Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άση Μπήλιου: "Αυτά τα 8 ζώδια θα πέσουν στα φάρμακα με τον Ανάδρομο!" - Είναι και το δικό σας μέσα;

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Άση Μπήλιου:
ΖΩΔΙΑ 09.07.2019 13:39

"Αυτά τα 8 ζώδια θα πέσουν στα φάρμακα με τον Ανάδρομο!"- Είναι και το δικό σας μέσα; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τρίτη σήμερα και η κορυφαία αστρολόγος έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη "Φωλιά των ΚουΚου"! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τον ανάδρομο Ερμή;

Η αστρολόγος, όπως και η Άντα Λεούση, έκανε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάλιστα, ασχολήθηκε και με τον Ανάδρομο Ερμή ο οποίος θα μείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι της 2 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου είπε πως μέχρι 18 Ιουλίου ο ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο τους: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου ενώ στη συνέχεια είπε πως μετά τις 19 Ιουλίου ο Ανάδρομος θα είναι στον Καρκίνο με συνέπεια να επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Μάλιστα, η αστρολόγος έδωσε και συμβουλές για την περίοδο του Ανάδρομου Ερμή λέγοντας πως όλα τα ζώδια θα πρέπει να διαφυλάξουν τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό και γενικά τα μέσα επικοινωνίας ενώ μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο:

Ανάδρομος ο Ερμής από 8-31/7: Έρωτες γυρνάνε και δράματα θα μας "χτυπήσουν" αλύπητα!

Έρωτες γυρνάνε και δράματα θα μας "χτυπήσουν" αλύπητα! Μεγάλη προσοχή ο Ερμής είναι Ανάδρομος από 8 - 31/7!

Θα έχεις ευκαιρία με τον Ανάδρομο Ερμή από 8 έως 31/7, για επανασύνδεση και ερωτικές επιστροφές; Αναλυτικές προβλέψεις ζωδίων!

Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε, Ιχθύ του 3ου και Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη, Υδροχόε του 1ου, ετοιμάσου για άπειρα μηνύματα, επαφές, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, αλλά και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν! Την επανασύνδεση, την έχεις… στο τσεπάκι σου!


Ταύρε του 1ου και Κριέ του 3ου, ένα μεγάλο όχι πες στο ερωτικό παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς! Ασχολήσου με σπίτι και οικογένεια, γιατί αυτά σε «καίνε» τώρα!


Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου, πάμε για καινούργια! Η τύχη είναι με το μέρος σου στον έρωτα και σου ετοιμάζει τα καλύτερα! Γιατί να την χαραμίσεις σε ένα παρελθόν που δεν σου αξίζει;


Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 2ου, είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και ο έρωτας είναι προτεραιότητα σου τώρα! Ναι οκ, σε ευνοούν όλες οι ερωτικές δραστηριότητες, ακόμα και για το παρελθόν, όμως πίστεψε με, οι νέες ευκαιρίες είναι οι καλύτερες!


Ζυγέ και Υδροχόε του 3ου, Σκορπιέ και Ιχθύ του 1ου, ποιος πρώην βρε; Εδώ έρχονται τα πάνω-κάτω στα επαγγελματικά… Άσε τα ερωτικά πισωγυρίσματα και επικεντρώσου στην δουλειά!


Τοξότη και Δίδυμε του 3ου, Καρκίνε και Αιγόκερε του 1ου, σεξ με πρώην έρχεται! Και θα είναι απολαυστικότατο! Για μόνιμη επανασύνδεση όμως, δεν θα το’λεγα…


Λέοντα του 3ου και Παρθένε του 1ου, το απαγορευμένο είναι γλυκό… Ιδίως αν είναι απωθημένο από το παρελθόν! Ζεις την αμαρτία, με κάτι παλαιό!

oroskopos.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτά είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου στα 12 ζώδια!

Κώστας Λεφάκης: "Βαρύ πένθος τον Ιούλιο! Θα υποφέρουν οι..."

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share