Δες πως θα κάνεις δικό σου τον πολυπόθητο Τοξότη!

Απόλαυσε τις στιγμές μαζί του!

Δες πως θα κάνεις δικό σου τον πολυπόθητο Τοξότη!

Δες και μάθε πως θα κάνεις δικό σου τον πολυπόθητο Τοξότη!

Ο τοξότης θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια για να καταφέρεις να τον κατακτήσεις και να τον «περιορίσεις» σε μία σχέση!

Έχει δυναμική και εκδηλωτική προσωπικότητα. Ελεύθερος σαν τον άνεμο, ο Τοξότης δεν μπορεί να περιοριστεί. Είναι γεμάτος περιέργεια και κοιτά πάντα το μέλλον, ποτέ δεν κολλάει στο παρελθόν. Είναι αποκομμένος από συναισθήματα, γιατί τον κρατάνε πίσω. Δεν του αρέσει να μιλά για τα αισθήματά του, απλά τα ζει και προχωράει. Μπορεί να γίνει απερίσκεπτος και ανεύθυνος γιατί βιάζεται να προχωρήσει σε κάτι νέο χωρίς να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και να μειονεκτήματα.

Πώς είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Τοξότη;
Ίσως σας φανεί δύσκολο να καθηλώσετε αυτόν τον άντρα. Λατρεύει την έξαψη του κυνηγιού, έτσι, ενώ εσείς προσπαθείτε να τον πιάσετε, αυτός έχει ήδη φύγει, κυνηγώντας άλλες γυναίκες. Είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσετε, αλλά το εννοεί εξίσου όταν το λέει και σε άλλες γυναίκες. Δεν είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός και συνήθως προσελκύει τις γυναίκες που τους αρέσει η συγκίνηση του κυνηγιού, που δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν αποτελεί απλά ένα παιχνίδι. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, να είσαστε μετριόφρων, όσον αφορά στην αγάπη, μην του μιλήσετε για συναισθηματική δέσμευση και αποφύγετε συζητήσεις για το μέλλον σας μαζί του. Ο Τοξότης είναι ιδανικός για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν δέσμευση ή που φοβούνται να περιοριστούν σε μία σχέση. Είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια περιπετειώδη και δυναμική γυναίκα.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Τοξότη
Συζητήστε μαζί τους, κάντε τους ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό τους, μοιραστείτε μαζί τους ιστορίες, κάντε τους να γελάσουν, αλλά μη ρωτάτε για τις προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής τους. Κρατήστε μια συναισθηματική απόσταση κι εύκολα θα έρθουν αυτοί σε σας. Προτείνετε ένα ραντεβού στο ύπαιθρο, κάτι πρωτόγονο κι εκκεντρικό, μια βαρκάδα ίσως ή ένα πικνίκ στο βουνό. Λατρεύουν αυτές τις δραστηριότητες. Είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι για ραντεβού, αλλά μην νομίζετε ότι δε θα δώσουν σημασία στην επιλογή που θα κάνετε. Να θυμάστε ότι έχουν τον μεγαλύτερο φόβο για δέσμευση από όλα τα ζώδια. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά και να είστε προετοιμασμένοι να προχωρήσετε παρακάτω ή να τον μοιραστείτε με άλλους, γιατί κι αυτοί έτσι λειτουργούν. Όλα για την διασκέδαση.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Τοξότη
Οι μηροί είναι πολύ ευαίσθητοι, γαργαλήστε το εσωτερικό των μηρών ή δαγκώστε ελαφρά το δέρμα. Κάντε το χάιδεμα των μηρών παιχνίδι και θα έχετε ανάψει τη φωτιά τους.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου για όλα τα ζώδια!Ποιοι πρέπει να προσέξουν και ποιοι είναι οι τυχεροί;

Αναλυτικά τα πάντα!

ΚΡΙΟΣ

Στο οικιακό περιβάλλον, ίσως να χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα θα βιώσετε την έννοια του «δούναι και λαβείν», μέσα από την οικειότητα, την αγάπη και ένα μπουκέτο από σοφές συμβουλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούλιος έρχεται με μια σειρά θετικών γεγονότων, όπως να έρθετε ξανά κοντά με άτομα που είχατε απομακρυνθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να πιέσετε καταστάσεις, καθώς το κλίμα θα είναι έτσι κι αλλιώς θετικό στον φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Κάποια βαρετή δουλειά σε σχέση με τα οικονομικά, που ίσως αναβάλετε, μπορεί να πρέπει να γίνει σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλή σωματική και πνευματική ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί σήμερα προς ένα επαγγελματικό στόχο.

ΖΥΓΟΣ

Μια σημαντική υποχρέωση θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά και πάλι θα έχετε αρκετό για τις υπόλοιπες δουλειές σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι στη δουλειά σας θα σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω, καθώς θα σας λείπει το κίνητρο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να σας ζητήσει να φροντίσετε κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυμναστική και διατροφή για εσάς: εστιάστε στην υγεία σας. Θα δείτε πως θα βελτιωθεί και η ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το γενικότερο κλίμα στη δουλειά θα είναι αίσιο και εσείς θα έχετε αρκετή ενέργεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Σας χρειάζεται οπωσδήποτε να είστε σε επαγρύπνηση και να αρπάζετε όποια ευκαιρία σας προσεγγίζει!