένους, ανήσυχους και με τεράστιο φόρτο ευθυνών που πρέπει να διευθετήσετε βραχυπρόθεσμα. Η οικογενειακή κατάσταση παραμένει χαώδης, η επαγγελματική απαιτεί όλο σας τον δυναμισμό, τα αισθηματικά σας χρειάζονται ξεκαθάρισμα και εσείς δικαιολογημένα, νιώθετε σαν τα ψάρια στη στεριά. Το να άγχεστε όμως δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν. Γι αυτό κάντε μια αξιολόγηση των προβλημάτων, βάζοντας ένα σταδιακό πρόγραμμα επίλυσής τους. Εάν με ρεαλισμό βάλετε τα πράγματα σε ένα καλό δρόμο, θα είστε σε καλύτερη θέση τους επόμενους μήνες, τόσο για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, όσο και έναν δικό σας άνθρωπο. Αισθηματικά όλα δείχνουν καλά, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι όπως φαίνονται. Μην αφήσετε να πάει χαμένη μια ευκαιρία αναθεώρησης μιας σχέσης, ή ξεκινήματος μιας καινούριας. Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να τα καταφέρετε!

Υδροχόος Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Η περίοδος αυτή είναι πολύ καλύτερη ψυχολογικά και αυτό θα βοηθήσει να δείτε καλύτερα τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Το πρώτο πράγμα όμως που θα πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε οικογενειακές υποχρεώσεις, αρκετοί από εσάς την υγεία σας και άλλοι τόσοι τις σχέσεις σας με το σύστημα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε για αύξηση της δημιουργικότητάς σας, ή για μια αισθηματική επιτυχία. .Ίσως χρειαστεί να γίνουν ορισμένες αλλαγές στο χώρο και στις συνθήκες της εργασίας σας που θα σας επιτρέψουν να φτάσετε πιο κοντά σε ότι σας γεμίζει ψυχικά. Διευκολύνσεις θα παρατηρηθούν και στα οικονομικά σας, αρκεί να μην είστε ριψοκίνδυνοι στον χειρισμό τους. Αισθηματικά τα σύννεφα δεν έφυγαν, ούτε θα φύγουν μέχρι το τέλος Ιουλίου.Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα αναπτερώσει την αισιοδοξία σας και σας προετοιμάζει για τα μεγάλα που σας περιμένουν τον Αύγουστο. Κάντε λίγο υπομονή, καθώς η καλή δουλειά αργεί να γίνει!

Αιγόκερως Ιούνιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Αρκετές ευθύνες στην εργασία σας για όλον αυτόν τον μήνα. Αυτό όμως που θα σας τρομάξει είναι, αν τυχόν χάσετε, τη γνωστή σας οργανωτικότητα. Δεν θα λείψει η υποστήριξη ενός αξιόλογου ανθρώπου, ή μια πρόταση συνεργασίας από την οποία έχετε να κερδίσετε πολλά. Κάτι ακόμα σημαντικό είναι μια απροσδόκητη λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα. Φροντίστε για μια αγορά ή πώληση που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε ενέργεια ένα σχέδιο ή για το ενδεχόμενο μιας βοήθειας, ή μιας οικονομικής επιδότησης. Αισθηματικά περνάτε στο τέλος μιας μεταβατικής περιόδου που ήταν γεμάτη από αναμονή και σύγχυση, Σε γενικότερες γραμμές, ο μήνας σας προειδοποιεί για δυσκολίες ή αντιξοότητες που θα ακολουθήσουν σύντομα και πρέπει να καταστρώσετε μια γραμμή άμυνας. Παράλληλα, το διάστημα είναι σε γενικές γραμμές μεταβατικό. Επιμεληθείτε περισσότερο τον τομέα της εργασίας και αυτό θα έχει ανταποδοτικά οφέλη. Πάντως ο μήνας σας βοηθά να βελτιώσετε την απόδοσή σας και την ψυχολογία σας.

Κώστας Λεφάκης: Το "εφιαλτικό" πρώτο τριήμερο του Ιουνίου ήρθε! Διαβάστε τις προβλέψεις τώρα!

Ήρθε το πρώτο "εφιαλτικό" τριήμερο του Ιουνίου! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις τώρα!

Τι θα συμβεί στα ζώδια από 7-9/6;

Κριός

Η εβδομάδα που ξεκινά ο Ιούνιος θεωρείται περίοδος γρήγορων εξελίξεων αλλά και μεγάλης έντασης. Θα σας απασχολήσουν συναισθηματικά και οικονομικά θέματα αλλά και σχετικά γεγονότα. Θα χρειαστεί να κινηθείτε επιδέξια για να τα αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας και αποφύγετε να ανοιχτείτε σε έξοδα περιττά ή σε οποιαδήποτε άλλη ριψοκίνδυνη δραστηριότητα. Ελέγχετε τις κινήσεις και τις δηλώσεις σας. οργανώνετε κάθε σας βήμα και αποφύγετε ανοικτές αναμετρήσεις.

Ταύρος


Η Νέα Σελήνη στις 3 πυροδοτεί την τύχη, σε θέματα αγάπης, σε θέματα δουλειάς και σε θέματα χρημάτων. Μπορεί το μέγεθός της να μην είναι μεγάλο προς το παρόν, αλλά το όλο πλανητικό σύστημα δείχνει ότι βρίσκεστε σε εύνοια μέσα σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Οργανώστε και υπερασπίστε τις προσωπικές σας υποθέσεις, διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και κλείστε εκκρεμότητες για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες. Ελέγχετε τις εντυπώσεις στον ερωτικό τομέα φροντίζοντας να μην επηρεάζεστε από αυτές.

Δίδυμοι


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 3 του μήνα σας βοηθά να αλλάξετε τακτική σε θέματα που δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένατε και να επιδιώξετε περισσότερα οφέλη από τις συναλλαγές σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε αυτά που υπόσχεστε, να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές χαράς και ξεκούρασης όπου είναι δυνατόν και να μην επηρεάζεστε από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα χρειαστούν κάποια αναδιοργάνωση ή προσοχή.Αξιοποιήστε την πειθώ σας και την επινοητικότητα σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα, είναι κουραστική, επειδή είναι ενδιαφέρουσα αλλά και αποτελεσματική και ανταποδοτική στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν και θα μπορέσετε να κατευθύνετε τις υποθέσεις που σας αφορούν εκεί που θέλετε εσείς να φτάσουν. Εντάσεις και εμπόδια δεν θα λείψουν αλλά θα είναι ευκολότερη η αντιμετώπιση τους. Επιστρατεύστε την διπλωματία σε όλες τις σχέσεις σας και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος όχι μόνο θα τα καταφέρετε αλλά και θα χειροκροτηθείτε για την αξιοσύνη σας.

Στα αισθηματικά προσέξτε αυτά που επισημαίνει το ένστικτό σας!

Λέων


Η Αφροδίτη στον Ταύρο και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζουν τη διάθεση και τις προσωπικές σας επιλογές. Φροντίστε να αποφύγετε να εκτεθείτε εκεί που δεν χρειάζεται και εκεί που δεν συμφέρει. Οικονομικά επιμεληθείτε τα σχέδιά σας, εξυπηρετήστε τους στόχους σας και προβάλετε αποτελεσματικά τα δικαιώματά σας. Αισθηματικά δεν σας επιτρέπονται συγκρούσεις, καθώς δεν προβλέπεται να έχετε ουσιαστικά αποτελέσματα.Αποφύγετε να καταπονήσετε τον εαυτό σας σωματικά ή ψυχικά αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις πέραν των δυνατοτήτων σας.

Παρθένος


Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές σε δευτερεύοντες τομείς της ζωής σας. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις δυνάμεις σας, να επωφεληθείτε από θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να διατηρήσετε τα πλεονεκτήματά σας. Είναι η εποχή που δεν χρειάζεται να βιάζεστε, ούτε να ανυπομονείτε για κάτι το οποίο δείχνει δελεαστικό στην θεωρία. Πολλά θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα και δεν χρειάζεται να πάρετε θέση από τώρα.Μην βιάζεστε να κρίνετε μια υπόθεση εάν δεν περάσει αρκετό διάστημα ακόμα.

Ζυγός


Η περίοδος αυτή είναι αγχώδης, αλλά πρακτικά θετική. Κατάλληλη επίσης για να ταχτοποιούν νομικές υποθέσεις, σπουδές, οικονομικές εκκρεμότητες κα κοινωνικές διαφωνίες. Το άγχος για τα οικονομικά συνεχίζεται αλλά είναι λιγότερο ψυχοφθόρο πλέον. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3, βοηθά τα καινούργια ανοίγματα και φέρνει κατάλληλους ανθρώπους κοντά σας για να σας υποστηρίξουν και για να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε να εκτεθείτε κοινωνικά και μην αφήνετε ασάφειες σε επαγγελματικούς και οικονομικούς διακανονισμούς.

Σκορπιός


Αισθηματικά, η περίοδος είναι ενδιαφέρουσα αλλά περισσότερο εμπειρική παρά καθοριστική. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ενισχύει τον παράγοντα της τύχης στην διευθέτηση των υποθέσεων σας. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να επηρεάσετε την γνώμη εκείνων που θέλετε καθώς και να έχετε επιτυχή δημόσια εμφάνιση. Ευνοεί ταξίδια, αλλαγή τόπου διαμονής και κοινωνικές συναναστροφές. Μην παίρνετε στα σοβαρά ότι περιοριστικό και προσπαθήστε να έχετε την γνωστή τακτική της υπερβάσης σε καθετί που είναι δυσάρεστο. Δεχτείτε αλλαγές, χωρίς να εκτίθεστε!

Τοξότης


Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3 σας φέρνει ευκαιρίες κοινωνικής προβολής, επαγγελματικής δραστηριότητας καθώς και αφορμές για μετακινήσεις. Ο Άρης από τον Καρκίνο όμως αποδυναμώνει τη θέση στις διεκδικήσεις σας, επηρεάζει άστατα το περιβάλλον και ορίζει ένα πλαίσιο εκκρεμοτήτων και αδυναμιών. Προσοχής στη σχέση με τα παιδιά, τους εγκάρδιους φίλους και τους μεγαλύτερους συγγενείς.Μην αγνοείτε προειδοποιητικά μηνύματα και μην χαλάτε τις σχέσεις σας με το σύστημα.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα που μεσολαβεί αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και απασχολεί τη σκέψη σας ως προς την κατεύθυνση που θα πάρετε. Η αισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά σας ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν. Η πρώτη χρειάζεται χρόνο για να ξεκαθαρίσει, ενώ το δεύτερο ζήτημα, το οικονομικό δηλαδή, μπορεί να έχει καλύτερη εξέλιξη. Προϋπόθεση για να επιτευχθεί αυτή η προοπτική είναι η αντίληψη και οι σωστές κινήσεις.Πάνω από όλα ελέγχετε τον ίδιο τον εαυτό σας γιατί τις περισσότερες φορές είναι αυτός που σας εκθέτει.

Υδροχόος


Η εβδομάδα που ξεκινά ο Ιούνιος θα είναι νευρική, καταναλωτική αλλά και συχνά ενδιαφέρουσα. Όσοι είστε φιλόδοξοι επαγγελματίες θα πρέπει να δώσετε σκληρή μάχη για να κερδίσετε την κατάκτηση ενός στόχου ή την ήττα ενός αντιπάλου. Ανταποκριθείτε στους φίλους ή στους δικούς σας ανθρώπους που θα χρειαστούν την συμπαράσταση σας. Δώστε επίσης λίγο περισσότερο χρόνο για τις ανάγκες της ερωτικής σας ζωής.Υπερνικήστε τα εμπόδια με αλλαγή τακτικής και νοοτροπίας.

Ιχθύες


Η εβδομάδα αυτή είναι σύνθετη από εμπειρίες, έχει προοπτικές αλλά έχει και κούραση. Έχει κατακτήσεις αλλά έχει και εμπόδια. Περισσότερο ευνοημένη παρουσιάζεται η αισθηματική σας ζωή. Συνεχίζει όμως να σας απασχολεί και να σας ταλαιπωρεί συχνά ο εργασιακός χώρος. Ωστόσο αξιοποιώντας τις ικανότητες σας αλλά και τις γνωριμίες σας τις μέρες αυτές μπορείτε να ταχτοποιήσετε πολλά πράγματα και να μειώσετε το άγχος σας. Δώστε μεγάλη προσοχή στην εξέλιξη της δουλειάς σας και σε κάποιες ειδικές ευκαιρίες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια Άση Μπήλιου: Έρχονται δύσκολες μέρες! Ποιοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα; (Βίντεο)

Ζώδια Λίτσα Πατέρα: Ανάδρομος και Έκλειψη! Τι μας περιμένει (Βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα αστρολογικά θέματα στο Youweekly.gr

Share