Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανάδρομος ο Ερμής από 8-31/7: Έρωτες γυρνάνε και δράματα θα μας "χτυπήσουν" αλύπητα!

Μεγάλη προσοχή! Δες τις προβλέψεις της Ανδριάννας Σαρρή...

Ανάδρομος ο Ερμής από 8-31/7: Έρωτες γυρνάνε και δράματα θα μας
Ζώδια 09.07.2019 08:39

Έρωτες γυρνάνε και δράματα θα μας "χτυπήσουν" αλύπητα! Μεγάλη προσοχή ο Ερμής είναι Ανάδρομος από 8 - 31/7!

Θα έχεις ευκαιρία με τον Ανάδρομο Ερμή από 8 έως 31/7, για επανασύνδεση και ερωτικές επιστροφές; Αναλυτικές προβλέψεις ζωδίων!

Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε, Ιχθύ του 3ου και Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη, Υδροχόε του 1ου, ετοιμάσου για άπειρα μηνύματα, επαφές, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, αλλά και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν! Την επανασύνδεση, την έχεις… στο τσεπάκι σου!


Ταύρε του 1ου και Κριέ του 3ου, ένα μεγάλο όχι πες στο ερωτικό παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς! Ασχολήσου με σπίτι και οικογένεια, γιατί αυτά σε «καίνε» τώρα!


Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου, πάμε για καινούργια! Η τύχη είναι με το μέρος σου στον έρωτα και σου ετοιμάζει τα καλύτερα! Γιατί να την χαραμίσεις σε ένα παρελθόν που δεν σου αξίζει;


Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 2ου, είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και ο έρωτας είναι προτεραιότητα σου τώρα! Ναι οκ, σε ευνοούν όλες οι ερωτικές δραστηριότητες, ακόμα και για το παρελθόν, όμως πίστεψε με, οι νέες ευκαιρίες είναι οι καλύτερες!


Ζυγέ και Υδροχόε του 3ου, Σκορπιέ και Ιχθύ του 1ου, ποιος πρώην βρε; Εδώ έρχονται τα πάνω-κάτω στα επαγγελματικά… Άσε τα ερωτικά πισωγυρίσματα και επικεντρώσου στην δουλειά!


Τοξότη και Δίδυμε του 3ου, Καρκίνε και Αιγόκερε του 1ου, σεξ με πρώην έρχεται! Και θα είναι απολαυστικότατο! Για μόνιμη επανασύνδεση όμως, δεν θα το’λεγα…


Λέοντα του 3ου και Παρθένε του 1ου, το απαγορευμένο είναι γλυκό… Ιδίως αν είναι απωθημένο από το παρελθόν! Ζεις την αμαρτία, με κάτι παλαιό!

oroskopos.gr

Κώστας Λεφάκης: "Βαρύ πένθος τον Ιούλιο! Θα υποφέρουν οι..."

"Βαρύ πένθος τον Ιούλιο! Θα υποφέρουν οι..." - Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, προειδοποιεί όλα τα ζώδια! Αποκάλυψη στο Youweekly.gr!

Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων του Ιουλίου και ο Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 8-14 Ιουλίου 2019!

Η εβδομάδα ανάμεσα στις εκλείψεις του Ιουλίου, επηρεάζει τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, σηματοδοτώντας νέους κοινωνικούς, οικονομικούς και πολιτικούς συσχετισμούς.

Κριός
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ και η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας αλλά πάλι, οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αυτήν την εβδομάδα, ή αλλιώς, το μεσοδιάστημα των εκλείψεων!Δείξτε με πράξεις αυτά που πιστεύετε!

Ταύρος
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε και προτιμήστε να μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο, αλλά ούτε να θυσιάσετε την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το τέλος του μήνα μετά την περίοδο των εκλείψεων που έχει ήδη αρχίσει.Προσέξτε το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, το χρόνο, την αλλαγή των προτεραιοτήτων σας

Δίδυμοι
Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και επιμέλεια σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες και χρειάζεται να έχετε υπομονή και διπλωματία στις επιδιώξεις σας. Περιορίστε την επιρροή των άλλων στα σχέδιά σας.Δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος ή που θα προκαλέσει μια ζημιά σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

Καρκίνος
Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς μπήκατε στην περίοδο των εκλείψεων που σας αφορούν άμεσα. Προσπαθήστε να αποσοβήσετε τους κραδασμούς της προσωπικής και κοινωνικής σας ζωής από κάποια επιρροή του περιβάλλοντος. Εσείς που θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, μην θορυβήστε και μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν τρόποι να αντιδράσετε, αρκεί να παραμείνετε ψύχραιμοι!Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Λέων
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, σε προτάσεις που δεν έχετε ελέγξει τη βάση και τη σκοπιμότητά τους και μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας. Αναπτύξτε αμυνες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία της εβδομάδας., αλλά μην απομακρυνθείτε από το γνώριμο περιβάλλον σας Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε.

Παρθένος
Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες των εκλείψεων, αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό του Λέοντα. Φανείτε λοιπόν, αυτό το ταραγμένο διάστημα συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, μετρημένοι στην συμπεριφορά σας και μην αντιδράτε υπερβολικά, όταν θεωρείτε ότι βάλλεται ο εγωισμός σας. Μια μέση λύση θα σας εξυπηρετούσε καλύτερα. Επιμεληθείτε των επαγγελματικών σας σχέσεων και αναγκών

Ζυγός
Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις, όπως και οι κοινωνικές είναι πιο εκτεθειμένες σε νέες δοκιμασίες είτε έχετε καλή συμπεριφορά προς τους άλλους είτε όχι. Σκεφτείτε καλύτερα τις συνέπειες των πράξεών σας και προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Η συμπεριφορά κάποιου φίλου μπορεί να σας προβληματίσει και στη συνέχεια να σας ταλαιπωρήσει. Δώστε όσα περιθώρια μπορείτε για να επιστρέψει αυτή η σχέση στην ομαλότητα.Κάποια από αυτά που αλλάζουν εξ αιτίας των εκλείψεων του μήνα, θα αποβούν προς όφελός σας.

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από αυτήν ακριβώς την εβδομάδα.Εξετάστε το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας ή μιας μακρόχρονης συνήθειας που έπαψε να σας εξυπηρετεί!

Τοξότης
Τα πράγματα είναι περίεργα και ανακατεμένα. Οι καταστάσεις είναι ρευστές, αν και η εργασία φαίνεται να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των προηγούμενων μηνών και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, όσο πιο άμεσα γίνεται. Πολλούς θα σας απασχολήσει ο οικονομικός ανεφοδιασμός, η διευθέτηση παλαιών χρεών, ο επαναπροσδιορισμός κληρονομικών υποθέσεων ή η συντήρηση περιουσιακών στοιχείων.Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αντιδράσετε απέναντι σε ότι σας καταπιέζει.

Αιγόκερως (Τα έχεις με Αιγόκερω; Τότε σίγουρα σκαλίζει τη μύτη του! Μάθε την αηδιαστική συνήθεια του κάθε ζωδίου)
Βιαστείτε να τακτοποιήσετε τις σημαντικές σας υποθέσεις και να εξασφαλίσετε την υποστήριξη στα σχέδιά σας. Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων του Ιουλίου που διανύουμε είναι πολύ φορτισμένο, τόσο συναισθηματικά, όσο και πρακτικά. Υποχωρήστε στα ασήμαντα και κερδίστε χώρο για τα σημαντικά. Το σύστημα που υπηρετείτε τόσο πιστά θα σταθεί στο πλευρό σας, για την ώρα όμως θέλει να δοκιμάσει τόσο τις αντοχές σας, όσο και την αφοσίωσή σας σε αυτό.Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και ιδιαίτερα πρόθυμοι να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες της περιόδου.

Υδροχόος
Περίεργα αρκετά τα πράγματα για εσάς , καθώς το διάστημα εξακολουθεί να έχει νευρικότητα και αβεβαιότητα. Οι περισσότεροι από εσάς διακατέχεστε από διλήμματα αλλά και ανυπομονησία για ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί. Αισθηματικά αποφύγετε τώρα να πιέσετε περισσότερο τον σύντροφό σας, καθώς είναι ευαίσθητο διάστημα για παρεξηγήσεις και απρόοπτα γεγονότα. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.

Ιχθείς
Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Οι εναλλακτικές λύσεις που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αβεβαιότητες, τόσο συναισθηματικές, όσο και επαγγελματικές. Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν την υποστήριξή σας σε θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Φανείτε συγκαταβατικοί με την υπερβολή των άλλων.Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά διπλωμάτες!

Πηγή: oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Ερωτεύτηκες Σκορπιό; Αδιανόητο το τι έχεις να τραβήξεις!

Πώς κρύβει κάθε ζώδιο την καψούρα του;

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share