Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Λεφάκης: "Βαρύ πένθος τον Ιούλιο! Θα υποφέρουν οι..."

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις!

Κώστας Λεφάκης:
ΖΩΔΙΑ 08.07.2019 11:31

"Βαρύ πένθος τον Ιούλιο! Θα υποφέρουν οι..." - Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, προειδοποιεί όλα τα ζώδια! Αποκάλυψη στο Youweekly.gr!

Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων του Ιουλίου και ο Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 8-14 Ιουλίου 2019!

Η εβδομάδα ανάμεσα στις εκλείψεις του Ιουλίου, επηρεάζει τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, σηματοδοτώντας νέους κοινωνικούς, οικονομικούς και πολιτικούς συσχετισμούς.

Κριός
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ και η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας αλλά πάλι, οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αυτήν την εβδομάδα, ή αλλιώς, το μεσοδιάστημα των εκλείψεων!Δείξτε με πράξεις αυτά που πιστεύετε!

Ταύρος
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε και προτιμήστε να μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο, αλλά ούτε να θυσιάσετε την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το τέλος του μήνα μετά την περίοδο των εκλείψεων που έχει ήδη αρχίσει.Προσέξτε το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, το χρόνο, την αλλαγή των προτεραιοτήτων σας

Δίδυμοι
Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και επιμέλεια σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες και χρειάζεται να έχετε υπομονή και διπλωματία στις επιδιώξεις σας. Περιορίστε την επιρροή των άλλων στα σχέδιά σας.Δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος ή που θα προκαλέσει μια ζημιά σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

Καρκίνος
Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς μπήκατε στην περίοδο των εκλείψεων που σας αφορούν άμεσα. Προσπαθήστε να αποσοβήσετε τους κραδασμούς της προσωπικής και κοινωνικής σας ζωής από κάποια επιρροή του περιβάλλοντος. Εσείς που θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, μην θορυβήστε και μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν τρόποι να αντιδράσετε, αρκεί να παραμείνετε ψύχραιμοι!Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Λέων
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, σε προτάσεις που δεν έχετε ελέγξει τη βάση και τη σκοπιμότητά τους και μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας. Αναπτύξτε αμυνες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία της εβδομάδας., αλλά μην απομακρυνθείτε από το γνώριμο περιβάλλον σας Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε.

Παρθένος
Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες των εκλείψεων, αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό του Λέοντα. Φανείτε λοιπόν, αυτό το ταραγμένο διάστημα συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, μετρημένοι στην συμπεριφορά σας και μην αντιδράτε υπερβολικά, όταν θεωρείτε ότι βάλλεται ο εγωισμός σας. Μια μέση λύση θα σας εξυπηρετούσε καλύτερα. Επιμεληθείτε των επαγγελματικών σας σχέσεων και αναγκών

Ζυγός
Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις, όπως και οι κοινωνικές είναι πιο εκτεθειμένες σε νέες δοκιμασίες είτε έχετε καλή συμπεριφορά προς τους άλλους είτε όχι. Σκεφτείτε καλύτερα τις συνέπειες των πράξεών σας και προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Η συμπεριφορά κάποιου φίλου μπορεί να σας προβληματίσει και στη συνέχεια να σας ταλαιπωρήσει. Δώστε όσα περιθώρια μπορείτε για να επιστρέψει αυτή η σχέση στην ομαλότητα.Κάποια από αυτά που αλλάζουν εξ αιτίας των εκλείψεων του μήνα, θα αποβούν προς όφελός σας.

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από αυτήν ακριβώς την εβδομάδα.Εξετάστε το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας ή μιας μακρόχρονης συνήθειας που έπαψε να σας εξυπηρετεί!

Τοξότης
Τα πράγματα είναι περίεργα και ανακατεμένα. Οι καταστάσεις είναι ρευστές, αν και η εργασία φαίνεται να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των προηγούμενων μηνών και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, όσο πιο άμεσα γίνεται. Πολλούς θα σας απασχολήσει ο οικονομικός ανεφοδιασμός, η διευθέτηση παλαιών χρεών, ο επαναπροσδιορισμός κληρονομικών υποθέσεων ή η συντήρηση περιουσιακών στοιχείων.Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αντιδράσετε απέναντι σε ότι σας καταπιέζει.

Αιγόκερως (Τα έχεις με Αιγόκερω; Τότε σίγουρα σκαλίζει τη μύτη του! Μάθε την αηδιαστική συνήθεια του κάθε ζωδίου)
Βιαστείτε να τακτοποιήσετε τις σημαντικές σας υποθέσεις και να εξασφαλίσετε την υποστήριξη στα σχέδιά σας. Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων του Ιουλίου που διανύουμε είναι πολύ φορτισμένο, τόσο συναισθηματικά, όσο και πρακτικά. Υποχωρήστε στα ασήμαντα και κερδίστε χώρο για τα σημαντικά. Το σύστημα που υπηρετείτε τόσο πιστά θα σταθεί στο πλευρό σας, για την ώρα όμως θέλει να δοκιμάσει τόσο τις αντοχές σας, όσο και την αφοσίωσή σας σε αυτό.Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και ιδιαίτερα πρόθυμοι να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες της περιόδου.

Υδροχόος
Περίεργα αρκετά τα πράγματα για εσάς , καθώς το διάστημα εξακολουθεί να έχει νευρικότητα και αβεβαιότητα. Οι περισσότεροι από εσάς διακατέχεστε από διλήμματα αλλά και ανυπομονησία για ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί. Αισθηματικά αποφύγετε τώρα να πιέσετε περισσότερο τον σύντροφό σας, καθώς είναι ευαίσθητο διάστημα για παρεξηγήσεις και απρόοπτα γεγονότα. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.

Ιχθείς
Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Οι εναλλακτικές λύσεις που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αβεβαιότητες, τόσο συναισθηματικές, όσο και επαγγελματικές. Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν την υποστήριξή σας σε θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Φανείτε συγκαταβατικοί με την υπερβολή των άλλων.Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά διπλωμάτες!

Πηγή: oroskopos.gr

Κώστας Λεφάκης ανακοίνωση: "Ο Ιούλιος φέρνει δυο εκλείψεις! Το χάος στα συναισθηματικά"

"Ο Ιούλιος φέρνει δυο εκλείψεις! Το χάος στα συναισθηματικά" - Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, έβγαλε ανακοίνωση!

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο που έρχεται...

Ο πιο σημαντικός μήνας του 2019 είναι εδώ, έτοιμος να δοκιμάσει τις αντοχές μας, να μας δώσει σημαντικά μαθήματα, να καθαρίσει το τοπίο γύρω μας, δίνοντας μας την ώθηση για να μπορέσουμε να κάνουμε στην συνέχεια νέα, σημαντικά ξεκινήματα.

Τον Ιούλιο έχουμε δύο σημαντικές Εκλείψεις στον Άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, δοκιμάζονται οι «βάσεις» μας, αλλάζουν συναισθήματα, στόχοι, προοπτικές, με έναν χαρακτήρα όμως κάπως πιο επεισοδιακό. Ο Ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα, μαζί με τον Άρη από την ίδια θέση και σε δυσαρμονία με τον Ουρανό, επιφυλάσσουν και ανατροπές, αλλαγές, που θα αιφνιδιάσουν!

Μέσα σε όλο αυτό το έντονο σκηνικό του Ιουλίου, θα δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες, αυτές πρέπει να φροντίσουμε να διακρίνουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο!

Κριός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

O μήνας των εκλείψεων αναστατώνει προσωρινά το πρόγραμμα του Καλοκαιριού σας, επιβάλλοντας νέες ασχολίες στην καθημερινότητά σας. Η ανυπομονησία και η αντίληψή σας, βρίσκουν αντίσταση από τα γεγονότα που επηρεάζουν το περιβάλλον σας. Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο στις 2 καθυστερεί τις εξελίξεις σε θέματα προόδου, καριέρας, δουλειάς και σχέσεων, ουσιαστικών, προσωπικών και ειδικών. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στον Αιγόκερω. Προσοχή στις δηλώσεις, στις επιθυμίες και στις προσμονές ειδικών περιπτώσεων και εξελίξεων σε ευαίσθητα θέματα. Το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται πιο ευχάριστο και πιο ενθαρρυντικό για εσάς, επομένως, φυλάξτε δυνάμεις για τότε. Η επιλογή της κατάλληλης στιγμής για τις επιδιώξεις σας, θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς.

Ταύρος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Φροντίστε να αποφύγετε ρήξεις με το στενό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι φιλοδοξίες σας θα δεχτούν πλήγματα το πρώτο μισό του μήνα καθώς πρόκειται για διάστημα εκλείψεων και αναστατώσεων. Η έκλειψη του Ήλιου στον Καρκίνο επηρεάζει θέματα της οικογένειας, των ισορροπιών που επικρατούν εκεί και της θέσης σας στη δομή της. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στον Αιγόκερω. Εδώ τα γεγονότα μπορεί να σας οδηγήσουν σε αναθεώρηση αποφάσεων, να σας επηρεάσουν οικονομικά και να σας εμποδίσουν να εξελίξετε μια ικανότητα ή ένα ταλέντο σας, αλλά προσωρινά. Το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει πιο ευέλικτους και διαλλακτικούς και να ασχολείστε με την μελλοντική σας εξέλιξη, είτε σε θέματα σταδιοδρομίας, είτε σε κάποια ιδιαίτερη σχέση σας. Αποφύγετε όμως να αντιπαρατεθείτε στους πολλούς και στο ρεύμα της εποχής.

Δίδυμος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας έχει πολλές προκλήσεις για εσάς. Οπλιστείτε με υπομονή, σχέδιο, εργατικότητα και εναλλακτικές λύσεις σε οτιδήποτε επηρεάζει τις εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή στις 2 και συμβαίνει στον Καρκίνο. Επηρεάζονται τα οικονομικά σας, με πολλές ευαίσθητες καμπές και υποχρεώσεις που πρέπει να τηρηθούν. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κρατήστε τα κεκτημένα σας, οργανώστε καλύτερα τις διακοπές σας, ή αν μπορείτε, μεταθέστε τις για αργότερα, καθώς όλα είναι ρευστά γύρω σας και πολλά μπορούν να μην γίνουν έτσι όπως τα περιμένετε. Το δεύτερο μισό του μήνα είστε απαλλαγμένοι από φόβους, περιβάλλεστε από ευχάριστους ανθρώπους και επιστρέφετε στην αισιοδοξία για να περάσετε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερο Καλοκαίρι.

Καρκίνος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια που θα έχετε να περάσετε δυσκολίες τον Ιούλιο, καθώς για δεύτερο Καλοκαίρι πραγματοποιούνται τον μήνα αυτόν εκλείψεις σε καίρια σημεία του ωροσκοπίου σας. Ειδικά εσείς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, στις συναισθηματικές σας παρορμήσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Κινηθείτε με πρόνοια, αποφύγετε να πιέσετε εκείνους που συμβιώνετε, ή συνεργάζεστε μαζί τους, όσο και αν νιώθετε λίγο παραμελημένοι, ή αδικημένοι. Δεχτείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία, αλλά χωρίς απαισιόδοξες σκέψεις. Δεν είναι απίθανο, κάποιος άνθρωπος να φύγει από τη ζωή σας. Προσαρμοστείτε σε συνθήκες που θα επικρατήσουν και φανείτε υπομονετικοί καθώς η διάρκειά τους δεν θα είναι μεγάλη. Ο Άρης περνώντας στον Λέοντα θα ενισχύσει, όσο είναι δυνατόν, τις πρακτικές, ασφαλιστικές σας δικλείδες. Κάτι επίσης που θα σας βοηθήσει είναι το οικονομικό, ή εξυπηρετήσεις γύρω από αυτόν τον τομέα.

Λέων Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Νέες δυσκολίες για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα φέρνει ο Ιούλιος με τις εκλείψεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκειά του. Θα παρατηρηθεί στασιμότητα ή αντιξοότητες στο εργασιακό περιβάλλον, δεν θα λείψουν εμπόδια στην προώθηση των επιδιώξεών σας και κάποιοι θα καταληφθείτε αναίτια από κακά προαισθήματα. Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε ξεκίνημα και αν είστε υποχρεωμένοι από τις συνθήκες να πάρετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, διαλέξτε ένα ήρεμο και ασφαλές μέρος για να ξεκουραστείτε. Έτσι και αλλιώς η περίοδος αυτή δεν ευνοεί επιτυχίες και κέρδη, ούτε έρωτες και απολαύσεις. Ωστόσο , αγωνιστείτε για να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα και βρείτε τον τρόπο να μην εξοργίζεστε όταν οι άλλοι σας εκνευρίζουν. Το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σας, τώρα, μπορεί να σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς, αλλά άλλο τόσο και ευάλωτους στις εξωτερικές επιρροές που θα δεχτείτε.

Παρθένος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου, για δεύτερο Καλοκαίρι εφέτος, θα σημάνουν για εσάς, δυσάρεστα περιστατικά με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, ή πιθανόν προβλήματα άλλων που θα αποτελέσουν βασική αιτία δικής σας στεναχώριας. Φανείτε διαλλακτικοί με συνεργάτες, γείτονες και συγγενείς! Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας! Αποφύγετε παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τρίτους, ενώ παραμείνετε ψύχραιμοι αν σας αιφνιδιάσει ένα απροσδόκητο γεγονός στην οικογένεια, ή στο κοινωνικό περιβάλλον. Η κατάσταση στα αισθηματικά σας παραμένει μεταβατική και ασαφής. Τελικά ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ακατάλληλος για ψυχαγωγία, για επαγγελματικά ξεκινήματα και για οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Σαν παρορμητικό ζώδιο, έχετε και εσείς μπροστά σας έναν επεισοδιακό και αρκετά ατυχηματικό Ιούλιο. Οι εκλείψεις του μήνα αυτού επηρεάζουν τον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής και δράσης. Λίγο ή πολύ θα δοκιμαστείτε σε ότι νιώθετε ιδιοκτησία σας και σε ότι αγαπάτε. Πάνω από όλα θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας, την ασφάλειά σας και τη σωστή ή οργανωμένη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και κάθε είδους μετακίνηση. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν θα σας προβληματίσουν σε βάθος. Ήρθε η στιγμή να συνειδητοποιήσετε κάποιες αλήθειες, πικρές ή όχι και να πάρετε καινούρια θέση και στάση απέναντι σε βασικούς τομείς της ίδιας σας της ζωής. Σύντομες ψυχαγωγίες ή μετακινήσεις δεν σας απαγορεύονται αλλά η επιτυχία τους θα κριθεί από το πόσο λογικά και πρακτικά θα τις λειτουργήσετε.

Σκορπιός Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου γίνονται αιτία να αναστατωθεί το όλο πρόγραμμα που έχετε γι αυτόν τον μήνα. Κυρίως θα επηρεάσουν μετακινήσεις, αποφάσεις, έκφραση και επικοινωνία. Ο Άρης στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα σας επιστρατεύσει υποχρεωτικά στον επαγγελματικό χώρο. Εμπόδια θα παρουσιαστούν για λίγο στην εξέλιξη συμφωνιών και συζητήσεων, οικονομικού, ή επαγγελματικού χαρακτήρα. Σύντομα όμως, οι δυσκολίες θα περάσουν και όλα θα μπουν σε ένα κανονικό ρυθμό. Σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες αργότερα. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε αισθηματικές εκκρεμότητες, να αποδεχτείτε μια πικρή αλήθεια προκειμένου η συνέχεια της πορείας σας να είναι απαλλαγμένη από χρεωστικές εκκρεμότητες.

Τοξότης Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Η ψυχική σας κατάσταση δεν προβλέπεται σπουδαία κατά τη διάρκεια του φετινού Ιουλίου. Αφορμή για αυτό είναι οι δύο εκλείψεις που συμβαίνουν, με συνέπεια να κάνετε λάθη που θα έχουν αντίκτυπο κυρίως στον οικονομικό τομέα, ο οποίος συνεχίζει να είναι αρκετά συρικνωμένος. Παρόλο που θέλετε να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και παρά τις μικρές ευκαιρίες που δεν θα λείψουν, το κλίμα που θα επικρατήσει θα σας διατηρήσει στρατευμένους σε καθήκοντα και σε διαχείριση ευθυνών. Βέβαια ο Άρης στον Λέοντα βοηθά αρκετά την υλοποίηση ενός σκοπού, την επιτυχία ενός στόχου και την πραγματοποίηση ενός ενδιαφέροντος ταξιδιού. Κερδίζοντας όμως εδώ, χάνετε κάπου αλλού κάτι άλλο. Σταθμίστε λοιπόν τις καταστάσεις και επιλέξτε ανάλογα!

Αιγόκερως Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Ιούλιος για ακόμα μια χρονιά θα είναι δύσκολος μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Το επίκεντρό του οριοθετείται στις προσωπικές και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά ωστόσο διαφαίνεται καλύτερο κλίμα και αρκετές διευκολύνσεις. Οι πιο ευαίσθητοι όμως από εσάς θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά στον αισθηματικό τομέα και αυτό γίνεται για να αποδεχτείτε τις αλήθειες που επικρατούν από καιρό και να πάρετε μια καινούρια θέση. Μια καλή ιδέα είναι να οργανώσετε από τώρα τις διακοπές σας για το τέλος του μήνα, ή για τον επόμενο. Προσπαθήστε να μην είστε απρόσεκτοι με ανθρώπους που κινούνται γύρω σας και δεν θεωρούνται εύκολοι στον χαρακτήρα. Δείξτε επίσης περισσότερη κατανόηση στα προβλήματα ενός ανθρώπου που αγαπάτε. Τέλος κάποιος φίλος ή συνεργάτης μπορεί να αποδειχτεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Υδροχόος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι εκλείψεις του Ιουλίου στη δική σας περίπτωση μπορεί να σημαίνουν μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση για λόγους επαγγελματικούς και δευτερευόντως υγείας. ΓΙ αυτό προσπαθήστε έγκαιρα να προνοήσετε κάθε πιθανή κακοτοπιά ή δυσκολία, ώστε τα γεγονότα που θα εκδηλωθούν στην πορεία του μήνα να μην θίξουν άμεσα τα συμφέροντά σας. Απαιτείται οργανωμένο πρόγραμμα δουλειάς και κινήσεων το οποίο να εμπεριέχει και αρκετή ξεκούραση. Αποφύγετε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και φανείτε προνοητικοί πριν από κάθε σημαντικό σας εγχείρημα. Ο έρωτας θα σας προκαλέσει αλλά προσέξτε τον τρόπο που θα τον αξιοποιήσετε. Τέλος αποφύγετε κάθε είδους αντιθέσεις και υπερβολές και μην ξεχνάτε ότι το διάστημα αυτό είναι περισσότερο κατάλληλο για αποστασιοποίηση και περισυλλογή.

Ιχθύς Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Στη γενικότερα μεταβατική εποχή που διανύουμε, ο Ιούλιος έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας περισσότερο ψυχολογικά, παρά ουσιαστικά. Οι εκλείψεις που θα συμβούν θα φέρουν καινούριες αναταραχές στις προσωπικές σας σχέσεις, ένα έκτακτο περιστατικό στον οικογενειακό χώρο και ένα πρόβλημα στην ιδιοκτησία. Δεν θα λείψουν διαφωνίες στα αισθηματικά σας, δεν σας συμφέρει η αντιπαράθεση. Αν δεν αντέχετε τη διάλυση μιας σχέσης, φροντίστε να μην εξωθήσετε τα κακώς κείμενά της στα άκρα και επίσης, μην επιμένετε σε κάτι ανέφικτο ή δύσκολο στην πραγματοποίησή του. Φροντίστε επίσης την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων αλλά και των κεκτημένων σας. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας, περιορίστε τα έξοδά σας και διαλέξτε ένα πιο απλό και ανέξοδο τρόπο ξεκούρασης ή διακοπών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Ερωτεύτηκες Σκορπιό; Αδιανόητο το τι έχεις να τραβήξεις!

Πώς κρύβει κάθε ζώδιο την καψούρα του;

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share