Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

"Καταστροφικές" οι προβλέψεις του Λεφάκη! Οι εντάσεις θα "χτυπήσουν" τις σχέσεις!

Μπουκάρει ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου! Αναλυτικές προβλέψεις!

Ζώδια 30.06.2019 11:32

Οι εντάσεις θα "χτυπήσουν" τις σχέσεις σύμφωνα με τις "καταστροφικές" προβλέψεις του κορυφαίου αστρολόγου Κώστα Λεφάκη!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Κριός
Επηρεάζονται όλες οι ευαίσθητες σχέσεις, αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι αυτό καθ εαυτό και την οικογένεια. Οι περισσότεροι από εσάς θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και ότι θεωρείτε δικό σας. Το συναίσθημα δεν οδηγεί εύκολα σε επιτυχίες, επομένως θα πρέπει να λειτουργήσετε με τη λογική και όχι με την παρόρμηση. Προστατεύστε ακόμα περισσότερο αυτά που δεν θέλετε να γίνουν γνωστά στους άλλους.Διατηρήστε ανέπαφες τις ψυχικές σας δυνάμεις!

Ταύρος
Η εβδομάδα ανατρέπει τα επαγγελματικά σας σχέδια και προβάλλει εμπόδια στην εκτέλεση των καθηκόντων σας. Περιορίστε τον θυμό και την απαισιοδοξία σας και προσπαθήστε να βρείτε κατάλληλες διεξόδους για την ενεργητικότητά σας. Οικονομικά κάποιες υποχρεώσεις θα δοκιμάσουν την επιμονή σας, ενώ ένα προγραμματισμένο ταξίδι μπορεί να αναβληθεί για λόγους που δεν εξαρτώνται από εσάς.Φανείτε διπλωμάτες στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας!

Δίδυμοι
Προσοχή στα οικονομικά σας και στις σχετικές συμφωνίες. Αυτά που περιμένετε, είτε πρόκειται για έσοδα, είτε τακτοποίηση κάποιων λογαριασμών, είναι πιθανόν να σκοντάψουν σε εμπόδια, κυρίως γραφειοκρατικά. Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει γενικότερα τις εξελίξεις του μήνα, θα σας ενοχλήσει κοινωνικά και αισθηματικά και θα σας αναγκάσει να περιορίσετε τις προσδοκίες που τρέφετε σε αυτούς τους τομείς.Παραδεχτείτε αυτά που δεν αλλάζουν και προσαρμοστείτε στις συνθήκες που τα καθορίζουν.

Καρκίνος
Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας την Τρίτη, είναι αισθητή στον ψυχισμό σας, στις υποχρεώσεις, στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στα οικονομικά σας. Ιεραρχήστε τις υποχρεώσεις σας, προφυλαχτείτε από παρεξηγήσεις και αδικίες και μην ξεκινάτε τώρα τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί στα θέματα που πιστεύετε ότι χρειάζονται βελτίωση. Ορισμένοι από εσάς θα δώσετε έναν αγώνα για να μην αλλάξει μια βολική σας καθημερινότητα.Ενεργήστε με πολιτική και διπλωματία στις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν.

Λέων
Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο επηρεάζει τις πεποιθήσεις σας και μπορεί ένα τυχαίο γεγονός να πυροδοτήσει αντιδράσεις στον χαρακτήρα σας, που θα είναι δύσκολο να τις ελέγξετε. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με θέματα που μπορούν να τακτοποιηθούν, κερδίστε χρόνο σε υποχρεώσεις που σας πιέζουν και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Κάποιοι από εσάς θα δυσκολευτείτε στις κοινωνικές και στις ουσιαστικές επαγγελματικές σας σχέσεις. Μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις και τον χρόνο σας!

Παρθένος
Σημαντική περίοδος για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Οι εκλείψεις του μήνα η πρώτη από τις οποίες συμβαίνει την Τρίτη στον Καρκίνο, βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και την εργασία σας. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες σας προς κάθε κατεύθυνση. Μην αφήνετε εκκρεμότητες κυρίως στα πρακτικά ζητήματα, μην δημιουργείτε αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας και μην κάνετε αλλαγές που θα ήταν επικίνδυνες για την πορεία των συμφερόντων σας.Διαφυλάξτε μια καλή σας ιδέα προόδου για πιο κατάλληλη εποχή!

Ζυγός
Προσέξτε πολύ την συμπεριφορά και τις ενέργειες σας σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Μην βιάζεστε να σχηματίσετε γνώμη για ανθρώπους και καταστάσεις, μην κάνετε κανένα καινούργιο ξεκίνημα και επωφεληθείτε από τις καινούργιες προοπτικές που υπάρχουν πίσω και πέρα από τα επεισόδια της καθημερινότητας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και σχόλια στο περιβάλλον σας, και προσέχετε τα οικονομικά σας!Ακολουθήστε τη συμβουλή κάποιου ανθρώπου που εμπιστεύεστε!

Σκορπιός
Νιώθετε έντονα την ανάγκη να τα αλλάξετε όλα και να αρχίσετε την ζωή σας από καινούργιες αφετηρίες. Φροντίστε κυρίως τη σχέση με τον εαυτό σας και αποφύγετε να εκτεθείτε σε ταλαιπωρίες και κινδύνους. Βρείτε το θάρρος να διαγράψετε σχέσεις του παρελθόντος και παραμείνετε ανεπηρέαστοι μέχρι να αποφασίσετε τι θέλετε ώστε να το διεκδικήσετε. Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα επίσης θα σας απασχολήσουν.Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλει ψυχικά και σωματικά!

Τοξότης
Προγραμματίστε με μέθοδο όλα αυτά που πρέπει να κάνετε προσαρμοζόμενοι στο γενικότερο κλίμα αν και αυτό θα αλλάξει στην διάρκεια αυτού του μήνα, λόγω κυρίως των εκλείψεων, αρχής γενομένης από την έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο, την Τρίτη. Φανείτε πιο προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και καθόλου ριψοκίνδυνοι στην ερωτική σας συμπεριφορά. Κινηθείτε λογικά και ευέλικτα στις προσωπικές σας σχέσεις, υπολογίστε σε καθυστερήσεις στα οικονομικά και στην πιθανότητα να μην καλυφτούν όλες οι πρακτικές σας ανάγκες.Αποφύγετε συγκρούσεις, ρήξεις και διαφωνίες.

Αιγόκερως
Φροντίστε τα αιτήματα σας να μην καθυστερήσουν και αυτό θα το επιτύχετε ανάλογα με την ευελιξία που θα επιδείξετε. Ακόμα μην απογοητευτείτε αν ένα γεγονός σας υποχρεώσει να εγκαταλείψετε ένα σχέδιο σας που ίσως ήταν υπερβολικά ρομαντικό ή φιλόδοξο για την τρέχουσα εποχή. Η βελτίωση των οικονομικών σας προς το παρόν καθυστερεί. Η έκλειψη του Ήλιου στον απέναντί σας Καρκίνο, επηρεάζει επίσης την αισθηματική σας ζωή και φέρνει στην επιφάνεια ελλείψεις και ανικανοποίητο.Αποφύγετε λάθος εκτίμηση ανθρώπων και καταστάσεων!

Υδροχόος
Η έκλειψη Ηλίου της Τρίτης στον Καρκίνο φέρνει περιστασιακές δυσκολίες και αναπόφευκτες ελλείψεις. Η προσκόλληση σε καταστάσεις που δεν είναι δυνατόν να αναβιώσουν, ας μην γίνει αιτία να χάσετε επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες. Καλείστε να αντιμετωπίσετε υπεύθυνα τον εαυτό σας και μαζί ότι συμβαίνει και εξελίσσεται στο χώρο της καριέρας και της δουλειάς σας.Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά η αντοχή και η δύναμη σας θα είναι το ίδιο έντονες.

Ιχθύες
Ρίξτε το βάρος της δραστηριότητας σας στην εργασία και στα οικονομικά. Μην αφήνετε τα συναισθηματικά σας προβλήματα να σας αποδιοργανώσουν. Μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Προσπαθήστε να κλείσετε τις εκκρεμότητες εκείνες που είναι επιζήμιες αν διατηρηθούν στο τωρινό τους βαθμό. Η έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω την Τρίτη, επηρεάζει τις φιλοδοξίες σας, αλλάζει τη δυναμική των πραγμάτων και σας αναγκάζει σε μια υποχρεωτική ανακωχή με εκείνους που βρίσκονται απέναντί σας.Ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού και προφυλάξτε τα ευαίσθητα νεύρα σας!

Κώστας Λεφάκης ανακοίνωση: "Ο Ιούλιος φέρνει δυο εκλείψεις! Το χάος στα συναισθηματικά"

"Ο Ιούλιος φέρνει δυο εκλείψεις! Το χάος στα συναισθηματικά" - Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, έβγαλε ανακοίνωση!

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο που έρχεται...

Ο πιο σημαντικός μήνας του 2019 είναι εδώ, έτοιμος να δοκιμάσει τις αντοχές μας, να μας δώσει σημαντικά μαθήματα, να καθαρίσει το τοπίο γύρω μας, δίνοντας μας την ώθηση για να μπορέσουμε να κάνουμε στην συνέχεια νέα, σημαντικά ξεκινήματα.

Τον Ιούλιο έχουμε δύο σημαντικές Εκλείψεις στον Άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, δοκιμάζονται οι «βάσεις» μας, αλλάζουν συναισθήματα, στόχοι, προοπτικές, με έναν χαρακτήρα όμως κάπως πιο επεισοδιακό. Ο Ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα, μαζί με τον Άρη από την ίδια θέση και σε δυσαρμονία με τον Ουρανό, επιφυλάσσουν και ανατροπές, αλλαγές, που θα αιφνιδιάσουν!

Μέσα σε όλο αυτό το έντονο σκηνικό του Ιουλίου, θα δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες, αυτές πρέπει να φροντίσουμε να διακρίνουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο!

Κριός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

O μήνας των εκλείψεων αναστατώνει προσωρινά το πρόγραμμα του Καλοκαιριού σας, επιβάλλοντας νέες ασχολίες στην καθημερινότητά σας. Η ανυπομονησία και η αντίληψή σας, βρίσκουν αντίσταση από τα γεγονότα που επηρεάζουν το περιβάλλον σας. Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο στις 2 καθυστερεί τις εξελίξεις σε θέματα προόδου, καριέρας, δουλειάς και σχέσεων, ουσιαστικών, προσωπικών και ειδικών. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στον Αιγόκερω. Προσοχή στις δηλώσεις, στις επιθυμίες και στις προσμονές ειδικών περιπτώσεων και εξελίξεων σε ευαίσθητα θέματα. Το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται πιο ευχάριστο και πιο ενθαρρυντικό για εσάς, επομένως, φυλάξτε δυνάμεις για τότε. Η επιλογή της κατάλληλης στιγμής για τις επιδιώξεις σας, θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς.

Ταύρος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Φροντίστε να αποφύγετε ρήξεις με το στενό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι φιλοδοξίες σας θα δεχτούν πλήγματα το πρώτο μισό του μήνα καθώς πρόκειται για διάστημα εκλείψεων και αναστατώσεων. Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο επηρεάζει θέματα της οικογένειας, των ισορροπιών που επικρατούν εκεί και της θέσης σας στη δομή της. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στον Αιγόκερω. Εδώ τα γεγονότα μπορεί να σας οδηγήσουν σε αναθεώρηση αποφάσεων, να σας επηρεάσουν οικονομικά και να σας εμποδίσουν να εξελίξετε μια ικανότητα ή ένα ταλέντο σας, αλλά προσωρινά. Το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει πιο ευέλικτους και διαλλακτικούς και να ασχολείστε με την μελλοντική σας εξέλιξη, είτε σε θέματα σταδιοδρομίας, είτε σε κάποια ιδιαίτερη σχέση σας. Αποφύγετε όμως να αντιπαρατεθείτε στους πολλούς και στο ρεύμα της εποχής.

Δίδυμος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη


Ο μήνας έχει πολλές προκλήσεις για εσάς. Οπλιστείτε με υπομονή, σχέδιο, εργατικότητα και εναλλακτικές λύσεις σε οτιδήποτε επηρεάζει τις εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή στις 2 και συμβαίνει στον Καρκίνο. Επηρεάζονται τα οικονομικά σας, με πολλές ευαίσθητες καμπές και υποχρεώσεις που πρέπει να τηρηθούν. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κρατήστε τα κεκτημένα σας, οργανώστε καλύτερα τις διακοπές σας, ή αν μπορείτε, μεταθέστε τις για αργότερα, καθώς όλα είναι ρευστά γύρω σας και πολλά μπορούν να μην γίνουν έτσι όπως τα περιμένετε. Το δεύτερο μισό του μήνα είστε απαλλαγμένοι από φόβους, περιβάλλεστε από ευχάριστους ανθρώπους και επιστρέφετε στην αισιοδοξία για να περάσετε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερο Καλοκαίρι.

Καρκίνος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη


Ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια που θα έχετε να περάσετε δυσκολίες τον Ιούλιο, καθώς για δεύτερο Καλοκαίρι πραγματοποιούνται τον μήνα αυτόν εκλείψεις σε καίρια σημεία του ωροσκοπίου σας. Ειδικά εσείς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, στις συναισθηματικές σας παρορμήσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Κινηθείτε με πρόνοια, αποφύγετε να πιέσετε εκείνους που συμβιώνετε, ή συνεργάζεστε μαζί τους, όσο και αν νιώθετε λίγο παραμελημένοι, ή αδικημένοι. Δεχτείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία, αλλά χωρίς απαισιόδοξες σκέψεις. Δεν είναι απίθανο, κάποιος άνθρωπος να φύγει από τη ζωή σας. Προσαρμοστείτε σε συνθήκες που θα επικρατήσουν και φανείτε υπομονετικοί καθώς η διάρκειά τους δεν θα είναι μεγάλη. Ο Άρης περνώντας στον Λέοντα θα ενισχύσει, όσο είναι δυνατόν, τις πρακτικές, ασφαλιστικές σας δικλείδες. Κάτι επίσης που θα σας βοηθήσει είναι το οικονομικό, ή εξυπηρετήσεις γύρω από αυτόν τον τομέα.

Λέων Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη


Νέες δυσκολίες για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα φέρνει ο Ιούλιος με τις εκλείψεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκειά του. Θα παρατηρηθεί στασιμότητα ή αντιξοότητες στο εργασιακό περιβάλλον, δεν θα λείψουν εμπόδια στην προώθηση των επιδιώξεών σας και κάποιοι θα καταληφθείτε αναίτια από κακά προαισθήματα. Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε ξεκίνημα και αν είστε υποχρεωμένοι από τις συνθήκες να πάρετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, διαλέξτε ένα ήρεμο και ασφαλές μέρος για να ξεκουραστείτε. Έτσι και αλλιώς η περίοδος αυτή δεν ευνοεί επιτυχίες και κέρδη, ούτε έρωτες και απολαύσεις. Ωστόσο , αγωνιστείτε για να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα και βρείτε τον τρόπο να μην εξοργίζεστε όταν οι άλλοι σας εκνευρίζουν. Το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σας, τώρα, μπορεί να σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς, αλλά άλλο τόσο και ευάλωτους στις εξωτερικές επιρροές που θα δεχτείτε.

Παρθένος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου, για δεύτερο Καλοκαίρι εφέτος, θα σημάνουν για εσάς, δυσάρεστα περιστατικά με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, ή πιθανόν προβλήματα άλλων που θα αποτελέσουν βασική αιτία δικής σας στεναχώριας. Φανείτε διαλλακτικοί με συνεργάτες, γείτονες και συγγενείς! Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας! Αποφύγετε παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τρίτους, ενώ παραμείνετε ψύχραιμοι αν σας αιφνιδιάσει ένα απροσδόκητο γεγονός στην οικογένεια, ή στο κοινωνικό περιβάλλον. Η κατάσταση στα αισθηματικά σας παραμένει μεταβατική και ασαφής. Τελικά ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ακατάλληλος για ψυχαγωγία, για επαγγελματικά ξεκινήματα και για οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη


Σαν παρορμητικό ζώδιο, έχετε και εσείς μπροστά σας έναν επεισοδιακό και αρκετά ατυχηματικό Ιούλιο. Οι εκλείψεις του μήνα αυτού επηρεάζουν τον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής και δράσης. Λίγο ή πολύ θα δοκιμαστείτε σε ότι νιώθετε ιδιοκτησία σας και σε ότι αγαπάτε. Πάνω από όλα θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την ασφάλειά σας και τη σωστή ή οργανωμένη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και κάθε είδους μετακίνηση. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν θα σας προβληματίσουν σε βάθος. Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε κάποιες αλήθειες, πικρές ή όχι και να πάρετε καινούρια θέση και στάση απέναντι σε βασικούς τομείς της ίδιας σας της ζωής. Σύντομες ψυχαγωγίες ή μετακινήσεις δεν σας απαγορεύονται αλλά η επιτυχία τους θα κριθεί από το πόσο λογικά και πρακτικά θα τις λειτουργήσετε.

Σκορπιός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη


Οι εκλείψεις του Ιουλίου γίνονται αιτία να αναστατωθεί το όλο πρόγραμμα που έχετε γι αυτόν τον μήνα. Κυρίως θα επηρεάσουν μετακινήσεις, αποφάσεις, έκφραση και επικοινωνία. Ο Άρης στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα σας επιστρατεύσει υποχρεωτικά στον επαγγελματικό χώρο. Εμπόδια θα παρουσιαστούν για λίγο στην εξέλιξη συμφωνιών και συζητήσεων, οικονομικού, ή επαγγελματικού χαρακτήρα. Σύντομα όμως, οι δυσκολίες θα περάσουν και όλα θα μπουν σε ένα κανονικό ρυθμό. Σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες αργότερα. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε αισθηματικές εκκρεμότητες, να αποδεχτείτε μια πικρή αλήθεια προκειμένου η συνέχεια της πορείας σας να είναι απαλλαγμένη από χρεωστικές εκκρεμότητες.

Τοξότης Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη


Η ψυχική σας κατάσταση δεν προβλέπεται σπουδαία κατά τη διάρκεια του φετινού Ιουλίου. Αφορμή για αυτό είναι οι δύο εκλείψεις που συμβαίνουν, με συνέπεια να κάνετε λάθη που θα έχουν αντίκτυπο κυρίως στον οικονομικό τομέα, ο οποίος συνεχίζει να είναι αρκετά συρικνωμένος. Παρόλο που θέλετε να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και παρά τις μικρές ευκαιρίες που δεν θα λείψουν, το κλίμα που θα επικρατήσει θα σας διατηρήσει στρατευμένους σε καθήκοντα και σε διαχείριση ευθυνών. Βέβαια ο Άρης στον Λέοντα βοηθά αρκετά την υλοποίηση ενός σκοπού, την επιτυχία ενός στόχου και την πραγματοποίηση ενός ενδιαφέροντος ταξιδιού. Κερδίζοντας όμως εδώ, χάνετε κάπου αλλού κάτι άλλο. Σταθμίστε λοιπόν τις καταστάσεις και επιλέξτε ανάλογα!

Αιγόκερως Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Ιούλιος για ακόμα μια χρονιά θα είναι δύσκολος μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Το επίκεντρό του οριοθετείται στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά ωστόσο διαφαίνεται καλύτερο κλίμα και αρκετές διευκολύνσεις. Οι πιο ευαίσθητοι όμως από εσάς θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά στον αισθηματικό τομέα και αυτό γίνεται για να αποδεχτείτε τις αλήθειες που επικρατούν από καιρό και να πάρετε μια καινούρια θέση. Μια καλή ιδέα είναι να οργανώσετε από τώρα τις διακοπές σας για το τέλος του μήνα, ή για τον επόμενο. Προσπαθήστε να μην είστε απρόσεκτοι με ανθρώπους που κινούνται γύρω σας και δεν θεωρούνται εύκολοι στον χαρακτήρα. Δείξτε επίσης περισσότερη κατανόηση στα προβλήματα ενός ανθρώπου που αγαπάτε. Τέλος κάποιος φίλος ή συνεργάτης μπορεί να αποδειχτεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Υδροχόος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου στη δική σας περίπτωση μπορεί να σημαίνουν μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση για λόγους επαγγελματικούς και δευτερευόντως υγείας. ΓΙ αυτό προσπαθήστε έγκαιρα να προνοήσετε κάθε πιθανή κακοτοπιά ή δυσκολία, ώστε τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν στην πορεία του μήνα να μην θίξουν άμεσα τα συμφέροντά σας. Απαιτείται οργανωμένο πρόγραμμα δουλειάς και κινήσεων το οποίο να εμπεριέχει και αρκετή ξεκούραση. Αποφύγετε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και φανείτε προνοητικοί πριν από κάθε σημαντικό σας εγχείρημα. Ο έρωτας θα σας προκαλέσει αλλά προσέξτε τον τρόπο που θα τον αξιοποιήσετε. Τέλος αποφύγετε κάθε είδους αντιθέσεις και υπερβολές και μην ξεχνάτε ότι το διάστημα αυτό είναι περισσότερο κατάλληλο για αποστασιοποίηση και περισυλλογή.

Ιχθύς Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη


Στη γενικότερα μεταβατική εποχή που διανύουμε, ο Ιούλιος έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας περισσότερο ψυχολογικά, παρά ουσιαστικά. Οι εκλείψεις που θα συμβούν θα φέρουν καινούριες αναταραχές στις προσωπικές σας σχέσεις, ένα έκτακτο περιστατικό στον οικογενειακό χώρο και ένα πρόβλημα στην ιδιοκτησία. Δεν θα λείψουν διαφωνίες στα αισθηματικά σας, δεν σας συμφέρει η αντιπαράθεση. Αν δεν αντέχετε τη διάλυση μιας σχέσης, φροντίστε να μην εξωθήσετε τα κακώς κείμενά της στα άκρα και επίσης, μην επιμένετε σε κάτι ανέφικτο ή δύσκολο στην πραγματοποίησή του. Φροντίστε επίσης την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων αλλά και των κεκτημένων σας. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας, περιορίστε τα έξοδά σας και διαλέξτε ένα πιο απλό και ανέξοδο τρόπο ξεκούρασης ή διακοπών.

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου!

Ζώδια: Ερωτεύτηκες Σκορπιό; Αδιανόητο το τι έχεις να τραβήξεις!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share