Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτά τα 4 ζώδια δε θα σε κερατώσουν ποτέ!

Ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις..

ζώδια
Ζώδια 19.06.2019 12:27

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε θα σε κερατώσουν ποτέ εγγυημένα!

Σε ποια ζώδια μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα;

Η απιστία δεν έχει φύλο, ούτε ηλικία. Όλοι μπορεί να είναι άπιστοι, άντρες και γυναίκες, νέοι και μεγαλύτεροι. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι, δύσκολα μπορείς να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Ευτυχώς όμως υπάρχουν κι εξαιρέσεις!

Εμείς σου «δείχνουμε» τέσσερις άντρες (ζώδια) που δε θα σε κερατώσουν ή τουλάχιστον δεν το συνηθίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι από τους πιο αξιόπιστους άντρες που μπορούν να σου τύχουν, καθώς, ναι μεν θέλει τον χρόνο του για να μπει σε μια σχέση, αλλά όταν το κάνει, παραμένει πιστός και σταθερός στην επιλογή του. Αυτό που χρειάζεται είναι η ηρεμία στην καρδιά και το σπίτι του, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του από τη δουλειά του που είναι η δεύτερη αγαπημένη του. Οπότε, αν σε απατήσει, θα είναι με αυτήν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να είναι ο μόνος άντρας που λέει το «για πάντα μαζί» και το εννοεί, καθώς η σχέση του είναι επιλογή ζωής. Τα συναισθήματά του είναι έντονα και απόλυτα για τη γυναίκα που είναι στο πλευρό του και δεν πρόκειται να κοιτάξει αλλού, παρά μόνο στην περίπτωση που θα αντιληφθεί ότι το κάνει η άλλη, οπότε θα είναι part της εκδίκησής του για την προδοσία της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο άντρας είναι «ψείρας». Προκειμένου να μπει σε μια σχέση, έχει βάλει κάτω τα πάντα, έχει υπολογίσει τα υπέρ και τα κατά του χαρακτήρα της υποψήφιας για τη θέση, έχει σταθεί σε όλες τις λεπτομέρειες και η απόφασή του είναι καθαρά λογική. Από τη στιγμή που καρδιά και μυαλό συμφωνούν, τότε θα κάνει το επόμενο βήμα, οπότε, το να την κερατώσει θα είναι σαν να αμφισβητεί τον εαυτό του για την επιλογή του.

ΚΡΙΟΣ

Κι όμως! Μπορεί να σου φαίνεται άπιστος, αλλά αυτός ο original άντρας Κριός έχει ένα σημαντικό προσόν: είναι αηδιαστικά ειλικρινής. Θέλει κάποια, της το λέει, δε θέλει, πάλι της το λέει κι ας την πληγώσει. Γι’ αυτόν ισχύει το «ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται», δε χρησιμοποιεί στρατηγικές και κόλπα για να καταφέρει οποιαδήποτε γυναίκα, ούτε και μπορεί να πει ψέματα. Όσο είναι σε σχέση και αισθάνεται ερωτευμένος, άλλη δε θα ψάξει. Αν του σβήσει η φλόγα, δε θα κερατώσει, απλά, θα την κάνει!

Δες πως θα προσπαθήσει να σε αποφύγει κάθε ζώδιο!

Δες πως αντιδρά κάθε ζώδιο ώστε να προσπαθήσει να σε αποφύγει με κάθε πιθανό τρόπο. Όχι τίποτα, μη χάνεις κι εσύ τον χρόνο σου άδικα.

Ας ξεκινήσουμε με το ότι δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους!

Και με όσους δεν ταιριάζουμε, λογικό επακόλουθο είναι να μην τους θέλουμε και δίπλα μας. Προφανώς θα τους αποφύγουμε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε δικαιολογίες ώστε να μην μας ενοχλεί η παρουσία τους. Τι κάνει, λοιπόν, κάθε ζώδιο όταν θέλει να αποφύγει κάποιον;

Κριός

Μένει στη θεωρία αλλά δεν περνάει ποτέ στην πράξη. Δεν του είναι εύκολο να πει «όχι» και να σε αρνηθεί κατάμουτρα, γι’ αυτό επιδιώκει να σε αποφύγει με όσο πιο ευγενικό και ήσυχο τρόπο μπορεί να βρει. Δεν είναι και πολύ της δικαιολογίας οπότε απλώς είτε δε θα σηκώσει το τηλέφωνο, είτε θα πει πως θα σε πάρει μετά και τελικά δε σε παίρνει ποτέ. Δε θέλει να σε κακοκαρδίσει, ούτε να σε πληγώσει γι΄αυτό θα βρει πλάγιους τρόπους να σε απομακρύνει χωρίς να το κάνει και μεγάλο θέμα.

Ταύρος

Έχει πρεμιέρα, θα κάνει bungee jumping, θα φύγει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και τι δε θα βρει να πει ο Ταύρος αν θέλει να σε αποφύγει. Ό,τι πιο παράξενο μπορείς να σκεφτείς θα το φέρει ως δικαιολογία. Ε, δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του. Απλώς αν τον πάρεις χαμπάρι, κάτσε κι απόλαυσε όλα όσα θα σκαρφιστεί το κεφάλι του γιατί σίγουρα θα είναι ανατρεπτικά και παράξενα, ενώ το μόνο δεδομένο είναι πως θα θέλει ακόμα κι έτσι να σε εντυπωσιάσει. Το κόνσεπτ είναι πως σε αποφεύγει γιατί είναι πνιγμένος σε δραστηριότητες και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τα συνηθισμένα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος, λόγω της φύσης του, θα επιδιώξει να είναι μαζί σου όσο περισσότερο μπορεί – για να σε αποφύγει. Τι σημαίνει αυτό; Αν έχει λόγο για να σε αποφύγει, θα κάνει τα πάντα, ακόμα και overdose μαζί σου, ώστε να φτάσεις εσύ σε σημείο να θες ένα διάλειμμα από αυτόν. Εναλλακτικά, δε θα αποφύγει την παρουσία σου την ίδια, αλλά το θέμα από το οποίο τον ενδιαφέρει να ξεγλιστρήσει. Και εσύ ούτε που θα το καταλάβεις, όσο σαΐνι κι αν είσαι.

Καρκίνος

Ο σκύλος αρρώστησε, η μάνα δεν ξέρει να δουλέψει το Facebook και πρέπει επειγόντως να της το μάθει, ο τριτοξάδελφος της κολλητής του γείτονα χώρισε και χρειάζεται έναν ώμο να κλάψει. Αληθεύουν όλα· αλλά δεν είναι η αλτρουιστική του φύση αιτία για την επιτακτική ανάγκη της παρουσίας του σε όλα αυτά. Σε αποφεύγει. Και για να μη σε στεναχωρήσει τόσο όσο να τον πιάσει το ενοχικό του –γιατί είναι και συναισθηματικός ο άτιμος- θα κάνει την απόλυτη επίκληση στο συναίσθημα. Μην το πιέζεις και πάθει κανά Τακαμούρι ο ίδιος – είναι και ανίατη ασθένεια και δε θα τον ξαναδείς.

Λέων

Δε του καίγεται καρφί αν τον παρεξηγήσεις ή του θυμώσεις. Το λιοντάρι ντόμπρα, ψύχραιμα και χαλαρά θα σου πει πως δε θέλει να έχει μαζί σου και πολλά-πολλά. Κάποιες φορές –ειδικά λόγω συνθηκών– θα βρει κάποιες δικαιολογίες και θα προσπαθήσει να στο φέρει πιο ήπια, αλλά και πάλι θα είναι κάθετος. Θα καταλάβεις με τη μία πως σε αποφεύγει, γιατί απλώς θα στο δείξει. Δε θα προσποιηθεί κάτι άλλο κι ούτε έχει σκοπό να επενδύσει τζάμπα χρόνο σε δικαιολογίες.

Παρθένος

Για τον Παρθένο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί δε θέλει ούτε να τον παρεξηγήσεις, ούτε να παρεξηγηθείς. Θέλει να παραμείνει ευγενικός στα μάτια σου και πραγματικά αυτό θα κάνει. Θα κάνει σαν να μην τρέχει κάτι και σταδιακά θα ξεκόψει απ’ την παρέα σου με το χαμόγελο στα χείλη του ζωγραφισμένο. Δε θα τσακωθεί, δε θα σου πει τι τον πειράζει, απλώς θα φύγει διακριτικός και ήρεμος.

Ζυγός

Έχει δουλειά. Πολλή δουλειά. Τόση δουλειά που δε θα τον δει το σπίτι του. Πότε θα ξεμπερδέψει; Πού να ξέρει τώρα, άσε καίγεται! Δεν είναι ο Ζυγός άνθρωπος που απολαμβάνει τις εξηγήσεις, ειδικά όταν καλείται αυτός να τις δώσει και θα αποφύγει με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις. Σύνηθες φαινόμενο να σε αποφεύγει, δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, απλά δεν τον βολεύει το να ΜΗ σε αποφεύγει. Ασ’ τον και θα έρθει όταν είναι έτοιμος.

Σκορπιός

Εξαφανίζεται από προσώπου γης. Μπορεί να μην του φταίνε όλοι οι άλλοι που θα στερηθούν την παρουσία του, αλλά αν το σκορπιδάκι έχει βαλθεί να σε αποφύγει, τότε ούτε το ίδιο το FBI δεν πρόκειται να τον βρει. Θα αποσυνδεθεί από social media, το τηλέφωνό του, αν δεν είναι κλειστό, δε θα το σηκώνει όσες φορές κι αν τον καλέσεις και δε θα εμφανιστεί σε κανένα από αυτά τα μέρη που φαντάζεσαι ότι ίσως τον πετύχεις. Για να γίνει όμως αυτό, θέλει κόπο. Τι του ‘κανες του παιδιού, καλέ;

Τοξότης

Ο Τοξότης αν είναι να σε αποφύγει, θα το κάνει μία για πάντα. Αν κάτι τον ενοχλεί δεν πρόκειται να συμβιβαστεί για κανέναν λόγο. Θα πει ό,τι είναι να πει και μετά δε θα τον ξαναδείς ποτέ. Δε βάζει νερό στο κρασί του εύκολα, επενδύει σε πράγματα που τον κάνουν να νιώθει καλά και δεν ξεχνάει τίποτα απ’ ό,τι έγινε.

Αιγόκερως

Θα αγνοεί την παρουσία σου. Θα είστε στον ίδιο χώρο και θα απορείς γιατί δε σου μιλάει. Θα πετάξει κάποια στιγμή κι ένα υπονοούμενο, αλλά κυρίως θα σε αφήσει γεμάτο ερωτηματικά και εσύ θα σκέφτεσαι τι έκανες και που έφταιξες. Αν τον πιάσεις να του μιλήσεις, θα σου πει τους λόγους που σε αποφεύγει, και θα δεις που όλο αυτό θα είναι απλώς μια παρεξήγηση και από τη πλευρά του αλλά και απ’ τη δική σου.

Υδροχόος

Δε θέλει να προσποιείται ούτε λεπτό. Μην τον αναγκάσεις να κάνει κάτι που δε θέλει. Οπότε, αν θέλει να σε αποφύγει θα το κάνει γιατί αν δεν το κάνει θα πάρει κόντρα στην ιδεολογία του. Μένει κοντά σε ό,τι τον κάνει να νιώθει καλά, οπότε αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία θα κάνει μπαμ η στάση του. Θα μιλήσει η σιωπή του, θα το καταλάβεις από τον τρόπο που θα σε κοιτάξει και σίγουρα θα αποφεύγει να βρίσκεται μαζί σου στον ίδιο χώρο.

Ιχθύς

Τη μία θα θέλει να σου μιλάει, την άλλη δε θα θέλει να σου λέει ούτε «γεια». Και δεν είναι ότι το κάνει επίτηδες, απλώς το ψαράκι είναι των άκρων κι έχει μια μανία με τις υπερβολές. Φουσκώνει τα γεγονότα στο μυαλό του τόσο, που ανά πάσα στιγμή, αν κάτι τον πειράξει θα σε αποφύγει συνειδητά, και την άλλη στιγμή αφού το ξεχάσει θα σου μιλάει κανονικά. Πάντα έχει να κάνει με τη διάθεση στην οποία βρίσκεται, ψυχραιμία να ‘χεις, μπόρα είναι θα περάσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άση Μπήλιου: «Η Σελήνη ''χτυπά'' τους Αιγόκερους αυτή την εβδομάδα»!

Ζώδια και εχεμύθεια! Ποια ζώδια ξέρουν να κρατούν μυστικά;

Διαβάστε περισσότερα θέματα ζωδίων στο Youweekly.gr!

Share