Άση Μπήλιου: Επιστροφές από το παρελθόν! Ποια ζώδια θα περάσουν "μαύρο" καλοκαίρι;

Ελπίζουμε να μην ανήκεις σε ένα από αυτά!

Άση Μπήλιου: Επιστροφές από το παρελθόν! Ποια ζώδια θα περάσουν

Επιστροφές από το παρελθόν! Ποια ζώδια θα περάσουν "μαύρο" καλοκαίρι σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου;

Παρασκευή σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη "Φωλιά των ΚουΚου"! Ποιο ζώδιο θα περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι; Μάλιστα και η Άντα Λεούση έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της για τη σημερινή ημέρα.

Η αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν και μίλησε για τη συνέχεια του καλοκαιριού! Μάλιστα τόνισε πως το ζώδιο του Καρκίνου θα περάσει ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ακόμη κι ο Ιούλιος προσφέρεται για διακοπές και δίνει ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή μετά τις 19/07. Επιστροφές από το παρελθόν..."

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο παρακάτω βίντεο:

Άση Μπήλιου: "Αυτά τα 8 ζώδια θα πέσουν στα φάρμακα με τον Ανάδρομο!" - Είναι και το δικό σας μέσα;

"Αυτά τα 8 ζώδια θα πέσουν στα φάρμακα με τον Ανάδρομο!"- Είναι και το δικό σας μέσα; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τρίτη σήμερα και η κορυφαία αστρολόγος έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη "Φωλιά των ΚουΚου"! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τον ανάδρομο Ερμή;

Η αστρολόγος, όπως και η Άντα Λεούση, έκανε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάλιστα, ασχολήθηκε και με τον Ανάδρομο Ερμή ο οποίος θα μείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι της 2 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου είπε πως μέχρι 18 Ιουλίου ο ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο τους: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου ενώ στη συνέχεια είπε πως μετά τις 19 Ιουλίου ο Ανάδρομος θα είναι στον Καρκίνο με συνέπεια να επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Μάλιστα, η αστρολόγος έδωσε και συμβουλές για την περίοδο του Ανάδρομου Ερμή λέγοντας πως όλα τα ζώδια θα πρέπει να διαφυλάξουν τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό και γενικά τα μέσα επικοινωνίας ενώ μάλιστα τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο παρακάτω βίντεο: