Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου;

Αναλυτικές προβλέψεις!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου;
Ζώδια 08.06.2019 08:18
Follow us on Google News

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 8 Ιουνίου για όλα τα ζώδια!

Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας θα στραφεί στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.ΤΑΥΡΟΣ

Δίνετε προτεραιότητα στη συναισθηματική πλευρά σας, κάτι που φέρνει ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απολαύστε τη θαλπωρή των στιγμών με τους δικούς σας ανθρώπους και γίνετε πιο ανέμελοι για τις επόμενες εβδομάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αποζητήσετε την εύνοια και την αγάπη των άλλων σε μεγάλο βαθμό.

ΛΕΩΝ

Αν έχετε όγκο εργασίας ή υποχρεώσεων, η σύμπραξη θα είναι το καλύτερο όπλο για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μοιραστείτε το βάρος σας με άτομα που έχουν τη γνώση και την εμπειρία!

ΖΥΓΟΣ

Βρείτε τρόπους να συμπράξετε με συμμάχους και «ανταγωνιστές» για να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα δείχνουν εγωιστικές κινήσεις από μέρους σας και λάθος επιλογές.ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πλέον πιο ξεκάθαροι, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα επιχειρηματικά σας σχέδια.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σιγά σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο στα εργασιακά σας και αποφασίζετε να δώσετε μια άλλη κατεύθυνση στα πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκεί που θα στρέψετε την ενέργειά σας, εκεί θα εστιαστεί και η αποδοτικότητά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλύτερα καθυστερήστε λίγο μια αποκάλυψη, κάτι ασήμαντο θα γίνει σύντομα σημαντικό.

Διαβάστε και αυτό: Κώστας Λεφάκης: Ήρθε ο "μαύρος" Ιούνιος! Ποια ζώδια θα "τσακιστούν";

Κώστας Λεφάκης: Η καταστροφή "χτυπάει" την πόρτα σε αυτά τα ζώδια την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου!

Η καταστροφή "χτυπάει" την πόρτα σε αυτά τα ζώδια την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου! Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από 3 έως 9/6!

ριός
Η εβδομάδα που ξεκινά ο Ιούνιος θεωρείται περίοδος γρήγορων εξελίξεων αλλά και μεγάλης έντασης. Θα σας απασχολήσουν συναισθηματικά και οικονομικά θέματα αλλά και σχετικά γεγονότα. Θα χρειαστεί να κινηθείτε επιδέξια για να τα αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας και αποφύγετε να ανοιχτείτε σε έξοδα περιττά ή σε οποιαδήποτε άλλη ριψοκίνδυνη δραστηριότητα. Ελέγχετε τις κινήσεις και τις δηλώσεις σας. οργανώνετε κάθε σας βήμα και αποφύγετε ανοικτές αναμετρήσεις.

Ταύρος


Η Νέα Σελήνη στις 3 πυροδοτεί την τύχη, σε θέματα αγάπης, σε θέματα δουλειάς και σε θέματα χρημάτων. Μπορεί το μέγεθός της να μην είναι μεγάλο προς το παρόν, αλλά το όλο πλανητικό σύστημα δείχνει ότι βρίσκεστε σε εύνοια μέσα σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Οργανώστε και υπερασπίστε τις προσωπικές σας υποθέσεις, διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και κλείστε εκκρεμότητες για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες. Ελέγχετε τις εντυπώσεις στον ερωτικό τομέα φροντίζοντας να μην επηρεάζεστε από αυτές

Δίδυμοι


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 3 του μήνα σας βοηθά να αλλάξετε τακτική σε θέματα που δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένατε και να επιδιώξετε περισσότερα οφέλη από τις συναλλαγές σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε αυτά που υπόσχεστε, να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές χαράς και ξεκούρασης όπου είναι δυνατόν και να μην επηρεάζεστε από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα χρειαστούν κάποια αναδιοργάνωση ή προσοχή.Αξιοποιήστε την πειθώ σας και την επινοητικότητα σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα, είναι κουραστική, επειδή είναι ενδιαφέρουσα αλλά και αποτελεσματική και ανταποδοτική στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Θέματα σπιτιού θα σας απασχολήσουν και θα μπορέσετε να κατευθύνετε τις υποθέσεις που σας αφορούν εκεί που θέλετε εσείς να φτάσουν. Εντάσεις και εμπόδια δεν θα λείψουν αλλά θα είναι ευκολότερη η αντιμετώπιση τους. Επιστρατεύστε την διπλωματία σε όλες τις σχέσεις σας και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος όχι μόνο θα τα καταφέρετε αλλά και θα χειροκροτηθείτε για την αξιοσύνη σας.

Στα αισθηματικά προσέξτε αυτά που επισημαίνει το ένστικτό σας!

Λέων


Η Αφροδίτη στον Ταύρο και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζουν τη διάθεση και τις προσωπικές σας επιλογές. Φροντίστε να αποφύγετε να εκτεθείτε εκεί που δεν χρειάζεται και εκεί που δεν συμφέρει. Οικονομικά επιμεληθείτε τα σχέδιά σας, εξυπηρετήστε τους στόχους σας και προβάλετε αποτελεσματικά τα δικαιώματά σας. Αισθηματικά δεν σας επιτρέπονται συγκρούσεις, καθώς δεν προβλέπεται να έχετε ουσιαστικά αποτελέσματα.Αποφύγετε να καταπονήσετε τον εαυτό σας σωματικά ή ψυχικά αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις πέραν των δυνατοτήτων σας.

Παρθένος


Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές σε δευτερεύοντες τομείς της ζωής σας. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις δυνάμεις σας, να επωφεληθείτε από θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να διατηρήσετε τα πλεονεκτήματά σας. Είναι η εποχή που δεν χρειάζεται να βιάζεστε, ούτε να ανυπομονείτε για κάτι το οποίο δείχνει δελεαστικό στην θεωρία. Πολλά θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα και δεν χρειάζεται να πάρετε θέση από τώρα.Μην βιάζεστε να κρίνετε μια υπόθεση εάν δεν περάσει αρκετό διάστημα ακόμα.

Ζυγός


Η περίοδος αυτή είναι αγχώδης, αλλά πρακτικά θετική. Κατάλληλη επίσης για να ταχτοποιούν νομικές υποθέσεις, σπουδές, οικονομικές εκκρεμότητες κα κοινωνικές διαφωνίες. Το άγχος για τα οικονομικά συνεχίζεται αλλά είναι λιγότερο ψυχοφθόρο πλέον. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3, βοηθά τα καινούργια ανοίγματα και φέρνει κατάλληλους ανθρώπους κοντά σας για να σας υποστηρίξουν και για να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε να εκτεθείτε κοινωνικά και μην αφήνετε ασάφειες σε επαγγελματικούς και οικονομικούς διακανονισμούς.

Σκορπιός


Αισθηματικά, η περίοδος είναι ενδιαφέρουσα αλλά περισσότερο εμπειρική παρά καθοριστική. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ενισχύει τον παράγοντα της τύχης στην διευθέτηση των υποθέσεων σας. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να επηρεάσετε την γνώμη εκείνων που θέλετε καθώς και να έχετε επιτυχή δημόσια εμφάνιση. Ευνοεί ταξίδια, αλλαγή τόπου διαμονής και κοινωνικές συναναστροφές. Μην παίρνετε στα σοβαρά ότι περιοριστικό και προσπαθήστε να έχετε την γνωστή τακτική της υπερβάσης σε καθετί που είναι δυσάρεστο. Δεχτείτε αλλαγές, χωρίς να εκτίθεστε!

Τοξότης


Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3 σας φέρνει ευκαιρίες κοινωνικής προβολής, επαγγελματικής δραστηριότητας καθώς και αφορμές για μετακινήσεις. Ο Άρης από τον Καρκίνο όμως αποδυναμώνει τη θέση στις διεκδικήσεις σας, επηρεάζει άστατα το περιβάλλον και ορίζει ένα πλαίσιο εκκρεμοτήτων και αδυναμιών. Προσοχής στη σχέση με τα παιδιά, τους εγκάρδιους φίλους και τους μεγαλύτερους συγγενείς.Μην αγνοείτε προειδοποιητικά μηνύματα και μην χαλάτε τις σχέσεις σας με το σύστημα.Αιγόκερως
Η εβδομάδα που μεσολαβεί αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και απασχολεί τη σκέψη σας ως προς την κατεύθυνση που θα πάρετε. Η αισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά σας ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν. Η πρώτη χρειάζεται χρόνο για να ξεκαθαρίσει, ενώ το δεύτερο ζήτημα, το οικονομικό δηλαδή, μπορεί να έχει καλύτερη εξέλιξη. Προϋπόθεση για να επιτευχθεί αυτή η προοπτική είναι η αντίληψη και οι σωστές κινήσεις.Πάνω από όλα ελέγχετε τον ίδιο τον εαυτό σας γιατί τις περισσότερες φορές είναι αυτός που σας εκθέτει.

Υδροχόος


Η εβδομάδα που ξεκινά ο Ιούνιος θα είναι νευρική, καταναλωτική αλλά και συχνά ενδιαφέρουσα. Όσοι είστε φιλόδοξοι επαγγελματίες θα πρέπει να δώσετε σκληρή μάχη για να κερδίσετε την κατάκτηση ενός στόχου ή την ήττα ενός αντιπάλου. Ανταποκριθείτε στους φίλους ή στους δικούς σας ανθρώπους που θα χρειαστούν την συμπαράσταση σας. Δώστε επίσης λίγο περισσότερο χρόνο για τις ανάγκες της ερωτικής σας ζωής.Υπερνικήστε τα εμπόδια με αλλαγή τακτικής και νοοτροπίας.

Ιχθύες


Η εβδομάδα αυτή είναι σύνθετη από εμπειρίες, έχει προοπτικές αλλά έχει και κούραση. Έχει κατακτήσεις αλλά έχει και εμπόδια. Περισσότερο ευνοημένη παρουσιάζεται η αισθηματική σας ζωή. Συνεχίζει όμως να σας απασχολεί και να σας ταλαιπωρεί συχνά ο εργασιακός χώρος. Ωστόσο αξιοποιώντας τις ικανότητες σας αλλά και τις γνωριμίες σας τις μέρες αυτές μπορείτε να ταχτοποιήσετε πολλά πράγματα και να μειώσετε το άγχος σας. Δώστε μεγάλη προσοχή στην εξέλιξη της δουλειάς σας και σε κάποιες ειδικές ευκαιρίες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια Άση Μπήλιου: Έρχονται δύσκολες μέρες! Ποιοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα; (Βίντεο)

Αφροδίτη Εξάγωνο με Ποσειδώνα 30/5: Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται!

Διαβάστε περισσότερα αστρολογικά θέματα στο Youweekly.gr

Share