Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δες πως θα προσπαθήσει να σε αποφύγει κάθε ζώδιο!

Σκληρός Τοξότης, αναποφάσιστος Ιχθύς...

ζώδια
ΖΩΔΙΑ 11.06.2019 13:46

Δες πως αντιδρά κάθε ζώδιο ώστε να προσπαθήσει να σε αποφύγει με κάθε πιθανό τρόπο. Όχι τίποτα, μη χάνεις κι εσύ τον χρόνο σου άδικα.

Ας ξεκινήσουμε με το ότι δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους!

Και με όσους δεν ταιριάζουμε, λογικό επακόλουθο είναι να μην τους θέλουμε και δίπλα μας. Προφανώς θα τους αποφύγουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε δικαιολογίες ώστε να μην μας ενοχλεί η παρουσία τους. Τι κάνει, λοιπόν, κάθε ζώδιο όταν θέλει να αποφύγει κάποιον;

Κριός

Μένει στη θεωρία αλλά δεν περνάει ποτέ στην πράξη. Δεν του είναι εύκολο να πει «όχι» και να σε αρνηθεί κατάμουτρα, γι’ αυτό επιδιώκει να σε αποφύγει με όσο πιο ευγενικό και ήσυχο τρόπο μπορεί να βρει. Δεν είναι και πολύ της δικαιολογίας οπότε απλώς είτε δε θα σηκώσει το τηλέφωνο, είτε θα πει πως θα σε πάρει μετά και τελικά δε σε παίρνει ποτέ. Δε θέλει να σε κακοκαρδίσει, ούτε να σε πληγώσει γι΄αυτό θα βρει πλάγιους τρόπους να σε απομακρύνει χωρίς να το κάνει και μεγάλο θέμα.

Ταύρος

Έχει πρεμιέρα, θα κάνει bungee jumping, θα φύγει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και τι δε θα βρει να πει ο Ταύρος αν θέλει να σε αποφύγει. Ό,τι πιο παράξενο μπορείς να σκεφτείς θα το φέρει ως δικαιολογία. Ε, δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του. Απλώς αν τον πάρεις χαμπάρι, κάτσε κι απόλαυσε όλα όσα θα σκαρφιστεί το κεφάλι του γιατί σίγουρα θα είναι ανατρεπτικά και παράξενα, ενώ το μόνο δεδομένο είναι πως θα θέλει ακόμα κι έτσι να σε εντυπωσιάσει. Το κόνσεπτ είναι πως σε αποφεύγει γιατί είναι πνιγμένος σε δραστηριότητες και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τα συνηθισμένα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος, λόγω της φύσης του, θα επιδιώξει να είναι μαζί σου όσο περισσότερο μπορεί – για να σε αποφύγει. Τι σημαίνει αυτό; Αν έχει λόγο για να σε αποφύγει, θα κάνει τα πάντα, ακόμα και overdose μαζί σου, ώστε να φτάσεις εσύ σε σημείο να θες ένα διάλειμμα από αυτόν. Εναλλακτικά, δε θα αποφύγει την παρουσία σου την ίδια, αλλά το θέμα από το οποίο τον ενδιαφέρει να ξεγλιστρήσει. Και εσύ ούτε που θα το καταλάβεις, όσο σαΐνι κι αν είσαι.

Καρκίνος

Ο σκύλος αρρώστησε, η μάνα δεν ξέρει να δουλέψει το Facebook και πρέπει επειγόντως να της το μάθει, ο τριτοξάδελφος της κολλητής του γείτονα χώρισε και χρειάζεται έναν ώμο να κλάψει. Αληθεύουν όλα· αλλά δεν είναι η αλτρουιστική του φύση αιτία για την επιτακτική ανάγκη της παρουσίας του σε όλα αυτά. Σε αποφεύγει. Και για να μη σε στεναχωρήσει τόσο όσο να τον πιάσει το ενοχικό του –γιατί είναι και συναισθηματικός ο άτιμος- θα κάνει την απόλυτη επίκληση στο συναίσθημα. Μην το πιέζεις και πάθει κανά Τακαμούρι ο ίδιος – είναι και ανίατη ασθένεια και δε θα τον ξαναδείς.

Λέων

Δε του καίγεται καρφί αν τον παρεξηγήσεις ή του θυμώσεις. Το λιοντάρι ντόμπρα, ψύχραιμα και χαλαρά θα σου πει πως δε θέλει να έχει μαζί σου και πολλά-πολλά. Κάποιες φορές –ειδικά λόγω συνθηκών– θα βρει κάποιες δικαιολογίες και θα προσπαθήσει να στο φέρει πιο ήπια, αλλά και πάλι θα είναι κάθετος. Θα καταλάβεις με τη μία πως σε αποφεύγει, γιατί απλώς θα στο δείξει. Δε θα προσποιηθεί κάτι άλλο κι ούτε έχει σκοπό να επενδύσει τζάμπα χρόνο σε δικαιολογίες.

Παρθένος

Για τον Παρθένο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί δε θέλει ούτε να τον παρεξηγήσεις, ούτε να παρεξηγηθείς. Θέλει να παραμείνει ευγενικός στα μάτια σου και πραγματικά αυτό θα κάνει. Θα κάνει σαν να μην τρέχει κάτι και σταδιακά θα ξεκόψει απ’ την παρέα σου με το χαμόγελο στα χείλη του ζωγραφισμένο. Δε θα τσακωθεί, δε θα σου πει τι τον πειράζει, απλώς θα φύγει διακριτικός και ήρεμος.

Ζυγός

Έχει δουλειά. Πολλή δουλειά. Τόση δουλειά που δε θα τον δει το σπίτι του. Πότε θα ξεμπερδέψει; Πού να ξέρει τώρα, άσε καίγεται! Δεν είναι ο Ζυγός άνθρωπος που απολαμβάνει τις εξηγήσεις, ειδικά όταν καλείται αυτός να τις δώσει και θα αποφύγει με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις. Σύνηθες φαινόμενο να σε αποφεύγει, δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, απλά δεν τον βολεύει το να ΜΗ σε αποφεύγει. Ασ’ τον και θα έρθει όταν είναι έτοιμος.

Σκορπιός

Εξαφανίζεται από προσώπου γης. Μπορεί να μην του φταίνε όλοι οι άλλοι που θα στερηθούν την παρουσία του, αλλά αν το σκορπιδάκι έχει βαλθεί να σε αποφύγει, τότε ούτε το ίδιο το FBI δεν πρόκειται να τον βρει. Θα αποσυνδεθεί από social media, το τηλέφωνό του, αν δεν είναι κλειστό, δε θα το σηκώνει όσες φορές κι αν τον καλέσεις και δε θα εμφανιστεί σε κανένα από αυτά τα μέρη που φαντάζεσαι ότι ίσως τον πετύχεις. Για να γίνει όμως αυτό, θέλει κόπο. Τι του ‘κανες του παιδιού, καλέ;

Τοξότης

Ο Τοξότης αν είναι να σε αποφύγει, θα το κάνει μία για πάντα. Αν κάτι τον ενοχλεί δεν πρόκειται να συμβιβαστεί για κανέναν λόγο. Θα πει ό,τι είναι να πει και μετά δε θα τον ξαναδείς ποτέ. Δε βάζει νερό στο κρασί του εύκολα, επενδύει σε πράγματα που τον κάνουν να νιώθει καλά και δεν ξεχνάει τίποτα απ’ ό,τι έγινε.

Αιγόκερως

Θα αγνοεί την παρουσία σου. Θα είστε στον ίδιο χώρο και θα απορείς γιατί δε σου μιλάει. Θα πετάξει κάποια στιγμή κι ένα υπονοούμενο, αλλά κυρίως θα σε αφήσει γεμάτο ερωτηματικά και εσύ θα σκέφτεσαι τι έκανες και που έφταιξες. Αν τον πιάσεις να του μιλήσεις, θα σου πει τους λόγους που σε αποφεύγει, και θα δεις που όλο αυτό θα είναι απλώς μια παρεξήγηση και από τη πλευρά του αλλά και απ’ τη δική σου.

Υδροχόος

Δε θέλει να προσποιείται ούτε λεπτό. Μην τον αναγκάσεις να κάνει κάτι που δε θέλει. Οπότε, αν θέλει να σε αποφύγει θα το κάνει γιατί αν δεν το κάνει θα πάρει κόντρα στην ιδεολογία του. Μένει κοντά σε ό,τι τον κάνει να νιώθει καλά, οπότε αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία θα κάνει μπαμ η στάση του. Θα μιλήσει η σιωπή του, θα το καταλάβεις από τον τρόπο που θα σε κοιτάξει και σίγουρα θα αποφεύγει να βρίσκεται μαζί σου στον ίδιο χώρο.

Ιχθύς

Τη μία θα θέλει να σου μιλάει, την άλλη δε θα θέλει να σου λέει ούτε «γεια». Και δεν είναι ότι το κάνει επίτηδες, απλώς το ψαράκι είναι των άκρων κι έχει μια μανία με τις υπερβολές. Φουσκώνει τα γεγονότα στο μυαλό του τόσο, που ανά πάσα στιγμή, αν κάτι τον πειράξει θα σε αποφύγει συνειδητά, και την άλλη στιγμή αφού το ξεχάσει θα σου μιλάει κανονικά. Πάντα έχει να κάνει με τη διάθεση στην οποία βρίσκεται, ψυχραιμία να ‘χεις, μπόρα είναι θα περάσει.

Πώς κρύβει κάθε ζώδιο την καψούρα του;

Το κάθε ζώδιο καψουρεύεται με τον δικό του τρόπο, όμως δεν πρέπει και εσύ να ξέρεις τι πραγματικά συμβαίνει;

Σου κάνει νάζια ή όντως σε θέλει; Σε γουστάρει ή είναι εντελώς αδιάφορος; Δείτε τις αντιδράσεις των ζωδίων αναλυτικά...

Κριός
Θα παραπονεθεί στους φίλους του για το πόσο χαζή, άσχημη και ενοχλητική είναι η καψούρα του. Αν τη δει μπροστά του, θα τη διακόψει για να τη διορθώσει και για να αλλάξει θέμα. Τελικά, καταλήγει να προσπαθεί να την πείσει ότι ήταν απλώς σε κακή ψυχολογική περίοδο.

Ταύρος
Θα αδιαφορήσει και θα αποφύγει έως και το κοίταγμα στα μάτια. Δεν θα απαντήσει στα μηνύματα. Η καψούρα του πρέπει να καταλάβει ότι ο Ταύρος δεν την έχει καψουρευτεί. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό του όπλο, η αδιαφορία. Τελικά, θα δείξει ψήγματα αγάπης γιατί αυτό είναι το δεύτερο μυστικό του όπλο: το σκωτσέζικο ντους.

Δίδυμοι
Θα απευθυνθεί στην καψούρα του με το «Που ‘σαι ρε φίλε», είτε η καψούρα είναι άντρας, είτε γυναίκα. Δεν θα τον βάλει η καψούρα του στο friendzone, αυτός θα τη βάλει πρώτος. Τελικά, θα της πει ότι δεν μπορεί να έγιναν φίλοι τόσο σύντομα και ότι –μάλλον- υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. Σατανικός.

Καρκίνος
Θα κάνει κατάσταση στην καψούρα του με άλλον γιατί μόνο έτσι θα πεισθεί εκατό τοις εκατό ότι δεν τη γουστάρει. Τελικά, θα τα φτιάξουν και ο Καρκίνος θα την πέφτει στην καψούρα του ενώ είναι σε σχέση. Στο μακροπρόθεσμο –πολύ μακροπρόθεσμο- μέλλον, η καψούρα θα χωρίσει και θα τα φτιάξει με τον Καρκίνο μας.

Λέων
Θέλει να στείλει μήνυμα, θέλει να μιλήσει στην καψούρα του, θέλει να της πει να βγουν. Θέλει να πατήσει «Μου αρέσει» στις δημοσιεύσεις της, θέλει τόσο πολύ να την έχει κοντά του. Τελικά δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω, γιατί «αν θέλει θα στείλει αυτή»

Παρθένος
Όταν πρόκειται για καψούρες, τον Παρθένο δεν τον αναγνωρίζεις. Αρχίζει να χλευάζει και προκειμένου να μην τον πάρει κανείς πρέφα ότι έχει καψουρευτεί, ίσως επικαλεστεί πολύ βαθιά ψυχολογικά τραύματα. Τελικά η καψούρα του τον μισεί.

Ζυγός
Ο Ζυγός δηλώνει ότι ως επιτυχημένος καριερίστας που είναι, είναι και υπερβολικά απασχολημένος αυτήν την περίοδο για να μπει σε καινούρια σχέση. Η καψούρα του δεν πιστεύει ποτέ αυτήν την τόσο κόντρα δικαιολογία με την προσωπικότητά του και έτσι ο Ζυγός πετυχαίνει τον στόχο του – να της κρύψει ότι την γουστάρει. Η καψούρα του όχι μόνο πιστεύει ότι δεν τη γουστάρει ο Ζυγός, αλλά ότι είναι και μυθομανής.

Σκορπιός
Θα δείξει ανάμεικτα συναισθήματα. Αν έρθει πολύ κοντά με την καψούρα του, θα χαθεί. Πετυχαίνει αυτό που θέλει επειδή η καψούρα του νομίζει ότι έχει δεσμό.

Τοξότης
Δεν θα προσπαθήσει να πείσει μόνο την καψούρα του ότι δεν τη γουστάρει, αλλά και όλο του τον περίγυρο. Για να το πετύχει αυτό, θα υποκριθεί ότι γουστάρει κάποιον άλλον. Τελικά θα μπλέξει σε μία περίεργη κατάσταση όπου βγαίνει για ποτό με αυτόν που υποτίθεται πως γουστάρει, αυτόν που γουστάρει πραγματικά και τη σχέση του.

Αιγόκερως
Θα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση. Η καψούρα του θα νομίσει ότι έχουν ή μπορεί να έχουν, ελεύθερη σχέση. Τελικά καταλήγει να τρώει τα ρούχα του γιατί είναι πολύ αργά για να παραδεχτεί ότι θέλει κανονική σχέση.

Υδροχόος
Σαν τις κοπέλες που θα ανεβάσουν μία πολύ σέξι φώτο και για λεζάντα θα βάλουν «Τα χάλια μου έχω σήμερα» αναζητώντας κομπλιμέντα, έτσι και ο Υδροχόος θα πει στην καψούρα του πόσο άθλιο ζευγάρι θα ήταν οι δυο τους με την ελπίδα ότι θα του πει «Μα γιατί το λες αυτό;».

Ιχθείς
Γνήσιο αυτοκαταστροφικό ζώδιο, θα κάνει τα λάθη του Καρκίνου και του Δίδυμου μαζί. Θα γίνει ο κολλητός φίλος που πάντα έψαχνε η καψούρα του και θα της γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής της. Τελικά του γίνεται εμμονή και αυτοσκοπός να κάνει την καψούρα του να τον γουστάρει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άση Μπήλιου: «Η Σελήνη ''χτυπά'' τους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα»!

Ζώδια και εχεμύθεια! Ποια ζώδια ξέρουν να κρατούν μυστικά;

Διαβάστε περισσότερα θέματα ζωδίων στο Youweekly.gr!

TAGS
Share