Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη: "Θανατηφόρα" η Κυριακή που ξημερώνει!

Έκλειψη και ανάδρομος Ερμής μαζί! Αναλυτικές προβλέψεις!

Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη:
Ζώδια 13.07.2019 14:39

"Θανατηφόρα" η Κυριακή που ξημερώνει για κάποια ζώδια σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου, Κώστα Λεφάκη! Ενημερωθείτε...

Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων του Ιουλίου και ο Λεφάκης μας δίνει τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 8-14 Ιουλίου 2019!

Η εβδομάδα ανάμεσα στις εκλείψεις του Ιουλίου, επηρεάζει τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, σηματοδοτώντας νέους κοινωνικούς, οικονομικούς και πολιτικούς συσχετισμούς.

Κριός
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ και η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας αλλά πάλι, οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αυτήν την εβδομάδα, ή αλλιώς, το μεσοδιάστημα των εκλείψεων!Δείξτε με πράξεις αυτά που πιστεύετε!

Ταύρος
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε και προτιμήστε να μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο, αλλά ούτε να θυσιάσετε την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το τέλος του μήνα μετά την περίοδο των εκλείψεων που έχει ήδη αρχίσει.Προσέξτε το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, το χρόνο, την αλλαγή των προτεραιοτήτων σας

Δίδυμοι
Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και επιμέλεια σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες και χρειάζεται να έχετε υπομονή και διπλωματία στις επιδιώξεις σας. Περιορίστε την επιρροή των άλλων στα σχέδιά σας.Δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος ή που θα προκαλέσει μια ζημιά σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

Καρκίνος
Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς μπήκατε στην περίοδο των εκλείψεων που σας αφορούν άμεσα. Προσπαθήστε να αποσοβήσετε τους κραδασμούς της προσωπικής και κοινωνικής σας ζωής από κάποια επιρροή του περιβάλλοντος. Εσείς που θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, μην θορυβήστε και μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν τρόποι να αντιδράσετε, αρκεί να παραμείνετε ψύχραιμοι!Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Λέων
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, σε προτάσεις που δεν έχετε ελέγξει τη βάση και τη σκοπιμότητά τους και μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας. Αναπτύξτε αμυνες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία της εβδομάδας., αλλά μην απομακρυνθείτε από το γνώριμο περιβάλλον σας Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε.

Παρθένος
Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες των εκλείψεων, αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό του Λέοντα. Φανείτε λοιπόν, αυτό το ταραγμένο διάστημα συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, μετρημένοι στην συμπεριφορά σας και μην αντιδράτε υπερβολικά, όταν θεωρείτε ότι βάλλεται ο εγωισμός σας. Μια μέση λύση θα σας εξυπηρετούσε καλύτερα. Επιμεληθείτε των επαγγελματικών σας σχέσεων και αναγκών

Ζυγός
Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις, όπως και οι κοινωνικές είναι πιο εκτεθειμένες σε νέες δοκιμασίες είτε έχετε καλή συμπεριφορά προς τους άλλους είτε όχι. Σκεφτείτε καλύτερα τις συνέπειες των πράξεών σας και προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Η συμπεριφορά κάποιου φίλου μπορεί να σας προβληματίσει και στη συνέχεια να σας ταλαιπωρήσει. Δώστε όσα περιθώρια μπορείτε για να επιστρέψει αυτή η σχέση στην ομαλότητα.Κάποια από αυτά που αλλάζουν εξ αιτίας των εκλείψεων του μήνα, θα αποβούν προς όφελός σας.

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από αυτήν ακριβώς την εβδομάδα.Εξετάστε το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας ή μιας μακρόχρονης συνήθειας που έπαψε να σας εξυπηρετεί!

Τοξότης
Τα πράγματα είναι περίεργα και ανακατεμένα. Οι καταστάσεις είναι ρευστές, αν και η εργασία φαίνεται να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των προηγούμενων μηνών και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, όσο πιο άμεσα γίνεται. Πολλούς θα σας απασχολήσει ο οικονομικός ανεφοδιασμός, η διευθέτηση παλαιών χρεών, ο επαναπροσδιορισμός κληρονομικών υποθέσεων ή η συντήρηση περιουσιακών στοιχείων.Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αντιδράσετε απέναντι σε ότι σας καταπιέζει.

Αιγόκερως (Τα έχεις με Αιγόκερω; Τότε σίγουρα σκαλίζει τη μύτη του! Μάθε την αηδιαστική συνήθεια του κάθε ζωδίου)
Βιαστείτε να τακτοποιήσετε τις σημαντικές σας υποθέσεις και να εξασφαλίσετε την υποστήριξη στα σχέδιά σας. Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων του Ιουλίου που διανύουμε είναι πολύ φορτισμένο, τόσο συναισθηματικά, όσο και πρακτικά. Υποχωρήστε στα ασήμαντα και κερδίστε χώρο για τα σημαντικά. Το σύστημα που υπηρετείτε τόσο πιστά θα σταθεί στο πλευρό σας, για την ώρα όμως θέλει να δοκιμάσει τόσο τις αντοχές σας, όσο και την αφοσίωσή σας σε αυτό.Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και ιδιαίτερα πρόθυμοι να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες της περιόδου.

Υδροχόος
Περίεργα αρκετά τα πράγματα για εσάς , καθώς το διάστημα εξακολουθεί να έχει νευρικότητα και αβεβαιότητα. Οι περισσότεροι από εσάς διακατέχεστε από διλήμματα αλλά και ανυπομονησία για ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί. Αισθηματικά αποφύγετε τώρα να πιέσετε περισσότερο τον σύντροφό σας, καθώς είναι ευαίσθητο διάστημα για παρεξηγήσεις και απρόοπτα γεγονότα. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.

Ιχθείς
Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Οι εναλλακτικές λύσεις που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αβεβαιότητες, τόσο συναισθηματικές, όσο και επαγγελματικές. Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν την υποστήριξή σας σε θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Φανείτε συγκαταβατικοί με την υπερβολή των άλλων.Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά διπλωμάτες!

Πηγή: oroskopos.gr

Ωστόσο διαβάστε εδώ τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Δυστυχία στον πλανήτη! - "Ακραία τα φαινόμενα στην πολιτική και..."

"Ακραία τα φαινόμενα στην πολιτική και..." - Δυστυχία στον πλανήτη σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου, Κώστα Λεφάκη!

Τα φαινόμενα του Καλοκαιριού συνεχίζουν να είναι ακραία όσον αφορά στην πολιτική, στην οικονομία και στις προκλήσεις του περιβάλλοντος δεδομένης και της έκλειψης Σελήνης στις 16 στον Αιγόκερω. Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο σου!

Κριός (Αν είσαι Κριός μην δοκιμάσεις "κρεβάτι" με Ταύρο! Τέρμα αποτυχημένος συνδυασμός! Οι ερωτικοί συνδυασμοί ζωδίων που.. "σκοτώνουν")
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας, αλλά οι αντιξοότητες και τα εμπόδια, σαν επακόλουθα της εβδομάδας της έκλειψης δεν θα λείψουν.Επιμεληθείτε θεμάτων που θα διευκολύνουν την οικονομική σας αυτοτέλεια.

Ταύρος
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε, μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο και προτιμήστε να θυσιάσετε την διασκέδαση και την απόλαυση προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για τους επόμενους μήνες και ειδικά για την περίοδο Αυγούστου Σεπτεμβρίου που και τότε θα περάσετε μια δυσκολία στις σχέσεις και στις συναλλαγές σας. Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

Δίδυμοι
Για εσάς η εβδομάδα έχει πολλές εκδοχές. Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια κάλυψη στα νώτα σας, ο Άρης έχει πολύ θετική επιρροή από τη θέση του στον Λέοντα. Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και αναθεώρηση σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια του διαστήματος των καλοκαιρινών εκλείψεων.Παραμείνετε επιφυλακτικοί απέναντι σε καταστάσεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό σας!

Καρκίνος
Φροντίστε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει έκτακτα γεγονότα στην εργασία, ή λάθος εκτιμήσεις μιας κατάστασης. Η εστία πολέμου παραμένει στον οικογενειακό χώρο αλλά φαίνεται να περιορίζεται και σιγά – σιγά να σβήνει. Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε και να μην μπείτε σε περιπέτειες την περίοδο των γενεθλίων σας.Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη.

Λέων
Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικός σας περιβάλλον. Η αντίθεση Αφροδίτης Κρόνου σε νευραλγικούς άξονες της ζωής σας όπως είναι καριέρα και οικογένεια θα αφήσει έντονη την επίδραση της. Δυσκολίες εμπόδια και πικρίες δεν θα λείψουν. Ο Άρης όμως στο ζώδιό σας φροντίζει να αλλάξετε σχέδια, τακτική, προγράμματα και να αντικαταστήσετε απώλειες.Κρατήστε μετριοπαθή στάση απέναντι σε προκλήσεις στα πρακτικά σας θέματα.

Παρθένος
Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στον Λέοντα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να ασφαλίσετε τα θέματα της επαγγελματικής σας εξέλιξης και να προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες στο αντικείμενο που υποστηρίζετε. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλύτερη προετοιμασία.Παραμείνετε ευέλικτοι αλλά σταθεροί στις απόψεις και στις αναζητήσεις σας.

Ζυγός
Επηρεάζεστε σε θέματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικής δραστηριότητας. Η εβδομάδα εξακολουθεί να είναι ένα ταραγμένο διάστημα στα θέματα που θέτετε εσείς σαν προτεραιότητά σας. Κινηθείτε έξυπνα, διπλωματικά και αποτελεσματικά όσον αφορά στην κάλυψη των οικονομικών σας υποχρεώσεων και μην δίνετε αφορμές σε όσους έχουν λόγους να βρίσκονται σε αντίπαλο στρατόπεδο.Φροντίστε την εικόνα σας και θέματα που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία σας!

Σκορπιός
Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από την εβδομάδα που διανύουμε, αν δεν θέλετε να πληρώσετε ακριβά κάποιο τίμημα.Αναζητήστε βοήθεια για την κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών και υποχρεώσεων.

Τοξότης
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πολλές αφορμές για να είστε δυσαρεστημένοι με όσα εξελίσσονται στον χώρο της εργασίας. Κάποιοι, που υποστήκατε πρόσφατα μια αδικία, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το αντικείμενο της δουλειάς σας. Αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος θα προκύψει τους επόμενους μήνες, για αυτό τώρα απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις και μην φορτίζεστε αρνητικά. Αισθηματικά είστε πιο τυχεροί από άλλες ζωδιακές ομάδες, αλλά εξίσου ανικανοποίητοι.Παραμείνετε ασφαλείς και προστατευμένοι έναντι εκείνων που δημιουργούν αντιπαραθέσεις και αβεβαιότητες.

Αιγόκερως
Είστε οι πιο εκτεθειμένοι στην έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και αυτή η εβδομάδα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στις επιλογές σας. Οι περισσότεροι επηρεάζεστε και από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου και αναγκάζεστε να είστε πολύ επιφυλακτικοί με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Χρειάζεστε ένα καταφύγιο ασφάλειας και προστασίας, αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα γύρω σας, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί και να λειτουργήσει.Στα αισθηματικά φανείτε ρεαλιστές και στις συζητήσεις σας ειλικρινείς.

Υδροχόος
Περίεργα λίγο τα πράγματα και για εσάς , αλλά όχι τόσο όσο οι καταστάσεις του περυσινού καλοκαιριού. Η εβδομάδα ανάμεσα στις εκλείψεις λειτουργεί αντίθετα ως προς τις επιθυμίες σας και κάποιους από εσάς σας επηρεάζει και σε θέματα υγείας και ευεξίας. Οικονομικά φροντίστε να είστε συντηρητικοί, υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα αν ο χρηματοπιστωτικός τομέας είναι και το αντικείμενο της εργασίας σας. Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας αν δεν τις εξηγήσετε κατάλληλα.

Ιχθύς
Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Η εβδομάδα φέρνει θετικές επιρροές από το περιβάλλον σας και είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε κάποια από τα πλεονεκτήματά σας. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα και εστιάστε σε ότι μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά στο άμεσο μέλλον. Αισθηματικά, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο σε ευαίσθητες καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σας.Χρησιμοποιήστε σωστά μια πληροφορία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άση Μπήλιου: Επιστροφές από το παρελθόν! Ποια ζώδια θα περάσουν "μαύρο" καλοκαίρι;

Ανάδρομος ο Ερμής από 8-31/7: Έρωτες γυρνάνε και δράματα θα μας "χτυπήσουν" αλύπητα!

Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις στο Youweekly.gr

Share